Aurelio'ya bonservis mi ödeyeceğiz, yok artık! Ücretsiz gelecekse gelsin. 5 milyon Euro tazminat bedelinden kurtulmak için sıcak bakıyor herhalde Fenerbahçe'ye, ayrıca menajerini de değiştirmesi koşul olmalı.
Aurelio'ya bonservis mi ödeyeceğiz, yok artık! Ücretsiz gelecekse gelsin. 5 milyon Euro tazminat bedelinden kurtulmak için sıcak bakıyor herhalde Fenerbahçe'ye, ayrıca menajerini de değiştirmesi koşul olmalı.
Rıdvanın dediği gibi oLacak sanırım, bütün takımLar iLeri gidiyor, bizim takım geriye doğru sayıyor, Daum, Appiah, Mehmet vs..
Ben bu poLitikadan hiçbirşey anLamadım, anLayan biriLeri bana anLatırsa çok sevinirim.. Bu adamLarın üçünün de istedikLerine izin vermeyip gitmeLerine onay verdin şimdi neden geri aLıyorsun ?
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Umarım Geri döner Aurelio . Aurelio hakkının verilmediği için gitmişti ki yönetim bu konuda adaletsiz davrandı . Umarım bu hatadan dönerler
Messi kadar yetenekli olsalar dahi ne Tuncay'ın ne de Aurelio'un gelmesini isterim. Böylesine yüksek bütçelerle oyuncu mu bulunamıyor da gidip eskiler toplanmaya çalışılıyor ? Ntvspor da haberi son dakika olarak geçti ama inşallah yalandır.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Real Betis li bir yönetici Fenerbahçe'yle Aurelio transferini görüşmek için İstanbul'a geldi.
Kaynak:NtvSpor
Ne olursa olsun Aurelio her takıma büyük oranda fayda sağlar.En iyi yerli önliberodur bana göre kendisi.Hem uyum sorunu falanda olmaz,Emre'de onun sayesinde daha iyi oynamaya başlayabilir...
Ek olarak; Aurelio geleceğine Maldonado 1. kaptan olsun ilk 11'de çıksın.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Aurelio İstanbul'da
Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'den olayı bir şekilde ayrılan, milli futbolcuyu tekrar kadrosuna katmak isteyen Sarı-lacivertli kulüp, şu anda Betis'li bir yönetici ve Aurelio ile İstanbul'da transfer görüşmelerinde bulunuyor.
GOAL
Aurelio'da İstanbulda Goal'ün haberine göre ...
Şekip Mosturoğlu : Aurelio'nun transferi söz konusu değil...
LigTv alt yazı..
(/s)
Belki başka bir takım almak istiyordur Aurelio'yu..
NTVSpor : Aurelio ile her konuda anlaşıldı.
Bu ne yaa![]()
(/s)
kaç dakkada anlaşılıyo ki böyleayrıca gelmesin ya isteyen kim ki?
Aurelio gelmesin yahu,İspanya sevdası yüzünden terketti Fenerbahçeyi,onu alacağımıza Maldonado takımda kalsın,ilk 11 oyuncusu olsun.
Ooo Fb eskileri geri döndürüyo Luciano falan da gündeme gelebilirYarın gazetelerde çıkar Serhat, Tuncay isimleri
![]()
Aurelio bizi boşuna bırakmadı . Emre'ye 3.5 milyon eurolar verilirken Aurelio'ya 1.5 veya 2 milyon euro teklif edilmesi ne kadar adil ? Önce yönetimin bu yanlışını sorgulamak gerekir ondan sonra Aurelio'yu yargılarız . . .
Mosturoğlu Aurelio'nun transferi söz konusu değil demiş.
volkan
g.g-bilica-bekir-carlos
----aurelio--emre----
deivid---alex---uğur
---------güiza----------
gibi bir 11 imiz olur. bence 2 kanat alınmalı, deivid ve uğur gerçekten yetersiz
Aurelio bu saatten sonra Fb'ye ne verebilcek merak ediyorum açıkçası :/
Newcastle'a ödenen bonservis 4.5 m € Serkan. Emre'ye yıllık 3.5 m € veriliyor. Aurelio'nun kaçmış olduğu hukuksal olarak kanıtlandı. Türkiye'ye gelirse 5 m $ Fenerbahçe'ye ödemek zorunda. Aurelio ile Emre'nin alakası yok. Emre Aziz Yıldırım'ın uzun yıllar getirmek istediği ve geçen sezon nasip olan bir transfer. Emre Newcastle'dan aldığını alıyor bizden, fazlasını değil.
Fenerbahçe'ye İtalya'dan iki kötü haber birden geldi. Sarı Lacivertlilerin transfer listesinde oldukları bilinen Juventuslu Poulsen ve Milanlı Seedorf Fenerbahçe'ye gelmeyi düşünmedikleri açıkladılar.
Teknik Direktör Daum'un ısrarla isterdiği Danimarkalı orta saha oyuncusu Poulsen'in menajeri Joern Bonnesen, Tuttosport'a yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'nin 7 milyon Euro luk bir teklif sunduğu, Juventus'un da Danimarkalı oyuncuyu satmaya hazır olduğunu, ancak Poulsen'in sarı lacivertlileri reddederek Juventus'ta kalmak istediğini söyledi. Menajer Bonnesen, Poulsen'in İtalya'yı çok sevdiğini, bu nedenle Çizme dışına çıkmak istemediğini belirtirken, Tuttusport, bu açıklamaya rağmen Fenerbahçe'nin bu transferde çok ısrarcı olduğu ve Juventuslu futbolcuyu almak için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduğunu da ileri sürdü.
Sarı-Lacivertlilerin peşinde olduğu diğer bir orta saha oyuncusu Milanlı Seedorf ise Skoy Sport kanalına yaptığı açıklamada, Ancelotti'nin kendisini Chelsea'ya götürmek istediğini ancak Milan'da kalmaya kararlı olduğunu belirtirken, Fenerbahçe'den hiç söz etmedi.
Ligtv
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Sonuç olarak Emre'ye 3.5 milyon euro ödeniyorsa ( gereksiz) Aurelio gibi bir adama en az 3 milyon euro ödenmeli . Siz derseniz ki yaa Aurelio bizim evladımız 1 , 1.5a kanaat eder o zaman İspanya'ya gidince kızmaya hakkınız yok ...
Basına rakam yansımadan Aurelio kaçtı. Kaldı ki Aziz Yıldırım da bizim kadar görüyordu Aurelio'nun önemini. Bilmese dahi televizyonlarda bile en çok övülen oyuncuydu. Volkan'ın bile 1.5 m €'ya yakın aldığı Fenerbahçe'de Aurelio'nun 1 - 1.5 almadığı çok açık. Rakamdan öte Fenerbahçe uzatıldı diye hesap etti, Aurelio ve menajeri uzatılmadı diyerek kaçtılar Olay hukuksal boyuta gitti. Kaldı ki şu takımda Emre olmasa bu sezon Avrupa'ya bile gidemezdik. Emre çok iyi transferdir. Yanına kaliteli ve yeni adamlarla çok daha iyi olacaktır.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Emre bu sene ne yaptı ki Avrupa'ya dahi gidemezdik diyebiliyorsunEmre'nin yerine seneye 3.5 milyon euro alan çok daha iyi oyuncular bulsaydık belki Aurelio'yu bu kadar aramazdık veya 3 4 senelik yerleşik düzen bir anda çökmezdi . Aurelio hakkının verilmediği için ayrıldığını defalarca söyledi zaten Bunu tartışmak yersiz
Kapo a la cote en Turquie
Décidé à quitter Wigan, avec lequel il est sous contrat jusqu'en 2011, Olivier Kapo a émis la semaine dernière l'envie de poursuivre sa carrière en France. Mais selon les informations de L'Equipe, l'ancien Auxerrois aurait surtout des touches en Turquie. Fenerbahçe et Galatasaray sont les deux clubs intéressés.
http://foot-transfert.videodesport.c...te-en-turquie/
Emre 2. yarının en iyi oyuncusuydu. Yaptığını da üstteki mesajda zaten söyledim. O olmasaydı Avrupa ligine dahi gidemezdik. Tek başına ortasahayı tutmaya çalıştı ama sağında Deivid yanında Selçuk solunda Uğur olan oyuncu ancak bu kadar yapabilir. Aurelio için ise ben Fenerbahçe'nin söylediklerine inanırım Aurelio'nun söylediklerine değil.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Bizim takımı geçtim Emre'nin Milli Takımda oynadığı oyun da ortada . En son hangi milli maçta Emre varlığını kanıtladı ? Haydi Fenerbahçe'de çevresinde iyi oyuncu yok ya Milli takım ? Emre en azından bu sene için boş bir transfer olduğunu gösterdi herkese . En azından 3.5 milyon euro etmeyecek kadar boş bir transfer
Euro2008'den sonra Milli Takım ne yapmış ki Emre de onun içinde birşey yapamamış olsun. Hadi onu da geçtim, Milli takımda iyi oynamamış da olabilir. O ayrı bir eleştiri konusu. Aragones'in ortasaha oyuncularını ortasahayı geçtiklerinde azarladığı Fenerbahçe'nin ikinci yarıda ayakta kalan ender futbolcularından bir tanesiydi Emre. Yönetimi oyunculara verilecek parada eleştirmek yanlış. Sonuçta tüm hesaplar onların önünde. Kime ne kara para vereceklerinin hesabını kitabını yaparak parayı öneriyorlar.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Emre çok kaliteli bir oyuncu ona sözüm yok . Zamanında çok büyük sakatlıklar da geçirmiş ve hatta hala bu sakatlıkların bedelini ödüyor tamam buna da lafım yok ama Yönetim takımdaki dengeleri bozmadan ve Emre'nin "bu hali"ni göz önünde bulundurarak hamle yapmalı . Avrupa'ya gitti hüsran , Milli takımda 2002li yılları saymazsak iyi oynadığı bir maç hatırlamyorum . O zaman Emre'ye 2002 2003 senelerdeki değerinin vermemesi gerekir . Mesela Emre bize gelmeden 2 3 senede toplam kaç maç yaptı ? İşte bunların göz önünde bulundurulması gerekir
Ben hala ısrar ediyorum Emre bu sene hiçbir şey yapmadı . Aşırı motive olduğu Galatasaray maçını saymazsak Emre vasatı aşamadı . Ve bu adam 3.5 milyon euro alıyorsa oturup bir daha düşünmek gerekir