Selcuk'un yanında oynayacak isimle Kaleci'de kaliteli olursa fena takım olur oy oy oy
Selcuk'un yanında oynayacak isimle Kaleci'de kaliteli olursa fena takım olur oy oy oy
Forlan'da sorun var diyor Nevzat Dindar adam felaket tellali Drogba da olmayacak demisti![]()
şimdi diyomuş Arda'yı sattık hayırlı olsun![]()
![]()
![]()
Resmi açıklama gelsin rakamları ondan sonra tartışmak gerekir. Sağdan soldan duyulan varsayımlar üzerine fazla kafa patlatmışsınız. Ujfalusi defansı toparlayacak adam değil, Ujfalusi, Servet, Gökhan ve Semih Kaya dörtlüsü şampiyonluk için yetmez. Kaleci zaten alınacak, orta sahaya 1 değil 2 oyuncu lazım bence. Ya da Cana kesinlikle takımda kalmalı. Forlan, Baros, Elmander, Reyes ve Arda'dan oluşan bir hücüm hattı çok iyi olur, hepsi aynı anda oynamaz büyük ihtimal ama bunun sakatlığı, cezası gibi durumlar var. Resmen gerçekleşsin transferler daha çok yazılacak şey çıkar..
Ujfalusi-Balta-Servet üçlüsü aynan da oynarsa hepsi uzun ve yavaş oyuncular kontra atak futbolunu iyi oynayan klüplere karşı zorlanırız.Ayrıca Forlan-Elmander-Reyes-Arda ve orta sahaya Kalstrom gelirse takım defansı anlamında sıkıntı çekecek gibiyiz sadece Cana yada Selçuk çok zorlanır.Ben yazmak istemedim ama sen yazınca belirtiyim dedim çok haklısın.
Borsaya bildirilmiş transferler
Aha uçak İndi.
Uçak indi. Bavul mavul derken daha 20 dkyı bulur açıklama![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Baskan kimisi 3 kimisi 4 kimisi 2 bucuk yil dediyani Forlan 3 Reyes 4 Ujfalusi 2+1 yillik gelecek gibi
![]()
Kulüple anlaşıldı,oyuncular tamam,ufak tefek pürüzler var onlar da halledilirse bu haftaiçinde burda olurlar gibi bir şey anladım ben![]()
Bunun dışında başka oyuncularla da görüşülecekmiş Muntari ve Müslera olabilir bu isimler...
Ujfalusi'yi bonservis ödeyip almak saçmalık, Neill kalsa daha iyiydi. Umarım yatar bu transfer.
arda Atletico madrid'e gitmeyi cok istiyordu herhalde baskanda ozaman Atletico Madridi Arda'ya getirelim dedi , Aguero'yuda getirirse iyi olur![]()
Sanırım sadece kontrat ayrıntıları kaldı. İlk soruya verdiği cevapta kontrat için çalışıyoruz gibisinden birşey dedi.Oyuncular bizi istiyor diyede birşey söyledi.Klüble anlaştık dedi.timblnt Bulent Timurlenk
Ünal Aysal'ın isim vermeden söylediği 4 yıl, 3 yıl, 2+1 yıl. Reyes, Forlan, Ujfalusi sırasıyla görünüyor.
Muhabirlerden birisi Arda konusunu sorsaydı iyi olurdu.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
veliyigit Veli Yigit
Başkan,transferleri kampa yetiştirmeye çalıştıklarını, üç futbolcuyla anlaşmaların 2+1, 3 ve 4 yıllık olacağını söyledi ama birkaç gün zaman.
Açıklamaları; http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=94033
Başkan bize Muslera'yla Muntari'yi de getir. Sanırım hiçbir Avrupa Kupası'na katılmadan yapılabilecek en iyi transferleri yapmış oluruz bu isimler gelirse.
Bu isimlerle ligde müthiş bir grafik çizeriz bence.Kadro oturursa kimse önümüzde duramaz ama kaleye takviye şart.Muslera gelirse süper olur.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Bu kadar somut adımlar atılmasına rağmen inanmıyorum Forlan'ı alacağımıza.
Parasını verdikten sonra neden gelmesin bence bu üç bombanın üstüne bide muslerayla muntar gibi isimlerle kaleye ve orta saha ya takviyeler yapıldığı zaman fatih terimle birlikte bu takım uçar gider bence STSL de garanti şampiyon oluruz önümüzde duramazlar bi daha ki sezon da avrupa kupalarında iyi iş yaparız belkide çok abartmak gibi olmasın ama 2000 li yılları yeniden yaşarız kim bilir aslan küllerinden yeniden doğuyor
Ünal Başkanın konuşması çok samimi geldi bana.
Ujfalusi, Forlan, Reyes haberi doğruysa 2+1 olan Forlan'dır, yaşı en ileri onun olması lazım. Transferler kısa vadede başarı için oldukça uygun, aynı takımdan gelmesi de bir avantaj ama Cana giderse(gideceğine kesin gözüyle bakılıyor), yerine adam gibi bir oyuncunun gelmesi şart.
Düzeltme: En yaşlısı Ujfalusi'ymiş.