Anket Sonuçlarını Görüntüle: Uzun süre devam etmek istediğim bu kariyerde sizce kariyer keyifli mi ?

Voters
64. You may not vote on this poll
  • Evet

55 85.94%
  • Hayır

9 14.06%
Sayfa 55 / 66 İlkİlk ... 545535455565765 ... SonSon
1,621 ile 1,650 arası toplam 2040 sonuç

Konu: Fransa'dan bize ait olanı almaya gidiyoruz / 2019 ŞL Finali Fransa

Hybrid View

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by benzema35 View Post
    zaten şampiyonuz ligde asları dinlendirmen iyi olmuş , city'de oyun olarak ezmişiz burada rahat geçeriz .
    Geçtik hocam

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Hocam dediğin gibi Manu-Sevilla finali olacak gibi.

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by 5267 View Post
    Hocam dediğin gibi Manu-Sevilla finali olacak gibi.

Öyle'de Chelsea ile ilk maçın evimizde olması kötü oldu , allah'tan Hazard bizde

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post

Öyle'de Chelsea ile ilk maçın evimizde olması kötü oldu , allah'tan Hazard bizde
    geçeriz hocam ya chelsea kim maçları bekliyoruz bu arada

Nesil
    2012

Şampiyonluk Maçımız

Şampiyonluk için tebrikler hocam, çok ezici bir üstünlük oldu ligde. Sıra Şampiyonlar Ligi'nde.

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

67 yıllık la liga hasretine son bravo hocam

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Mission Completed !!

Artık sıra Şampiyonlar ligi ardından da Premier Ligde

Nesil
    2012

67 yıllık la liga hasretine son bravo hocam
    Quote Originally Posted by ForzaRQ7 View Post
    Şampiyonluk için tebrikler hocam, çok ezici bir üstünlük oldu ligde. Sıra Şampiyonlar Ligi'nde.
    Mission Completed !!

Artık sıra Şampiyonlar ligi ardından da Premier Ligde
    Öncellikle teşekkürler , ŞL yarı finalini eğer olursa Final maçını Cuma günü akşam'dan itibaren oynamayı düşünüyorum , muhtemelen canlı anlatıcam , biraz da grafik hazırlamam lazım , son 2-3 maçım Sevilla'da keyifli geçmesi için biraz zaman gerekiyor yarın malumunuz önemli bir LAzio maçımız var

Cuma Günü Oynanacak Sevilla & Chelsea Yarı Final Maçı Hazard mı ? Oscar mı ?

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Tabiki de Hazard sorman hata

Yarında dinlen maçını izle hocam cuma günü sağlam bir güncelleme bekliyoruz Ş.L maçları ligin sonu falan , hafta sonu da belki yeni bir takım , yeni bir ülke
    Last edited by benzema35 : 11.Nisan.2013 at 04:08

Nesil
    2012

Tabiki de Hazard sorman hata

Yarında dinlen maçını izle hocam cuma günü sağlam bir güncelleme bekliyoruz Ş.L maçları ligin sonu falan , hafta sonu da belki yeni bir takım , yeni bir ülke

Aynen hocam bugün FB'nin maçını izlerken o ara aklımda bir kaç şey var onu halledeyim yarın lig ve Şl biter yeni bir heyecan'a yelken açarız

12. Default

Hazard götürür hocam Şampiyonluk hayırlı olsun (:

Şampiyonlar liginde başarılar dilerim, cuma akşamı finalde, burada buluşmak üzre

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Hocam efsane olmaya her gün yüz adım daha yaklaşıyorsun

CV ye çok güldüm

Hocam tebrikler...! Buraya da damga vurdun. Zaten kaliten ortadaydı şimdi daha bir ispatladın. Ama bizi bu tatmin etmez o kupayı istiyoruz

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by 1234arda1234 View Post
    Hazard götürür hocam Şampiyonluk hayırlı olsun (:
    Quote Originally Posted by MelihTrezeguet View Post
    Şampiyonlar liginde başarılar dilerim, cuma akşamı finalde, burada buluşmak üzre
    Quote Originally Posted by resoag View Post
    Hocam efsane olmaya her gün yüz adım daha yaklaşıyorsun

CV ye çok güldüm
    Quote Originally Posted by cilqin View Post
    Hocam tebrikler...! Buraya da damga vurdun. Zaten kaliten ortadaydı şimdi daha bir ispatladın. Ama bizi bu tatmin etmez o kupayı istiyoruz

Hepinize teşekkür ettim bu arada Kral Kupasında Real Madrid ile Final kapışıcaz ,Lig'den sonra Şl ve Kral kupasınıda alırsak , Sevilla'nın efsanesi olarak hatırlanırız herhalde Şunuda söyleyim ŞL yarı finalinden önce lig şampiyonluğunu garantilemek takımdaki moralleri tavan yaptı

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Hepinize teşekkür ettim bu arada Kral Kupasında Real Madrid ile Final kapışıcaz ,Lig'den sonra Şl ve Kral kupasınıda alırsak , Sevilla'nın efsanesi olarak hatırlanırız herhalde Şunuda söyleyim ŞL yarı finalinden önce lig şampiyonluğunu garantilemek takımdaki moralleri tavan yaptı
    Hocam Realle final bizi kesmez söyle aragonese ispanya sevilla yapalım

Nesil
    2012

Hocam Realle final bizi kesmez söyle aragonese ispanya sevilla yapalım
    Hahaha o kadar da değil

Nesil
    2006
    Yer
    Kırıkkale

Tebrikler nihayetinde bir hegamonya son buldu..Başarılar..

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by PaVLeNKo View Post
    Tebrikler nihayetinde bir hegamonya son buldu..Başarılar..
    Teşekkür ettim , sırada ki hedef İngiltere 'deki dengeleri bozmak

Nesil
    2006
    Yer
    Kırıkkale

Teşekkür ettim , sırada ki hedef İngiltere 'deki dengeleri bozmak
    Yönetmek istediğin bir takım var mı?Premier ligde?

Nesil
    2012

Yönetmek istediğin bir takım var mı?Premier ligde?
    Hocam öyle bir şey oluyor mu ki ? Benim bildiğim boşta başarısız bir takımın başına geçildiği eğer öyle bir şey varsa Nottingham Forrest , Q.P.R , Newcastle , Everton , Leeds bunlar tercih sebebim tabi Nottingham ve Q.p.r alt ligde ama fark etmez , yani başında hoca olan bir takımı ayarta biliyor muyuz ?

Nesil
    2006
    Yer
    Kırıkkale

Hocam öyle bir şey oluyor mu ki ? Benim bildiğim boşta başarısız bir takımın başına geçildiği eğer öyle bir şey varsa Nottingham Forrest , Q.P.R , Newcastle , Everton , Leeds bunlar tercih sebebim tabi Nottingham ve Q.p.r alt ligde ama fark etmez , yani başında hoca olan bir takımı ayarta biliyor muyuz ?
    Yöntemi var ama etik olurmu bilmem..Örneğin yönetmek istediğin takımın başında bir antrenör var diyelim yeni menajer ekleyip o takımın başına geçiyorsun sonra işe başlayınca kulüpte emekli olup takımı boşa çıkarıyorsun sonrada asıl menajer isminle takımı yönetmek için başvuruyorsun yönetimde kabul ederse takım senin

Tebrikler şampiyonluk gelmiş cl yide aldıkmı tamamdır=) Aksamda lazioyu yendikmi tadından yenmez

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by bhll View Post
    Tebrikler şampiyonluk gelmiş cl yide aldıkmı tamamdır=) Aksamda lazioyu yendikmi tadından yenmez
    Teşekkürler Kral kupasını unutmayalım çok aç gözlü oldum bu ara akşam lazio'yu yenebilr miyiz zor bir ihtimal ama Tur atlarız diye düşünüyorum inşallah

Hocam kusura bakmayın görmemiş olabilirim, taktiğinizi paylaşma şansınız var mı?

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by muratzihni View Post
    Hocam kusura bakmayın görmemiş olabilirim, taktiğinizi paylaşma şansınız var mı?
    Taktiklerimiz şu şekilde

Kismen mumkun hocam. Menajer isminin yazdigi yerde, yanindan kucuk bi menu aciliyor. Bookmarks falan var, orda job security kismi var. Eger yonetmek istedigin takimda isler yolunda degilse takimin ana sayfasina girip, bu gorevle ilgilendigini belirtebilirsin. Ingilizcesi "declare interest job", gorevle ilgilendigini belirt gibi biseydir turkcesi.

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Kismen mumkun hocam. Menajer isminin yazdigi yerde, yanindan kucuk bi menu aciliyor. Bookmarks falan var, orda job security kismi var. Eger yonetmek istedigin takimda isler yolunda degilse takimin ana sayfasina girip, bu gorevle ilgilendigini belirtebilirsin. Ingilizcesi "declare interest job", gorevle ilgilendigini belirt gibi biseydir turkcesi.
    bende şey diye biliyorum önce takıma geliyorsun takımın üstüne 'sağ click' yapınca ilgilendiğini açıkla var ama senin de dediğin gibi bildiğim kadarıyla o menajerin durumu güvensiz veya üstü falan olması lazım.

Nesil
    2012

Yöntemi var ama etik olurmu bilmem..Örneğin yönetmek istediğin takımın başında bir antrenör var diyelim yeni menajer ekleyip o takımın başına geçiyorsun sonra işe başlayınca kulüpte emekli olup takımı boşa çıkarıyorsun sonrada asıl menajer isminle takımı yönetmek için başvuruyorsun yönetimde kabul ederse takım senin
    Hocam bu dediğin olmaz ya

bende şey diye biliyorum önce takıma geliyorsun takımın üstüne 'sağ click' yapınca ilgilendiğini açıkla var ama senin de dediğin gibi bildiğim kadarıyla o menajerin durumu güvensiz veya üstü falan olması lazım.

O zaman ŞL biitnce ben gitmek istediğim takımlara bakayım , eğer T.Direktörleri güvensizse oraya başvuru yapayıp tşkler

Sayfa 55 / 66 İlkİlk ... 545535455565765 ... SonSon

Mesaj Yetkileri