Sayfa 54 / 134 İlkİlk ... 444525354555664104 ... SonSon
1,591 ile 1,620 arası toplam 4018 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri (II)

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Arkadaslar balili alsalar süper olur ama siz onuda begenmezsiniz..Dünkü macta balili olsa o savunmanın arkasına sarkıp 2 gol rahat atardı..Balili hızlı adam hiç olmassa ben onu isterim..

katılıyorum...al baliliyi oynat bir sene baktın kötü oynuyo direk ver bi anadolu klübüne...Türkiye de baliliye talip olmayacak az klüp var...

transfer uzadıkça uzuyor uzadıkça uzuyor...Selman abi nerelerdesin...keşke bize bikaç isim versen de bizde neyin ne oldugun bilsek

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Avrupa'da başarı hedefleyen bir takıma Balili yakışmaz bence.Türkiye'de belki iyi oynar ama Avrupa'da cok zayıf kalır.
    Postiga piyasaya ilk cıktıgında cok büyük yetenek olacak diyorlardı ama kendini hiç geliştiremedi futbolunda bişey ekleyemedi ve son yıllarda aşırı formsuz bence Postiga'da Gs'nin aradıgı adam değil.
    Kiessling,Pantelic,Nilmar bu üçünden biri alınırsa cok fayda saglarlar.

3. Default

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
    Avrupa'da başarı hedefleyen bir takıma Balili yakışmaz bence.Türkiye'de belki iyi oynar ama Avrupa'da cok zayıf kalır.
    Postiga piyasaya ilk cıktıgında cok büyük yetenek olacak diyorlardı ama kendini hiç geliştiremedi futbolunda bişey ekleyemedi ve son yıllarda aşırı formsuz bence Postiga'da Gs'nin aradıgı adam değil.
    Kiessling,Pantelic,Nilmar bu üçünden biri alınırsa cok fayda saglarlar.

kesinlikle katiliyorum bazi arkadaslar gs nin hedeflerinin farkinda degil...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by transatlantik View Post

arkadasım..ben Gs aşıgı olmasam bu renklere gönül vermesem , Mersin ultrAslan okul temsilcisi olmazdım...

baliliyi alırsın ligde kullanırsın..avrupa içinde daha üst düzey bir oyuncu alırsın...

uefayı aldıgımz sene kadromuzda bulunan marcio sence çok üst düzey bir oyuncumuydu ???? ama ligde baya iş görüyordu...

ne demek istedigimi anlamadan yorum yapmayın lütfen

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nilmar su anda boşta hemen alınmalı bence.Yanına bir forvet daha gelebilir Kiesslin ya da Pantelic farketmez.Nilmar iyileşene kadar bu oyuncular Hakan'la beraber oynar,Nilmar iyileştiği zaman Nilmar-Kiessling ya da Nilmar-Pantelic cok süper ikili olur her türlü arkalarında zaten Lincoln gibi bir adam var cok gol atar bu takım.Ama bir forvet almassa Gs bence Avrupa'da başarı hayal olur.Gs forvetleri gol atamıyor her mac Lincoln sut atıp mac alamaz acil forvet lazım yani.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

adnan polat yaptıgı açıklamada forvetin gelip gelmeyecegi kesin degil dedi..

adnan sezgin ise ugrasıyoruz ,sıkıntılar var ama ALACAGIZ dedi...

bizimde kafamız karıştı artık ne olacak bilemiyoruz...

nilmar çok uzun bir sakatlık geçirdigi için akibeti belli degil..bu yüzden yönetim böyle bir riske girmeyebilr ..

7. Default

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    arkadasım..ben Gs aşıgı olmasam bu renklere gönül vermesem , Mersin ultrAslan okul temsilcisi olmazdım...

baliliyi alırsın ligde kullanırsın..avrupa içinde daha üst düzey bir oyuncu alırsın...

uefayı aldıgımz sene kadromuzda bulunan marcio sence çok üst düzey bir oyuncumuydu ???? ama ligde baya iş görüyordu...

ne demek istedigimi anlamadan yorum yapmayın lütfen
    baliliyi alirsin ligde kullanirsin..avrupa icinde daha ust duzey bir oyuncu alirsin ...bunu onceden soyliceksin bide diyosun ki ne dedigmi anlamadan yorum yapmayin acikca anlatirsan ona gore yorum yapariz hatayi kendinde ara...neyse hayirlisi olsun

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

baliliyi alirsin ligde kullanirsin..avrupa icinde daha ust duzey bir oyuncu alirsin ...bunu onceden soyliceksin bide diyosun ki ne dedigmi anlamadan yorum yapmayin acikca anlatirsan ona gore yorum yapariz hatayi kendinde ara...neyse hayirlisi olsun

tamam renkdaşım hata bende olsun

kiessling i çok duyuyordum ama tam tanımıyordum..demin bir araştırayım

dedim uzun boylu bir forvetmiş...bence bize gereken hızlı,dribbling yapabilen,sprinter bir oyuncu...yani serkan çalık tarzında ama daha bitirici bir oyuncu gerekli bence...

9. Default

anlayisin icin tesekkurler bence bizim ihtiyacimiz olan adam kone gibi biri senin dediklerine de uyuyo...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

anlayisin icin tesekkurler bence bizim ihtiyacimiz olan adam kone gibi biri senin dediklerine de uyuyo...

evt dostum..herşeyi yapan bir oyuncuydu..çok iyi olurdu gelseydi çook..

neyse senin dedigin gibi hayırlısı olsun ..umarım gelecek forvet iyi işler yapar ve bizleri mutlu eder

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Balili mi?Ne işi var onun Gs'de yahu.Bize yakışır diyorsanız sizin bileceğiniz iş.Gs taraftarının umudu iyice azaldı bence.Kone,Alves,Morintes derken Balili'ye duacı olmuşsunuz

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Balili mi?Ne işi var onun Gs'de yahu.Bize yakışır diyorsanız sizin bileceğiniz iş.Gs taraftarının umudu iyice azaldı bence.Kone,Alves,Morintes derken Balili'ye duacı olmuşsunuz

arkadasım baliliye duacı oldugumz falan yok..ama lig için iyi bir alternatif olur.. bunu demek istemiştim

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Sezgin: 2 Oyuncuyla Görüşüyoruz
    Kaynak: LigTV
    Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, yabancı transferi için yoğun bir şekilde çalıştıklarını söyledi
    Transferde son tarihin 3 Eylül olduğunu belirten Sezgin, Bir veya iki oyuncu transferimiz olabilir. Çalışmalarımızı gerçekten çok yoğun sürdürüyoruz ve yetiştirmeye çalışıyoruz. Görüşmeleri yoğunlaştırdığımız 2 oyuncu var, ifadelerini kullandı.

Bir Avrupa kupası maçında forma giymiş olan herhangi bir oyuncunun Galatasaray´a transferi halinde Avrupa kupası maçlarında forma giyemeyeceğinin hatırlatılması ve ilgilendikleri futbolcuların böyle bir durumunun olup olmadığını sorulması üzerine ise Sezgin, ,İlgilendiğimiz oyunculardan birisi bu durumda, diyerek sözlerini tamamladı.

UEFA Kupası ön eleme turunun rövanşında Hırvat ekip Slaven Koprivnica ile yapacakları karşılaşmayla ilgili olarak, ,Bu maçın bizim için önemi büyük. Taraftarımızla buluşacağız. Ali Sami Yen´i doldurmalarını bekliyoruz, dedi

Kim bu Avrupa'da maçlarda oynamış oyuncu acaba?
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by nart_susruko View Post
    sebep ?

"ben pas atıyorum onlar kaçırıyor" diyip takımdan ayrılmak mı isteyecek ?

Forvet gelmesse lincoln emegine yazık...Fark atacagımız mac forvetlerin beceriksizligi yüzünden 1-0 bitti....
    bence bu en iyi cevap
    kendini düşün mesela sen harikalar yaratıyorsun ama takım içinde görevin olan gol attırmayı gerçekleştiremiyorsun.isyan etmez misin? bi süre sonra
    neden Fb'de Alex bana şunu alın ya da Kezman illaki Zigiç diyor ya da neden Lincoln Grafite'yi istiyor.Daha iyi performans için ..

15. Default

bu arada bi ara gundemimizde olan szetela roma ya bedavaya gitti gecmis olsun...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mustafa_ekici90 View Post
    Sezgin: 2 Oyuncuyla Görüşüyoruz
    Kaynak: LigTV
    Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, yabancı transferi için yoğun bir şekilde çalıştıklarını söyledi
    Transferde son tarihin 3 Eylül olduğunu belirten Sezgin, Bir veya iki oyuncu transferimiz olabilir. Çalışmalarımızı gerçekten çok yoğun sürdürüyoruz ve yetiştirmeye çalışıyoruz. Görüşmeleri yoğunlaştırdığımız 2 oyuncu var, ifadelerini kullandı.

Bir Avrupa kupası maçında forma giymiş olan herhangi bir oyuncunun Galatasaray´a transferi halinde Avrupa kupası maçlarında forma giyemeyeceğinin hatırlatılması ve ilgilendikleri futbolcuların böyle bir durumunun olup olmadığını sorulması üzerine ise Sezgin, ,İlgilendiğimiz oyunculardan birisi bu durumda, diyerek sözlerini tamamladı.

UEFA Kupası ön eleme turunun rövanşında Hırvat ekip Slaven Koprivnica ile yapacakları karşılaşmayla ilgili olarak, ,Bu maçın bizim için önemi büyük. Taraftarımızla buluşacağız. Ali Sami Yen´i doldurmalarını bekliyoruz, dedi

Kim bu Avrupa'da maçlarda oynamış oyuncu acaba?

Morientes olabilir...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mori olmaz daha dün Valencia macında oynadı...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Morintes değildir %99...Öyle büyük bir yıldız geleceğini sanmıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Biz hepsinin farkındayız..Balili türkiyede iş yapar ama yanına grafite gibi bir adamda alırsan gercekten cok is yaparlar..Hiç forvet almaktansa balili gelsin ben onu kast ettim..Mehmet yıldızda olur ama zor onlar vermezler..Holokoda iyi olur..

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

Arkadasım yönetim istese gider avrupada yedek olan iki forveti alır getirir..Onların asıl amacları gelen forvetin bizi sırtlaması oturmaya gelmıyecek yani..İstedikten sonra lukunku gibi adamlar hemen alınır anladınmı..İş yapacak adam arıyorar..İyi forvetler kalmadı haklısın..Listedede olan adamlar var her an hersey olabilir..Kalli varken Beceriksiz forvet gelmez hatta kalli hiç istemez...Aslında mehmet yıldız ile necati falan takas edilemezmi...

Gitsinler Balili alsınlar yemin ederim dünkü macta 2 gol atmısdı...

İş Yapacak Adam Kım Var
    Postiqa
    Grafıte
    NıLmar
    PanteLiç

Ama GaLatasaray'ın BunLarı Alacağını Sanmıorum Bı AçıkLama Yok Bı İpucuda Yok BunLar Hakkında Hatta Doru Düzqün İlqiLenecekLerını BıLe Sanmıorum
    O Yuzden Artık BoLe Dusunuorum
    (istese gider avrupada yedek olan iki forveti alır getirir die)

Artık Çoğu Gs'Li Bunu Dusunuo
    Ama İnşaLLah YanıLtır Bizi Yonetım İii Bi Adam AlsınLarda UtandırsınLar Bizi

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Herkez iyi adam istiyor..Yönetimde iyi adam bakıyor aldıktan sonra güney amerikada bulursun yedek iki adam alır getirirsin..Haftasonuna kadar bekliyecem sonra bede kızıcam..Türkiyeden neden adam almıyorlar en azından holosko falan var...Önemli iş yapması isim deigl benim için,..

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Sinan Kaloğlu'nu alsınlar

Holosko iş yapar yönetim iyi oyuncu alacak gibi gözüküyor bakalım ne olacak bu kocaman bir soru işareti?
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Yıldız peşine düşmeseler şimdi tepki çekmezlerdi adamda şimdi takımdaki yerini alırdı merakla bekliyorum kim gelecek kim gidecek.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Bne sürpriz bekliyorum.imdilik iyi günler.

25. Default

en iyisi g.amerika dan genc ve kaliteli adam veya adamlar getirsinlir bkz.(cska moscow) jo gibi vagner love gibi...

Takip edenler bilir gündem olduğundan beri burada yöneticilere güvenilip sabır gösterilmesi yönünde telkinlerde bulunduk..maalesef yönetim bu konuda sınıfta kalmıştır..mesele iyi oyuncu gelir gelmez değil ama yapılan açıklamalar hep çelişkilerle dolu bir hal aldı...transfer bir süreç işidir,temsalrı yaptık,şartları daha iyi hale getirmeye çalışıp detayları görüşüyoruz,tercihte bulunacağız falan deniyordu...ama görüyoruz ki ortada böyle bir durum yokmuş..sanırım yaşananları yöneticilerin uyutma taktiği olarak nitelendiren arkadaşalr haklı çıktılar..diyecek söz yok...bu saatten sonra iyi adam da gelebilr(ki inşallah olur) ama bu yorumu haksız çıkarmaz..tek iyimser ihtimal gerçekten uzun süredir temas edilen futbolcularla ilgili pürüzleri çözme ve koşulları esnetme adına taktiksel maksatlı açıklamalr yapıldığına inanmak olabilir..Anlamadığım bir konu da Kalli'nin bu konuda neden yönlendirici olmadğı..Balililer,Holoskolar gündem olacaksa adı duyulmamış faydalı olabilecek elli tane adamı Feldkamp en azından önerebilir diye düşünüyorum..

(iyimser yazdık olmadı bari biraz kulak çekelim belki şapka tersine döner...inşallah...)

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

en iyisi g.amerika dan genc ve kaliteli adam veya adamlar getirsinlir bkz.(cska moscow) jo gibi vagner love gibi...
    Ya da BoboBelki de Hıguian

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

Quote Originally Posted by mustafa_ekici90 View Post
    Sinan Kaloğlu'nu alsınlar

Holosko iş yapar yönetim iyi oyuncu alacak gibi gözüküyor bakalım ne olacak bu kocaman bir soru işareti?
    VaLLa Sinan KaloğLu Hiç Fena Olmaz
    Adamı bjk'den gonderdıkLerı zmn şaşırmıştım bu adam qonderıLırmı die
    bence gayet ii oyuncu
    bıde ceyhunda fena oLmaz ama artık ceyhuna ıhtıyacımız yok

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Sinan, Balili hatta Holosko..

Naptığınız gençler yav, bu formayı taşımak o kadar kolay mı ?

Hiç kimse gelmesin daha iyi..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Adnan sezgin, Haldun ustunel yurtdisinda (gun pazartesi)

Bence bir futbolcu ile dönecekler,sezgin daha yeni geldi nediye ertesi gün yeniden hemde haldunu da yanına alıp yurtdışına çıksın ki?
    Hemde son 4 gün

Sayfa 54 / 134 İlkİlk ... 444525354555664104 ... SonSon

Mesaj Yetkileri