Bu nasıl bir olay yahu ? Yönetim ne hakla karışıyor ? Prandelli kadro dışı bıraktıysa öyle kalması gerekiyor.
Tabi soru şu,Prandelli mi kadro dışı bıraktı ?![]()
Bu nasıl bir olay yahu ? Yönetim ne hakla karışıyor ? Prandelli kadro dışı bıraktıysa öyle kalması gerekiyor.
Tabi soru şu,Prandelli mi kadro dışı bıraktı ?![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
sabri döndüğüne göre şl de gruplardan çıktık ligtede şampiyonuz tek sorun sabriydi zaten yeni yönetim çok ümit veriyo gerçekten
Sabri'nin dönmesi güzel bir karar bence.Birkaç futbolcu dısında ruh olmayan takıma Sabri olumlu bir etki yapabilir.
[YOUTUBE="3VtlhoB89E8"]sww[/YOUTUBE]
kesinlikle izlenmeli.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Hemen hemen aynı şekilde düşünüyorum.
Prandelli'nin gitmesi hiçbir sorunu çözmeyecek. FT'nin ilk yılından sonra oyun kalitesi olarak devamlı geriledik. Sorun FT + Mancini + Prandelli de mi yoksa profesyonel olmayan oyuncularda ve yanlış transfer politikasında mı? Bence ikincisinde. Çok ciddi revizyon/değişim şart. Dortmund maçına çıkmadan forumda yazmıştım kadro problemini; iki maçta 8 yedik(gerçi bu kadarını ben de beklemiyordum). Maalesef görünen köy kılavuz istemiyor. Çok ciddi neşter şart artık ve bu sefer asıl vurulması gereken yere neşter vurulmalı.
Biz bu Selçuk'la Burak'a 5 yıllık sözleşme imzaladık bir deGerçi Burak'da çok da düşüş olup olmadığını gözlemleyemiyorum, adamı pozisyona sokamıyoruz mükemmel(!) orta sahalarımız sayesinde ama Selçuk bitmiş okeye dönüyor. Dzemali zaten hazır gelmedi, aynı şekilde Pandev de, ve hazır olabilecekler mi muamma. Geçen seneden beri gol yükümüzün büyük kısmını Sneijder çekiyor; o da olmasa küme falan düşeceğiz herhalde.
http://www.medyaspor.com/kose-yazilari/son-535
Selçuk ile ilgili kısımlara dikkat özellikle;
Şu kısım doğruysa zaten pek de söylenecek bir şey kalmıyor.Bakın ben 1-2 ay önce bir ağabeyimden bunu duyduğumda doğrulatabileceğim bir şey olmadığı için yazamadım. Fakat artık yazacağım
O ağabeyim “Mancini Selçuk kesmek istedi ama Ünal Aysal ve yöneticiler izin vermedi” demişti. Sonra da Selçuk’lar 5 yıllık sözleşmeleri imzalarken Mancini de sözünü geçiremediği mantaliteye “güle güle” dedi. Mancini klas adam, bunlarla uğraşmaz.
Biliyorsunuz Aysal yönetiminde bir köstebek vardı. İlk 11’ler basına sızdırılıyordu bu sene. Anderlecht maçı öncesi de Selçuk yine kadro dışıydı ama yine Prandelli ikna edilip Selçuk kadroya aldırıldı.
Bir de şöyle bir şey var;
http://www.ligtv.com.tr/haber/buyuka...ray-gercekleri
Last edited by Gncl1905 : 28.Ekim.2014 at 13:38
http://amkspor.com/2014/10/27/galata...n-oldu-364205/
Hayde gözümüz aydın.
İnşallah Lucescu gelecek![]()
Hagi mi? Allah korusun. Hagi geleceğine Prandelli kalsın daha iyi.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Prandelli çok kötü hoca değil fakat otorite kuramamış, yönetim onun elinde değil. Bu hem onun, hem de bizim Ünal Aysal yönetimimizin suçudur. Tabii futbolcular da suçlu, dakat doğru yönetim artı doğru teknik ekiple iyi bir revizyon yapılabilir. Galatasarayın kadro kalitesi hala Türkiye liginde en üst düzeydedir.
Denize düşen yılana sarılır misali. Daha dün yerden yere vurduğumuz, beğenmediğimiz isimler gelsin istiyoruz şimdi. Bülent Korkmaz'ı takımı Anadolu takımı gibi yönettiği için eleştirmiyor muyduk? Hagi'ye inatçı olduğu ve oyunu okuyamadığı için kızmıyor muyduk? Hikmet Karaman'la dalga geçmiyor muyduk? Her kötü sonucu Mancini'nin taktik ve kadro istikrarsızlığına bağlamıyor muyduk? Fatih Terim'in tek numarası "haydi aslanım, haydi koçum" diye takımı ateşlemek demiyor muyduk?
Tamam hangisi gelse şu ankinden kötü olmaz ama sonuçta bir süre sonra gene aynı şeyleri yaşayacağız. Kaldı ki hocanın değişeceği yüksek bir ihtimal değil daha.
Bence hocadan önemli mevzular var. Kulüpteki hava çok kötü. Birbirini sevmeyen yöneticiler, birbirini sevmeyen futbolcular... bunlar olduğu sürece hangi hoca gelirse gelsin o havayı yakalayamayız.
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
engin baytar verdigi sozu tutmus a2dekilere araba almis.![]()
![]()
![]()
adamlar hala makara peşinde. taraftar 2 gündür düzgün uyuyamıyor.
geçen haftaya ait bu foto a2deki burak yilmaz isimli defans oyuncumuz paylasmisti
Prandelli kalmalı kesinlikle
Şansal Büyüka nın dediği doğruysa Prandelli nolursa olsun kalmalı ben yardımcılarımın parasını ben veririm diyen yabancı teknik direktör görmedim bu ülkede
Last edited by E.Cartman : 28.Ekim.2014 at 14:16
galatasarayi bu durumdan ancak türkiye ligini yakindan taniyan ve basarili olmus bir hoca kurtarabilir ya lucescu ya daum..
kaptan hamit olmuş söylentiye göre.
güzel de ilk 11 oynamayan kaptan olmamalı. hamit umarım 11'e net yazılan adam statüsünü kazanır artık.
Daum sinyalleri vermiş zaten
Prandelli'nin tek iyi yanı iyi niyetli olması zaten. Başka bir özelliği yok. Bize hoca gibi hoca lazım.
gelecek mayistaki 3 baskan adayi belli olmus
turgay kiran , adnan ozturk , cemal ozgurkey
Duygun Yarsuvat: "Pandelli ile yollar ayrılırsa işler zorlaşacak ve yeni hocanın alışma süresi ile başarıya gitmesi çok zor olacaktır"
Duygun Yarsuvat: "Prandelli ile sezon sonuna kadar kesinlikle devam edeceğiz. Onunla çok başarılı bir sezon geçireceğimizi düşünüyorum"
İbrahim Coşkun'un yetiştirme bedeli ödenmiş ve profesyonel lisansı çıkartılmış ?
https://twitter.com/AslanStatistic/s...46992264638464
Bu adamın zaten 14 Ocak 2014'ten beri profesyonel lisansı var.
http://www.tff.org/Default.aspx?page...kisiId=1634968
Türkiye Kupası'nda yaklaşık 3 dakika süre aldı Tokatspor deplasmanında.
http://i.imgur.com/ZhESxhK.gif
selçuk inan..
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Top halı sahanın dışına kaçınca kenarda yürüyüş parkurunda koşu yapan amcanın sahaya topu geri atması ve amcanın çocuklar tarafından çılgınlar gibi alkışlanmasının eşliğinde koşuya devam etmesi adlı Selçuk İnan çalışmasını izlediniz.
Neyin kafasını yaşıyor acaba orada![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved