Sayfa 542 / 569 İlkİlk ... 42442492532540541542543544552 ... SonSon
16,231 ile 16,260 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bu nasıl bir olay yahu ? Yönetim ne hakla karışıyor ? Prandelli kadro dışı bıraktıysa öyle kalması gerekiyor.

Tabi soru şu,Prandelli mi kadro dışı bıraktı ?
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

sabri döndüğüne göre şl de gruplardan çıktık ligtede şampiyonuz tek sorun sabriydi zaten yeni yönetim çok ümit veriyo gerçekten

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Sabri'nin dönmesi güzel bir karar bence.Birkaç futbolcu dısında ruh olmayan takıma Sabri olumlu bir etki yapabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

[YOUTUBE="3VtlhoB89E8"]sww[/YOUTUBE]

kesinlikle izlenmeli.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    [YOUTUBE="3VtlhoB89E8"]sww[/YOUTUBE]

kesinlikle izlenmeli.
    Hemen hemen aynı şekilde düşünüyorum.

Prandelli'nin gitmesi hiçbir sorunu çözmeyecek. FT'nin ilk yılından sonra oyun kalitesi olarak devamlı geriledik. Sorun FT + Mancini + Prandelli de mi yoksa profesyonel olmayan oyuncularda ve yanlış transfer politikasında mı? Bence ikincisinde. Çok ciddi revizyon/değişim şart. Dortmund maçına çıkmadan forumda yazmıştım kadro problemini; iki maçta 8 yedik(gerçi bu kadarını ben de beklemiyordum). Maalesef görünen köy kılavuz istemiyor. Çok ciddi neşter şart artık ve bu sefer asıl vurulması gereken yere neşter vurulmalı.

Biz bu Selçuk'la Burak'a 5 yıllık sözleşme imzaladık bir de Gerçi Burak'da çok da düşüş olup olmadığını gözlemleyemiyorum, adamı pozisyona sokamıyoruz mükemmel(!) orta sahalarımız sayesinde ama Selçuk bitmiş okeye dönüyor. Dzemali zaten hazır gelmedi, aynı şekilde Pandev de, ve hazır olabilecekler mi muamma. Geçen seneden beri gol yükümüzün büyük kısmını Sneijder çekiyor; o da olmasa küme falan düşeceğiz herhalde.

http://www.medyaspor.com/kose-yazilari/son-535

Selçuk ile ilgili kısımlara dikkat özellikle;

Bakın ben 1-2 ay önce bir ağabeyimden bunu duyduğumda doğrulatabileceğim bir şey olmadığı için yazamadım. Fakat artık yazacağım

O ağabeyim “Mancini Selçuk kesmek istedi ama Ünal Aysal ve yöneticiler izin vermedi” demişti. Sonra da Selçuk’lar 5 yıllık sözleşmeleri imzalarken Mancini de sözünü geçiremediği mantaliteye “güle güle” dedi. Mancini klas adam, bunlarla uğraşmaz.

Biliyorsunuz Aysal yönetiminde bir köstebek vardı. İlk 11’ler basına sızdırılıyordu bu sene. Anderlecht maçı öncesi de Selçuk yine kadro dışıydı ama yine Prandelli ikna edilip Selçuk kadroya aldırıldı.
    Şu kısım doğruysa zaten pek de söylenecek bir şey kalmıyor.

Bir de şöyle bir şey var;

http://www.ligtv.com.tr/haber/buyuka...ray-gercekleri
    Last edited by Gncl1905 : 28.Ekim.2014 at 13:38

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

http://amkspor.com/2014/10/27/galata...n-oldu-364205/

Hayde gözümüz aydın.

İnşallah Lucescu gelecek

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Hagi mi? Allah korusun. Hagi geleceğine Prandelli kalsın daha iyi.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Prandelli çok kötü hoca değil fakat otorite kuramamış, yönetim onun elinde değil. Bu hem onun, hem de bizim Ünal Aysal yönetimimizin suçudur. Tabii futbolcular da suçlu, dakat doğru yönetim artı doğru teknik ekiple iyi bir revizyon yapılabilir. Galatasarayın kadro kalitesi hala Türkiye liginde en üst düzeydedir.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Denize düşen yılana sarılır misali. Daha dün yerden yere vurduğumuz, beğenmediğimiz isimler gelsin istiyoruz şimdi. Bülent Korkmaz'ı takımı Anadolu takımı gibi yönettiği için eleştirmiyor muyduk? Hagi'ye inatçı olduğu ve oyunu okuyamadığı için kızmıyor muyduk? Hikmet Karaman'la dalga geçmiyor muyduk? Her kötü sonucu Mancini'nin taktik ve kadro istikrarsızlığına bağlamıyor muyduk? Fatih Terim'in tek numarası "haydi aslanım, haydi koçum" diye takımı ateşlemek demiyor muyduk?

Tamam hangisi gelse şu ankinden kötü olmaz ama sonuçta bir süre sonra gene aynı şeyleri yaşayacağız. Kaldı ki hocanın değişeceği yüksek bir ihtimal değil daha.

Bence hocadan önemli mevzular var. Kulüpteki hava çok kötü. Birbirini sevmeyen yöneticiler, birbirini sevmeyen futbolcular... bunlar olduğu sürece hangi hoca gelirse gelsin o havayı yakalayamayız.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2006
    Yer
    06

Hagi gelirse yazıklar olsun yönetime

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

engin baytar verdigi sozu tutmus a2dekilere araba almis.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post

Bari Polo falan alaydı, gitmiş Doğan görünümlü Şahin almış
    Screw you guys, I'm goin' home

Quote Originally Posted by byariff View Post

Oyuncak araba falan alsaymış

adamlar hala makara peşinde. taraftar 2 gündür düzgün uyuyamıyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

geçen haftaya ait bu foto a2deki burak yilmaz isimli defans oyuncumuz paylasmisti

Prandelli kalmalı kesinlikle

Şansal Büyüka nın dediği doğruysa Prandelli nolursa olsun kalmalı ben yardımcılarımın parasını ben veririm diyen yabancı teknik direktör görmedim bu ülkede
    Last edited by E.Cartman : 28.Ekim.2014 at 14:16

Quote Originally Posted by lionelforlan View Post
    Prandelli kalmalı kesinlikle

Şansal Büyüka nın dediği doğruysa Prandelli nolursa olsun kalmalı ben yardımcılarımın parasını ben veririm diyen yabancı teknik direktör görmedim bu ülkede
    Bu kadar taktik zaaflari olan bi teknik direktor kalmamali hocam. Veysel gibi bi adami oynatan hoca mi olur. Maksat paraysa ersun yanal veya mustafa denizli gibi kaliteli teknik direktorler bu adamin aldigi paranin daha cuzzi bi miktarina mukemmel isler yapar.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

galatasarayi bu durumdan ancak türkiye ligini yakindan taniyan ve basarili olmus bir hoca kurtarabilir ya lucescu ya daum..

kaptan hamit olmuş söylentiye göre.

güzel de ilk 11 oynamayan kaptan olmamalı. hamit umarım 11'e net yazılan adam statüsünü kazanır artık.

Daum sinyalleri vermiş zaten

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Prandelli'nin tek iyi yanı iyi niyetli olması zaten. Başka bir özelliği yok. Bize hoca gibi hoca lazım.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Prandelli'nin tek iyi yanı iyi niyetli olması zaten. Başka bir özelliği yok. Bize hoca gibi hoca lazım.
    şu iyi niyet olayını da bi anlamadım ne yaptıda iyi niyetli oldu adam 4 yediğimiz şl maçının sonrasındaki röportajda dalga geçti resmen bizle bu mu iyi niyet ?

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

gelecek mayistaki 3 baskan adayi belli olmus

turgay kiran , adnan ozturk , cemal ozgurkey

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Duygun Yarsuvat: "Pandelli ile yollar ayrılırsa işler zorlaşacak ve yeni hocanın alışma süresi ile başarıya gitmesi çok zor olacaktır"

Duygun Yarsuvat: "Prandelli ile sezon sonuna kadar kesinlikle devam edeceğiz. Onunla çok başarılı bir sezon geçireceğimizi düşünüyorum"

Quote Originally Posted by jevox06 View Post
    Duygun Yarsuvat: "Pandelli ile yollar ayrılırsa işler zorlaşacak ve yeni hocanın alışma süresi ile başarıya gitmesi çok zor olacaktır"

Duygun Yarsuvat: "Prandelli ile sezon sonuna kadar kesinlikle devam edeceğiz. Onunla çok başarılı bir sezon geçireceğimizi düşünüyorum"
    o zaman adam gibi destek vereceksin, topçuya karşı ezdirmeyeceksin tam yetki vereceksin.

bunları yapamıyorsan bunları senden zorla alacak adamı hoca yapacaksın.

umarım ilk söylediğim olur.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

İbrahim Coşkun'un yetiştirme bedeli ödenmiş ve profesyonel lisansı çıkartılmış ?

https://twitter.com/AslanStatistic/s...46992264638464

Bu adamın zaten 14 Ocak 2014'ten beri profesyonel lisansı var.

http://www.tff.org/Default.aspx?page...kisiId=1634968

Türkiye Kupası'nda yaklaşık 3 dakika süre aldı Tokatspor deplasmanında.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    analog basılı kalmış

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Top halı sahanın dışına kaçınca kenarda yürüyüş parkurunda koşu yapan amcanın sahaya topu geri atması ve amcanın çocuklar tarafından çılgınlar gibi alkışlanmasının eşliğinde koşuya devam etmesi adlı Selçuk İnan çalışmasını izlediniz.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Neyin kafasını yaşıyor acaba orada
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Mesaj Yetkileri