Sayfa 54 / 480 İlkİlk ... 444525354555664104154 ... SonSon
1,591 ile 1,620 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Mustafa Denizli, Brezilya ve Arjantin'li oyuncu istemiyordu
    (/s)

Default Kartal’ın Buonanotte teklifine ret

Arjantin ekibi River Plate, Beşiktaş’ın Diego Buonanotte için yaptığı teklifi reddetti.
    Geçtiğimiz yaz döneminde birçok Avrupa kulübü tarafından istenen Buonanotte’nin ismi bu transfer sezonunda ise Benfica, Porto ve Beşiktaş ile anılmıştı.

Beşiktaş’ın Arjantinli oyuncu için yaptığı 5.7 milyon avroluk teklifi River Plate kulübü reddetti.

Buonanotte ise yaptığı açıklamada futbol kariyerine River Plate’de devam etmek istediğini belirtirken yaşanan finansal sıkıntıların ayrılmasına sebep olabileceğini söyledi.

OLE’ye konuşan Arjantinli oyuncu, “Kulübümde kaldığım için mutsuz değilim sadece geleceğimi düşünmek zorundayım. Her zaman söylediğim gibi River’da kalmak istiyorum çünkü burası benim evim. 9 senemi burada geçirdim” dedi.

Son olarak River Plate’in finansal olarak sıkıntı yaşadığını belirten Buonanotte, “Herkesin söylediği gibi benim de hayalim sıçrama yaparak Avrupa liglerinde forma giyebilmek” diye konuştu.

21 yaşındaki Diego Buonanotte, 2006 yılından beri profesyonel olarak River Plate formasıyla mücadele ediyor. Orta saha oyuncusu oynadığı 46 maçta 13 gol atmayı başardı.

Goal

29 Haziranda'ki haber..

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

inşAllah Ferrari'de bi sorun çıkmaz...
    Buonanotte ise alınmayacak bence

Nesil
    2006

haberi yapan mehmet ciftci best fm e cikip river baskaninin aciklamalarina gore bu haberi yaptigini soylemis, o adam sanirim ispanyada muhabirlik yapiyormus. bence diegoyu besiktas alacak demis.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Gelirse güzel olur ama önce Delgado'nun gitmesi gerekiyor ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

buoanotte türkiyeye gelecekse 5 degil 10 verilsin getirsin büyüklerden biri ama ben fenerin getirmesinden yanayım gelecegin en büyük star adaylarından yahu bu cocuk

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bounanotte geLmez gibi. Mustafa DenizLi ArjantinLi feLan istemiyorum demişti. Zaten DeLgado dan da pek memnun değiL. Yerine iki yönLü oyuncu ister Ernst gibi. Zaten TeLLo var, Yusuf var, geLirse ne işimize yarayacak mantıkLı bakmak gerek. Ha TeLLo ve DeLgado yu da yoLLarsan o zaman tamam eyvaLLah ta.

Tam bir saLLama haber bence.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Bencede balon haber...

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Bounanotte geLmez gibi. Mustafa DenizLi ArjantinLi feLan istemiyorum demişti. Zaten DeLgado dan da pek memnun değiL. Yerine iki yönLü oyuncu ister Ernst gibi. Zaten TeLLo var, Yusuf var, geLirse ne işimize yarayacak mantıkLı bakmak gerek. Ha TeLLo ve DeLgado yu da yoLLarsan o zaman tamam eyvaLLah ta.

Tam bir saLLama haber bence.

abi buonanotte gelirse delgadonun mevkisinde oynamicakki. yani bence adami forvet solda oynatmak icin alir denizli alirsak eger. zaten o mevkide sikinti var bana gore, tello o mevkide yeterli degil , serdar ozkan ise ne olacagi belli degil. gecen seneye bakarsak biraz yusuf biraz tello birazda s.ozkan oynadi.yusufun yasi ve fizigi belli, s.ozkan cok kotu oynadi, en uygunu tello o da adam eksiltmede o kadar basarili degil. telloyu orta sahada sol ic veya 2 linin onunde kullanirsak daha basarili olur. sola benayoun,buonanotte gibi bir adam lazim, adam eksiltip gol atip gol attiricak. holosko veya nihati orda yazanlar var o da olmaz.

Nesil
    2006

bide bu ogan tarhan gs scoutu degilmi transferlerde bize yardimci oluyor hep , ayrica m.denizli ile hep gorusup fikir alisverisi yapiyorlarmis

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

DeLgado zaten mecvut sistemde de artık yer aLması zor. DeLgado artık anca kupa maçLarında ve zorLuk seviyesi düşük maçLarda görev aLır. ŞampiyonLar Liginde, Ligde büyük derbi maçLarda DeLgado iLe başLamaz zaten DenizLi. Bounanotte çok iyi bir topçudur, geLecek vaad eden en büyük isimLerden dir ama şu anda Beşiktaş ın sistemine ve mevcut oLan oyuncuLarına göre kadro içerisinde yer vermek taşLarı yerinden oynatır. Nihat, Bobo, HoLosko üçLüsünün biz bir arada nasıL oynayacağını hesap edemez iken birde Bounanotte ismi daha da oLayLarı karıştırır. En kötü bize bir iki yönLü oyuncu daha gider. Fink,Ernst ikiLisi iLe beraber oynayacak.

TeLLo zaten soL gibi oynamıyor daha serbest oynayan bir isim, Yusuf da zira aynı, Bounanotte geLdi diyeLim bu sefer TeLLo nun da kesiLmesi demek oLur. Yani böyLe bir ihtimaLLer varken çok zor. Ha dediğim gibi yine TeLLo ve DeLgado yu da gönderirsiniz beraber o zaman işte o isim süper oLur, harika oLur.

Bana kaLsa zaten Zapo, TeLLo ve DeLgado yu gönderip, MetzeLder, Ferrari ve Bounanotte yi aLırım. Muhteşem ötesi bir takım oLuruz.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence Genç arjantinliyi alsın BJK Matias'tan bin kat daha iyi iş yapar. Biz kaç yıl önce keşfediyoruz adamların haberi yok..

Geneç tvde Velez'in maçını izliyordum Zuculini'yi. Gol'de atmıştı. Keşke dedim bizim Türk takımlarından biri alsa şunu diye geçirdim ama Hoffenheim kapmış. İçim eziliyor Fm'deki yeteneklileri kapınca yabancılar..

Fm'dede Sivas'a almıştım Bjk Diego'yu kaçırmasın bence. Süper yetenek

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Matteo Ferrari Beşiktaş'a hayırlı olsun...

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören , İtalya’da her konuda anlaştığı Ferrari’yi yarın saat 15:30’da İstanbul’a getirecek…

Maraton

Hayırlı Olsun çok iyi transfer..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Sporx'de saat 14:00'de diyor hangisi doğru ?
    Last edited by tarikko : 03.Temmuz.2009 at 23:03 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Camiamıza Hayırlı Ugurlu Olsun.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Buarada Ek haber olarakta

Last edited by Mercenary : 03.Temmuz.2009 at 23:10 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Ferrari geldi.Hayırlı olsun.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Bobo Olimpiakos'ta oynamak istediğini yönetime bildirmiş.Artık Türkiye'de oynamak istemiyormuş..NTVSPOR

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Nesta bile olsa oynamadan bilemeyiz. Uyum meselesi.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Hayırlı Olsun Ferrari'miz ...
    Sen meraklanma efenberg kardeşim Ferrari kaliteli futbolcudur,hemen uyum sağlayacak bence

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Savunma oyuncuları en verimli dönemlerini 30'lu yaşlarda yaşarlar,heleki İtalyansa...

Bobo gitmek istiyorsa gerçekten kesinlikle tutulmaya çalışılmamalı.Zorla tutsan bile istediğin verimi alamazsın.Onuda geçtim,yeni sözleşme imzalamaz,seneye beleşe gider...

Bobo'yu satıp bir forvet ya da sol ofansa adam alınabilir...

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Şuanda Bobo için hali-hazırda iyi bir teklif var mı Anıl Abi ?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bilmiyorum,Başkan Bobo'nun değeri altında gelen teklifler benim için ciddi değildir demişti.Ama Bobo gerçekten ayrılmak istiyorsa gelen teklifler istedikleri gibi olmasada değerlendirmek zorundalar...

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Doğrudur,oyuncu verimsiz olur o zaman,hem de önümüzdeki yıl beleşe gider öyle satılmazsa :s

Nesil
    2006

Bobo Olympiakos'a Doğru

Beşiktaş'ın Brezilyalı golcü futbolcusu Bobo, futbol hayatını Yunanistan'da sürdürmek ve Olympiakos'a gitmek istediğini yönetime bildirdi.

Matteo Ferrari’yi kadroya dahil etmek için yabancı kontenjanını açmaya çalışan Beşiktaş’ta çok sıcak bir gelişme yaşandı.

Zapotocny’nin gönderilmesi düşünülürken, Beşiktaş’ın golcü futbolcusu Bobo artık futbol hayatını Türkiye’de sürdürmek istemediğini ve Yunanistan’dan gelen teklifi değerlendirmek istediğini bildirdi.

Bu gelişme sonrası Beşiktaş yönetiminin ne yapacağı merak edilirken, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Manisaspor ve Eskişehirspor’un istediği Zapotocny de Beşiktaş’tan ayrılmak istemediğini bildirdi.

Kaynak: NTVSpor

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Aldık diyoruz bir sorun daha çıkıyor...

Ferrari'nin Genoa'dan alacağı varmış ve onu almadan imzalamam diyormuş...

Bunun için Pazartesi günü Genoa'lı yöneticilerle konuşarak alacak sorununu halledip öyle imza atacağım demiş...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Buda haberi;

"Ferrari ile anlaştık"

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, Ferrari transferinde yaşanan problemi Ligtv.com.tr'ye açıkladı !.. Cezayir asıllı İtalyan futbolcu Ferrari ile her konuda anlaştıklarını ancak henüz resmi sözleşme imzalamadıklarını belirten Beşiktaş Başkanı, "Futbolcunun kulübü Genoa ile arasında alacak sorunu var. Alacak konusunu halletmeden ben sözleşme imzalamam" dedi.

Demirören, Ferrari transferiyle ilgili gündeme gelen çelikili haberler üzerine Ligtv.com.tr Haber Müdürü Erdem Erol'a yaptığı açıklamada, futbolcuyla aralarında bir sorun olmadığını söyledi.

Beşiktaş olarak hem Ferrari hem de kulübü Genoa ile her konuda anlaştıklarını ifade eden Demirören, "Futbolcuyla kulübü arasında olan bir alacak konusu var. Biz Ferrari ile anlaştık. Kulübüyle de anlaştık. Menajerinin rakam yükseltme gibi bir durum söz konusu değil. Ancak futbolcunun kulüpten alacakları var. Futbolcu, kulübüne 'Paramı verin öyle gideyim' diyor. Miktar, büyük. Futbolcu bu alacağını kulübüyle halletmeden ben sözleşme imzalamam. Hafta sonu olduğu için, pazartesi-salı yeniden görüşeceğiz. Ama çözülemeyecek bir sorun değil" dedi.

Beşiktaş Başkanı Yıldırırm Demirören'in Ferrari'ye imza attırdığı ve bugün öğleden sonra İtalyan futbolcuyu İstanbul'a getireceği haberleri gündeme gelmişti

LİGTV
    Last edited by anilton : 04.Temmuz.2009 at 05:40 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006

Yıldırım Demirören, Nihat'ın Villareal'den alacağı olduğu için sözleşme imzalamak istemiyordu ama; alacağını kendi cebiden ödeyeceği için söz verdi. Ben olsam iyi bir takım kurulmaya karar verdi, böyle bir stoper geliyor. Genoa ile anlaşırım borcunu Beşiktaş öder, bonservisden bu para indirilir.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Nihat 21 gün askerlik yapacak...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Emre B. gibi olacak o zaman, fit olarak döner takıma
    (/s)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

1 Sene sonra Yapmıcakmıydı ya

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by I3esiktas View Post
    1 Sene sonra Yapmıcakmıydı ya
    Askerlik degişiyor sanırım artık başvuran herkes Er oluyor ve uzun dönem askerlik yapıyor Nihat'ta uzun dönem yapmamak için erken gidiyor sanırım.

Mesaj Yetkileri