Hocam dediğin gibi Manu-Sevilla finali olacak gibi.
Şampiyonluk için tebrikler hocam, çok ezici bir üstünlük oldu ligde.Sıra Şampiyonlar Ligi'nde.
67 yıllık la liga hasretine son bravo hocam![]()
Mission Completed !!
Artık sıra Şampiyonlar ligi ardından da Premier Ligde![]()
Öncellikle teşekkürler , ŞL yarı finalini eğer olursa Final maçını Cuma günü akşam'dan itibaren oynamayı düşünüyorum , muhtemelen canlı anlatıcam , biraz da grafik hazırlamam lazım , son 2-3 maçım Sevilla'da keyifli geçmesi için biraz zaman gerekiyor yarın malumunuz önemli bir LAzio maçımız var
Cuma Günü Oynanacak Sevilla & Chelsea Yarı Final Maçı Hazard mı ? Oscar mı ?
Tabiki de Hazard sorman hata
Yarında dinlen maçını izle hocam cuma günü sağlam bir güncelleme bekliyoruz Ş.L maçları ligin sonu falan , hafta sonu da belki yeni bir takım , yeni bir ülke![]()
Last edited by benzema35 : 11.Nisan.2013 at 04:08
Hazard götürür hocamŞampiyonluk hayırlı olsun (:
Şampiyonlar liginde başarılar dilerim, cuma akşamı finalde, burada buluşmak üzre![]()
Hocam efsane olmaya her gün yüz adım daha yaklaşıyorsun
CV ye çok güldüm![]()
![]()
![]()
Hocam tebrikler...! Buraya da damga vurdun. Zaten kaliten ortadaydı şimdi daha bir ispatladın. Ama bizi bu tatmin etmezo kupayı istiyoruz
![]()
Hepinize teşekkür ettim bu arada Kral Kupasında Real Madrid ile Final kapışıcaz ,Lig'den sonra Şl ve Kral kupasınıda alırsak , Sevilla'nın efsanesi olarak hatırlanırız herhaldeŞunuda söyleyim ŞL yarı finalinden önce lig şampiyonluğunu garantilemek takımdaki moralleri tavan yaptı
![]()
Tebriklernihayetinde bir hegamonya son buldu..Başarılar..
Hocam öyle bir şey oluyor mu ki ? Benim bildiğim boşta başarısız bir takımın başına geçildiği eğer öyle bir şey varsa Nottingham Forrest , Q.P.R , Newcastle , Everton , Leeds bunlar tercih sebebim tabi Nottingham ve Q.p.r alt ligde ama fark etmez , yani başında hoca olan bir takımı ayarta biliyor muyuz ?
Yöntemi var ama etik olurmu bilmem..Örneğin yönetmek istediğin takımın başında bir antrenör var diyelim yeni menajer ekleyip o takımın başına geçiyorsun sonra işe başlayınca kulüpte emekli olup takımı boşa çıkarıyorsun sonrada asıl menajer isminle takımı yönetmek için başvuruyorsun yönetimde kabul ederse takım senin![]()
Tebrikler şampiyonluk gelmişcl yide aldıkmı tamamdır=) Aksamda lazioyu yendikmi tadından yenmez
![]()
Hocam kusura bakmayın görmemiş olabilirim, taktiğinizi paylaşma şansınız var mı?
Kismen mumkun hocam. Menajer isminin yazdigi yerde, yanindan kucuk bi menu aciliyor. Bookmarks falan var, orda job security kismi var. Eger yonetmek istedigin takimda isler yolunda degilse takimin ana sayfasina girip, bu gorevle ilgilendigini belirtebilirsin. Ingilizcesi "declare interest job", gorevle ilgilendigini belirt gibi biseydir turkcesi.