Hocam genişletmek yerine baştan yenı bı stad olmazmıydı ?
Hocam genişletmek yerine baştan yenı bı stad olmazmıydı ?
Patch falan yüklü mü abi? Hiç patch yoksa ben de indirip bir göz atmak isterim.
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Gecenin bir vakti elimden geldiğince inceledim. İlk 10 ve son 6 sayfaya baktım gözlerim yoruldu bıraktım. Ellerine sağlık hocam.
Toplam kupa sayılarını öğrenme şansım var mı?
Bu yıl şampiyonluk kaçmış, oyuncu zaten gelmiyordu. Bu yıl işin biraz daha zor gibi hocam. Adı sanı duyulmamış regenlere yönelmen gerekiyor. Bu yıl alalım artık ŞL'yi.![]()
Orjinal oyundan oynuyorum orjinal yamalar yüklü bide tr dil desteği yüklü kardeşim..
Sağolasın kardeşim ilgin için..
Son 6 sezonda 4 tane Spor Toto Süper Lig Kupası
3 Tane Ziraat Türkiye Kupası
5 tane de Süper Kupa var..
Sıkı bir araştırma yapıcam bugün bugünü tek tek takım gezerek bakıcam ..
2020-2021 SEZONU TRANSFERLERIMIZ
ÇOK KALİTELİ GÖZLEMCİLERİMİZ VAR
Transferini gerçekleştirdiğimiz tüm oyuncuları en az 1 yıl boyunca takip ettik bize en fazla uyacak oyuncuları kadromuza kattık.
MIGUEL GONZALEZ
Arjantin'in Newell's Old Boys takımından 7.750.000 Euro Bonservis bedeliyle transfer ettiğimiz Miguel Sağ Bek ve Defansın Göbeğinde görev yapıyor. Ama biz ondan Sağ Bek pozisyonunda faydalanacağız.Bu sezon ki en önemli transferlerimizden biri kendisi.Ayrıca Arjantin 20 yaş altı milli takımında da 11 kez forma giymiş bir isim.
KEVIN STROOTMAN
Hollanda Milli Takımının önemli parçalarında biri olan Kevin kariyerindeki en önemli çıkışını PSV takımında yaptı. Aynı takımda senelerce kaptanlıkta yapan isim daha sonra İtalyan Devi İNTER'e tarnsfer olan Kevin Strootman 7 sene İnter takımında oynadı ve bu sene sözleşmesinin bitmesinden faydalandık.Bonservis ücreti ödemeden 30 yaşındaki orta saha oyuncumuzu kadromuza kattık.Yönetimde hoşnut forma satışları patlamış yönetimden yapılan açıklamaya göre.
JIMMY BERGLUND
2.5 yıldan beri takip ettiğim Müthiş bir defans oyuncusu Berglund.Kadromuza katıcağımız yıllarda menejerlerin saçma sapan maddeleri yüzünden transfer yatmıştı ve bir daha masaya oturamamıştık onunla her ne kadar kulübü G.Rangers'la anlaşsak bile.Ama geçen sezon uzun bir sakatlık geçirdi ve uzun bir süre oynamadı.Bizde bundan faydalandık.Şuan hala 22 yaşında olan İsveçli dev defans oyuncusu İskoç liginde son 17 maçta oynadı.Yeniden yükselişe geçen JIMMY İsveç milli takımında da oynuyor.Oyuncuyu 6.500.000 Euro bonservis bedeli ile kadromuza kattık.
KERIM FREI
1.900.000 Euro Bonservis bedeli ödedik Fulham kulübüne özellikle geçen sene takımında şans bulamadı Kerim.Fakat kumaşı çok iyi olan bir oyuncu hala 26 yaşında gelişmemesi için bir neden yok özellikle Türkiye Ligi için düşündüğümüz Kerim bizim Antrenman programımız ve bolca forma vermemizle Avrupa Kupalarında da bize yardımcı olacak kalitede.
JORGE JAQUE
Tapia'ya Şiliden bir dost getirdik.1.800.000 Euro Bonservis verdiğimiz Jaque 24 yaşında asıl mevkii Santrafor ama Sağ Açıkta oynayabiliyor.Biz yoğun antrenman programımızla onu Sağ Açık mevkiine adapte edip buradan verim almaya çalışıcaz kendinden.Bu yıl çok katkı vericek oyuncuların başında geliyor.
MURAT SARICA
18 yaşındaki Murat'ı Belçika'nın Genk kulübünden 475.000 Euro karşılığında kadromuza kattık.Ceyhun Gülselam'ın yaşlanması sonrasında o bölgede yerli bir isime ihtiyaç vardı Murat o bölgede şuan 3.oyuncumuz olacak.İleride Emre Can ismiyle aynı potansiyelde olacağı rapor edildi Gözlemcilerimiz tarafından.Oyuncu aynı zamanda 19 yaş altı milli takımımızının da direk oyuncularından.
Samed Yeşil'in sözleşmesi bitmişti Leverkusen takımıyla bizde eski futbolcumuzu tekrardan kadromuza kattık.Türkiye Ligi için Türk pasaportlu oyuncu lazım.
Geçen yıl 1.300.000 Euro yetiştiricilik bedeli ile kadromuza kattığımız Sağ Açık Golem'i Braga takımına 7.000.000 Euro bonservis bedeli ile satıldı.
Transfer Özetinin Son Şekli
Transferler gayet iyi abi. Stoper yeni Odita![]()
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Biraz geç olacak ancak gece itibariyle foruma yazı yazmaya başladımÖncelikle dile kolay gelen bu başarılarından ötürü seni tebrik ediyorum abi. 10 gündür soluksuz takipteyim seni.
Son transferler gayet başarılı inşallah istediğin verimi alabilirsin.
Türk oyuncu pazarına biraz daha önem vermeni öneririm abi ligde kadro derinliği seni sıkıntıya sokmayacaktır.
Sağol kardeşim teşekkür ederim iyi dileklerin için. Yerli oyuncu pazarı konusunda haklısın ama adam almak için adam almak istemiyorum.Kalitesi düşük adamları getirmek istemiyorum aradığım kalitede adamlarda Serdar Aziz,İlkay Gündoğan,Tolga Ciğerci,Koray Günter gibi isimlerde bize gelmek istemiyor.Böyle de bir sıkıntı var işte yani parası ne olursa olsun veriyoruz ama sözleşme için masaya dahi oturmuyorlarBizde son dönemde Altyapımızdan çıkan oyunculara çok önem veriyoruz geçen sene Altyapıdan çıkan 6 tane oyuncuya sürekli Lig maçlarında şans verdik bu sene onların yanına 3 isim daha ekledik Karşıyaka Semtinde büyümüş çokcuklarla ileride devam edicez
![]()
Geçmiş Yıllarda yine Gözlemcilerimiz Büyük Keşfi ile oynattığımız ve Real Madrid'e sattığımız Odita gibi yine büyük bie keşif.Fildişi Sahillerinin Sabe takımda izleyip olumlu raporları elimize geçen 17 yaşındaki İbrahim Kone 900.000 Euro karşılığında 1 hafta sonra takımımıza katılıyor.1.89 boyundaki defans oyuncusu için Dünyanın en iyileri arasında olacağı söyleniyor ilerleyen yıllarda.
Benimde Altınordu kariyerim vardı. 17 sezon oynadım, ligte 5 maçta 58 gol atınca, kariyeri artık oynamama kararı aldım. Save dosyam hdd'de duruyor. Yani anlatmak istediğim, gönül verdiğiniz, gerçekten destekledeğiniz takımla oynamak çok farklı; ayrı bi güzel. 10 sezon ise burada paylaşmak herkesin yapabileceği iş değil. Öncelikle bu konuda tebrik ediyorum. Dnipro kariyerimi bende Fm 2013 çıkasıya kadar, yayınlamayı düşünüyorum.
Koray Günter'i ben almıştım, senin alamamana şaşırdım. 10 sezon gibi uzun bi sürede Kuzey Avrupa ülkeleri çok güzel regenler çıkarıyor. O takımları da es geçmemende fayda var. Bilmiyorum Fm Scout kullanıyor musun ama bi Scout'ını oraya yollamalısın. Ben kullanmıyorum, hile olduğunu düşünüyorum. Eğer sen kullanıyorsan birşey diyemem, eleştiri de yapmıyorum. Sadece düşüncemi söyledim.
Seninde dediğin gibi Semtin çocukları büyüdü, meyvele vermeye başlayacaklar, kariyer bu noktada çok daha zevkli bi hal alacak. Yolumuz açık olsun...
Dilek, açıklama ve saygılarımla...
İkinci olan, ilk kaybedendir.
Ayrton Senna da Silva
Bak bu konuda yeni bir fikir verdin bana zaten A.Bilbao Karşıyaka'nın kardeş kulübü dergilerinde bize yer vermişti orada yaşayan KSK'li bir abimiz var Volkan Özsökmen Kariyer sahibi bir işadamı onun çabalarıyla kardeş olmuştu iki kulüp onların bask bayrakları bizim tribunlerde yer alır hep.Altyapıdan baya bir adam çıktığına göre ilerleyen senelerde öyle bir misyona bürünebiliriz keyifli olur
Regen konusunda ise zaten bizde çok kaliteli regenlar var şuan kadromuzda
Bu kadar uzun bir mesajla Kariyerime renk kattığın için teşekkür ederim Kardeşim..
FMscout kullanmıyorum kardeşim aldığım tüm oyuncular Gözlemcilerimin izlediği bizim bulduğumuz adamlar.
Koray Werder Bremende şuan Dortmund da parlamadan aldıysan gelmiştir ama benim için artık geç![]()
TFF tarafından yapılan açıklamada Milli Takımın başına Alper AKSUCULAR getirildi.En son Euro 2020 de gruplardan çıktıktan sonra ikinci turda Sırbistan'a yenilerek turnavadan elenen milli takımımızın Teknik Direktörlük görevine Aykut Kocaman'ın yerine KARŞIYAKA SK Hocası Alper AKSUCULAR getirilmiştir.
Caner Erkin düzenlediği basın toplantısında Karşıyaka SK takımında uzun seneler çalıştığı ve büyük başarılar kazandığı Aksucular'la Milli Takımda da çok büyük başarılara imza atacaklarını açıkladı.
FİFA DÜNYA KUPASI 2022 ELEMELERİ GRUBUMUZ
2020 YILI İÇERİSİNDEKİ RESMİ MAÇLARIMIZ
Karşıyaka da ki başarılı grafiği Milli Takım dada çizersin inşallah abiÖn eleme maçını rahat geçersin bu sene Ş.Ligi de gelecek inşallah.
Gelsin abi bu sene şampiyonluk
Abi ilk 2 sezon nasıl bir strateji izledin? Taktik ve finans olarak. Şu Mersin'i adam etmem lazım da![]()
Dostum ilk sene takımla hiç oynamadım ilk 11 e sadece 2 oyuncu monte ettim zaten bütçe yoktu
İkinci sene ise ilk sene izlediğim yetenekli bonservissiz oyuncuları kadroya kattık ama düşmeme mücadalesi verdik.
Üçüncü sene o takımın büyük bir kısmını koruyup çok kaliteli 3-4 adam aldım ..
Scout kadronu baya genişlet bence baya bir adam izlettir derim..
Neden kalıp Karşıyaka'yı da bir City, bir Liver yapmak için uğraşmıyoruz?![]()
Haklısın aslında 10 senede baya bir yol katettik ilk 13 kulüp arasına soktuk KafKaf'ı ama Premier Lig de bi başka be dostum
Zor iş dediğin gibi ama baya bir seviye atlattık kulübe fakat benim sinir olduğum şey bu Türk oyuncular bizi nasıl tercih etmez artık parasal hiç bir sıkıntımız yok ..
2 senen var abi, yemeği pişirdin sadece tuzu biberi kaldı. Biraz daha sabır![]()