Sayfa 54 / 122 İlkİlk ... 444525354555664104 ... SonSon
1,591 ile 1,620 arası toplam 3657 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    @ ouzy

kimi bekliyordun ? Ronaldinho falan mı ?

Takımın maddi durumu ortada. Bu imkanlarla alınabilecek en iyi ismi bedelsiz aldı yönetim. Zaten yönetim cok büyük paralar harcamayacagımızı, az maliyet ile tecrubeli, ismi duyulmuş isimler alacagız dedi. Kewell da bunlardan biri...
    Böyle oyuncular alınacağına hiç oyuncu alınmaması gerektiğini düşünüyorum. Fenerbahçe Ronaldinho'yu alıp mı Avrupa'da başarılı oluyor?

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Bence tartışmaya bile gerek yok.Çok iyi bir oyuncu alındı.Eğer kondisyon bakımından iyi olursa çok çok çok yararlı olacaktır.

Ben bir Fenerbahçeli olarak heyecanlandım duyduğumda..Lincoln'den daha umutluyum Kewell için.

Helal Olsun Galatasaray'a.Sonunda Avrupa'da uzun yıllar sonra transferi ile adından söz ettirdi.

Bravo..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

@ ouzy

Ne alaka şimdi ?

Nesil
    2006
    Yer
    ⓪❾

İyi iş başardılar.Sakatlıklardan tamamen kurtulmuşsa faydalı olacaktır.Ligimiz adınada güzel bir transfer.
    <')))))>-<

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bedelsiz transferde Crespo'yu da alsak %99 şampiyonuz
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

6. Default

Quote Originally Posted by Ouzy View Post
    Böyle oyuncular alınacağına hiç oyuncu alınmaması gerektiğini düşünüyorum. Fenerbahçe Ronaldinho'yu alıp mı Avrupa'da başarılı oluyor?
    fenerbahceyi basarıya ulastıran oyuncular için ne kadar bonservis bedeli verildiğindne haberin var mı?

edu 5.700.000 €
    deivid 4.500.000€
    lugano 6.000.000€
    kezman 7.000.000€

toplam 23.200.000€

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Sanırım işaretlediğim yerler yeterLi Kafasında soru olan arklar için

Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
    Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Türkiye'de her oyuncu yıldız olur, o ayrı ama böyle artık oyuncular Anadolu'ya falan gitmeli. Galatasaray böyle oyuncuları almamalı.
    Simdi sence Arda Aurelio yildiz sayilmazlar di mi
    Onlari da verelim kayseri erciyes e olmaz o da fazla gelir bunlara en iyisi Beylerbeyine yollayalim

Nesil
    2007
    Yer
    34

çok teknik , çok yetenekli ...
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Arkadaşlar neyi tartışıyorsunuz anlamış değilim.Kewell'ın futbolculuğunu tartışmaya gerek yok.Fiziği yerindeyse,kondüsyonu iyi olursa ve belirli bir sakatlığı yoksa çok çok faydalı olur Kewell.Çünkü yeteneği belli...

Nesil
    2005
    Yer
    ev

nasil yani senin basari dedigin ceyrek finalse yanlis dusunuyosun sadece sampiyon olan basarilidir ikinciyi kimse bilmez Birde Ronaldinho'nun oynadigi takimda basarili olamiyor merak etme Ama begenmedigin Kewell olabiliyor

Nesil
    2006

Kewell'ın Ronaldinho'dan daha yararlı olacağını düşünüyorum. Bu yarar saha içinde değil, saha dışında gözükecektir. Kewell neden bu kadar karşı çıktığına anlayamadım. Galatasaray şuanki maddi durumu içinde bu oyuncudan daha iyi hangi oyuncuyu alabilirdiki. Kewell Türkiye Standartları üstünde bir transferdir.
    Last edited by Universal : 04.Temmuz.2008 at 00:33

Nesil
    2006
    Yer
    Karadeniz

7 numaramızı bulduk, sıra 9 numarada. Crespo'da gelirse, ayretten çok yönlü defans alırsak. Bu sene başarı gelir inancındayım.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

FenerLi arkadaşlara helal olsun transferi objektif bir şekilde yorumladıkları için

15. Default

herkes crespo gelirse cok iyi olur diyo ama bence crespo aradıgımız forvet olmamalı. 33 bir futbolcu için cok fazla bence. diyeceksiniz hagi kac yasındaydı diye ama herkes aynı olmayabilir. ayrıca bizden alacagı para cok da fazla olur 2.5 3ten asagı gelmez gsye

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

@PcGamer

Objektif olmak zorundayız tabiki.Geçen sene Lincoln transferindeki şimdiki yorumları yapan arkadaşlar ve ben çok laf yemiştik.Ama durum ortada

Konuyu başka yere kaydırmak istemiyorum.Sadece demek istediğim gerçekten futbolcudan yana olmak istiyorum..

Eğer Kewell sakat olmaz ise,kondisyonu sağlam olur ise çok yararlı olur.Ve Batuhan'a katılıyorum Türkiye standartlarının kesinlikle üstündedir.

Ouzy'nin yorumlarına anlam veremiyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
    @PcGamer

Objektif olmak zorundayız tabiki.Geçen sene Lincoln transferindeki şimdiki yorumları yapan arkadaşlar ve ben çok laf yemiştik.Ama durum ortada

Konuyu başka yere kaydırmak istemiyorum.Sadece demek istediğim gerçekten futbolcudan yana olmak istiyorum..

Eğer Kewell sakat olmaz ise,kondisyonu sağlam olur ise çok yararlı olur.Ve Batuhan'a katılıyorum Türkiye standartlarının kesinlikle üstündedir.

Ouzy'nin yorumlarına anlam veremiyorum.

Açıkcası Ouzy nin görüşü bunlar saygı duyarız ama galatasaraylı olarak biraz kızdım takımını bu kadar seven bu kadar destek veren taraftarlar varken Ouzy fazla tepki veriyo
    Last edited by GeNç KaRTaL : 04.Temmuz.2008 at 01:37 Reason: "q" değil "g"

Sheriff Misafir

Kewell çok özel bir oyuncudur.. Yetenkleri tartışılmaz.. Fizik olarak hazır bir Kewell bu ligi baya kasar..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Ntvspor.net'te geçen haber

NTVSPOR
    Güncelleme: 22:30 TSİ 3 Temmuz 2008 Perşembe
    Galatasaray, Liverpool'da forma giyen 30 yaşındaki Avustralyalı futbolcu Harry Kewell ile her konuda anlaşma sağladı. Galatasaray'a bonservis bedeli olmadan transfer olan tecrübeli oyuncunun yıllık 1 milyon 800 bin Euro alacağı öğrenildi. Harry Kewell yarın akşam saatlerinde İstanbul'a gelecek.

Transfer ile ilgili bir açıklama yapan Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Haldun Üstünel, "Uzun süren emekler ve çalışmalar sonucunda çok önemli bir ismi Galatasaray'a kazandırma aşamasına geldik. Avrupa futbolunun çok önemli bir yıldızını çok yakında Galatasaray forması altında izleyeceğiz ve bu bizi çok heyecanlandırıyor. Kendisi ile her konuda anlaştık. O da bizimle bu heyecanı birlikte yaşıyor. Bize büyük güç katacağına inandığımız, emin olduğumuz Harry Kewell, Galatasaray'a ve Türk futboluna hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Üstünel, "Hem tecrübesi, hem kalitesi, hem Avrupa deneyimi hem de kariyeri boyunca Premiere Lig gibi üst seviyede bir ligde oynamış olması tercih nedenimiz oldu" diye konuştu.

KARİYERİ
    30 yaşındaki Kewell, 1995-2003 yılları arasında Leeds United'da forma giydi. Leeds'te 232 maçta 63 gol atan Avustralyalı futbolcu, bu başarılı performansının ardından Liverpool'a transfer oldu.

Liverpool formasıyla 4 sezonda 137 karşılaşmada göev yapan Kewell, burada da 16 gole imza attı.

Kewell sakatlıklarla boğuştuğu geçen sezonda sadece 13 maçta forma giyebilmişti.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Çok güzel bir yaklaşım, beğen ya da beğenme!

Nedense ben o heyecanı yaşayamadım. Sonuçta Fenerbahçe veya biz olacaktık şampiyon, aman çok heyecanlı. Önümüzdeki en az 5 sene şampiyonluklar Fenerbahçe ile Galatasaray arasında paylaşılır, bundan önce olduğu gibi. Bu mu heyecan?

Açıkçası ben çocukluğumdan beri Türkiye'yi pek sallamamışımdır, sadece Avrupa'yı düşünmüşümdür. Avrupa'da da erken elenirsek, bu sene de Galatasaray'ı çok az takip ederim. Sevgim azalır mı hayır ama ara veririm, takip etmem.

Böyle bir ligde şampiyon olup sevinmek kendi kendimizi kandırıyoruz gibi geliyor, size iyi eğlenceler. Ne de olsa Türkiye'de şampiyon olmak büyük iş(!)
    Tabi ki büyük iş; burda şampiyon olamadan, avrupaya düz bir biçimde gidilmeyeceğini ve zaten bizimde öyle ön elemelerde sağlıklı işler yapmadğımızı biliyorsundur sanırım
    Ayrıca, böyle oyuncular üç büyüklere değil, anadolu takımlarına gelmeli demişsin, buna hiç bir şekilde anlam veremedim.
    Böyle oyuncular anadolu takımlarına gelsin, beşiktaş içerde,fenerbahçe dışarıda transfer bombaları patlatsın, biz kendi yerimizde sayalım.
    Kewell gibiler anadoluya gelsin demekle herhalde, üç büyüklerin transfer mantelitesinin, genç, güney amerikalı ya da afrikalı oyuncuları ucuza alıp , takımla birlikte büyütüp başarıdan başarıya koşalım, istiyorsun herhalde, bunu zaten yaptık fakat bizim günü kurtarma çabamızdan dolayı bir çok genç yabancı oyuncu harcandı gitti, zaten günü kurtaramazsak türk futbolu batacak,
    önümüzdeki 5 sene boyunca senin mantelitenle devam edilirse, 5inde de Fenerbahçe şampiyon olur, biz uefaya gitmekte bile zorlanırız
    Last edited by ThersoN : 04.Temmuz.2008 at 00:56 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Peki ne kadar bonservis verdik bana haber elmedi bonservis konusunda...

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Quote Originally Posted by sitte View Post
    Peki ne kadar bonservis verdik bana haber elmedi bonservis konusunda...
    Kewell icin bonservis bedeli odenmedi serbest alindi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bonservisi yok. Sözleşmesi sona ermişti.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bonservis vermedik

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Neyseki ülkemizde avusturalyalı futbolcular mutlularda kewell sorun çıkarmadı gelmekte

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Bravo Therson sonuna kadar katılıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Hayırlı olsun Kewell iyi bir transfer umarım gerçek futbolunu bize oynayarak gösterir bizde keyif duyarız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

inşallah Kewell gibi kaliteli ve ucuz isimler almaya devam ederiz.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

28. Default

Quote Originally Posted by taytopcuoglu View Post
    inşallah Kewell gibi kaliteli ve ucuz isimler almaya devam ederiz.
    ucuz demişsin ancak ucuzluk sadece bonserviste. kewell bizden senede 1.800.000€ alacak. hiç de az para değil ama bence değer...

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Quote Originally Posted by demirhanmurat38 View Post
    ucuz demişsin ancak ucuzluk sadece bonserviste. kewell bizden senede 1.800.000€ alacak. hiç de az para değil ama bence değer...
    boyle kariyerli bir oyuncuyu Turkiye ye getirebilmek icin hemde bonservissiz o para verilir
    Yeterki saglikli ve verimli olsun

Kewell bence Lincoln'den çok daha faydalı olur. Klas bir oyuncu, Lincoln'den her açıdan daha iyi bir oyuncu, eğer hazır olursa ve istediği ortamı bulursa, havayı yakalarsa bence ligde fırtına gibi eser. Bizim defans adamları Kewell'a karşı çok sert oynayacaklardır, bunun sıkıntısını çekecek Kewell, sakatlık sorunu yaşayacak ama hırslı ve istekli olursa onu tutacak defans adamı çok nadirdir.

Galatasaray yapabileceği en iyi transferlerden birine imza attı, iyi bir kaleci de alması lazım şimdi, bence Itandje çok iyi olurdu ama madem o alınamadı, o halde ismi geçen Sorensen alırsın, Danimarkalı file bekçisi de gelirse Galatasaray iyice güçlenir.

Sayfa 54 / 122 İlkİlk ... 444525354555664104 ... SonSon

Mesaj Yetkileri