Sayfa 54 / 80 İlkİlk ... 444525354555664 ... SonSon
1,591 ile 1,620 arası toplam 2396 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    ev

30 Temmuz 2006 09:35

Galatasaray uzunca bir süredir uğraştığı Fransız oyuncuyu transfer etmek üzere. Fransızla anlaşan Adnan Polat kulüple de büyük oranda anlaşmak üzere.

Başkan Yardımcısı Adnan Polat'ın, Fransa'ya gönderdiği menajerler, Lens'li yöneticilerle masaya oturarak, bonservisi 6 milyon euroya düşürdü. Tarafların birkaç gün içinde el sıkışarak dev transfere resmiyet kazandırmaları bekleniyor

Galatasaray, yabancı transferinde ikinci bombayı Alou Diarra ile patlatmaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılılar, Fransa Milli Takımı'nın formasını da giyen Lens'in 25 yaşındaki ön liberosunu kadroya katmak için dün önemli adımlar attı.

Yönetimin bir süre önce doğrudan temasa geçtiği yıldız futbolcu, kendisine 1 sezon için yapılan 1.5 milyon euroluk cazip teklife, "evet" yanıtını verdi. Diarra ile anlaşma sağlanmasının ardından Başkan Yardımcısı Adnan Polat, menajerleri, Lens Kulübü yöneticileriyle pazarlık masasına oturmaları için Fransa'ya gönderdi.

Sözleşmeye özel madde

Taraflar arasında yapılan görüşmelerin ardından Lens Kulübü daha önce 7 milyon euro olarak belirlediği bonservis bedelini 6 milyon euroya düşürdü. Menajerlerin bu rakamı 4 milyon euro civarına çekmeye çalıştığı, indirime yanaşmayan Fransız kulübünün ise 3 milyon euronun peşin, geri kalan paranın ise 2 yıl içinde ödenmesini şart koştuğu vurgulandı.
    Bonservisi düşürmek adına formül arayan sarı - kırmızılıların, Diarra için yapılacak anlaşmaya özel bir madde koydurarak, sözleşme süresi içinde başka bir kulübe satılması halinde Lens'e pay vermeyi önerecekleri belirtildi. Bu teklifin kabul edilmesi halinde bonservisin düşeceği ve birkaç gün içinde resmi imzaların atılacağı kaydedildi.

Vogel yedeğe alındı

İtalya'da bulunan Sportif Direktör Mustafa Turgun ise önceki akşam Milan'lı yöneticilerle buluşarak İsviçreli ön libero Johann Vogel'in transfer şartlarını konuştu. Galatasaraylı yöneticilerin, Diarra'da olumsuz bir gelişme yaşanması halinde yedeğe alınan Vogel'e imza attıracakları ifade edildi.

ALOU DIARRA KİMDİR
    Ülkesi: Fransa
    Kulübü: Lens
    Pozisyon: Ön libero

Sezon Kulüp Maç Gol
    2002-03 Le Havre 25 -
    2003-04 Bastia 35 4
    2004-05 Lens 34 2
    2005-06 Lens 32 2

Haber: ERHAN TELLİ
    Kaynak: Milliyet

bizden bişey olmaz bi duyumlar aldım ama fos çıkar herhalde ama kesinleşirse açıklarım

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

yok yaaaaa diarra gelecek

bizden ne köy olur ne kasaba futbolda güzel değil transferde... şevkim felan kırıldı

Aman geçen sene çok mu farklıydı. Boşverin yine şampiyon oluruz biz

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

eray öle olmaz abi bu sene...bu kadro ilk üçe bile girebilecek bi kadro değil...

Quote Originally Posted by comandante
    eray öle olmaz abi bu sene...bu kadro ilk üçe bile girebilecek bi kadro değil...
    haklısın tabikide yapacak bir şey olmayınca napsınlar. ama yapacak bir şey var elbet. elindeki toması veya ilici satıp imkan yaratıp ön libero alacaksın. benim öyle dediğime bakma kesinlikle transfer şart. hele dünkü maçtan sonra..

bu sene BJK de şamp. yarışına girebilir. Trabzonsporda. o yüzden bu yılı geçen yılki gibi şampç tamamlamamız çok zor.. Transfer Şart...

heinz ve tomas gitsin bu takımdan ve 1 ön libero alınsın ama şöyle sağlam bir adam o zaman iş yaparız

Dün Rıdvan dilmenın Açıklamasını dinledim. Rıdvan dilmen Diarranın Alınması halinde Galatasaray Geçen yıldan daha iyi bir takım oLacagına Inandıgını söyledı gerçekten çok övdü adamı Insallah Alırız diarrayı.

evet bana carrusca transferini haber veren somozanın ise vilarealin son anda yaptığ hame ile kaçırıldığını syleyen bir abimiz. Diarra ile gelişme kaydedildiğini ama eğer alınamazsan çok ama çok süpriz bir isim gelecğini söyledi. Bu ismi duyunca şaşıracaksınız... Freddy Guarin.. evet hepimizin fmden tanıdığı bu oyuncu Galatasarayımız için ter dökebilir ama daha net bir şey yok

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by hurmet
    evet bana carrusca transferini haber veren somozanın ise vilarealin son anda yaptığ hame ile kaçırıldığını syleyen bir abimiz. Diarra ile gelişme kaydedildiğini ama eğer alınamazsan çok ama çok süpriz bir isim gelecğini söyledi. Bu ismi duyunca şaşıracaksınız... Freddy Guarin.. evet hepimizin fmden tanıdığı bu oyuncu Galatasarayımız için ter dökebilir ama daha net bir şey yok
    daha çocuk o adam şampiyonlar liginde ne yapabilir?

Quote Originally Posted by Del Piero_10
    daha çocuk o adam şampiyonlar liginde ne yapabilir?
    Emre'de çocuktu ama ne yaptığını gördük. Bu işin çocuklukla ilgisi yok. Rooney'de 17 yaşında ŞL'de oynadı ama adamda yetenek var. Guarin'de de yetenek varsa ki inanıyorum var çok başarılı olur.

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

felaket tellallığı mı başlamış yoksa bana mı öyle geliyor..

Guarinmi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

yav geçen senelerde beşiktaş tam 13 tane transfer yapmıştı ama o sene beşiktaş 5. mi ne olmuştu
    yani transfer sayısına göre takım belirlenmez
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

duyumu söylüyorum arkadaşlar kesin birşey yok

inşallah gelir En azından genç bir o kadarda yetenekli + Guarinden 10 tane Vogel çıkacagına eminim.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

beyler diarra persembe günü geliyorrrrr cimbomun verdigi para sayesinde ilkna edilmişşşş
    kaynak:FOTOSPOR

diarra olayı doğru çok büyük ilerleme kaydedilmiş %80 bitmiş bi aksilik olmazsa ben en geç çarşamba gelicek diye duymuştum eğer aksilik olursa guarin oda olmazsa vogel alıncak ama bu hafta içi iş biticek o kesin

En hayırlı transfer hangisi olacak o olsun. Diarra veya Guarin

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

bu transfer dönemi benim ömrümden yıllar alıyor ya..

diarra inş biter artık. o olmassa guarin gelsin

Ümit Karan'la H.Kabze iyileşince carrusca ile diarra(geleceğine inanmıyorum ama) takıma katılınca izleyin bakalım cimbom'u şampiyon kimmiş..

25. Default

İspanyol spor gazetesi Marca, bugün verdiği haberde, Deportivo takımında oynayan İspanyol golcü Diego Tristan'a Galatasaray'tan teklif geldiğini yazdı..
    Ama İnşallah Diarra Gelir Bi Transfer Olmassa Bu Sene İşimiz Zor Super Kupa Maçında Hİç İyi Deildi Takım

Bu ispanyol gazetesi Marca bizim Fanatik-Fotomaç ikilisine benziyor galiba

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

her ülkede var abi böyle sallapati gazeteler..

Ümit Karan ve Hasan Kabze sakat, Hakan Şükür ve Necati formsuz. Aslında maddi durum el verecek alacaksın bir forvet daha.. neyse konuyu karıştırmayalım

diarra gelsin gelsin gelsin

29. Default

OlabilirAma Ben Sanmıyom Çünkü Ünlü Bi Gazete Bu

NEcati Çok Formsuz Hiç Tutmadım WallaÜmit KAran da Eski HAline DÖnmesi Uzun Sürcek.

Benim anlamadığım iş yabancının gelmesi için heinz'ı yollamak lazım ama isteyen yok o zaman mondragon'u niye türk yapmıyorlar Aurelio gibi

Sayfa 54 / 80 İlkİlk ... 444525354555664 ... SonSon

Mesaj Yetkileri