Sayfa 55 / 94 İlkİlk ... 545535455565765 ... SonSon
1,621 ile 1,650 arası toplam 2805 sonuç

Konu: Football Manager 2014 | 14.3.1

Harbi yeter ya, oyundan soğudum. Her maç sakat her maç sakat yeter be.

Bu geçen sezon.

Bu, yeni sezon devre arasına kadar ve devre arasından sonra devam eden.

Bu da şuanda gerçekleşen sakatlıklar.

Eto'o yu aldık devre arasında adam geldi sezonu kapattı tek maç ile. Böyle update yapıcaklarsa hiç yapmasınlar daha iyi. İlk defa bu kadar çok eleştiriyorum yapımcıları.

2. Default

Quote Originally Posted by kumbara View Post
    Oyundaki belli başlı hatalardan söz etmek istiyorum :

Sakatlıklar çok fazlalaşmış hafif antrenman verdiğimiz oyuncular bile saçma sapan nedenlerden sakatlık geçirebiliyor ancak iyi bir fizyoterapist ekibi kurarsanız çok da uzun sürmüyor .

Üst direkler ...
    En azından önceki güncellemelerde 4 5 tane üst direk oluyordu onlarında 3 ü falan frikiklerden
    Şimdi biraz azalmış gibime geldi ama yine hermaç kafadan 2 3 tane oluyor.
    Hayır kardeşim çarpmasın üst direğe , sağdan çıksın , soldan çıksın ne bileyim gitsin tribündeki simitçiyi vursun. Üst direğe çarpınca sanki net bir fırsatı kaçırmış gibi oluyorum ve bu da oyundan soğumamı sağlıyor gerçekten..

Yönetim kurulu ile alakalı durumlar ..
    Almışım gimnastici 3.lig b2 den BBVA'ya çıkarmışım 6.yım , heryerden sözleşme teklifleri yağıyor bizim kulüpte uzatmak istiyor tabi ki ..
    İyi kardeşim diyorum gelin gençlik ağımı geliştirin .
    Yok diyorlar ısrar ediyorum artık sözleşme uzatmanıza sıcak bakmıyoruz falan.
    Ulan tarihinizde bu takımı bu hale getirmiş adam mı var .
    Sanki ronaldoyu istiyoruz arkadaş .

Şimdilik bu kadar zamanla ekleyeceğim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sağlam ingilizcesi olan arkadaşlar üşenmeyip uzun uzadıya belgeli bir yazı ile SIGAMES forumlarında burada yakınılan şeyleri paylaşsın ki incelemeye alınsın..
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2013
    Yer
    Budapeste

Bende bu kadar sakatlik olmadi en fazla 3 hafta sakatlanan oldu o da 2 oyuncum ama baska takimlarda 2-3 ay sakatlanani gördüm.

arkadaşlar Karagümrük ile 2.lig 1.grup' u 2. tamamladım ama play off oynamada sonraki sezon başladı bu bir hata değil mi?

6. Default

Arkadaşlar, 14.2.0 dan sonra daha önceki versiyonlardan yarım kalan 2 tane kariyerimde de başarı sağlayamadım. Sakatlık problemleri de aşırı ama ben yaptığım taktiğin sahaya yansımasına rağmen gol pozisyonlarını değerlendirememekten müzdaribim. Bu iki kariyerimde de aynı şey oldu yamadan sonra. İnanır mısınız merak edip bir maçı 6 defa falan tekrardan oynadım, değişik taktikler yaptım ama hiç kazanamadım ( favori olmama rağmen) 17 şut çekip rakibe 3 şut fırsatı vererek %65 topla oynadığım maçta bile yenildim. Lütfen birisi bana bu konuda yalnız olmadığımı söylesin futboldan soğuyacağım bu gidişle (hayatım futbol olmasına rağmen).

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Başarılı mıyım? Evet.. Oyundan zevk alıyor muyum? Hayır... İlk kez oluyor bu. 2. Sezonumda da yine kötü oyun iyi sonuç olayı devam ediyor. Eredivise'de ajax ile bu normal ama şampiyonlar liginde yarı finaldeyim. İlginçtir şans falan da değil. bu takımı böyle yenerim diye düşünüp taktik yapıyorum ve oluyor. bu konuda fena değilimdir ama garip olan takımın yeni bi taktiği hemen uygulaması.Barcelona kaldı önümde engel onu da nasıl eleyeceğimi biliyorum sanırım

Quote Originally Posted by serwan View Post
    Başarılı mıyım? Evet.. Oyundan zevk alıyor muyum? Hayır... İlk kez oluyor bu. 2. Sezonumda da yine kötü oyun iyi sonuç olayı devam ediyor. Eredivise'de ajax ile bu normal ama şampiyonlar liginde yarı finaldeyim. İlginçtir şans falan da değil. bu takımı böyle yenerim diye düşünüp taktik yapıyorum ve oluyor. bu konuda fena değilimdir ama garip olan takımın yeni bi taktiği hemen uygulaması.Barcelona kaldı önümde engel onu da nasıl eleyeceğimi biliyorum sanırım
    Ama bir de şöyle düşün, ilk defa bu sene bu kadar "başarılı olamıyorum" cümlesini duydum. Tabi genelde oyuna suç bulunuyor ama olsun. Demek ki senin başarın yani

9. Default

Az önce fareyi kırdım sinirden. Allah tan yedekte tutuyordum bir tane onu kullanıyorum şu an.
    BEŞİKTAŞ'ın taraftarıyız. Futbolcuların değil !

Bu nasıl bir fikstür düzenlemesidir böyle, 2 günde 1 maç oldu ve işin enteresan tarafı Kayseri Erciyes'le Milan arasında gidip gelmesi.. Güzel denk gelmiş kupa ve ligde üstüste erciyesle olması

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Ligde 10, kupada 3 maç oynadım. Kornerden toplam 10 gol yedim, 3 gol attım.

Güncelleme öncesi oynadığım kariyerimde ligin duran toplardan en az gol yiyen takımıydım, güncelleme sonrası en çok...

Kupada Derby ile kendi sahamda oynadığım maçta ilk 7 dakikada 2 korner golü yedim. Sonra maçı 2-2'ye getirdik fakat 84. dakikada bir korner golü daha yedim. Oyunu silmeye karar vermiştim ki 90+3'te beraberlik golünü attık sonrasında uzatmada 4-3 kazandık. Bir maçta 3 korner golü yemek gerçekten çok sinir bozucu...

Sonraki Newcastle lig maçında rakibe ilk 45 dakika tek pozisyon vermedik derken son dakikada gene bir korner golüyle devreyi 0-1 mağlup kapadık. Sonrasında da son dakikalardaki penaltı golüyle maçı 0-2 kaybettik.

O kadar uğraşıp taktik yapıyoruz, rakibi kilitliyoruz, her şey tam istediğimiz gibi derken bu abartı korner golleri ile çaprazdan kaleye bile gitmeyen topların oyuncularımın orasına burasına çarpıp gol olması oyunun tüm zevkini kaçırıyor. Taç çizgisinin oradan yediğim orta-şut karışımı golleri bile geçtim artık, bir güncelleme bir oyunu ancak bu kadar kötüleştirebilir.

Hatalar olur, kolay bir oyun değil. Ama güncellemelerin oyunu daha iyi hale getirmesi gerekirken tam tersi olması ve hatta bazı ekstra hataların ortaya çıkması kabul edilebilir bir şey değil. Güncelleme sonrası konuşma balonlarının ekrana geç gelmesi gibi birçok arayüz problemiyle de karşılaştım. Onları görmezden geliyoruz artık.

Ayrıca biz eğer oyun motoruna göre taktik yapmak zorunda kalıyorsak ne anladık bu işten. Taktik kadro yapısına göre yapılır, rakibe göre yapılır, hava şartlarına göre yapılır... Bir taktik ya iyidir ya kötü. Bir güncellemede süper işlerken bir diğerinde çuvallaması çok büyük saçmalık.

Bu oyunu 1993'ten beri oynuyorum. Her zaman keyif almaya baktım, hataları hiç görmedim ama artık öyle bir hale geldi ki oyun, keyif almak mümkün değil.
    Last edited by Walter Sakana : 25.Aralık.2013 at 21:50
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post

Ligde 10, kupada 3 maç oynadım. Kornerden toplam 10 gol yedim, 3 gol attım.

Güncelleme öncesi oynadığım kariyerimde ligin duran toplardan en az gol yiyen takımıydım, güncelleme sonrası en çok...

Kupada Derby ile kendi sahamda oynadığım maçta ilk 7 dakikada 2 korner golü yedim. Sonra maçı 2-2'ye getirdik fakat 84. dakikada bir korner golü daha yedim. Oyunu silmeye karar vermiştim ki 90+3'te beraberlik golünü attık sonrasında uzatmada 4-3 kazandık. Bir maçta 3 korner golü yemek gerçekten çok sinir bozucu...

Sonraki Newcastle lig maçında rakibe ilk 45 dakika tek pozisyon vermedik derken son dakikada gene bir korner golüyle devreyi 0-1 mağlup kapadık. Sonrasında da maçı 0-2 kaybettik.

O kadar uğraşıp taktik yapıyoruz, rakibi kilitliyoruz, her şey tam istediğimiz gibi derken bu abartı korner golleri ile çaprazdan kaleye bile gitmeyen topların oyuncularımın orasına burasına çarpıp gol olması oyunun tüm zevkini kaçırıyor. Taç çizgisinin oradan yediğim orta-şut karışımı golleri bile geçtim artık, bir güncelleme bir oyunu ancak bu kadar kötüleştirebilir.

Hatalar olur, kolay bir oyun değil. Ama güncellemelerin oyunu daha iyi hale getirmesi gerekirken tam tersi olması ve hatta bazı ekstra hataların ortaya çıkması kabul edilebilir bir şey değil. Güncelleme sonrası konuşma balonlarının ekrana geç gelmesi gibi birçok arayüz problemiyle de karşılaştım. Onları görmezden geliyoruz artık.

Ayrıca biz eğer oyun motoruna göre taktik yapmak zorunda kalıyorsak ne anladık bu işten. Taktik kadro yapısına göre yapılır, rakibe göre yapılır, hava şartlarına göre yapılır... Bir taktik ya iyidir ya kötü. Bir güncellemede süper işlerken bir diğerinde çuvallaması çok büyük saçmalık.

Bu oyunu 1993'ten beri oynuyorum. Her zaman keyif almaya baktım, hataları hiç görmedim ama artık öyle bir hale geldi ki oyun, keyif almak mümkün değil.
    Gabi Üstadım Gelmiş

Valla Sende Şikayet Ediyorsan Almaktan Vazgeçsem mi Acaba

Aslında Emekli Olup Başka Diyarlara Gitmek Lazım Hocam

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Üstteki mesajı yazdıktan sonra maça çıktım demin. Dakika 3:30 gene kornerden gol yedik şaka gibi ya. Chelsea deplasmanı ve o golle ilk yarı 0-1 bitti.

Valla Mehmet bir de böyle bir dayatma var. Güncellemeyi yüklememe veya geriye dönüş gibi bir şans sunmuyorlar sana. Öyle olsa önceki güncelleme çok iyi olmuştu, memnundum. Belki sonraki güncelleme de iyi olur bilemiyorum. Fm2009'dan bu yana 2.0 güncellemeleri hep en kötüsü olmuştur zaten gözlemlediğim kadarıyla.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

FM 2014 almak isteyenler için Steam'de şu an 19.99$. Kaçırmayın derim.

Playstore'den Almak Daha Avantajlı 1-2 Lira Oynuyor Arada Bu Devirde 1-2 Lira Bile Kıymetli

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

16. Default

Quote Originally Posted by kumbara View Post

Bu geçen sezon.

Bu, yeni sezon devre arasına kadar ve devre arasından sonra devam eden.

Bu da şuanda gerçekleşen sakatlıklar.

Eto'o yu aldık devre arasında adam geldi sezonu kapattı tek maç ile. Böyle update yapıcaklarsa hiç yapmasınlar daha iyi. İlk defa bu kadar çok eleştiriyorum yapımcıları.
    Kardeş ben de Koln u yönetiorum. Güncelleme sonrası takım dip dalış yaptı Ne yapsam olmuyor. İnat ettim Aue die bi takımla 5. kere maç yaptım kazanamadım.ezdiğim maçta tek atakları gol oldu yenildim falan. Akıllara zarar. Bazı takımları çökertme operasyonuna mı girdiler artık anlamadım. Koln le başarılı olan yeşillendirsin

Quote Originally Posted by koraybahce View Post
    Kardeş ben de Koln u yönetiorum. Güncelleme sonrası takım dip dalış yaptı Ne yapsam olmuyor. İnat ettim Aue die bi takımla 5. kere maç yaptım kazanamadım.ezdiğim maçta tek atakları gol oldu yenildim falan. Akıllara zarar. Bazı takımları çökertme operasyonuna mı girdiler artık anlamadım. Koln le başarılı olan yeşillendirsin
    Bu kadar sakata rağmen şampiyon oldum ben, inadına oldum. Resmen sakatlara kızıp azmettim oyuna karşı. Sabahtan beri oynuyorum, inat yüzünden. O derece piskopata bağladım

Sonrada arsenal'den teklif geldi, çekip gittim.

önceki mesajımda kornerleri nasıl savunacağınızı yazmıştım.
    fikstüre gelince ingiltere liginde oynayın bi her hafta öyle geçiyor.
    http://u1312.hizliresim.com/1j/u/vwffj.png
    böyle regen mi çıkar
    PA sı 191
    külübü transfer teklifini kabul ediyor
    ama arif bey saolsun senelik 9 milyon pound istiyor. ulan 20 ye geldiğinde kulübü üstüne mi yapıcaz.

Nesil
    2007

Şu sakatlıklar beni vurmadı neyse ki

Antrenman ile alakalı olduğunu düşünüyorum ben. Şöyle ki;

Sezon başı Fitness(Very High) 1 kademede çalıştım, 3-5 tane 2-4'er haftadan sakat verdim.
    Hazırlık döneminde, takımı daha da zorlayayım dedim; 1 hafta sonra Fitness(High) 3 kademe yaptım; 5 günde 2 kişiyi 4 aylık sakat verdim.
    Hemen değiştirip Fitness(High) 2 kademe yaptım; problem olmadı. Team C.(High) 3 kademe ile hazırlık dönemini atlattım. Sene boyunca da Balanced(High) 3 kademe ile bitirdim. Arttırmaya korkuyorum

Tabi koçlarım da gayet iyi onu da atlamayayım.

Sonuç; kısıtlı bir kadrom olmasına rağmen(topu topu 24 kişi), hala 3 kulvarda mücadele etmeme rağmen(ki fikstür rezalet; 2 günde 2 maç, 5 günde 3 maç yaptığım oldu) 5 6 sakat bir arada olmadı hiç(o 5 gün hariç). Ha arada sakatlanan oldu mu oldu tabii ki. Ancak takımın yarısı, 3'te 1'i falan sakatlanmadı şükür.

Ben de fikstürden dertliyim. Böyle saçmalık mı olur yahu? Ayın 19'unda TR Kupası yarı finaline, 20'sinde U. Avrupa Ligi yarı finali maçına çıkıyorum. 5 günde 3 maç yapıyorum. Lig o kadar saçma ki ben 30 maç yapmışım bir takım 27 maç yapmış biri 28 biri 29 ne olduğu belli değil. Asıl ertelenmesi gereken benim maçlar başkalarınınki erteleniyor herhalde

fikstürler berbat olmuş. 1 hafta dinleniyor takım maç yok ve sonraki hafta içi şampiyonlar ligi var, fikstürde pazartesi maç, çarşamba maç, cuma maç şeklinde aylarlanıyor. çok büyük bir hata olarak görüyorum bunu....
    ikinci olarak uzaktan şutlar abartılmış, önüne gelen kaleye vuruyor, rakip takım kapandı mı açmak için ne yaparsan nafile...her maç 35-40 şut atıyor takım, 1-2 gol ya atıyor ya atmıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Yalnız oyunda ilerleyen yıllarda Türkiye için konuşuyorum fikstürde çok büyük sıkıntılar oluşuyor. Ocak ayında 7 gün içinde 4 maç yaptırdığı oluyor Kupa maçlarıyla.

Ayrıca çok denk geldim şuna, Çarşamba Avrupa maçım var Cumartesi lig maçı. Pazartesi lig maçım var 2 gün sonraki Çarşambaya Avrupa maçı. Çok sıkıntılı oluyor gerçekten. Diğer ligleri bilmiyorum daha oynamadım ama Türkiye için durum bu.

Fikstür son güncellemeden sonra ayrı bir sorun, sakatlıklar deseniz tam baş belası oldu.. Fizyoterapistlerim de kötü değil sakatlanan oyuncular minimum 3-4 haftadan başlıyor, en uzun sakatlananı 7-8 ay sahalardan uzak kalacak.. Sezon başında kadro yaparken her mevkiye 3-4 kişi olarak planlamamız gerekecek sanırım..

Ben uzun zamandır bu kadar sinirlendiğimi hatırlamıyorum. Sağa sola zarar veriyorum yahu bu oyun yüzünden. Liverpool ile oynuyorum şuan. -Bana göre- dünyanın en formda forveti olan Luis Suarez kaleciyi çalımlayıp direğe vuruyor, top sürerken topu unutuyor arkasında.

Hadi büyük takımları anladım da en kötü takımın bile Barcelonavari tek top oynaması ve kanat oyuncularının 3-4 kişinin içinden geçerek gol attırmasına ne demeli ? Oyuncu kalitesinin hiç mi önemi yok rakip için. Her rakip kalibresi farketmeksizin aynı oyunu oynuyor hatasız ve kusursuz bir şekilde. Duran toplardan bahsetmiyorum bile. Savunulması imkansız. Denemediğim yol kalmadı artık yani şu oyunun saçmalıklarını engellemek için. Gerçekten oynanacak gibi değil yahu. Verdiğim para haram zıkkım olsun yani yapımında emeği geçenlere. Bıktık artık yahu.

Geçen sene seneye almayacağım dedim, dayanamadım yine aldım hem de 80 liraya. Aldığıma pişman ediyorlar her sene. Seneye bu kadar kötü olmaz heralde diyorum, daha kötüsünü yapıyorlar. Adam gibi kod yazacak mühendisin, programcın yoksa bu kadar para kazanıyorsun, al daha iyisini düzelt şu oyunu artık be kardeşim, yetti artık.

Fikstür saçmalığında son nokta.. Sıkışık fikstürü de geçtik ama yarıfinal macından 4 gün sonra kupa finali oynanması baya bir saçma olmamış mı sanki, hemde nisan ayında? İnşallah bu sacmalıklar düzeltilir bir dahaki güncellemelerde yoksa zırvalıktan öteye geçemiyor insanların gözünde..

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

CM /FM serilerinde ilk defa istedigim oyunu oynatarak kazanamiyorum.

Ya istedigim oyunu oynatma ugruna yenilgi serilerine kosucam ya da mac motorunun acigina gore taktik yapip sifir zevk ile basarili olucam...

Ben oyunu keyif icin oynuyorum yahu, mac motoru acigi mi kovalicam bu kadar seneden sonra?

Ayip...

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by cimbom2634 View Post
    Fikstür saçmalığında son nokta.. Sıkışık fikstürü de geçtik ama yarıfinal macından 4 gün sonra kupa finali oynanması baya bir saçma olmamış mı sanki, hemde nisan ayında? İnşallah bu sacmalıklar düzeltilir bir dahaki güncellemelerde yoksa zırvalıktan öteye geçemiyor insanların gözünde..

Bende de kupa maçı sürekli ertelendi ve sonunda 25 Mayıs'a atıldı. O sırada bütün oyuncularım Dünya Kupası'na gittiği için paf takımdan oyuncularla oynadım.

Nesil
    2007

Az önce fikstür açıklandığı gibi maçım ertelendi

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

saçmasapan kaleci hataları, direkten dönen toplar devam ediyor..Kimse kusra bakmasın ama 1.4 çok daha iyiyidi...

bence fikstür için daha hayıflanmayın

kornerden gol yeme sorunu için

böyle regen mi çıkar
    PA 191 senelik 9 milyon sterlin istiyor

Yeni yama gelene kadar ara verdim ben , dayanamıyorum çünkü bu azaba.
    14.1.4 olmuştu işte ne güzel ne gerek vardı ya.

Sayfa 55 / 94 İlkİlk ... 545535455565765 ... SonSon

Mesaj Yetkileri