Sayfa 54 / 142 İlkİlk ... 444525354555664104 ... SonSon
1,591 ile 1,620 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Dünya yıldızı beklerken? Bu beklentiye sokan kim, basın... Her gün Eto'o, Shevchenko, Adriano, Ronaldinho haberleri çıkarsa elbette beklentiye girersin istemeden.

Güiza transfer edilirse kesinlikle taraftarda hayal kırıklığı yaratmaz, yaratmamalı. Bende yaratmaz mesela, çünkü aklı başında bir taraftar bahsi geçen dünya yıldızlarının gelmeyeceğini, gelmesinin zor olduğunu bilir. Adriano'ya 55 milyon Euro, Sheva'ya 30 milyon Euro, Eto'o'ya 40 milyon Euro bonservis bedeli ödenemez.

İspanya'nın Mehmet Yıldız'ı çok saçma bir deyim. Bak aradaki liglere, İspanya ligi ile Türkiye ligini karşılaştırıyorsun. Nihat'ın 18 gol attığı ligde 27 gol atıyor Güiza, bu inanılmaz bir başarıdır. Nistelrooy, Henry, Eto'o, Kanoute gibi isimleri geride bırakıyor, ve daha nicesini.

28 yaşına gelmiş olması da bir şey ifade etmez, Luca Toni kaç yaşında şöhret oldu? Kaç yaşında yıldız oldu?

Beni beklentiye sokan basın değil.Aziz Yıldırım'ın her sene bir yıldız alacağım sözü,Kış aylarında Hürriyet gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök'e ''Öyle bir oyuncuyla anlaştık ki Carlos'u bile gölgede bırakacak'' ropörtajı.

Evet bana göre Türkiye şartlarında Mehmet Yıldız neyse İspanya şartlarında Güiza odur.Bak dikkat edersen şartlarında diyorum.Güiza birebir olarak tabi ki Mehmet Yıldız'la kıyaslanamaz ama yaptıkları birbirine çok benziyor.

Gol krallığında Nistelrooy,Eto'o ve daha nicesi adamları geride bıraktı demişsin.Zamanında Zafer Biryol'da Hooijdonk'un önünde gol kralı oldu bu Zafer'i Pierre'den daha mı iyi kıldı.

Belkide dediğin gibi 28 yaşında sonra ortalığı kasıp kavurur ama bunun bir garantisi varmı,verebiliniyorsa bu garanti o zaman eyvallah.

Yineliyorum Güiza gelse takıma yararı olur ama taraftarlarda da hayal kırıklığı olur.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Güiza'ya ödenecek bonservis ve yıllık ücret açıklandımı acaba?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

İspanya liginde gol kralı olmuş,İspanyol Milli takımından forvet geliyor,beğenilmiyor...:S

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Hiçbir futbolcu başarılı olacak diye bir garantileme yoktur zaten.Shevchenko Premier Lig'e gittiğinde hepimiz oraya uyum sağlayıp ortalığı kasıp kavuracağını düşünmüştük ama adam bir sezonda 10 dan fazla gol atamadı.

Bence bu kadar karamsar olmayın. İspanya liginde gol kralı olmuş bir futbolcu [27 gol] kesinlikle Türkiye standartlarına göre oldukça yüksektir.
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Bizim başkan daha ne yapsın, ne yapsa yaranamıyor çünkü taraftara. Güiza'yı alıyor, İspanya gol kralı, hala beğenmeyeyip hayal kırıklığına uğrayanlar var.

Başkan İngiltere gol kralı Ronaldo'yu, İtalya gol kralı Del Piero'yu, Fransa gol kralı Benzema'yı, Almanya gol kralı Toni'yi getiremeyeceğine göre üst düzey ligler arasındaki en makul gol kralını getirmiş oldu.

Bence Güiza gayet yerinde bir transfer olur. Adam İspanya Milli Takımı ile çıktığı maçta da bir gol bir de asist yaptı. Torres-Villa ikilisi olmasa Güiza banko oynardı o takımda. Ama ne yazık ki önünde süper klas iki isim var, kesemiyor. Bakın İtalya maçında olur da maç uzatmaya gider veya işler İspanya adına sıkışırsa Güiza oyuna girip golünü atabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Güiza kesinlikle harika bir seçim Fenerbahçe için. Keşke bizde böyle bir futbolcu transfer edebilsek forvete.
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Antalya arasında

Aragones yanlış seçim öffffffff (( siz nie bu kadar eminsiniz yani hangi habere göre yüzde doksandokuz diyorsunuz ?
    Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bizim başkan daha ne yapsın, ne yapsa yaranamıyor çünkü taraftara. Güiza'yı alıyor, İspanya gol kralı, hala beğenmeyeyip hayal kırıklığına uğrayanlar var.

Başkan İngiltere gol kralı Ronaldo'yu, İtalya gol kralı Del Piero'yu, Fransa gol kralı Benzema'yı, Almanya gol kralı Toni'yi getiremeyeceğine göre üst düzey ligler arasındaki en makul gol kralını getirmiş oldu.

Bence Güiza gayet yerinde bir transfer olur. Adam İspanya Milli Takımı ile çıktığı maçta da bir gol bir de asist yaptı. Torres-Villa ikilisi olmasa Güiza banko oynardı o takımda. Ama ne yazık ki önünde süper klas iki isim var, kesemiyor. Bakın İtalya maçında olur da maç uzatmaya gider veya işler İspanya adına sıkışırsa Güiza oyuna girip golünü atabilir.
    bak olayı yanlış anlyorsun.Ben Güiza'ya kötü futbolcu demiyorum ama başkanın söz verdiği gibi Carlos'u da gölgede bırakabilecek bir isimde değil.Hayal kırıklığı bu yüzden.Gelirse eğer çok başarılı olabilir hatta gol kralı olabilir umarım da olur ama başkanın söz verdiği isim değil.

Carlos'u gölgede bırakacak bir isim elbette değil, ama o açıklama gerçeği yansıtmıyor, yani başkanın öyle bir lafı yok. Resmi siteden de bu açıklandı.

Böyle Bir İfade Kullanılmadı
    26 Mayıs 2008 Pazartesi

Bugün tarihli Vatan Gazetesi'nde yer alan bir haberde Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım'ın "Öyle bir oyuncu getireceğim ki Carlos'u bile gölgede bırakacak" şeklinde sözleri olduğunu ancak buna rağmen hala herhangi bir oyuncu transferinin yapılmadığı belirtiliyor. Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım'ın bu şekilde bir söylemi kesinlikle olmamıştır. Bu haber yalandır.

Spor Kamuoyuna Duyurulur

Fenerbahçe Spor Kulübü
    Başkanın son 2 açıklamasında, 3 futbolcuyla görüşüldüğü, Fenerbahçe'ye faydalı olacak golcüyü getireceklerini açıkladı. 3 isimden biri de Güiza belli ki, diğerleri kim bilmiyorum. Belki 3 isimden hedeflenen Güiza değildi, onlar olmayınca Güiza transfer edildi, bilemeyiz.

Güiza için 17,4 milyon Euro bedel ödendiği, yıllık da Güiza'ya 3 milyon Euro ödeneceği belirtiliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Ne yazık ki futbol isimle oynanmıyor.. Bakın Kezman geldiğinde Dünya klasında bi golcüydü ama ne hale getirdi bizi. Belki Güiza Dünya Starı olmayabilir.. Ancak unutulmamalı bize gol atıp takıma katkı sağlayacak adam lazım..

Ayrıca ben Güiza'yı Getafe'den beri takip ediyorm. En olmadık yerde öyle bi gol atıyoki şaşırıyosunuz.. Bence Fenerbahcemiz için son derece doğru bir isim..

nobre yıldız mıydı hayır ama gollerini atıyodu ama guiza da atar bende takip ediyorum fm dede baya bi gol atıyor. aragones haberleri inşallah gerçegi yansıtmıyodur

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    Malesef ikiside geliyor
    Kesinlikle Malesef. Guzia'nın Kezman'dan hiçbir farkı yok.

Aragones gelirse Lig TV'yi iptal ettirir, Fenerbahçe'nin hiçbir maçımı izlemem.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Bu iki isim için birşeyler kesin mi? Bir açıklama yapıldı mı da böyle kesinmiş gibi konuşuluyor ?
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Kesin değil İspanyol basını yazıyor bizikiler çeviriyor.
    Last edited by TR.CaPTaiN : 22.Haziran.2008 at 01:54
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Bu röportajdan da anlaşılacağı gibi Aragones büyük oranda bitti. İnşallah yönetim bu hatadan döner. Benim sıcak bakmadığım bir isim ama başarılı da olabilir, kapalı kutu diyebilirim.

Ah Hiddink'i alsak, Laudrup'u alsak, Löw'ü alsak, başka teknik direktör mü kalmadı dünya üzerinde?

Hiddink mesela, eski hocamız, gelse 10 tane forma alır kulübe destek olurum. Hiddink hocası olduğu her takıma çağ atlatıyor, PSV, Kore, Avustralya ve son olarak da Rusya. Gerçekten kurt hoca, muhteşem bir hoca. Aragones'e 100 basar. Keşke Hiddink gelse. Bu kadar mı zor Hiddink'i getirmek? O olmadı Löw, Laudrup var. Bizim yönetim acemice davranıyor.

Zico'yu gönderdiniz, ben destek verdim ama yerine Aragones'in geleceğini bilsem Zico'nun arkasında dururdum. Zico'dan daha iyi bir hoca geleceğini düşünerek gitmesini istedim ama Aragones'in gelmesi tam bir hayal kırıklığı.

İnşallah bu hatadan dönülür.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Demekki yönetimin yardımcılarını istemediği iddiaları doğruymuş..

Egemen sanırım Hiddink kulüp çalıştırmak istemiyor.Çünkü kendisinin Rusya'nın başına geçmesinde büyük payı olan Abramoviç'in kulübü Chelsea'nin başına geçmesi söz konusuydu ama o istemedi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu röportajdan da anlaşılacağı gibi Aragones büyük oranda bitti. İnşallah yönetim bu hatadan döner. Benim sıcak bakmadığım bir isim ama başarılı da olabilir, kapalı kutu diyebilirim.

Ah Hiddink'i alsak, Laudrup'u alsak, Löw'ü alsak, başka teknik direktör mü kalmadı dünya üzerinde?

Hiddink mesela, eski hocamız, gelse 10 tane forma alır kulübe destek olurum. Hiddink hocası olduğu her takıma çağ atlatıyor, PSV, Kore, Avustralya ve son olarak da Rusya. Gerçekten kurt hoca, muhteşem bir hoca. Aragones'e 100 basar. Keşke Hiddink gelse. Bu kadar mı zor Hiddink'i getirmek? O olmadı Löw, Laudrup var. Bizim yönetim acemice davranıyor.

Zico'yu gönderdiniz, ben destek verdim ama yerine Aragones'in geleceğini bilsem Zico'nun arkasında dururdum. Zico'dan daha iyi bir hoca geleceğini düşünerek gitmesini istedim ama Aragones'in gelmesi tam bir hayal kırıklığı.

İnşallah bu hatadan dönülür.

Eger yanlış hatırlamıyorsam bir yerde Hiddink in chelsea nin teklifini reddettigini okumuştum.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bugüne kadar teknik direktörün açıklanmamasının nedeni yeni teknik direktörün Euro2008'den olduğunu gösteriyor gibi. Yalanlama konusunda çok hızlı olan fenerbahce.org'un günlerdir Aragones'i yalanlamaması da Aragones ihtimalini güçlendiriyor.

Merak ettiğim konu ise; Fenerbahçe gibi gittikçe büyüyen,başarıya aç bir takıma 70 yaşında şimdiye kadar birçok kulüp ile çalışmış kariyerinin son dönemine girmiş bir teknik direktör nasıl düşünülebilir ? Şampiyonlar liginde çeyrek final oynatan, Chelsea'ye kafa tutan fakat Turkcell Super Lig'de şampiyon olamadı diye kellesi alınan Zico'ya haksızlık değil midir bu ? Ha Aragones gelir başarılı da olabilir fakat Fenerbahçe ile Aragones'in yolları çok farklı.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Bugüne kadar teknik direktörün açıklanmamasının nedeni yeni teknik direktörün Euro2008'den olduğunu gösteriyor gibi. Yalanlama konusunda çok hızlı olan fenerbahce.org'un günlerdir Aragones'i yalanlamaması da Aragones ihtimalini güçlendiriyor.

Merak ettiğim konu ise; Fenerbahçe gibi gittikçe büyüyen,başarıya aç bir takıma 70 yaşında şimdiye kadar birçok kulüp ile çalışmış kariyerinin son dönemine girmiş bir teknik direktör nasıl düşünülebilir ? Şampiyonlar liginde çeyrek final oynatan, Chelsea'ye kafa tutan fakat Turkcell Super Lig'de şampiyon olamadı diye kellesi alınan Zico'ya haksızlık değil midir bu ? Ha Aragones gelir başarılı da olabilir fakat Fenerbahçe ile Aragones'in yolları çok farklı.
    Virgülüne kadar katılıyorum.

İnşallah yanılan biz oluruz da Euro 2008'den Löw gelir.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

dünkü maçtan sonra arshavini bir kez daha gündeme getirip transfer etse aslında aziz başkan çok ii olur gibi

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Guiza kesin geliyormu ki ispanyanın gol kralı geliyor siz beğenmiyosunuz:S

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    Guiza kesin geliyormu ki ispanyanın gol kralı geliyor siz beğenmiyosunuz:S
    İşte biz o kadar büyüdük ki Güiza'yı bile beğenmiyoruz.
    Ayrıca Egemen galiba,sanada şubat ayından beri ortalıkta gezen bir cümlenin yaz aylarına kadar yalanlanmayıp sonra yalanlanması garip gelmiyormu.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    O zaman hiç durma üzerindeki formayıda çıkar hatta mümkünse fenerbahçe transfer haberleri dahil Fenerbahçe ile ilgili hiç bir konuda senin mesajlarınıda görmeyelim
    Üstümdeki formayı çıkartmam ama; Aragones gidene kadar Futbol ile ilgili bir konuda konuşmam.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Zico'yu Alex mi istemedi?
    Aziz Yıldırım'ın, Arthur Zico ile yola devam etmeme kararında Alex'in rolünün olduğu öne sürüldü

Fenerbahçe kulisleri şok bir iddia ile çalkalanıyor. Başkanımız Aziz Yıldırım'ın, teknik direktör Arthur Zico ile yola devam etmeme kararında Brezilyalı yıldızımız Alex'in rolünün büyük olduğu öne sürüldü. Kaçan şampiyonluğu bir türlü içine sindiremeyen ve bunu dile getiren Yıldırım'ın Alex ile bir görüşme yaptığı ve Brezilyalı yıldızın, "Zico çok iyi bir insan. Bunu kimseye tartıştırmam bile. Fakat takımda büyük hatalar yapıyor. En önemlisi ekip içindeki hassas dengeleri sağlayamıyor" dediği öğrenildi. Brezilyalı teknik adam ile Alex'in arasının çok iyi olduğunun her zaman konuşulmasına karşın, ikilinin sezon sonuna doğru bazı konularda ters düştükleri de belirtildi. Buna gerekçe olarak çalışma prensiplerindeki uyumsuzluk gösteriliyor. Diğer bir iddiaya göre ise teknik direktör Arthur Zico ile kaptan Alex de Souza uzun süredir konuşmuyordu ve aralarındaki bağ kopmuştu.
    fenerbahce.com

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Eğer iddaa doğruysa yazık valla.. bi futbolcu takım üstünde bu kadar etkin olmamalı şahsi fikrim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

%100 yalan ve çok saçma bir haber. Bu tip haberleri takmıyorum bile.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Zico'nun gönderilmesinde en büyük paylardan biride takımda oluşan kamplaşma Brezilyalılar özellikle Alex bunda büyük etken o yüzden yukarıdaki haberin doğruluk payı "0" bence

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence haber yalan. Alex sezon bittikten 2 gün sonra kendi internet sitesinde aynen şöyle konuştu:" Seneye daha başarılı olup olmamamız Zico'nun kalıp kalmamasına bağlı." Tabi eğer bu ifadeyle Zico'nun gitmesini istediğini kastediyorsa onu bilemem...

Yönetim bu kamplaşmayı önlemek adına belki de Brezilyalı olmayan bir hoca ile çalışmak, hatta Brezilyalı olmayan bir golcü transfer etmek istiyor.

Bugün İtalya-İspanya maçı var, inşallah İspanya elenir de bazı şeyler ortaya çıkar.

Sayfa 54 / 142 İlkİlk ... 444525354555664104 ... SonSon

Mesaj Yetkileri