Sayfa 55 / 122 İlkİlk ... 545535455565765105 ... SonSon
1,621 ile 1,650 arası toplam 3657 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

Hybrid View

Galatasaray'ın defansı da düzenleyecek, toparlayacak kaliteli bir kaleciye ihtiyacı var her şeyden önce.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

müzmin sakatlar aydın ve kewell biribiriyle iyi anlaşırlar.aydında birşeyler kapar artık tabi.

crespoda gelse süper olur bu kanatları uçuracak bir adam şart.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Kewell'i Celtic ve Roma'da istiyormuş..İtalyan ajansları daha bu akşam yazmış. Roma yıllık 800 vermiş.Biz daha fazla para vermişiz...

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Kewell'i Celtic ve Roma'da istiyormuş..İtalyan ajansları daha bu akşam yazmış. Roma yıllık 800 vermiş.Biz daha fazla para vermişiz...
    evet biraz daha fazla 1.000.000 kadar

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ligimizin kalitesi'de ortadada bunuda hesap edelim derim..İtalyaya 3'e giden buraya 10'a gelir

Kewell'in 20 gün önce Katar maçında Attıgı 2 gol

Buyrun

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by dnz498 View Post
    evet biraz daha fazla 1.000.000 kadar
    artık sesimizi yükseltmeyeceğiz.sonuçra roma rotasyon için adam arıyordu pek ciddi olarak ilgilnemedikelri için 800.000 vermiş bizim verdiğimiz parada çok abartı değil hani.hele çıksın sahaya oynasın forma sattırsın vss.. çıkar parası.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    emrah abi linkte video yok ya
    Last edited by Lionel Andres Messi : 04.Temmuz.2008 at 02:02 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Quote Originally Posted by Lionel Andres Messi View Post
    artık sesimizi yükseltmeyeceğiz.sonuçra roma rotasyon için adam arıyordu pek ciddi olarak ilgilnemedikelri için 800.000 vermiş bizim verdiğimiz parada çok abartı değil hani.hele çıksın sahaya oynasın forma sattırsın vss.. çıkar parası.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    emrah abi linkte video yok ya
    yok yanlis anlamayin itirazim yok hatta destekleyenlerdenim boyle bir oyuncuyu turkiyeye getirmek icin deger hatta az bile bu ulkede kim ne paralar aliyor Kewell almis cokmu

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

İnşallah Hayırlı olur bizim için Ortasahamız süper oldun linderoth da dönüyor atağada bir takviye yaptıkmı süperiz

Şimdi bir defans birde tecrübeli Atak alacağız Altını çizerek söylüyorum çünkü yöneticiler çok kesin konuştular 2 tane daha iyi oyuncu alacağız rahat olun.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    şöyle bir video da var

http://www.ktunnel.com/index.php/101...65066de3e18496
    Last edited by Nedvedmania : 04.Temmuz.2008 at 02:11 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kewell çok iyi oldu..Şimdi spikerler arasında olay çıkar..Kewıl diyen olur kivıl diyen olur kevel diyen olur..Sonunda kurtulmak için Herry derler Heinz'e da öyle olmuştu..Itandje geçirse kaos olur zaten

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bu arada www.galatasaray.org da ki kewell resmi çok güzel

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Skibbe kewell'i sanırım leverkusendeki barbarez gibi oynatacak.

Nesil
    2005
    Yer
    ev

nasil yani sola haps etmeden daha serbest bir rol mu verecek

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

yardımcı forvet falan mı .second striker?

sol kanat problemimiz yoktu aslında. yok kewell'ı sola koyup sağa arda'yı çekeceksin fakat orda da bomba gibi gelen aydın ve yaser vardı, onların forma umudunu tamamen minimuma indiren bir transfer oldu bu. kewell süper oyuncu fakat bu biraz bulmuşken kaçırmayalım olayı olmuş sanki. neyse zaten türkiye'de bunun ayağını mutlaka kırarlar aydın yine gösterir kendini, ligimizde tjakuzu gibi kasap futbolcuların olduğunu düşünürsek. kewell'ın hücum gücümüzü baya arttıracağını düşünüyorum. ortasahamız artık kusursuz oldu. şimdi bir sağ bek, kaleci, stoper ve santrafor(önem sırasına göre yazdım) ihtiyacımız var.

yönetime allah kolaylık versin.

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Ouzy komik duruma düşüyorsun, bırak karalamayı..
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Kewell pazar günü sanırım Frikik turnuvasına katılacak...

Ntvspor saat 21:00 canlı verecek..

Buyrun turnuvanın resmi sitesi:http://www.freekickmastersusa.com/home.asp

Ayırca mondragon turnuvada kaleci olacak..Turnuvada yer alacak oyuncular listesi sitedede mevcut

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Türkiye'ye bu tip futbolcular az geliyor değerini bilmek lazım. Hayırlı olsun Galatasaray camiasına.

Çok iyi transfer yaptılar tebrikler doğrusu.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ofansif gücümüz baya iyi durumda..Artık savunmaya geldi sıra

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben Skibbe'ye güveniyorum formayı hakedene formayı verecektir..
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Kewell Pekinde olimpik milli takimına olacakmış..Aday kadroya cagrılmış..

http://www.news.com.au/heraldsun/sto...7-2883,00.html

23 yaş ustu 3 tane hakkin var birisi Kewell olacakmış..Olimpiyatlar 7 agustosda baslıyor.. İnsallah gitmez..Sorun falan çıkar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evet ya sakatlanır sonra yazık olur hem ona hem bize
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Olimpik milli kadrolari daha kesin degilmiş...Hem Kewell'in gidecek takiminin belirsizligi yüzünden olimpik milli takima cagirilacagıda kesin değilmiş.. yaziyor.Altta yaziyormuş Possible olympic team diye..Yeni takımına alışmak için falan gitmeyecke sanırım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İnşallah gitmezde güzel bir uyum sağlar arkadaşları ile .D
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

olimpik oyunlara gitmesi bizim için risk taşıyor bana göre de, avusturalyanın antrenörü bu durumu göze alarak çağırmaz kendisini umarım kadroya..
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

bizi heyecanlandıran super transfer... burdan bu yonetım bırsey yapamaz kımseyı alamaz dıyenlere tokat gıbı bır cevap sabırlı olmak gerekır bu yonetım en ıyısını yapmaya calısıyor demıstık vatana mıllete hayırlı olsunn
    Last edited by GeNç KaRTaL : 04.Temmuz.2008 at 16:39

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Transferden sonraki tum yorumlari okudum.

Ouzy kardesim, senin yazdigin hic biseyi anlam veremedim.

Kewell sakatlanmayip uyum saglarsa bu senenin en iyi transferlerinden biri olmaya aday.

Bonservisiz aldi Galatasaray hemde Roma ve Portsmouth gibi kulupler isterken ( avrupa kupasinda oynicak bu iki takimda, onun icin avrupa kupalarinda oynamak icin secmemis Kewell Galatasarayi, baska sebepler var).

Bu daha ilk bomba idi, Galatasaraydan gelecektir bi kac tane daha heleki Arda Turan satilirsa.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Diane'de sona doğru
    PSG'nin menaceri Roche, Galatasaray'ın, golcüleri Diane'yi istediğini belirterek, "Görüşmeler her an sonuçlanabilir" açıklamasını yaptı.
    4.7.2008

‘Büyük mesafe katedildi...’
    Transfer çalışmalarına dört koldan devam eden Galatasaray’ın, Amare Diane’nin işini bitirme aşamasına getirdiği iddia edildi. Fransa 1. Ligi’nde Paris St. Germain forması giyen Fildişili golcünün, kendilerine ayrılmak istediğini bildirdiğini söyleyen kulüp menaceri Alain Roche, “Futbolcumuza talip olanlar arasında Galatasaray da var. Görüşmeler sürüyor. En ciddi teklif onlardan geldi. Temaslar her an sonuçlanabilir. Büyük mesafe katedildi” diye konuştu.

----------------------------------------------------------------------

Coupet teklifi
    Lyon'dan ayrılma kararı alan 35 yaşındaki Fransız eldiven, A. Madrid ve Tottenham'la anlaşamayınca Aslan'a önerildi.

Liverpool'lu İtandje ile anlaşamayınca yeni kaleci arayışına geçen G.Saray'a menajerlerin Fransa Milli Takımı ve Lyon'un "1 numarası" Gregory Coupet'yi teklif ettiği öğrenildi. 1997 yılından bu yana Lyon'un kalesini koruyan tecrübeli eldiven, sezon sonu takımdan ayrılma kararı almıştı. 3.5 milyon euro'luk
    bonservisi nedeniyle Tottenham ve Atletico Madrid'le anlaşamayan Coupet, Cimbom'a önerildi.

AKINFEEV EL YAKTI
    Sarı-kırmızılı yönetimin, Coupet'yi değerlendirmeye aldığı, şartlar uygun olursa görüşmelere başlayacağı bildirildi. Bu arada CSKA Moskova'nın kalecisi İgor Akinfeev'in 11 milyon euro'luk bonservis fiyatı el yaktı. Kaleci transferini bu hafta bitirmeyi hedefleyen yönetim, Bolton'lu Al Habsi ile de yeniden temasa geçerken, İtandje'ye "Menajerini devreden çıkarırsan anlaşırız" mesajı yollandığı kaydedildi.

GREGORY COUPET KiMDiR?
    Doğum tarihi: 31 Aralık 1972
    Doğum yeri: Fransa
    Boy: 1.81
    Mevki: Kaleci
    Numarası: 1
    Kariyeri: 606 maç
    Milli takım: 33 maç
    Kulübü: Lyon
    Last edited by GeNç KaRTaL : 04.Temmuz.2008 at 16:45 Reason: Gökhan Zan haberi resmi kaynaklarca yalanlanmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Arkadaşım "uyuz" tabiri ağır olmuş,sevmiyorum diyebilirdin.

Aslında Coupet iyi kaleci ama para vermeye değmez yani yaşı çok fazla.Akinfeev ile Chelsea ilgileniyordu,ama olursa bir yıldız daha gelir Türkiye'ye.

Diane çok kuvvetli oyuncu o da çok yararlı olur bence,Topal'ın yanında.

Zan Song'un gidişine tam ilaç olamaz ama güzel bir alternatif olabilir.

Belkide bir çoğu yalan haberdir ama işte

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Diane Gelecek gibi
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Servet için izin çıkmadı

Avrupa Şampiyonası'ndaki performansından sonra teklifler alan Servet Çetin'e teknik direktör Skibbe izin vermedi. Alman hocanın "Servet bana lazım" sözünden sonra yönetim, Avrupa'dan Servet'e gelen ve gelecek tekliflere kapalı olduklarını açıkladı.

G.Saray ile sözleşmesinin devam ettiğini belirten Servet ise "Beni isteyen, kulübümle anlaşacak.
    Avrupa'da oynamayı elbette isterim. Ancak G.Saray'a para kazandırmadan gitmem. Bu sene belki olmaz ama Avrupa hayalim bir gün gerçekleşecek" dedi.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    FUTBOL A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, transfer çalışmalarında görüştükleri isimlerle son detayları hallettiklerini belirterek, "Kewell tamam. Bir hafta içinde 2 yabancı daha getireceğiz" dedi. Sezgin, duruma göre bir yabancı oyuncu daha alabileceklerini sözlerine ekledi.

Ben demiştim
    Last edited by Nedvedmania : 04.Temmuz.2008 at 10:10 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Talking

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
    Arkadaşım "uyuz" tabiri ağır olmuş,sevmiyorum diyebilirdin.

Aslında Coupet iyi kaleci ama para vermeye değmez yani yaşı çok fazla.Akinfeev ile Chelsea ilgileniyordu,ama olursa bir yıldız daha gelir Türkiye'ye.

Diane çok kuvvetli oyuncu o da çok yararlı olur bence,Topal'ın yanında.

Zan Song'un gidişine tam ilaç olamaz ama güzel bir alternatif olabilir.

Belkide bir çoğu yalan haberdir ama işte
    haklısın agır olmus ozur. Bu arada akıllı olmak lazım kesınlesmeyen bır haber ıcın acıklama yapılırmı ayrıca resmı sıteden duyurulmus. sadece sıteden acıklama yapılsa belkı derdım gerı donus olabılırdı ama acıklama yapıldıgı ıcın bole bırsey olamaz bugun gelıyor karsılamaya gıtmek lazım gollllll harryyy kewelllllllll

Sayfa 55 / 122 İlkİlk ... 545535455565765105 ... SonSon

Mesaj Yetkileri