ucukmu ? bundan belesi olmaz zaten.
Özgür hayırlı olsun güzel oldu yuvaya dönmesi
alperide alırsak iyi olucak
tivitırda Alper geri dönüyor haberleri arttı.
eto'o bitmiş.
kesin olarak doğru olmamakla beraber Alper'in menajeri yöneticilere GS ve TS'den gelen faksları gösterip bize daha iyi teklifler var diye göstermiş onun için anlaşamamışlar.
Galatasaray ile alakasi yok alperin trabzonda devredeymis alanzinho alper takasi olabilirmis
Alper'i almamamız iyi oldu ne zaman böyle bir karambol olsa paramız boşa gidiyordu.
Alınmaması daha iyi oldu.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Alper Potuk, 1 haftadır hiçbir FB yöneticisinin kendisini aramadığını gerekçe göstererek Eskişehirspor'a geri döndü. (Lig TV)
Bu kadar naz fazla gelmemesi iyi oldu.Bobo ve Vagner Love ile görüsmeler varmıs. (LİGTV)
Vagner Love için menajerler teklif götürmüş ve reddedilmiş.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Kötülemeler başladı![]()
Bu oyuncular kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanmaya başladılar iyice. En iyisi altyapıdan çıkarıp oynatmak. Zaten arada pek bir kalite farkı olmuyor Anadolu'dan 5-6 Milyon Euro'ya aldığın adamla altyapı oyuncusu arasında
Alper'in alınmasını çok istiyordum.Ama Ali Yıldırım ile olan görüşmelerini okuduktan sonra gerçekten çok sevindim bu transferin olmamasına.İnşallah Nihat Özdemir döndüğünde yeniden açılmaz bu sayfa.Bu klübe kimler geldi kardeşim sen kimsin ya aldığın tekliflerin fakslarını gösteriyorsun?Helal olsun Ali Yıldırım'a, gitsin kime gidiyorsa Alper efendi.Benim bir problemim yok diyorda menajerin havalarda uçarken sen neredeydin?Eğer paragöz biri olmasa orada duruma müdahale edebilirdi, eğer gerçekten Fenerbahçe forması giymek istese bunu yapardı.Herneyse hayırlısı olsun diyelim.
Sow transferini çok istesemde içimde hep bir "olmaz" vardı zaten.Onada sağlık olsun.Love'u İstanbul'da kaybederiz.Gece hayatına düşkün bir oyuncu bildiğim kadarıyla.Transfer dönemine etkili giriş yaptığımız söylenemez pek.İnşallah Krasiç transferinde mutlu sona ulaşabiliriz.Ama forvet şart.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Ben menejerin Galatasaray ve Trabzonspor'un tekliflerini gösterdi haberini pek inandırıcı bulmadım. Öncelikle bildiğim kadarıyla bu iki klüpte Alper'le ilgili bir teklif yapmadı. Böyle bir olay olsaydı biri bin yapan gazetelerimiz sayfa sayfa yazardı ama -özellikle Trabzonspor sayfalarını takip ettiğim için söylüyorum- böyle bir habere raslamadım günlerdir.
Son dakika..! Alper Potuk Eskişehirspor'la 4 yıllık sözleşme imzaladı..Böylece Alper Potuk konusu bu transfer dönemi icin kapanmış oldu..
Alperi kaçırmayalım o mevkide o yaşta başka oyuncu bulamayız
Menajer de kendince Fenerbahçe'ye artizlik yapmaya çalışıyor.
Şu transfer nasıl olmaz anlamıyorum , anlamıyorum, anlamıyorum!!!
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Alper'in gelmesi lazımdı. Tam Fener'in aradığı adamdı, bu saatten sonra Fener kapısı da kapanmıştır artık.
eto'o bitmiş.
Ömer temelli yarın açıklama yapıcalak diyor daha neyi açıklıcaklar acaba
Aziz Yıldırım yok ki meydanda gitsin arabasına bindirip getirsin..
Eskişehir daha fazla mı para verdiki sözleşme yeniliyor. Ben bu ihtimali çok zayıf buluyorum. Bence Alper Fenerbahçe'de forma giymek istemediği için pazarlık sırasında uçurdu fiyatı. 2-3 güne çıkar her şey ortaya.
Fenerde forma giymek istemese kulüpler anlaşamazdı bence
Kulüp yarın açıklama yapar Alper'in durumu hakkında, bekleyelim görelim bakalım meselenin aslı neymiş.
...
Menejerler yapıyor kesinlikle
Hurriyet'in haberini de okudum ve az önce Milliyetteki haberi de okudum okudugum haberlerin üzerine yorum yapmak gerekirse, Fenerbahçe Eskişehirsporla 4 milyon €'a anlaşma yapmış, Es Es başkanı basın toplantısında 5 milyon'a verdik demiş. Alper ile yapılan görüşmede Alper'in menajeri direk Trabzonla Galatasaray teklif yapıp deyip para koparmaya çalışınca o süreçte tıkanmış ve transfer iptal olmuş tabi bu şuanlık varsayım yarın açıklarlar herhalde.
...
Alper imzalamış Eskişehir ile Fenerbahçe rotayı başka oyunculara çevirmeli bence Veysel ve ya Orhan Alper'den daha iyi oyuncular 2'sinden birini alsın Fenerbahçe...
Ben olsam o bölgeyi yabancı bir transfer ile kapatırım. Şu kulüpler menajerlerin kıskacından kurtulup azıcık kafasını kaldırsa 5 milyon €'ya ne adamlar gelir. Ama bizde nerede o sistem. Ancak menajerler kapıyı çalacak eldeki oyuncularını gösterecek bizde milyonları bunlara yedirip abuk subuk adamlar getirecez.
...