Brezilya'daki savunma anlayışıyla bizim ülkemizdeki savunma anlayışı arasında gerçekten büyük uçurum var.Orada kral olan Maldonado ve Christian burada taraftarın istemediği adamlar.İlginç gerçekten.
Brezilya'daki savunma anlayışıyla bizim ülkemizdeki savunma anlayışı arasında gerçekten büyük uçurum var.Orada kral olan Maldonado ve Christian burada taraftarın istemediği adamlar.İlginç gerçekten.
So what?
Saike
Cristian için çok istiyomuşuz Allah gözümüzü doyursun gerçekten![]()
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Ben seviyorum bu çoçuğu biraz cesaretli oynasa iyi topçu
chemedya Ahmet Ercanlar
Aykut Kocaman alacagimiz futbolcu Afrika kupasi nedeniyle birkac mac bizimle olamayabilir diyerek Sow'u isaret etti.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Fransız basınıda transfere kesin gibi bakıyor.Ayrıntıları bile vermisler.Fransız basını sow yüzde 99 Fenerbahçe'de demiş.Hatta bonservisi 10 milyon euro.Sow'a yıllık 3.2 milyon euro dan 4 yıllık sözleşme.Ayrıntıların hepsini vermişler.
Aykut Kocaman'ın Ordu'ya geç gitmesinin sebebide bu görüsmelermis.
Aldık aldık sow'u
Sow başlasın![]()
![]()
Kaynak?![]()
Aykut hoca alıcağımız oyuncu afrika kupası nedeniyle 1 2 maç oynayamıcak dedi ?
Ömer temelli sow ile görüşüyoruz dedi
Daha ne olsun ama el arabi nereli belki oda olabilir
Sow büyük ihtimalle geldi diyebiliriz (tabi daha başka bir sürpriz olmazsa)
Dia gitmek istiyor, Krasic ile ciddi şekilde ilgileniyoruz ki kulüpteki yetkili kişiler sürekli bunu dile getiriyor, Alper ise Perşembe gününe kadar belli olur. Umarım kısa sürede bunları tamamlarız.
...
alper kesin direk oynar
krasiç gelirse dia gider stoch yedeğe çekilir heralde
Türk ligi için düşündüğümüzde çok büyük isim
Dia ve Stoch aynı anda oynamayacaksa gerçekten biri fazlalık, tartıya koyunca Dia daha fazla çıkıyor, ayrıca mutsuz olduğunu yüzünün her ifadesinde görmek mümkün bu şekilde ondan verim alamayız. Krasic tarzı yugoslav futbol kültüründe yetişmiş oyuncuları severim bunlardan birinin kadroda olması yararlı olacaktır.
Volkan
Gökhan-Serdar-Yobo-Ziegler
Krasic-Alper-Emre-Stoch
Alex-Sow
tadından yenmez (:
...
gg serdar yobo zigler
emre
alper mehmet
dia sow stoch
m.topuzu her zaman orta sahanın ortasında ofansta görmek istemişimdir ama pek göremiyoruz böyle bidizilişte faydalı olacağını düşünüyorum
Benim kadro sizinkileri yener :P
Mehmet Topuz uzun süredir kalabalık alanda oynamadığı için bocalıyor, bugün berbat ötesiydi bir de Özer'e kızarız (:
Dia-Sow-Stoch veya Krasic-Sow-Stoch tam çağdaş bir hücum stili ama Alex varken bunu yapmak zor olacak.
...
Sow olursa süper transfer olur.
Dia iyi bir oyuncu ama Krasic ondan daha iyi bir oyuncusu Dia'da sadece hız ve hızlanma var orta açma teknik bu tür özellikleri düsük bana kalırsa hızı sayesinde iyi gösteriyor kendini.Benim görüşüm Krasic'le kıyaslanmaz bile.
Fenerbahçe uzun süredir istediği Lille'nin forveti Moussa Sow ile büyük ölçüde anlaştı.
1 sezon önce, yani Niang alınmadan evvel de özellikle Asomoah Gyan ile birlikte gündeme gelen Sow, o zaman ve bu sezonun başında şartlar oluşmadığı için transfer edilememişti. Bienvenu ve Semih'in etkisiz oyunu nedeniyle golcü transferi şart olan Sarı-Lacivertlilerde, bu transfer için girişimlerini hızlandıran yöneticilerden Ali Koç, Ali Yıldırım ve Nihat Özdemir'in Senegal asıllı Fransız oyuncu ile büyük ölçüde anlaştıkları öğrenildi.
Ancak Sow'un transferi için iki önemli engel bulunuyor. İngiltere Ligi'nin güçlü temsilcisi Arsenal ve Newcastle United'da 25 yaşındaki golcüyü kadrosuna katmak istiyor. Fransız haber kaynakları , her zaman Arsenal tarafından yakından takip edilen Sow'un Wenger'in takımına gitmek istediğini yazarken, Newcastle ve Fenerbahçe'nin çalışmalarını sürdürdüğünü de ifade ettiler. Fransız basını Fenerbahçe'nin daha önce Mevlüt Erdinç, Lisandro Lopez veya Bafé Gomis ile temasa geçtiğini ama olumlu sonuç alamadığını da ya hatırlattı.
Sözleşmesi Haziran 2013'te bitecek olan Moussa Sow için Fenerbahçe'nin tek kozu para. Lille 15 milyon Euro isterken, bu rakama 12 milyon Euro'luk teklif ile en çok Fenerbahçe yaklaştı. Arsenal ve Newcastle'ın ise 8 milyonun üzerine çıkmadıkları öğrenilidi. Sow'a Fenerbahçe 4,5 yıllık sözleşme önerirken golcü oyuncu ile büyük ölçüde anlaşıldığı belirtildi.
Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Temelli, daha öncei twitter'dan Moussa Sow ile ilgili açıklamalarda bulunup, "Sow'la görüşmeler ne zaman gerçekleşecek?" sorusunu, "Görüşülüyor" şeklinde cevaplamış, ancak detay vermekten kaçınmıştı.
Öte yandan Sow'un transferini en çok isteyen isimlerden biri olan teknik direktön Aykut Kocaman'ın da Orduspor deplasmanına geç gidişinin ardında bu transferin yattığı iddia ediliyor.
MİLLİYET
FM Gazetesi
...
Tottenham ve Arsenal de Sow'un peşindeymiş. 20 milyon eurolardan bahsediliyor. Sow gibi bir oyuncuyu 10 milyona bırakırsa asrın hatasını yapar Lille.
adamlar her sene aynından bi tane daha buldukları için bence problem olmayacak 10 m hem az para değil![]()
Trtspor son dakika geçmiş. Sow'la 4.5 yıllık sözleşme imzalanmış.
Büyük İş Yapmış Fenerbahçe, Vallahi Tebrikler Doya Doya Şov İzleriz Artık STSL'de![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Lille Nolan Roux'u alıyor. 2 sene sonra onu da satarlar.
Moussa Sow hayırlı olsun demeye az kaldı. Umarım bu transfer biter.
(/s)
sow bomba olur cidden tozunu attirir tsl in