Sayfa 543 / 896 İlkİlk ... 43443493533541542543544545553593643 ... SonSon
16,261 ile 16,290 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Hadi burdan yak

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence bir daha ki görüşmelerde aradaki ufak pürüzler halledilir. Buraya kadar gelmişken ne oyuncu nede kulüp vazgeçer bu transferden...

Nesil
    2007
    Yer
    Hollanda Rotterdam

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Bence bir daha ki görüşmelerde aradaki ufak pürüzler halledilir. Buraya kadar gelmişken ne oyuncu nede kulüp vazgeçer bu transferden...
    Birde boyle olay var , dogrumu bilmiyorum:
    Fenerbahçe Eskişehir'den aldığı para olan 350bini önermiş. Alper 1.5 milyon istemiş.

You can call me a hero.
    I'm no hero. I'm a legend.
    Heroes last a lifetime. Legends last forever.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Alper'in istediği para çok fazla diye konuşuluyor. Menejer oyunu diye düşünüyorum ben. Eskişehir'de razı bu transfere Alper'de. Daha fazla para koparma peşindeler.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Ziya38 View Post
    Birde boyle olay var , dogrumu bilmiyorum:
    Fenerbahçe Eskişehir'den aldığı para olan 350bini önermiş. Alper 1.5 milyon istemiş.
    Yuh yani. Eğer bu haber doğruysa gelmesin zaten. Sen daha ne ispatladın ki bu kadar para istiyorsun. Böylesine bir fırsat gelmiş eline, öncelikli olarak nasıl soyarım zihniyetine bürünüyorsun. Yazık. Futbolcular bu yüzden gelişmiyorlar. Umarım yalandır haber...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

FM'den düşünerek yaklaşalım maaş olayına;

anadolu takımlarından oyuncu alıyorsunuz, eski takımlarından aldıkları maaşın 3-4 katını istemiyorlar mı en az? istiyorlar.

Fm diliyle "kadro oyuncusu" standartıyla alınacaktır Alper...Kim bizim kadro oyuncusu özelliklerine uyan oyuncularımız Özer,Selçuk,Bekir vs bu adamlar ortalama 1-2 milyon euro kazanmıyor mu? bu çocuk 1.5 milyon istemiş o da muhtemelen tl olaraktır. Ee daha ne? çocuğun yaptığı değil bizimkilerin yaptığı şark kurnazlığıdır. Yarın bir gün başka takıma gittiğinde dizimizi döveriz.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

1,5 istiyorsa eğer olmaz.. Semih kaç yıldır bu takımda oynuyo o bile bu civarda para kazanıyor..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

750-800 bin istese eyvallah ama 1.5 milyon euro ilk etapta çok fazla. Birşeyler ispatlamadan o kadar parayı vermemeleri bence doğru. Zaten maliyeti yüksek bonservis olarak...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Eğer Alper böyle bir maaş istiyorsa zaten hiç gelmesin Fenerbahçe'ye yakışmaz o topçu.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Mesela Köybaşını örnek alalım.. Sanırım Köybaşı 600 bin alıyor beşiktaştan..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Ömer temelli'nin verdiği yüzde transfer olasılıkları

sow 45 fabiano 55 el arabi 25

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Alperin bonservisinde anlasildi kendi istedigi rakamda problem var cozulur diye dusunuyorum

Ömer temelli yazmış twitter da şimdi.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Alper konusunda anlaşrılar ya 1 m$ 'a bağlarlar hem eses yerine oyuncuda aldı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Aynen ben de çözüleceğini düşünüyorum.. Ne transferler çözüldü de bu mu çözülemeyecek ki

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Alper'in gelmeye niyeti yok gibi en azından toplantıdaki ruh hali onu andırıyordu, gönlünde bu takımda oynamak yoksa zorlamanın anlamı da yok.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Alper'in gelmeye niyeti yok gibi en azından toplantıdaki ruh hali onu andırıyordu, gönlünde bu takımda oynamak yoksa zorlamanın anlamı da yok.
    Valla kendisi dedi, diğer takımlardan da teklif vardı ben Fenerbahçe'yi seçtim dedi.. Ama gelmezse de kendisi bilir.. Şimdiye kadar Alperle oynamadık zaten

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Valla kendisi dedi, diğer takımlardan da teklif vardı ben Fenerbahçe'yi seçtim dedi.. Ama gelmezse de kendisi bilir.. Şimdiye kadar Alperle oynamadık zaten
    Şimdi başkanı, Alper en iyi teklif Fener'den kulübüne katkıda bulun, onları seç dediyse genç çocuk kulübe karşı mahçup olmamak için böyle bir adım atmış olabilir tabi bu bir ihtimal.

Fenerbahçe'nin verdiği para çok düşüktür kabul edilemez bu da bir ihtimal.

Alper'in menajerinin "Fener'i yakalamışken sağlam para vurayım" kafasıyla hareket edip süreci tıkatması başka bir ihtimal.

Ama Fenerbahçe ve Alper için en hayırlısı, her iki tarafında bu transferi gerçekten isteyerek gerçekleştirmesi olacaktır.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence iki tarafta hatalı ilk etapta... Çünkü bir oyuncu beğenilip transfer ediliyorsa o oyuncuya eski kontratındaki maaşı teklif edilmez. Bir kere mantıken aptalca birşeydir bu. Hiç değil 500-600 bin euro teklif edersin maaş olarak. İkincisi ise böylesine genç bir oyuncunun henüz yolun başında önüne fırsat çıkmışken ve bu piyasada hiç birşey ispat etmemişken ilk olarak yüksek maaşı düşünerek hareket etmesi ve görüşmeleri tıkamasıda aynı derecede aptalcadır. Ortak noktaya iki tarafta gelmeli. Bana göre 650-750 bin € ücret makul olacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Bence iki tarafta hatalı ilk etapta... Çünkü bir oyuncu beğenilip transfer ediliyorsa o oyuncuya eski kontratındaki maaşı teklif edilmez. Bir kere mantıken aptalca birşeydir bu. Hiç değil 500-600 bin euro teklif edersin maaş olarak. İkincisi ise böylesine genç bir oyuncunun henüz yolun başında önüne fırsat çıkmışken ve bu piyasada hiç birşey ispat etmemişken ilk olarak yüksek maaşı düşünerek hareket etmesi ve görüşmeleri tıkamasıda aynı derecede aptalcadır. Ortak noktaya iki tarafta gelmeli. Bana göre 650-750 bin € ücret makul olacaktır.
    Duyduğuma göre Alper 150 bin $ alıyormuş, bizimkiler 600 bin $ dolar teklif etmişler ancak Alper 1,5 M $ istemiş.. Ben bizimkilerde hata göremiyorum bu durumda, Doğruysa tabi..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Alper'in çocukluğu Galatasaray'ın altın kuşağına denk geliyor.Genelimiz o dönemlerde çocuktuk yada çocukluktan yeni yeni çıkıyorduk ve biliriz ki genel akım galatasaray'lı olmaktı.Yani gelmeye çalıştığım nokta çocuk belkide Fenerbahçe'de oynamak istemiyor çocukken desteklediği takım biliniyor mu?Ben Galatasaray üzerinden gittim ama Beşiktaş'ta olabilir tabi. Çocukken başka takımlıysa gelmese keşke.ilerde harika bir oyuncu olacak olmasına rağmen.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Ben Alper'in Besiktas'li oldugunu dusunuyorum. Daha önceki aciklamalari bende öyle bir intiba birakmisti. Simdi telefondan baglandigim icin bulamiyorum. Fenerbahce'ye kesinlikle maddi sartlar yuzunden geliyor ki daha imza atmadan belli oldu bu.
    Last edited by ForsakeN : 31.Aralık.2011 at 03:18

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Yalnız ben ntvspor'da fenerbahçe muhabirinin bağlantısını izledim biraz önce, olayı medya abartıyor gibi. Yani 1.5 milyon euro beklentisi ile gelmemiş öncelikle Alper ve Fenerbahçe'de 350 tl vermemiş zaten. Anladığım kadarıyla çok çok küçük bir pürüz kalmış.Belki de temelli geri gelmek için bile dönmüş olabilir eskişehir'e çünkü pazartesi tekrar görüşülecekmiş bir araya gelinip. 350-750 bin euro aralığında bir fiyata anlaşılacak muhtemelen.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Eski futbolcusunu yeniden kadroya katmak isteyen kulüp harekete geçti. Son dönemde huzursuz olan oyuncu da ülkesine dönmeye sıcak bakıyor.

sırf facede tıklansın diye yazılşmış bol zamirli haberlerden nefret ediyorum adam gibi yazın anasını satayım ne bu ya

bide şu yüzde kırkbeş ellibeş yirmi beş neye göre kime göre hesaplıyosunuz sanki böyle bi çetele var

alper beni şaşırtmadı tahmin ediyodum bu işte bi açgözlülüğün olduğunu madem öyle gitsin barçada oynasın önce bi haket sonra al o parayı...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Kaynak: Fotomaç, Sabah

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

İlk sayfaya göre;

Aimar Beşiktaşta,

Ricardo Costa Trabzonda,

Shaqri Cimbomda

Amrabat ve Nobre Fener yolunda, Alper ise ES-ES'te
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Nobre bence gereksiz hatta son derece gereksiz olur. Transfer yapmak için yapılacak bir transfer olur. Bizim takımda Nobre çapında adamların yeri yok.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Sait Nobre bu bizim bildiğimiz Nobre ise zaten sizde değilmiydi?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Alper Fenerbahçe forması giymek istiyorsa üçe beşe bakmaz diye dününüyorum.Ha belki taraftarı olduğu kulüp başkadır o yüzden duygusuyla hareket edebilir.Bu yüzdende parayı devreye sokar.Banada sanki Fenerbahçe forması giymek istemiyor gibi geliyor.Yoksa şimdiye kadar imzayı atardı.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Alper Fenerbahçe forması giymek istiyorsa üçe beşe bakmaz diye dününüyorum.Ha belki taraftarı olduğu kulüp başkadır o yüzden duygusuyla hareket edebilir.Bu yüzdende parayı devreye sokar.Banada sanki Fenerbahçe forması giymek istemiyor gibi geliyor.Yoksa şimdiye kadar imzayı atardı.
    Alper Potuk'ub okul arkadaşı onun Beşiktaş'lı olduğunu söylemiş.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Alper Potuk'ub okul arkadaşı onun Beşiktaş'lı olduğunu söylemiş.
    Şehir efsaneleri bunlar

Alper imzalıyacakdır diye düşünüyorum

Mesaj Yetkileri