Ne olacak canım en kötü Beşiktaş'ın olduğu gibi Ünal Aysal'a borçlanırız bu kadar dert etmeyin.![]()
Ne olacak canım en kötü Beşiktaş'ın olduğu gibi Ünal Aysal'a borçlanırız bu kadar dert etmeyin.![]()
Ujfalusi sağ bek için mi alındı acaba defans ortasında iyi performans göstermediği için sağ beke kaydırıldı diye biliyorum A.Madrid'de Defansın ortasında oynarsa o açıdan sıkıntı yaratabilir.
Bence artık aldık bu isimleri. Medya boşuna yok x gelecek y gelmeyecek demesin. Ünal Başkan'ın açıklamalarında sadece prosedürlerin kaldığı belli oluyor.![]()
20 milyon euro veriyorlarsa Arda ya Chelsea bence satmalı Galatasaray.
Bana göre 3 transferden en işe yararı Reyes olur. Diğer ikisinden o kadar emin değilim...
Forlan'ın partnerleri iyi olursa bence çok faydalı olur. Reyes'in faydalı olması için de kendine yakın oynayacak göbekteki ortasahanın arı gibi olması lazım. Arda zaten geriye hep katkı yapıyor. Kaliteli bir çift yönlü oyuncu ve kaleci alırsak yabancı tayfamız çok sağlam olacak. Yerlilere de Selçuk-Ceyhun ilaç gibi oldu. Forvete genç bir yerli ve bir de bek aldık mı alternatif olarak yerli kalitesine de çağ atlatırız.
ESPN'in haberine göre Chelsea, Guus Hiddink ile kesin olarak anlaştığını gelecek hafta açıklayacak. Hiddink'in Arda Turan'ı İngiliz kulübüne önerdiği ve yıldız futbolcuyu kesin olarak Chelsea'ye götürmek istediği iddia ediliyor.
Hiddink,Chelsea'ye giderse Arda'yı da alır onu bol bol ilk 11'de görürüz Chelsea'de bu da bizi mutlu eder...Ama benim görüşüm kalması yönünde 1 sezon daha kalsın en azından...
Saglam bonservis gelirse satilabilir. Doganin dongusu oldugu gibi futbolun da dongusu var. Dunyanin sayili kuluplerinden, surekli tepeye oynayan bir takima gidecekse hakikatten de yolu acik olsun. Bu camia daha Ardalar cikarir evelallah.
G.Saray'a iki iyi bir kötü haber!
Atletico Madrid'in 3 yıldız oyuncusu; Forlan, Ujfalusi ve Reyes'i transfer etmek için çalışamalara başlayan Galatasaray'a iki iyi haber geldi! Kötü haber ise Forlan'dan...
17 Haziran 2011 Cuma - 23:01
Sporx.com
Haber: Hilmi SEVER
http://twitter.com/hilmisever
Galatasaray'ın İspanya çıkarması perşembe akşamı spor basınını ayağa kaldırdı. Sarı-kırmızılıların Atletico Madrid'in üç yıldızı Jose Antonio Reyes, Diego Forlan ve Ujfalusi ile anlaştığı haberlerinin yarattığı büyük etki sürürken, Galatasaray Kulübü'nden borsaya yapılan üç oyuncuyla görüşmelere başlandığı haberi heyecanı iyice arttırdı.
Herkes bu konuda net bir bilgiye ulaşmaya çalışırken, Başkan Ünal Aysal gece geldiği İstanbul'da kameraların karşısına geçerek, üç oyuncu için görüşmelere başlandığını söyledi ve görüşmelerin olumlu ilerlediğini belirtti.
Bu açıklamaya karşın ispanya'dan bu konuyla ilgili neredeyse hiç bir bilgi gelmedi. İspanyol kaynakları da Türk basınını kaynak göstererek, transfer haberlerine yer verdi. Bu da kafalardaki soru işaretlerini arttırrdı.
3 OYUNCU İÇİN 13 MİLYON EURO...
Herkesin merak ettiği İspanya'da yapılan görüşmelerin tüm detaylarına ulaştık. Galatasaray, Forlan, Reyes ve Ujfalusi için iyi bir pazarlık sonucunda bonservis bedeli için bahsedildiği gibi 20-25 milyon Euro değil, kıran kırana pazarlıkların sonunda 13 milyon Euro olarak anlaştı. Bu rakam konusunda Atletico Madrid ikna edildi ancak asıl Galatasaray'ı zorlayacak konu oyuncularla anlaşılması oldu.
FORLAN'IN GELİŞİ ZOR...
Üç oyuncu ile de kesin olarak anlaşıldığı haberleri tüm basınımızda yer alsa da sarı-kırmızılılar Forlan konusunda çok büyük olasılıkla istediği sonucu alamayacak. Reyes ve Ujfalusi ile yapılan görüşmeler olumlu geçerken Forlan'ın Türkiye'ye gelmeye çok soğuk baktığı ve Atletico Madrid'den ayrılmak istemediğini söylediği öğrenildi.
Galatasaray'ın Forlan konusundaki girişimleri önümüzdeki hafta da sürecek ancak bu transferin gerçekleşme olasılığı oldukça düşük. Tabii son anda inanılmaz bir teklif yapılmazsa Forlan transferi gerçekleşmeyecek. Galatasaray yönetimi böyle bir durum karşısında listesindeki diğer isimlere yönelecek.
REYES VE UJFALUSI BEKLENİYOR...
Reyes ve Ujfalusi konusunda da şu an için net bir anlaşma ortada yok ancak olumlu gelişmeler yaşanıyor. Atletico ile sorunu kalmayan Galatasaray, oyuncuları ikna etmek için yoğun çaba sarfediyor. Bu iki oyuncunun büyük bir aksilik olmaması durumunda önümüzdeki hafta içinde İstanbul'a gelerek imza atması bekleniyor.
Arda bence de gitmeli Chelsea'de kendini daha çabuk geliştirir ve Milli takımımıza daha çok katkı sağlar.Türk oyunculara rağbet iyice artmışken gitmesi daha iyi olur.Ama bence İmparator ne yapıp edip takımda tutacak Arda'yı doğrusu da bu.Chelsea yine de ısrar ederse yüksek bonservis bedeliyle gönderilir.
O 3 oyuncuya 13 milyon euro veriliyorsa GS yönetimine helal olsun.
Eğer 13 e 3ü alınıyorsa, kontratlarda abartılı değilse mantıklı olabilir Galatasaray için. Ancak ben Forlan ın mantıklı bir rakama imza atacağını sanmıyorum. Öyle olsa Serdal Adalı çoktan kapardı onu![]()
Yahu amma tartışıyorsunuz para konusunu. Para bizden mi gidiyor sanki. Fener Emenikeye bilmem kaç vermiş Guizaya bilmem kaç vermiş banane ? Biz bu 3 oyuncuya kaç vermişiz banane ? İsterlerse 100 M versinler beni alakadar etmez. Çıksınlar bana futbol zevki yaşatsınlar o yeter. Benim görüşüm budur.
Havaalanında Başkana bile "Bu 3 futbolcuya toplam ne kadar vereceksiniz" diye sorulduğunda "Bilmiyorum daha hesaplamadık" diyor. Başkan bile bu kadar rahatken bizim bunu tartışmamız yersiz![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Listedeki diğer isimlere yönelsinler forvet için, problem değil. Yalnız benim mantığım hala diyor ki "Neden Neill yerine Ujfalusi?"
Unal Aysal cikip 3 futbolcu da gelmeye sicak bakiyor, dedi. Hangisine inanalim![]()
Transfere seviniyorsam ya da üzülüyorsam, başkana helal olsun diyorsam ya da yerim dibine sokuyorsam oyuncunun kalitesiyle fiyat kıyaslamasını bilmem gerekir. Forlan 100 m euro ya geliyorsa başarısızlıktır 3 milyon euro ya geliyorsa başarılıdır. Forlan 100 m euro ya gelirse Galatasaray 2 transfer yapabiliyorsa, 3 milyon euro ya geliyorsa 60 transfer yapabilir. Fiyatın bu kadar önemli olmasının sebebi bu bedellerin ileride kulübün kasasına faiz ya da borç olarak geri dönecek olması. Oturan kalkan Fenerbahçe nin mali yapısından bahsediyorken oyuncu gelsin de kaça gelirse gelsin, ben mi düşüneceğim yönetim düşünsün mantığı yanlış. O zaman gelen giden oyuncuları da takip etmeyelim, onu da transfer komiteleri düşünsün ben oynanan oyuna bakarım. Hatta oynanan oyuna da bakmam bana ne, teknik direktör düşünsün, ben kulübün sezon sonundaki yerine bakarım...
Ayrıca başkan tabi ki rahat olur, önünde Demirören gibi bir örnek varken. Tabata ya harcanan ekstra 10 m euro ya rağmen adam çıkıp kulübün bana olan borcu çocuklarımın nafakası dedi... Ünal Aysal da kulübü bir yerlere ya da kendine borçlandırıp sonrada çekip pekala gidebilir![]()
Ben böyle düşünmüyorum. Başkana helal olsun diyebilmem için aldığı futbolcuların takıma katkı yapması lazım. Drogba konusunda da yazmıştım. Drogbanın gelmesine sevinirim ama deliler gibi sevinmem. Gelsin güzel oynasın o zaman sevinirim. Kewell geldiğinde fazla sevinmemiştim. Ama adam bi futbol oynadı deliler gibi sevindim. Tribünde sesim kısılana kadar "Harry Harry Keweeel" diye bağırdım.
Özet geçersek benim için para değil hatta transferin ismi bile önemli değil. Benim için önemli olan alınan adamın iyi futbol oynamasıdır. Ondan sonra başkana helal olsun derim.
Faiz borç konusunda haklısın tabiki ama benim için arka planda onlar. Ön planda göz zevki önemli. Futbolu zaten bu yüzden sevmiyormuyuz![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Baskette yenildik transfer açıklaması bekliyoruz artık...![]()
Bu takıma Milan Badelj yakışır aslında.
O takımın içinde yıldız gibi görünüyorsa ve o takımdaki Balta kalıyorsa, Culio da kalmalı![]()
bence baltada kalmamalı culio da kalmamalı