Bence tartışmaya bile gerek yok.Çok iyi bir oyuncu alındı.Eğer kondisyon bakımından iyi olursa çok çok çok yararlı olacaktır.
Ben bir Fenerbahçeli olarak heyecanlandım duyduğumda..Lincoln'den daha umutluyum Kewell için.
Helal Olsun Galatasaray'a.Sonunda Avrupa'da uzun yıllar sonra transferi ile adından söz ettirdi.
Bravo..
@ ouzy
Ne alaka şimdi ?
Bedelsiz transferde Crespo'yu da alsak %99 şampiyonuz![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
çok teknik , çok yetenekli ...
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
Arkadaşlar neyi tartışıyorsunuz anlamış değilim.Kewell'ın futbolculuğunu tartışmaya gerek yok.Fiziği yerindeyse,kondüsyonu iyi olursa ve belirli bir sakatlığı yoksa çok çok faydalı olur Kewell.Çünkü yeteneği belli...
Kewell'ın Ronaldinho'dan daha yararlı olacağını düşünüyorum. Bu yarar saha içinde değil, saha dışında gözükecektir. Kewell neden bu kadar karşı çıktığına anlayamadım. Galatasaray şuanki maddi durumu içinde bu oyuncudan daha iyi hangi oyuncuyu alabilirdiki. Kewell Türkiye Standartları üstünde bir transferdir.
Last edited by Universal : 04.Temmuz.2008 at 00:33
7 numaramızı bulduk, sıra 9 numarada. Crespo'da gelirse, ayretten çok yönlü defans alırsak. Bu sene başarı gelir inancındayım.
FenerLi arkadaşlara helal olsun transferi objektif bir şekilde yorumladıkları için![]()
Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...
herkes crespo gelirse cok iyi olur diyo ama bence crespo aradıgımız forvet olmamalı. 33 bir futbolcu için cok fazla bence. diyeceksiniz hagi kac yasındaydı diye ama herkes aynı olmayabilir. ayrıca bizden alacagı para cok da fazla olur 2.5 3ten asagı gelmez gsye
@PcGamer
Objektif olmak zorundayız tabiki.Geçen sene Lincoln transferindeki şimdiki yorumları yapan arkadaşlar ve ben çok laf yemiştik.Ama durum ortada
Konuyu başka yere kaydırmak istemiyorum.Sadece demek istediğim gerçekten futbolcudan yana olmak istiyorum..
Eğer Kewell sakat olmaz ise,kondisyonu sağlam olur ise çok yararlı olur.Ve Batuhan'a katılıyorum Türkiye standartlarının kesinlikle üstündedir.
Ouzy'nin yorumlarına anlam veremiyorum.
Last edited by GeNç KaRTaL : 04.Temmuz.2008 at 01:37 Reason: "q" değil "g"
Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...
Kewell çok özel bir oyuncudur.. Yetenkleri tartışılmaz.. Fizik olarak hazır bir Kewell bu ligi baya kasar..
Ntvspor.net'te geçen haber
NTVSPOR
Güncelleme: 22:30 TSİ 3 Temmuz 2008 Perşembe
Galatasaray, Liverpool'da forma giyen 30 yaşındaki Avustralyalı futbolcu Harry Kewell ile her konuda anlaşma sağladı. Galatasaray'a bonservis bedeli olmadan transfer olan tecrübeli oyuncunun yıllık 1 milyon 800 bin Euro alacağı öğrenildi. Harry Kewell yarın akşam saatlerinde İstanbul'a gelecek.
Transfer ile ilgili bir açıklama yapan Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Haldun Üstünel, "Uzun süren emekler ve çalışmalar sonucunda çok önemli bir ismi Galatasaray'a kazandırma aşamasına geldik. Avrupa futbolunun çok önemli bir yıldızını çok yakında Galatasaray forması altında izleyeceğiz ve bu bizi çok heyecanlandırıyor. Kendisi ile her konuda anlaştık. O da bizimle bu heyecanı birlikte yaşıyor. Bize büyük güç katacağına inandığımız, emin olduğumuz Harry Kewell, Galatasaray'a ve Türk futboluna hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.
Üstünel, "Hem tecrübesi, hem kalitesi, hem Avrupa deneyimi hem de kariyeri boyunca Premiere Lig gibi üst seviyede bir ligde oynamış olması tercih nedenimiz oldu" diye konuştu.
KARİYERİ
30 yaşındaki Kewell, 1995-2003 yılları arasında Leeds United'da forma giydi. Leeds'te 232 maçta 63 gol atan Avustralyalı futbolcu, bu başarılı performansının ardından Liverpool'a transfer oldu.
Liverpool formasıyla 4 sezonda 137 karşılaşmada göev yapan Kewell, burada da 16 gole imza attı.
Kewell sakatlıklarla boğuştuğu geçen sezonda sadece 13 maçta forma giyebilmişti.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Tabi ki büyük iş; burda şampiyon olamadan, avrupaya düz bir biçimde gidilmeyeceğini ve zaten bizimde öyle ön elemelerde sağlıklı işler yapmadğımızı biliyorsundur sanırım
Ayrıca, böyle oyuncular üç büyüklere değil, anadolu takımlarına gelmeli demişsin, buna hiç bir şekilde anlam veremedim.
Böyle oyuncular anadolu takımlarına gelsin, beşiktaş içerde,fenerbahçe dışarıda transfer bombaları patlatsın, biz kendi yerimizde sayalım.
Kewell gibiler anadoluya gelsin demekle herhalde, üç büyüklerin transfer mantelitesinin, genç, güney amerikalı ya da afrikalı oyuncuları ucuza alıp , takımla birlikte büyütüp başarıdan başarıya koşalım, istiyorsun herhalde, bunu zaten yaptık fakat bizim günü kurtarma çabamızdan dolayı bir çok genç yabancı oyuncu harcandı gitti, zaten günü kurtaramazsak türk futbolu batacak,
önümüzdeki 5 sene boyunca senin mantelitenle devam edilirse, 5inde de Fenerbahçe şampiyon olur, biz uefaya gitmekte bile zorlanırız
Last edited by ThersoN : 04.Temmuz.2008 at 00:56 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Peki ne kadar bonservis verdik bana haber elmedi bonservis konusunda...
Bonservisi yok. Sözleşmesi sona ermişti.
bonservis vermedik
Neyseki ülkemizde avusturalyalı futbolcular mutlularda kewell sorun çıkarmadı gelmekte![]()
Bravo Therson sonuna kadar katılıyorum.
Hayırlı olsun Kewell iyi bir transfer umarım gerçek futbolunu bize oynayarak gösterir bizde keyif duyarız.
inşallah Kewell gibi kaliteli ve ucuz isimler almaya devam ederiz.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Kewell bence Lincoln'den çok daha faydalı olur. Klas bir oyuncu, Lincoln'den her açıdan daha iyi bir oyuncu, eğer hazır olursa ve istediği ortamı bulursa, havayı yakalarsa bence ligde fırtına gibi eser. Bizim defans adamları Kewell'a karşı çok sert oynayacaklardır, bunun sıkıntısını çekecek Kewell, sakatlık sorunu yaşayacak ama hırslı ve istekli olursa onu tutacak defans adamı çok nadirdir.
Galatasaray yapabileceği en iyi transferlerden birine imza attı, iyi bir kaleci de alması lazım şimdi, bence Itandje çok iyi olurdu ama madem o alınamadı, o halde ismi geçen Sorensen alırsın, Danimarkalı file bekçisi de gelirse Galatasaray iyice güçlenir.