Sayfa 54 / 88 İlkİlk ... 444525354555664 ... SonSon
1,591 ile 1,620 arası toplam 2805 sonuç

Konu: Football Manager 2014 | 14.3.1

Hybrid View

ben artık fm 2013 e geri dönüyorum gaarey

2. Default

Her zaman olduğu gibi. Yine en erken şubat ayı gibi adam ederler oyunu. Heralde versiyon adı da 14.3.3 falan olur. Keşke EA games ile anlaşıp direkt adam gibi oyun çıkarsalar da 100 lira versek oyuna. İnanın verdiğim paraya üzülmezdim.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Geçenlerde yayınlanan meşhur bir beddua duası var. Aynısının Sigames uyarlamasını da istiyoruz...
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Geçenlerde yayınlanan meşhur bir beddua duası var. Aynısının Sigames uyarlamasını da istiyoruz...
    allah onların evlerine ateşler salsın...

Nesil
    2006
    Yer
    London

Madem 14 saçmalıklarından konuşuluyor bende bir kaç saçmalığı yazayım.

- Ayak içi vurma yeteneği olan oyuncuların ısrarla ters kanatta yakaladıkları pozisyonlarda hiç kullanamadıkları ayakları ile defansın üzerine top vurmaları.
    - Bunun üzerine bitiriciliği 3,4 civarında olan bir oyuncunun aynı pozisyonda ayak içi ile senin kalecine bacak arası gol atması.
    - Kalecilerin tuttuğu köşeden gelen her topu gol yemeleri.
    - Uzaktan kalecinin üzerine çekilen şutları kalecilerin kalenin içine çelmesi.
    - Uzaktan geriye verilen her pası kalecinin ayağından kaçırması.
    - Kalecilerin ceza sahası dışında elle top oynaması.
    - 3 orta saha 1 ön libero ve 1 ofansif orta sahana karşı 2 orta saha ile oynayan takımın orta sahada üstünlük sağlaması.
    - Kaleci 7.2 oynarken bir anda 3.9 a kadar düşmesi.
    - Maçta kaleyi tutan topların %85'inin gol olması.
    - 6 defansın içerisinde 2 tane oyuncunun paslaşarak kontra yaratması.
    - Defansif oyunda geride 7 adamın varken kontra atak yemek.
    - 90. dakikaya 1-0 önde girdiğin maçta bir anda 3 gol birden yemek.
    - Kalecilerin bomboş pozisyonda topu gidip 11 tane boş adamın içerisinden ölçüp, biçip rakibin golcüsüne vermesi.
    - Kararlılığı 15+ olan oyuncuların 1 gol yedikten sonra maçı bırakması ve 4.9 üzerine çıkamaması.

Sonra yok yapay zeka bu kadar oluyor diyorlar, nah oluyor, yapay olurda, zeka ile ilgili hiç bir şey yok ortada.

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Ahaha şu golleri yedikten sonra oyunu bırakmaya karar verdim. Çünkü oynanabilecek bir oyun mevcut değil. Hiç kimse hikaye anlatmasın 'oyun iyi sen oynamayı bilmiyorsun' falan diye. Bu yediğim gollerin taktik-antrenmanla falan uzaktan yakından ilgisi yok.

büyüterek izleyin.
    http://www.youtube.com/watch?v=ZWyrO3LcDEM
    http://www.youtube.com/watch?v=GwQho...ature=youtu.be

FM 2013'e devam anlaşılan. 2015'e kadar da oynamam artık. 2015'te para verip alırsam en adi....

7. Default

Quote Originally Posted by Likeaboss View Post
    Ahaha şu golleri yedikten sonra oyunu bırakmaya karar verdim. Çünkü oynanabilecek bir oyun mevcut değil. Hiç kimse hikaye anlatmasın 'oyun iyi sen oynamayı bilmiyorsun' falan diye. Bu yediğim gollerin taktik-antrenmanla falan uzaktan yakından ilgisi yok.

büyüterek izleyin.

FM 2013'e devam anlaşılan. 2015'e kadar da oynamam artık. 2015'te para verip alırsam en adi....
    Hadi penaltı neyse de kendi kalene attığın gol efsaneymiş. Bence adamı forvet oynat

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Likeaboss View Post

büyüterek izleyin.

Cidden çok saçma goller.Benim başımada komik goller geldi(Ani çıkışı yüksek kalecilerin sürekli aşırtma yemesi ve defanstaki duran topları kalecinin kullanması sonucu boş kaleye gol yeme) ama böylesini görmedim.

http://steamcommunity.com/app/231670...0445385642878/

Şöyle bir konu açtım steam'da hadi hayırlısı

Bukadar saçma oyun olamaz.Son update'den önce sorun yoktu. Şimdi lanet ede ede oynamak durumunda kalıyoruz.Oyun sinir bozuyor,Onlarca yüzlerce hata var. Bu oyunu sadece biz oynuyoruz sanırım yapımcılar oynamıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    https://t.me/pump_upp

4 kere orjinal aldım oyunu. 5-6 haftadır hiç oynamıyorum, sayenizde bir daha açmayı da almayı da düşünmüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar maç motorunda'ki kasma için önerisi olan varmı? pc nin özellikleri iyi sorun nedir?

13. Default

Quote Originally Posted by Oğuzcan View Post
    Arkadaşlar maç motorunda'ki kasma için önerisi olan varmı? pc nin özellikleri iyi sorun nedir?
    Aynen kardeşim. Monster bilgisayarım var. Son çıkan COD, Assassins gibi oyunları sorunsuz oynuyorum. Ama FM de grafikleri orta seviye yapmama rağmen ara ara kasma oluyor. :S

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by koraybahce View Post
    Aynen kardeşim. Monster bilgisayarım var. Son çıkan COD, Assassins gibi oyunları sorunsuz oynuyorum. Ama FM de grafikleri orta seviye yapmama rağmen ara ara kasma oluyor. :S
    Bildiğim kadarıyla ekran kartınızı güncellemeniz gerek. Bunun için ekran kartınızın sitesine girin. Hatta Nvidia'da oyulara özel var FM14 varsa bi bakın.

15. Default

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Bildiğim kadarıyla ekran kartınızı güncellemeniz gerek. Bunun için ekran kartınızın sitesine girin. Hatta Nvidia'da oyulara özel var FM14 varsa bi bakın.
    Teşekkürler deneyeceğim. Ama bahsettiğiniz Nvidia optimizasyon programını daha önce bir arkadaşımın tavsiyesiyle denemiştim. O günden sonra Call of Duty oyununu bir daha açamadım. Diğer oyunlarda sorun olmadı ama onda olmuştu. Aynı sorunu Fm 14 te de yaşarsam diye korkuyorum o optimizasyon programını kullanmaya

Eskiden topa hakim olan genellikle bendim. Topla oynama yüzdesinde ve şutlarda bariz üstünlük sağlıyordum çoğu maçta. Bu güncelleme ile aynı taktik ile devam etmekteyim ama işler tersine dönüştü. En dandik takım bile topla oynama yüzdesinde ya benle eşit ya da bir adım benden önde üstüne üstlük bazı rakipler kaleme 30 küsür şut gönderiyor ama maçı ben 4-2, 4-1 gibi net skorlar ile kazanıyorum. Hemde çoğu maçım böyle ve %85 90 civarlarında maç kazanma yüzdem var. Anlamadım gitti...

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

sorun olmaz bence. Bnde fm13 te olmuştu takılma güncelledim düzelmişti.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Asus Ekran kartı var "battlefield" için bir güncelleme yapmıştım asusun sitesinde. Teşekkürler beyler cevaplar için

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

3. sezondayım ve oyun yine masa başı faaliyetlere başladı.
    takır takır giderken şampiyonlar ligi'nde benfica deplasmanında rakip 1 korner 1 penaltı olmak üzere 2 gol buldu. hemen taktik değiştim ve 2 gol buldum. dakika 91 ve skor 2-2.. takıma ceza sahasına şişirmeleri için komut vermişim. ama illa gol yemem lazım ya. kendi sahamdan çıkarken yine onca alternatif varken ve topu şişirmelerini de söylemişken yine aptalca bi pas.. baktım ki allahtan adamların önde oyuncusu yok. 1 topu alan adam 1 de ceza alanına koşan adam. artık o topu alan adam o dakikada o enerjiyi nasıl bulduysa sıfıra kadar indi. oyuncularım rakibi rahatsız et komutuna rağmen en ufak müdahalede bulunmadı. ortayı kesti adam içerde vuracak adam 3 kişinin markajında. bizimkiler baktı onların atacağı yok e ne yapalım bari kendi kalemize atalım dediler.
    maç kaybetmek çok normal. ama böyle değil. o maç 2-0 iken ve ben yüklenmişken kontradan 2 tane daha atıp 4 yapsalar maçı sesim çıkmaz. hoşuma da gider. demek yapay zeka iş yapıyor diye. ama kaybetmem için böyle saçmalıklar olunca çıldırıyorum.

Quote Originally Posted by serwan View Post
    3. sezondayım ve oyun yine masa başı faaliyetlere başladı.
    takır takır giderken şampiyonlar ligi'nde benfica deplasmanında rakip 1 korner 1 penaltı olmak üzere 2 gol buldu. hemen taktik değiştim ve 2 gol buldum. dakika 91 ve skor 2-2.. takıma ceza sahasına şişirmeleri için komut vermişim. ama illa gol yemem lazım ya. kendi sahamdan çıkarken yine onca alternatif varken ve topu şişirmelerini de söylemişken yine aptalca bi pas.. baktım ki allahtan adamların önde oyuncusu yok. 1 topu alan adam 1 de ceza alanına koşan adam. artık o topu alan adam o dakikada o enerjiyi nasıl bulduysa sıfıra kadar indi. oyuncularım rakibi rahatsız et komutuna rağmen en ufak müdahalede bulunmadı. ortayı kesti adam içerde vuracak adam 3 kişinin markajında. bizimkiler baktı onların atacağı yok e ne yapalım bari kendi kalemize atalım dediler.
    maç kaybetmek çok normal. ama böyle değil. o maç 2-0 iken ve ben yüklenmişken kontradan 2 tane daha atıp 4 yapsalar maçı sesim çıkmaz. hoşuma da gider. demek yapay zeka iş yapıyor diye. ama kaybetmem için böyle saçmalıklar olunca çıldırıyorum.
    Bazı maçlarda daha 5.dakika anlıyorsun maçı kaybedeceğini. Ne olursa olsun yapay zeka o maçı rakibe kazandıracak. Oyuncuların birbirleriyle çarpışıp top kaptırıyor kontra yiyorsun. Tekniğii ve pası 18-20 olan adam 2 metre yana pas atamıyor falan böyle şeylerle çileden çıkartıyorlar adam.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

son dakika golleri der, giderim.

CM 01-02 den beri oynarım şu oyunu.
    Çok içten sölüyorumki 14.2 update i ile oyun gelmiş geçmiş en kötü FM seviyesine yükseldi gözümde.
    Olan hataları herkes yazmış zaten tekrar etmeme gerek yok.
    Oyunun beta versiyonu bile daha iyiydi.En azından betadaki sorunlar belliydi ve taktik üzerinden o hatalara karsı onlem alınabılıyordu zorda olsa.

Artık öle bi olay kalmamıs oyun hataları sen ne yaparsan yap gerçeklesiyor.

son 4 oyundur kendim hazırlarım taktiklerimi.
    Eninde sonunda da mükemmel kıvama getiririm.
    Ama bu update le ne yapsam olmadı.Her türlü hazır taktigi bile denedim ama yok arkadaş olmuyor.
    Maçı kazanmak deil sorun ama hermaç akıllara ziyan hata olması anlasılır gibi degil

Edit:Birde Chelsea dışında istisnasız her ingiliz takımı bir anda klasik 4-4-2 oynamaya geçti...

maç sırasında aynı anda 3 değişiklik yaptın ve bi baktın diğer pozisyonda başka oyuncun hemen sakatlanıyor. ilginç gerçekten...

24. Default

21 mblık bi güncelleme geldi. 14.2.1 oldu sürüm

Quote Originally Posted by BoMccalebb View Post
    21 mblık bi güncelleme geldi. 14.2.1 oldu sürüm
    İnşallah herkeste var olan ve şu sinirimizi bozan sorunlar giderilmiştir artık

@balde_mir_07 umarım sizin taktiğiniz için iyi bir yamadır. Hepimiz için hayırlı olsun. Bu kadar kısa sürede gelmesini bekliyordum açıkçası. Bakalım neler değişmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by bangbangstar View Post
    @balde_mir_07 umarım sizin taktiğiniz için iyi bir yamadır. Hepimiz için hayırlı olsun. Bu kadar kısa sürede gelmesini bekliyordum açıkçası. Bakalım neler değişmiş.
    Maalesef maç motoruyla ilgili bir güncelleme değil. 3D'de ciddi durumda grafiksel sorun var. Bu sorun, maç içindeki hataları da beraberinde getiriyor. Oynattığınız bir çok Dünya Yıldızı, maç içinde enteresan şeyler yapabiliyor (kalecilerin çekilen şutu elinden kaçırması ve topa doğru hareket etmemesi, Top süren Messi olsa bile topu ayağından kaçırıp koşmaya devam etmesi, Savunma arkasına top atıldığı zaman stoperin geri koşmaya hareketlenirken dairesel bir dönüş yapması vs) Maalesef büyük çaplı bir revizyondan ve testten geçmesi gerekiyor ki tekrar yeni bir güncelleme ile önümüze sürülsün. Bu da rahatlıkla Şubat ayının sonunu bulur diye düşünüyorum.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Maalesef maç motoruyla ilgili bir güncelleme değil. 3D'de ciddi durumda grafiksel sorun var. Bu sorun, maç içindeki hataları da beraberinde getiriyor. Oynattığınız bir çok Dünya Yıldızı, maç içinde enteresan şeyler yapabiliyor (kalecilerin çekilen şutu elinden kaçırması ve topa doğru hareket etmemesi, Top süren Messi olsa bile topu ayağından kaçırıp koşmaya devam etmesi, Savunma arkasına top atıldığı zaman stoperin geri koşmaya hareketlenirken dairesel bir dönüş yapması vs) Maalesef büyük çaplı bir revizyondan ve testten geçmesi gerekiyor ki tekrar yeni bir güncelleme ile önümüze sürülsün. Bu da rahatlıkla Şubat ayının sonunu bulur diye düşünüyorum.
    Umarım en kısa zamanda bu firmaya bir rakip çıkar. Yoksa aynı oyunu pişirip pişirip önümüze koyacaklar diyeceğim ama maalesef onu da diyemiyorum çünkü her sene daha kötüsünü yapıyorlar. Bu arada sizde nasıl sorunlar var diyen arkadaş için bir şey daha söylemem gerekiyor; kendi takımında 1,600 € maaşla oynayan 16 yaşında futbolcu benim takımımla sözleşme imzalamak için ağzını 250K'dan açıyorsa bu işte bir terslik var demektir. Zaten bonservisine 80K vermişim. Bilmiyorum hiç mi dikkatini çekmedi.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ne zaman güncelleme gelse şu oyunun açılırken kilitlenmesi durumu oluşuyor. Oldukça sinir bozucu.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2013
    Yer
    İzmir

Son güncellemede 1,5'ün üstüne çıkamayan bilgisayar performansım şimdi 3,5 olmuş.Hayırlısı o zaman.

Sayfa 54 / 88 İlkİlk ... 444525354555664 ... SonSon

Mesaj Yetkileri