Sayfa 543 / 569 İlkİlk ... 43443493533541542543544545553 ... SonSon
16,261 ile 16,290 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Yalanladı bunu Drogba.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Selçuk her maç böyle oynuyor ki. Gidip santraforda dikiliyor dolmuş bekler gibi.

[YOUTUBE="98JAt0NhcTw"]asd[/YOUTUBE]
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Selçuk her maç böyle oynuyor ki. Gidip santraforda dikiliyor dolmuş bekler gibi.

[YOUTUBE="98JAt0NhcTw"]asd[/YOUTUBE]
    Video harika olmuş yapanın ellerine sağlık.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

El freni diye boşuna demiyoruz.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Pandev'i ben hala destekliyorum ama gidip o adamı alana kadar şu adamı takımda tutsaydık olmazmıydı ?

http://instagram.com/p/uyDe8_vY1t/?modal=true

Sekiz ayrı oluşumun yer aldığı Cimbom'da futbolcular neden bölündü? Hangi futbolcular, hangi grupta? Grup liderleri kim? Tablo çok çarpıcı.
    Galatasaray'ın yeni yönetimi ilk iş olarak takımdaki grupçuluğu bitirmek için kolları sıvadı. Başta Abdurrahim Albayrak olmak üzere yöneticiler, birbirleriyle sorunlar yaşayan, bir araya gelmeyen, hatta gerekli olmadıkça konuşmayan oyuncuları yeniden kaynaştırmak için tam gün mesaiye başladı. Peki bu gruplaşmanın boyutları ne? Hangi grupta kimler var? Fotomaç'a göre işte yanıtlar:
    FLORYA'NIN "ABİLERİ" BAŞI ÇEKİYOR

Takımda 3'ü ana grup olmak üzere 8 farklı grup var. Birinci ana grup, Selçuk ve Umut Bulut'un başını çektiği "Türk abiler" yapılanması. Gökhan Zan, Hakan Balta, Selçuk, Yekta, Yasin, Olcan, Burak ve Umut Bulut'tan oluşan "Türk abiler" takımın omurgası durumunda. "Türk abiler", Selçuk'un insiyatifini elinden aldığı gerekçesiyleSneijder'e mesafeliler. Bu grup, sürekli tribüne oynadığını iddia ettikleri Melo'ya da pek sıcak bakmıyor.
    SNEİJDER VE NANDO, MELO'YA KÜS

İkinci ana grupta Muslera ile Sneijder'in ittifak halindeki gruplarının oluşturduğu "Avrupalılar" yer alıyor. Aslında bu sezona kadar "yabancılar" tek gruptu. Fakat Felipe Melo yüzünden yabancılar 3 gruba ayrıldı. Sneijder, İtalya'dan tanıdığı Dzemaili ve Pandev'le yakınlaştı. Muslera yedeği Sinan ve Chedjou ile üçlü oluştururken, Melo ise vatandaşı Telles'i ve Portekizli Bruma'yı yanına çekti. Yabancılardan Sneijder ve Muslera, Melo'yla konuşmuyor.
    HAMİT KÜMENİN DIŞINDA

Dzemaili ve Pandev ile Muslera'nın grubundan Sinan ve Chedjou da Melo'ya karşı soğuk. Üçüncü ana grupta "Gençler" var. Semih'in ön planda olduğu grup, diğer oluşumlara eşit mesafede. "Türk abiler" ise "Gençler" grubunu yanlarına çekmek istiyor. Alt gruplardan biri de Veysel ve Tarık'tan oluşan "Eskişehirliler." Bu ikili "Türk abiler"e yakın. Ayrıca Sabri'nin de 3 gün öncesine kadar aralarında olduğu "Kadro dışılar" ve bağımsız Hamit de var.

Bağımsız hamit cumhuriyeti.

Haber fotomaçtan alıntıdır.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Brezilyalı Bruma

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Brezilyalı Bruma
    ayni dili konusuyor iki ulke o yuzden brumayida brezilyali gostermislerdir.

bu arada sunu soleyim basinda albayrak vs hocayla devam etcez diyorlar ama ben inanmiyorum , maddi gelirleri kisacak simdiki yonetim 2015-2016 cl ye gitmemiz zorda o yuzden(mali olarak) hoca kendi camiamizdan tugay kerimoglu olabilir...
    Last edited by byariff : 30.Ekim.2014 at 22:07

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Takım içinde gruplaşma iddialarına hak veriyorum. Zaten maçları izlerken de takım oyunundaki kopukluk ve uyumsuzluk bariz belli ediyor kendisini.

Lucescu olacaksa değişsin hoca, aksi taktirde şuanda bir değişiklik yapmamalıyız.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

abooo bbg evine dönmüş

Nesil
    2007
    Yer
    Şeref Bey'den

Bruma gene yok nedeni taktik olarak zayıfmış. Adam genç antremanlar ile geliştir ve oynat. Oynaya oynaya gelişecek takımımız Real, Barça olsa anlayacam diyecem ki Bruma beklesin önünde büyük yıldız var. Yazık valla..

Bugün Melo yok açıklanan on bire göre Sneijder yedek. Bakalım takım şimdi oynayacak mı sonuçta basına göre sevmedikleri 2 adam yok..

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bruma,Sneijder,Melo,Chedjou,Muslera,Semih,Koray ve Olcan.

Gerisi çöp.Hele hele Selçuk İnan ve Burak Yılmaz çöplükten çıkmışlar,küflenmişler,toprağa karışacaklar yakında.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Benim için Sneijder'in ve Selçuk ile Burak'ın yerleri;

http://i.imgur.com/mYRvcxz.jpg

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

amrabat yine asistini yapmis

https://vine.co/v/OO5KWJ6OQxF

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Birden fazla kaynakta, takımda bileti kesilen ilk oyuncunun Bruma olduğu yazıyor.

Takımda bu kadar gereksiz isim varken ilk gözden çıkarılanın Bruma olması gerçekten hayret verici. Ki bu oyuncu 25-26 yaşlarında bir oyuncu da değil. 20 yaşında ve Avrupa'da gelecek vaad eden yetenekler arasında gösterilen bir isim.

Prandelli önce Bruma'yı sonra da Sneijder'i harcayacak. Muslera'nın da sonu yakındır.

Yazıklar olsun böyle yönetim anlayışına ve böyle bir teknik ekibe. Ribery'den aldığımız ders yetmemiş sanırım. Müstehak bu takıma herşey !!

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Gitsinler ya valla gitsinler bizde strese girmeyelim bu oyuncular için.Özellikle Bruma şu an bir 600-700 km Batı'da yaşıyor olsaydı her hafta konuşuluyordu performansı ama bizde forma bile bulamıyor,biliyorsunuz Türkiye'de çok şey beklenen ama forma bulamayan isimler her zaman en çok eleştirilen isimler olmuştur.

Bkz: Pandev,Bruma vs.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Bruma konusunu bilmem ama piyasası vardır Avrupa'da. Sneijder ve Muslera'nın da devre arasında satılacağını düşünüyorum. Hatta bu isimlere para getirebilecek Telles de dahil olabilir. Bu da Prandelli'nin harcaması yüzünden değil, yönetimin gelir sağlamak, gider azaltmak istemesi nedeniyle olacaktır. Zaten Yarsuvat seçim öncesi defalarca tekrarladı maddi durumun iyileştirileceğini. Sneijder'in son maçta oynatılmaması ise benim komplo teorime göre tribün tepkisini azaltmak için, rahatsız edip onun ayrılmak istemesini sağlamak.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Bruma konusunu bilmem ama piyasası vardır Avrupa'da. Sneijder ve Muslera'nın da devre arasında satılacağını düşünüyorum. Hatta bu isimlere para getirebilecek Telles de dahil olabilir. Bu da Prandelli'nin harcaması yüzünden değil, yönetimin gelir sağlamak, gider azaltmak istemesi nedeniyle olacaktır. Zaten Yarsuvat seçim öncesi defalarca tekrarladı maddi durumun iyileştirileceğini. Sneijder'in son maçta oynatılmaması ise benim komplo teorime göre tribün tepkisini azaltmak için, rahatsız edip onun ayrılmak istemesini sağlamak.
    Ee Burak, Selçuk, Hamit, Yasin o saçmasapan paraları alacaklar ama ?
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Ee Burak, Selçuk, Hamit, Yasin o saçmasapan paraları alacaklar ama ?
    Bruma, Sneijder, Muslera'nın piyasası varken bonservis geliri elde etmen mümkün. Piyasası olduğundan benzer paraları talep edebilirler. Diğer oyuncular gitmek istemezler doğal olarak. Aynı paraları karşılayacak kulüpler çıkmayacaktır. Acil paraya ihtiyaçları var. 62.3M Euro kâr elde etmek zorunda Galatasaray bu sezon Financial Fair Play cezası almamak için. Baştan yapmamalılardı o sözleşmeleri. Oyuncuların insiyatifine mahkumlar şu durumda.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Rakip takım çakalları Sneijder' i harcatmanın yollarını arıyorlar.

Bizim saflar yemez inşallah
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Galatasaray ek gelir yaratmak zorunda. Şu andaki gelirlerin yetmeyeceği beli.

Sürekli zarar eden Galatasaray'ın bu yıl 62.3M Euro kâr elde etmesi için başka bir yol varsa zaten yapılacaktır emin olun.

FFP cezası 1 yıl mı olacak belli değil. Protokole uymadın, yalan beyanat verdin diye 3 yıl ceza kesseler ne olacak? 1 yıl olacağı belli mi ki? Galatasaray'ın PSG, Milan gibi lobisi de yok. Kolay değil o işler. Hele hele ders olsun diye birine cezayı keserlerse bu takımın Galatasaray'ın olması daha kolay. 1 yıl olacaksa Galatasaray yönetimi hemen kabul eder zaten. 3 yıl ceza olsa takımın geleceğinin ruhuna El-Fatiha.

Neyin çakalı? Hüsn-ü kuruntunuz. Daha önce kabul etmeyen herkes sosyal medyadakiler de dahil olmak üzere bugün bütçeleri hesaplayıp kuralları kontrol edip 62.3M Euro kâr zorunluluğu elde edilmesi konusunda fikir birliği yaptı. İşin gerçeği Divan Kurulu'nda da konuşulmuş bunlar. Ünal Aysal'ın da apar topar kaçar gibi gitmesinin sebebin de bu olduğunu düşünüyorum.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

nereye kacti yahu ulkeyimi terk etti ?

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    nereye kacti yahu ulkeyimi terk etti ?
    Terk etti demedim elbet. Bir başkanın 2 yılda 2 defa erken seçim kararı almasının mantıklı bir sebebini bulamıyorum.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Ben ABOOO hocaya katılıyorum alışılmışın dışında olarak , ince hesaplar dönüyor kulüpte, bizi iyi günlerin beklemediğini düşünüyorum maalesef.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Şahsen bu konuda ben de Cengiz abiye katılıyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ben de Cengiz abiye katılıyorum diyecektim bi F5 yaptım yorum yazmadan, aman tanrım didim Oldukça alışılmışın dışında olsa da kulüp çok ilginç bir durumda şu an, dönen hesaplara aklımız ermez desek yanlış olmaz. Cengiz abinin dedikleri doğru.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hamit, Selçuk, Burak, Pandev, Dzemaili, Yasin, toplamda 16 milyon euro alıyorlar yıllık. Bunları satsak bonservislerle birlikte toplamda 20 milyon kar edebiliriz belki. Tabii hayal bunlar. Kulübü bu bitmis adamların üzerine yaptılar ya aklım almıyor.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by ABOOO View Post

Neyin çakalı?
    Sneijder çakallığından kastım; alttaki alıntıda yer alan taktiğin uygulanmadan direk takımının en yararlı oyuncusu olan Sneijder' in gönderttirilmeye çalışılmasıdır. Hüsnü de yok kuruntu da yok bizde.

Hamit, Selçuk, Burak, Pandev, Dzemaili, Yasin, toplamda 16 milyon euro alıyorlar yıllık.
    Football is simple,but Football Manager is not

Mesaj Yetkileri