Sayfa 544 / 1204 İlkİlk ... 444444945345425435445455465545946441044 ... SonSon
16,291 ile 16,320 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Ne olacak canım en kötü Beşiktaş'ın olduğu gibi Ünal Aysal'a borçlanırız bu kadar dert etmeyin.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Ne olacak canım en kötü Beşiktaş'ın olduğu gibi Ünal Aysal'a borçlanırız bu kadar dert etmeyin.
    Ünal Aysal'ada mı borç yapmışız

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ujfalusi sağ bek için mi alındı acaba defans ortasında iyi performans göstermediği için sağ beke kaydırıldı diye biliyorum A.Madrid'de Defansın ortasında oynarsa o açıdan sıkıntı yaratabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Bence artık aldık bu isimleri. Medya boşuna yok x gelecek y gelmeyecek demesin. Ünal Başkan'ın açıklamalarında sadece prosedürlerin kaldığı belli oluyor.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by vego View Post
    Ünal Aysal'ada mı borç yapmışız
    Hayır. Kulüp batacakmış gibi yorumlar geliyor da ben de diyorum ki bir şey olmaz en kötü Galatasaray , Ünal Aysal'a borçlanır. Hani BJK, Yıldırım Demirören'e borçlu ya..

Nesil
    2008
    Yer
    Mersin

20 milyon euro veriyorlarsa Arda ya Chelsea bence satmalı Galatasaray.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bana göre 3 transferden en işe yararı Reyes olur. Diğer ikisinden o kadar emin değilim...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Galatasaray basketbolda kaybederse transferler açıklanabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Forlan'ın partnerleri iyi olursa bence çok faydalı olur. Reyes'in faydalı olması için de kendine yakın oynayacak göbekteki ortasahanın arı gibi olması lazım. Arda zaten geriye hep katkı yapıyor. Kaliteli bir çift yönlü oyuncu ve kaleci alırsak yabancı tayfamız çok sağlam olacak. Yerlilere de Selçuk-Ceyhun ilaç gibi oldu. Forvete genç bir yerli ve bir de bek aldık mı alternatif olarak yerli kalitesine de çağ atlatırız.

sakary Ali Misafir

ESPN'in haberine göre Chelsea, Guus Hiddink ile kesin olarak anlaştığını gelecek hafta açıklayacak. Hiddink'in Arda Turan'ı İngiliz kulübüne önerdiği ve yıldız futbolcuyu kesin olarak Chelsea'ye götürmek istediği iddia ediliyor.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Hiddink,Chelsea'ye giderse Arda'yı da alır onu bol bol ilk 11'de görürüz Chelsea'de bu da bizi mutlu eder...Ama benim görüşüm kalması yönünde 1 sezon daha kalsın en azından...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Saglam bonservis gelirse satilabilir. Doganin dongusu oldugu gibi futbolun da dongusu var. Dunyanin sayili kuluplerinden, surekli tepeye oynayan bir takima gidecekse hakikatten de yolu acik olsun. Bu camia daha Ardalar cikarir evelallah.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

G.Saray'a iki iyi bir kötü haber!
    Atletico Madrid'in 3 yıldız oyuncusu; Forlan, Ujfalusi ve Reyes'i transfer etmek için çalışamalara başlayan Galatasaray'a iki iyi haber geldi! Kötü haber ise Forlan'dan...

17 Haziran 2011 Cuma - 23:01
    Sporx.com

Haber: Hilmi SEVER
    http://twitter.com/hilmisever

Galatasaray'ın İspanya çıkarması perşembe akşamı spor basınını ayağa kaldırdı. Sarı-kırmızılıların Atletico Madrid'in üç yıldızı Jose Antonio Reyes, Diego Forlan ve Ujfalusi ile anlaştığı haberlerinin yarattığı büyük etki sürürken, Galatasaray Kulübü'nden borsaya yapılan üç oyuncuyla görüşmelere başlandığı haberi heyecanı iyice arttırdı.

Herkes bu konuda net bir bilgiye ulaşmaya çalışırken, Başkan Ünal Aysal gece geldiği İstanbul'da kameraların karşısına geçerek, üç oyuncu için görüşmelere başlandığını söyledi ve görüşmelerin olumlu ilerlediğini belirtti.

Bu açıklamaya karşın ispanya'dan bu konuyla ilgili neredeyse hiç bir bilgi gelmedi. İspanyol kaynakları da Türk basınını kaynak göstererek, transfer haberlerine yer verdi. Bu da kafalardaki soru işaretlerini arttırrdı.

3 OYUNCU İÇİN 13 MİLYON EURO...

Herkesin merak ettiği İspanya'da yapılan görüşmelerin tüm detaylarına ulaştık. Galatasaray, Forlan, Reyes ve Ujfalusi için iyi bir pazarlık sonucunda bonservis bedeli için bahsedildiği gibi 20-25 milyon Euro değil, kıran kırana pazarlıkların sonunda 13 milyon Euro olarak anlaştı. Bu rakam konusunda Atletico Madrid ikna edildi ancak asıl Galatasaray'ı zorlayacak konu oyuncularla anlaşılması oldu.

FORLAN'IN GELİŞİ ZOR...

Üç oyuncu ile de kesin olarak anlaşıldığı haberleri tüm basınımızda yer alsa da sarı-kırmızılılar Forlan konusunda çok büyük olasılıkla istediği sonucu alamayacak. Reyes ve Ujfalusi ile yapılan görüşmeler olumlu geçerken Forlan'ın Türkiye'ye gelmeye çok soğuk baktığı ve Atletico Madrid'den ayrılmak istemediğini söylediği öğrenildi.

Galatasaray'ın Forlan konusundaki girişimleri önümüzdeki hafta da sürecek ancak bu transferin gerçekleşme olasılığı oldukça düşük. Tabii son anda inanılmaz bir teklif yapılmazsa Forlan transferi gerçekleşmeyecek. Galatasaray yönetimi böyle bir durum karşısında listesindeki diğer isimlere yönelecek.

REYES VE UJFALUSI BEKLENİYOR...

Reyes ve Ujfalusi konusunda da şu an için net bir anlaşma ortada yok ancak olumlu gelişmeler yaşanıyor. Atletico ile sorunu kalmayan Galatasaray, oyuncuları ikna etmek için yoğun çaba sarfediyor. Bu iki oyuncunun büyük bir aksilik olmaması durumunda önümüzdeki hafta içinde İstanbul'a gelerek imza atması bekleniyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Zonguldak

Arda bence de gitmeli Chelsea'de kendini daha çabuk geliştirir ve Milli takımımıza daha çok katkı sağlar.Türk oyunculara rağbet iyice artmışken gitmesi daha iyi olur.Ama bence İmparator ne yapıp edip takımda tutacak Arda'yı doğrusu da bu.Chelsea yine de ısrar ederse yüksek bonservis bedeliyle gönderilir.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

O 3 oyuncuya 13 milyon euro veriliyorsa GS yönetimine helal olsun.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Eğer 13 e 3ü alınıyorsa, kontratlarda abartılı değilse mantıklı olabilir Galatasaray için. Ancak ben Forlan ın mantıklı bir rakama imza atacağını sanmıyorum. Öyle olsa Serdal Adalı çoktan kapardı onu

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Yahu amma tartışıyorsunuz para konusunu. Para bizden mi gidiyor sanki. Fener Emenikeye bilmem kaç vermiş Guizaya bilmem kaç vermiş banane ? Biz bu 3 oyuncuya kaç vermişiz banane ? İsterlerse 100 M versinler beni alakadar etmez. Çıksınlar bana futbol zevki yaşatsınlar o yeter. Benim görüşüm budur.

Havaalanında Başkana bile "Bu 3 futbolcuya toplam ne kadar vereceksiniz" diye sorulduğunda "Bilmiyorum daha hesaplamadık" diyor. Başkan bile bu kadar rahatken bizim bunu tartışmamız yersiz
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Listedeki diğer isimlere yönelsinler forvet için, problem değil. Yalnız benim mantığım hala diyor ki "Neden Neill yerine Ujfalusi?"

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Yahu amma tartışıyorsunuz para konusunu. Para bizden mi gidiyor sanki. Fener Emenikeye bilmem kaç vermiş Guizaya bilmem kaç vermiş banane ? Biz bu 3 oyuncuya kaç vermişiz banane ? İsterlerse 100 M versinler beni alakadar etmez. Çıksınlar bana futbol zevki yaşatsınlar o yeter. Benim görüşüm budur.

Havaalanında Başkana bile "Bu 3 futbolcuya toplam ne kadar vereceksiniz" diye sorulduğunda "Bilmiyorum daha hesaplamadık" diyor. Başkan bile bu kadar rahatken bizim bunu tartışmamız yersiz
    Katılıyorum. Taraftara "borcumuz çok, nakit sıkıntımız var" gibi bahanelerle gelemezler. Taraftar isterse almak zorundalar, alamazlarsa giderler.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Listedeki diğer isimlere yönelsinler forvet için, problem değil. Yalnız benim mantığım hala diyor ki "Neden Neill yerine Ujfalusi?"
    Kesinlikle katılıyorum.Ek olarak Neill'i takımda tuttuğumuz zaman bir bonservis ödemeyeceğiz.
    Ve Neill Türkiye'ye alışmış burayı iyi bilen bir futbolcu.Bence Ujfalusi'nin Neill'den bir artısı yok

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Unal Aysal cikip 3 futbolcu da gelmeye sicak bakiyor, dedi. Hangisine inanalim

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Transfere seviniyorsam ya da üzülüyorsam, başkana helal olsun diyorsam ya da yerim dibine sokuyorsam oyuncunun kalitesiyle fiyat kıyaslamasını bilmem gerekir. Forlan 100 m euro ya geliyorsa başarısızlıktır 3 milyon euro ya geliyorsa başarılıdır. Forlan 100 m euro ya gelirse Galatasaray 2 transfer yapabiliyorsa, 3 milyon euro ya geliyorsa 60 transfer yapabilir. Fiyatın bu kadar önemli olmasının sebebi bu bedellerin ileride kulübün kasasına faiz ya da borç olarak geri dönecek olması. Oturan kalkan Fenerbahçe nin mali yapısından bahsediyorken oyuncu gelsin de kaça gelirse gelsin, ben mi düşüneceğim yönetim düşünsün mantığı yanlış. O zaman gelen giden oyuncuları da takip etmeyelim, onu da transfer komiteleri düşünsün ben oynanan oyuna bakarım. Hatta oynanan oyuna da bakmam bana ne, teknik direktör düşünsün, ben kulübün sezon sonundaki yerine bakarım...

Ayrıca başkan tabi ki rahat olur, önünde Demirören gibi bir örnek varken. Tabata ya harcanan ekstra 10 m euro ya rağmen adam çıkıp kulübün bana olan borcu çocuklarımın nafakası dedi... Ünal Aysal da kulübü bir yerlere ya da kendine borçlandırıp sonrada çekip pekala gidebilir

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Rehavi View Post
    Transfere seviniyorsam ya da üzülüyorsam, başkana helal olsun diyorsam ya da yerim dibine sokuyorsam oyuncunun kalitesiyle fiyat kıyaslamasını bilmem gerekir. Forlan 100 m euro ya geliyorsa başarısızlıktır 3 milyon euro ya geliyorsa başarılıdır.
    Ben böyle düşünmüyorum. Başkana helal olsun diyebilmem için aldığı futbolcuların takıma katkı yapması lazım. Drogba konusunda da yazmıştım. Drogbanın gelmesine sevinirim ama deliler gibi sevinmem. Gelsin güzel oynasın o zaman sevinirim. Kewell geldiğinde fazla sevinmemiştim. Ama adam bi futbol oynadı deliler gibi sevindim. Tribünde sesim kısılana kadar "Harry Harry Keweeel" diye bağırdım.

Özet geçersek benim için para değil hatta transferin ismi bile önemli değil. Benim için önemli olan alınan adamın iyi futbol oynamasıdır. Ondan sonra başkana helal olsun derim.

Faiz borç konusunda haklısın tabiki ama benim için arka planda onlar. Ön planda göz zevki önemli. Futbolu zaten bu yüzden sevmiyormuyuz
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Baskette yenildik transfer açıklaması bekliyoruz artık...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu takıma Milan Badelj yakışır aslında.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Bu takıma Milan Badelj yakışır aslında.
    Ben o tarz adamların bu sene bizi tercih edeceğine pek ihtimal vermiyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Ben böyle düşünmüyorum. Başkana helal olsun diyebilmem için aldığı futbolcuların takıma katkı yapması lazım. Drogba konusunda da yazmıştım. Drogbanın gelmesine sevinirim ama deliler gibi sevinmem. Gelsin güzel oynasın o zaman sevinirim. Kewell geldiğinde fazla sevinmemiştim. Ama adam bi futbol oynadı deliler gibi sevindim. Tribünde sesim kısılana kadar "Harry Harry Keweeel" diye bağırdım.

Özet geçersek benim için para değil hatta transferin ismi bile önemli değil. Benim için önemli olan alınan adamın iyi futbol oynamasıdır. Ondan sonra başkana helal olsun derim.

Faiz borç konusunda haklısın tabiki ama benim için arka planda onlar. Ön planda göz zevki önemli. Futbolu zaten bu yüzden sevmiyormuyuz
    Aynen katılıyorum. Mesela Culio geldiğinde hangimiz sevindik hatta ben direk sövdüm yönetime ama Culio oynadığı oyunla bi nevi vazgeçilmezimiz oldu. Şu anda çoğumuz göndermesinler bu adamı diyoruz.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Aynen katılıyorum. Mesela Culio geldiğinde hangimiz sevindik hatta ben direk sövdüm yönetime ama Culio oynadığı oyunla bi nevi vazgeçilmezimiz oldu. Şu anda çoğumuz göndermesinler bu adamı diyoruz.

Bence o kadar vazgeçilmez değil. Geçen sene o kadar kötü ve berbat bir haldeydi ki Culio yıldız gibi görünüyordu . Sadece bir yanılsamaydı.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

O takımın içinde yıldız gibi görünüyorsa ve o takımdaki Balta kalıyorsa, Culio da kalmalı

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

bence baltada kalmamalı culio da kalmamalı

Mesaj Yetkileri