Biraz fazla verilmiş ama napalım bu sene gelenler fazla fazla alıcak yapcak bişey yok.Ozaman reyes en az 3.5m alır gibime geliyor.
Biraz fazla verilmiş ama napalım bu sene gelenler fazla fazla alıcak yapcak bişey yok.Ozaman reyes en az 3.5m alır gibime geliyor.
Biraz fazla olmuş gerçekten ücret.Umarım mükemmel bir performans sergiler de aldığı paradan daha fazlasını bile hak eder.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
ATM'den 1.8 alıyormuş.Vergilerle eline ne geçer bilmem ama,normal bence.
İmzayı atıp tatile gidecek herhalde![]()
Zaten yüzünde bir hoşnutsuzluk mevcut.Terliklerden olsa gerek![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
tribundergi: Tomas Ujfalusi Galatasaray'da 17 nolu formayi giyecek.
çok para verilmiş , iyi performans sergileyebilir ama para ne kadar beğendiğim bir oyuncu olsa da çok fazla , bonservisi yok sanırım ? bu yüzden ve tecrübeli olduğundan mevcut durumdan kurtulmak için tercih edilmiş olabilir , çok sert ve hırslı bir oyuncu ayrıca böyle oyuncular kendi takımında oynayınca hastası olur, başka takımda olunca lanet edersin bkz:lugano
Bonservis 2 M Euro.
Ujfalusi ile ilgili 3 maç üstüste oynayamaz yorumları bana Loric Cana transferi sonrası yorumları hatırlatıyor bayağıda oynadı adam yani.Ben Ujfalusi'nin çok yararlı olacağıını düşünüyorum.
ujfalusi bence nokta transfer türkiye ligi icin yeterde artar bu adam
![]()
Loveforfootball Love Football
Son dk bilgisine göre manisa ile GS 2 yiğit için anlaşamamış.manisa 9m eurodan aşağı inmezken GS'ın teklifi 4m euro imiş.
11 dakika önce
Eğer bu rakamlar doğruysa Manisa cidden saçmalıyor. 9M€ nedir arkadaş, Manisa ne yaptığının farkında mı? İşte bu yüzden yabancı sınırlaması kalksın istiyorum o zaman kimse Yiğit'e, M.Topuz'a, Sercan'a 8-10 M€ isteyemeyecek.
Screw you guys, I'm goin' home
2 yiğit 2 oyuncu layn5-6 'ya kapatır GS.
Ben başından beri olumsuz bakıyorum bu transfere, rakamları gördükten sonra iyice sinir oldum. Yıllık alacağı paradan ziyade ödediğimiz bonservis bedeli fazla bence. Umarım takıma faydalı olur, performansı yüksek olur da kimsenin aklına aldığı para gelmez. Defans hattına başka takviye olmayacaksa gelecek sene işimiz yine zor, yine çok gol yeriz.
benim en beğendiğim futbolcuların arasında ujfalusi umarım kişisel olarak çok başarılı olur
ATM'den avrupa kupalarına katılmayan bir takma oyuncu alıyorsanız bu paraları vermek zorundasınız.Arkadaş hesap yapmış 7 m gibi bir meblağ 40 m euroluk bir kredi varmış bu 3 oyuncu için kaldı geriye 33 m euro.Reyesle-Forlan,Reyes 9 m bonservis olsa 3.5 tan 4 yıllık anlaşma yapar ve 23 m euro gibi bir ücret çıkar maç başı falan 24-25 olur.Kalan 8 m euroyada Forlan getirilemez.
Forlan değil Drogba gelecek zaten gelecekse.Forlan haberini paylaştım önceki sayfalarda bulabilirsiniz.Madrid'te mutluymuş.Açıklama yaptı.
Drogba mı Forlan mı ? Bence Drogba zaten![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Drogba tabisi ölüsü yeter adamın ben Fenerde görmek çok isterdim![]()
Ortada şöyle bir hesap hatası var. O 40M€ oyuncuların sadece bu seneki maliyetleri için çekilmiştir. Reyes'in 3. sezonda alacağı parayı bu hesaba katmak saçmalıktır. Şu anda Ujfalusi'ye giden garanti para 4,2 M€'dur. Reyes'de 3,5M€ + 8 M€'da bonservis dersek. 2'sinin toplam maliyeti 16,5 olur. Kalan 23,5M€'yada 2 tane Forlan alınır üstüne bir de 2 Yiğit alınır kimse merak etmesin.
Bırakın forlanı reyeside şu kaleci gelsin artık diğerleri hallolur bir şekilde
Son 7 gün kaldı kampa umarım yetişir oyuncular kampa...
Bence de kaleci transferi aciliyet kazandı.
Eğer başarı istiyosak bunu yapmak zorundayız. Çünkü takım tamamen değişmek zorunda. Rakipleri kadroları bizden daha oturmuş durumda ve şüphesiz bizden daha iyiler. Eğer bu sene 40-50M€ harcarsak fazlasıyla karşılığını alırız. Zaten yayın haklarında ciddi bir para gelecek. Stad bir sezon açık ve yaklaşık 50M€'luk geliri var. Maçlarda alınacak galibiyetlerden gelecek paralar var. Avrupa kupalarına özelliklede ŞL'ye katıldığımız taktirde gelecek çok ciddi paralar var. Bu yüzden bu riski almak zorundayız.
Ayrıca, bir kaleci meselesi de çok daha önemli şu anda görüldüğü üzere. Tabii defansa takviye de şart. Ben an itibariyle takımdan umutsuzum, çünkü saçma yerlere para saçıp gerekli yerlere inamoto bouzid gibi adamlar alacağız gibi geliyor bana. Umarım yanılırım ve ben de mutlu olurum.