yok abi bence sağ bek e ihtiyaç yok hadi serkan ı çıkar elinde önder le kerim var
yok abi bence sağ bek e ihtiyaç yok hadi serkan ı çıkar elinde önder le kerim var
Hele şükür
HANGİ LUGANO ŞOKU?
16 Ağustos 2006 Çarşamba
Bugün öğle saatlerinden itibaren bazı haber ajansları ile internet sitelerinde yayınlanan haberlerde "Fenerbahçe’ye Lugano şoku" başlığı ile Diego Lugano’nun Fenerbahçe transferini doğrulamadığı yönünde asılsız bir haber yer almıştır. FIFA.com’a yaptığı özel röportajdan alıntılarla geçiştirilen haberde Diego Lugano’nun Fenerbahçe’ye transferiyle ilgili herhangi bir açıklama yapmadığı sadece "Dünyanın en iyi futbol ülkesinin en iyi takımında oynuyorum. Ailem ve ben burada harika muamele gördük ve bu da bizim bu harika şehire alışmamıza yardımcı oldu. Eğer ayrılırsam, doğru seçeneği yaptığımdan çok emin olmalıyım. Avrupa’da oynamayı planlamıyorum ama eğer oraya bir gün transfer olursam sadece profesyonel ve maddi sebeplerden ötürü olur." dediği FIFA.com’daki röportajında yazmaktadır.
Lugano, yarın sabah saatlerinde İnternacional ile Sao Paulo takımımın oynayacağı final maçından sonra İstanbul’a gelecektir.
Çünkü, Diego Lugano ve kulübü Sao Paulo takımı ile gerekli anlaşmalar yapılarak karşılıklı sözleşmeler imzalanmış, karşılıklı taahhütler yerine getirilmiştir.
Spor Kamuoyuna Duyurulur
Fenerbahçe Spor Kulübü
Lugano Resmen Fenerbahçe'de
Kulüpten yapılan açıklamaya göre Diego Lugano, takımıyla son maçına çıktıktan sonra, yani Perşembe günü İstanbul'a gelerek sağlık kontrollerinden geçecek ve kendisini Fenerbahçe'ye bağlayan sözleşmeyi imzalayacaktır.
Hayırlı olsun, ilk resmi yabancı transferimiz noktalanmış oldu böyleceDarısı Ricardo Oliveira ve diğer yabancılara
![]()
ii oldu şimdi bi sol bek ve forvet
forvet gerekli bence solbeke hiç mi hiç gerek yok
Nihayet resmi acıklama geldi!
sırada oliveira mı war şimdi inş. bakalım bu yarın sabah luganoyu izlicemoliveirayı da tabi
Müthiş iddia!
16.08.2006
Fenerbahçe'nin Galatasaray'ın yıldızı Necati'ye imza attırdığı şeklindeki iddia gündeme bomba gibi düştü.
Geçtiğimiz hafta Galatasaray'ın Ankaraspor ile oynadığı maçta Hasan Şaş ile tartışmasının ardından yedek kalan Necati Ateş'in 2 gün önce sarı-lacivertli kulübün Başkan Vekili Nihat Özdemir'le biraraya geldiği ve Fenerbahçe ile her konuda anlaşmaya vardığı iddia edildi.
Galatasaray ile sözleşmesi gelecek sezon bitecek olan yıldız futbolcunun Haziran 2008'de Fenerbahçe ile resmi sözleşmeye imza atacağı vurgulandı
So what?
Saike
bu haberi hangi futboldan bihaber kişi yazdıOriginally Posted by semsi1991
Şu an 1 kontenjanımız var. Bu kontenjan bana göre forvet olarak doldurulmalı.
Anelka'nın gitmesi halinde (inşallah gider) bir sağ bek veya sol bek alınmalıdır. Gönül isterdi ki Luciano gitsin, yerine sağ bek gelsin ve Önder stoper olarak oynasın. Ama Luciano gitmez bu saatten sonra. Ümit kaptan olduğu için kesilmez, solda oynamaya devam eder.
Forvet adayları; Ricardo Oliveira, Deivid de Souza, Luis Fabiano. Bunların içinden Ricardo Oliveira'yı isterim, gelirse süper olur. Tevez'i alabilirsek alalım, ama zannetmiyorum.
Önder - Luciano - Lugano - Ümit
Appiah - Aurelio - Tümer
---------Alex----------
------Tuncay - ?------
Necatiyi sevmem ama gelsin....
evet bir iyi haber luciano güngören maçının 20.dakikasında sakatlığının nüksetmesi sebebiyle oyunda çıkmış ii işte gönderelim gitsin bi yer açılsın
Luciano ve Anelka gitse, şöyle bir kadro kurulabilir ve bu kadro ligde açık ara şampiyon olur, UEFA'da da final oynar.
-------Rüştü-------
? - Önder - Lugano - ?
Appiah - Aurelio - Tümer
---------Alex----------
Tuncay - ?
Sağ kanata Sao Paulo'daki Souza, sol kanada Artur Boka, forvete de Ricardo Oliveira gelsin isterim. Veya daha kaliteli yabancılar... Çok başarılı olur bu kadro, ama genç isimler gelmeli bu mevkilere. 30 yaşının altındaki isimler...
Luciano'nun bir yere gideceğini sanmıyorum. Zico onu oynatmak istiyor. BEn gimesini istiyordum ama Lugano gelince(nihayet resmi bir açıklama yapıldı sonunda) Luciano ile birlikte iyi bir ikili olabilirler. Bu nedenle bekleyip görmek lazım derim. 1 kontenjan kalıyor onu da forvetten yana kullanacaklar bence.
"YÜCE ATATÜRK"
bence luciano gidicek ikide bir sakatlanıo adam yada onuda türk yapacaklar o da kalacak
Dedim ya gidecek olsa şimdiye kadar giderdi. Şu anki durumunu bilmiyorum ama Zico onu takımda istiyor. Türk yapma konusuna gelince bence gerek yok. Zaten Fenerbahçe'nin böyle bir isteği de yok....Originally Posted by fenerbahce_1907
"YÜCE ATATÜRK"
Tarihi takas
Anelka ile sorun yaşayan F.Bahçe'nin, Zenit Kulübü'ne Fransız yıldızını teklif edip, karşılığında Fatih artı 5 milyon euro talep edeceği belirtildi
Fatih mutlu değil...
F.Bahçe'nin Fatih Tekke sevdası bitmiyor... Geçen sezon sonunda Fatih için Trabzon'a teklifte bulunan ancak olumlu cevap alamayan sarı-lacivertliler, şimdi de Zenit Kulübü ile masaya oturmayı planlıyor. Zenit formasıyla iki maça çıkan ve gollerini atan Fatih'in, "Zenit, benim hedeflerime uygun bir takım değil" sözleri, F.Bahçe'yi yeniden harekete geçirdi.
EN GEÇ OCAK 2007'DE
ANELKA ile çok büyük sorun yaşayan sarı-lacivertlilerin, Rusya'nın Zenit Kulübü'ne Nicolas Anelka'yı önererek, karşılığında Fatih Tekke artı 5 milyon euro istemeyi planladıkları öğrenildi. Sarı-lacivertli kulübe yakın çevrelerden sızan bilgilere göre, Fatih Tekke'nin en geç Ocak 2007'deki ara transfer döneminde Fenerbahçe'ye gelebileceği belirtiliyor.
Kaynak : Fotomaç
Fantazi haberler gazetesi fotomac
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
bi kere fenerbahce teklifi kabul etse anelka zenite gitmez adam fenerbahceden daha büyük bir klübe gitmesk istiyorum diyo zenit fenerden dahamı büyük bir takımki gitsin zenite
İşte habercilik kalitesi! Lugano'nun Fenerbahçe'ye transfer olacağını Turksportal aracılığıyla ilk eGowiCh duyurmuştu.
Mesaja buradan ulaşabilirsiniz.
eGowiCh Haber Ajansı mı kursam neOriginally Posted by eGowiCh
FotoMaç'tan daha güvenilirim (Balon haber yapılır arada (tiraj için)
)
Viva Oliveira
Marca, sambacının F.Bahçe'ye gideceğini ifade etti
Mutlu son yakın
Transferde geciktiği için eleştiri almaya başlayan Fenerbahçe atağa kalktı. İspanya'nın Marca gazetesi Uruguaylı Lugano ile anlaşan F.Bahçe'nin bir başka sambacı Ricardo Oliveira'yı transfer etmek üzere olduğunu yazdı.
O da yalanladı
Bu arada daha önce Lugano'da olduğu gibi Oliveira da F.Bahçe'ye gideceği haberlerini yalanladı. Sao Paulo'da kiralık oynayan ve bonservisi Real Betis'te olan Oliveira, "F.Bahçe'den teklif almadım. Öncelikli tercihim Real Betis" dedi.
Birinci Ordu Komutanlığı’nda düzenlenen devir teslim törenine katılan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Ricardo Oliveira’yı soran gazetecilere, "Gelecek" karşılığını verdi.
FENERBAHÇE Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’dan sarı lacivertli taraftarlara transfer müjdesi... Birinci Ordu Komutanlığı’nda düzenlenen devir teslim törenine katılan Aziz Yıldırım, sohbet sırasında gazetecilerin transferlerle ilgili sorularını yanıtladı.
Dünyada sol kanat oyuncusu sıkıntısı çekildiği için Brezilyalı yıldız Roberto Carlos’u kulübü Real Madrid’in bırakmasının zor olduğuna dikkat çeken Aziz Yıldırım, "Merakla beklenen transferler gerçekleşecek mi?" sorusuna, "Biz hangi söylediğimizi gerçekleştirmedik ki?" karşılığını verdi. Aziz Yıldırım, Libertadores Kupası’nı finalde kaybeden Sao Paulo’nun Brezilyalı golcüsü Ricardo Oliveira’yı soran gazetecilere, "Gelecek" dedi. Yıldırım, başkanlığı bırakıp bırakmayacağı sorusuna ise, "Kalbi sıfırladık, görevimizin başındayız" karşılığını verdi.
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Ricardo Oliveira Alex ile çok iyi uyum sağlayacağının düşünüyorum adam FM de manyak gerçekte Betiste maçlarını izledim adam gerçekten kalite
Ricardo Oliveira nın cok cok fazla macını izlemedim ama izlediklerimin arasından barca macını unutamıyorum barca yı dagıtmıstı tek basına
Fenerbahçe Cumhuriyeti
İstersen http://forum.turksportal.net/vb/show...postcount=1122 buraya bi bak ego bide lugano 1 ay önce anlaştım demişti hani..Jesus farkıylaOriginally Posted by eGowiCh
![]()
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
luciano kiralık oynuyor gönderilirse futbol etiğine aykırı olur ama bence fener gecen sene gollerin cogunu lucianonun pozisyon hatası yuzunden yedi. lugano geliyorsa lugano- can- önder-servet dörtlüsü yeterli olur bence. lucinin yerine de bir sol bek alıyor mesela fabio santos-gelecegin roberto carlos'uOriginally Posted by fenerbahce_1907
![]()
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Fenerbahçe'ye gelmesi kesinleşen Oliveira hakkında bilgi sahibi olmanız için.
Ricardo Oliveira Video'su
Bulduklarımı burada paylaşacağım.
oliviera müthiş bir oyuncu alex'lede cok iyi anlasırlar fenerbahce'yi kimse tutamaz böle olunca
crespo ların adı geçtiği listede en iyi seçim oliviera.... gerçekten süper bi yetenek brzilyalı olması ayrı bi avantaj... Nihat ın ispanya da gol krallığında 2. olduğu sene yada onda önce mi sene mi ne tam hatrlamıorum... gol krallığında 3.olmuşutu...
"Oliveira'yı F.Bahçe'ye vereceğiz"
Fenerbahçe'nin uzun süredir peşinde olduğu Sao Paulo takımında kiralık olarak futbol oynayan Ricardo Oliveira'nın transferinde sürpriz bir gelisme yaşandı. İspanya'nın Real Betis Kulübü yönetim kurulu, dün gece gerçeklestirdiği olağanüstü toplantıda Brezilyalı sol kanat futbolcusu Oliveira'nın Fenerbahçe'ye kiralanmasına karar verdi.
Bu kararın Oliveira'nin Betis'te futbol oynamak istememesi üzerine alındığı belirtiliyor. Toplantı sonrası bir açıklama yapan Betis Kulübü'nün Sportif Direktörü Manuel Ortega Momparlet, Fenerbahçe'nin Oliveira'yı renklerine bağlamak üzere kendilerine teklif getirdiğini doğrulayarak, her iki kulüp arasında anlaşma sağlandığını duyurdu.
Momparlet, yönetim kurulu kararının Oliveira'ya iletilecegini de belirterek, bu futbolcunun önümüzdeki haftadan itibaren Fenerbahçe kulübüne 1 yıllığına kiralık verileceğini söyledi.
Momparleta: "Oliveira bizde oynamak istemiyor"
Sportif Direktör Manuel Ortega Momparleta, gazetecilerin, Betis'in acil olarak bir sol kanada ihtiyaç duyduğu bir dönemde bu futbolcuyu neden Fenerbahçe'ye verdiği yönündeki bir soruya ise, "Oliveira bizde oynamak istemiyor. Bizde kalmak istemeyen bir oyuncuyu ise zorla tutmayız. Bu yüzden bize en iyi teklifi Fenerbahçe verdi ve onlara kiralayacağız. Bir yılın sonunda taraflar anlaşırlarsa tekrar masaya oturur, Oliveira'nin bonservisini onlara veririz" dedi.
Fenerbahçe'ye taransfer olacağı yönünde daha önce çıkan ahebrleri yalanlayan Oliveira'nın, Betis'in bu kararına nasıl tepki göstereceği ise merak ediliyor.
Betis'in daha önceki antrenorü Serra Ferrer ile anlaşamayarak uzun süre kadro dışı bırakılan ve sonunda da Brezilya'nın Sao Paulo takımına kiralık verilen Oliveira'nın, öncelikle yeniden Sao Paulo'ya dönmek isteyeceği, bunun gerçekleşmemesi halinde ise Fenerbahçe'ye gideceğine kesin gözüyle bakılıyor.
ya kiralık olursa kötü olur ya tamamen alalım
Oliviera Santrofor mu, Sol kanat mı? farklı farklı yazıyor her yerde![]()