Sayfa 55 / 61 İlkİlk ... 5455354555657 ... SonSon
1,621 ile 1,650 arası toplam 1807 sonuç

Konu: TBL Transfer Dosyası

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

ah be kabasakal...

Ergin ATAMAN:
    "Spanoulis ile görüştüğümde bana Yunanistan'dan artık çıkmak istiyorum,
    G.Saray beni çok etkiledi gelmek istiyorum demişti."

ATAMAN:
    "Sonrasında Spanoulis,
    Olympiakos Başkanın evinde son bir görüşmeye gitti.
    Evin etrafına gelen 1000 taraftarın etkisiyle imza attı."

Ergin ATAMAN:
    Olympiakos'la imzaladıktan sonra,
    Spanoulis beni arayarak,
    "Beni anlayacağını umuyorum Koç, kusura bakma" dedi."

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Elbet bir gün buluşacağız.Tıpkı Drogba'da olduğu gibi
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Kenan Sipahi FB Ülker'de. Çok iyi bir oyuncu aldık, Obradovic'in eliinde de çok iyi bir gelişim gösterecektir.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Jawai'nin sakatlığından dolayı eski Beşiktaşlı Pops Mensah Bonsu ile anlaşmış Galatasaray.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

bonsu gelmis hayirli olsun , masallah butun eski oyuncularini topladi ergin hoca jawaii"nin durumu iyi degil galiba o yuzden yapilmis bir transfer geldi bana.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Arroyo , Erceg , Hawkins , Dudley , Ergin Ataman ve şimdi de Mensah Bonsu. Beşiktaş 2011-2012 = Galatasaray 2013-2014 Tek fark Hawkins dopingden gitti
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Arroyo , Erceg , Hawkins , Dudley , Ergin Ataman ve şimdi de Mensah Bonsu. Beşiktaş 2011-2012 = Galatasaray 2013-2014 Tek fark Hawkins dopingden gitti
    şaka gibi

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bonsu'ya çok sevindim Beşiktaş'ta oynarken çok beğeniyordum onu.Jawai'nin yokluğunu hissettirmez hatta daha da iyi işler yapacaktır kritik Malaga maçı var önümüzde o maçta oynar umarım.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Bonsu'ya çok sevindim Beşiktaş'ta oynarken çok beğeniyordum onu.Jawai'nin yokluğunu hissettirmez hatta daha da iyi işler yapacaktır kritik Malaga maçı var önümüzde o maçta oynar umarım.
    Bildirilir Onun İsmi Euroleague'e Bir Zamanlar Savovic Vardı. Onu Bile Nerdeyse İyi Kullanmıştık.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Yabancı 5 tamam, şimdi sırada yerliler var. Can Akın, Serhat Çetin gibi hamleler de bekliyorum Ergin Ataman'dan.

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Yabancı 5 tamam, şimdi sırada yerliler var. Can Akın, Serhat Çetin gibi hamleler de bekliyorum Ergin Ataman'dan.
    Daha kaliteli yerlileri çoktan almışlar zaten, ne yapsınlar bizim eski Türkleri. O sene bize 3 kupa kazandıran asıl kişiler yabancılardı. Sağ olsun PARATAMAN hepsini GS'ye toplamış. Yani resmi bir şey sonuçta, BJK'de oynamış oyuncu GS'de oynayamaz denmiyor yazı kurallarda ama bu kadarı da fazla. Umarım Fener şampiyon olur, Beşiktaş olur diyemiyorum çünkü potaya topu atmayan adamlar ordusu Beşiktaş da.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by manager725 View Post
    Daha kaliteli yerlileri çoktan almışlar zaten, ne yapsınlar bizim eski Türkleri. O sene bize 3 kupa kazandıran asıl kişiler yabancılardı. Sağ olsun PARATAMAN hepsini GS'ye toplamış. Yani resmi bir şey sonuçta, BJK'de oynamış oyuncu GS'de oynayamaz denmiyor yazı kurallarda ama bu kadarı da fazla. Umarım Fener şampiyon olur, Beşiktaş olur diyemiyorum çünkü potaya topu atmayan adamlar ordusu Beşiktaş da.
    Ergin Ataman'a öyle bir lakap takmanız bence hoş değiş beşiktaşı yönetirken de hocanın galatasaraylı olduğu biliniyordu

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Ergin Ataman'a öyle bir lakap takmanız bence hoş değiş beşiktaşı yönetirken de hocanın galatasaraylı olduğu biliniyordu
    Daha önce de Efes'e gitmişti, o zaman da Efes'i tutuyordu her halde. Bu adamın tek baktığı şey para. Beşiktaş'tan giderken de Efes devreye girip GS'den daha fazla para veriyorum dese kesin kanım lacivert-beyaz akar derdi. 1-2 sene sonra da belki FB'ye gider umarım olur böyle bir şey de herkes anlar no olduğunu bu Ataman'ın.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Daha önce de Efes'e gitmişti, o zaman da Efes'i tutuyordu her halde. Bu adamın tek baktığı şey para. Beşiktaş'tan giderken de Efes devreye girip GS'den daha fazla para veriyorum dese kesin kanım lacivert-beyaz akar derdi. 1-2 sene sonra da belki FB'ye gider umarım olur böyle bir şey de herkes anlar no olduğunu bu Ataman'ın.
    Profesyonellik sonuçta hangisiyle başarıyla olacaksa onu seçiyor abartılacak bir durum yok ve bu ergin ataman galatasaraylı ünal aysal ile başarılı olacağına inandı ve takımın koçu oldu

http://www2.sporx.com/ozel/roportaj/...SXHBQ219460SXQ

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Geçmişte yaşananları unutup, kişisel ilişkilerini ön planda tutan saçma sapan yöneticiler olduğu sürece imkansız denemez ama Ergin Ataman'ın ne şimdi (şimdi gelmesi kadar saçma bir şey olamaz zaten) ne de gelecekte Fenerbahçe'ye gelmesi imkansıza yakın.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Benim Türklerle ilgili söylediklerim ironiydi zaten. Diğer söylediklerine katılıyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

para diyorsunda adam sana 1 ay onceden demis sponsor bulunmazsa giderim kendi klubunun derdine agla kucucuk bir sponsor bulamadilardi.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Sporx'te çıkan haberlere göre Blagota Sekulic ve Jarvis Varnando ile ilgileniyormuşuz. Varnando ile ilgili habere video eklemişler adam feci bloklar vuruyor. Kolej liginde tüm zamanların blok rekorunu kırmış. Bu sezon D-League'de ortalama 33 dk 14.3 sayı 11.7 ribaunt ve 5 blok ortalaması ile oynuyor.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Son maçında 58 sayı atan D-League'in sayı kralı point guardı Pierre Jackson Fenerbahçe Ülker'de.

[YOUTUBE="ZaNDIu1oduU"]Pierre Jackson [/YOUTUBE]

[YOUTUBE="no-fAgD_GDY"]Pierre Jackson Breaks Single-Game Scoring Record with 58![/YOUTUBE]
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Kenan'ın sakatlıgından dolayı transfer edildi sezon sonuna kadar alınmıs güzel bir transfer.Bakalım belki de yıldız olur.

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Boyu 10cm daha uzun olsa şuan muhtemelen nba'de oynuyor olurdu Jackson. Hem oyun hem de kariyer gelişimi açısından Jennings'e benzetiyorum ben. Jennings solak tabi orası ayrı. Bizim hücumun sıkıştığı anlarda oynayacağı isolar çok katkı verebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Keith Langford Türk pasaportu alacak, Milli Takım ve Galatasaray için oynayacak iddiaları var.

Türk Telekom sessiz sedasız Amerika D liginden Manny Harris'i getirdi.5 maçta 22,2 sayı ortalamasıyla oynadı.3'lüklerin yarısını,2'liklerinden yarısından biraz fazlasını sayıya çevirmiş.Daha ilk geldiği Trabzonspor maçında attığı 25 sayıyla kalitesini belli etti,ne varki Telekom yenildi.Diğer 4 maçta da galibiyetlerde büyük rol oynadı.Türk takımları diğer Avrupa ülkelerindeki basketçileri alacaklarına bu D ligindeki gençleri alsalar,çok daha iyi olur bence.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Keith Langford ile anlaşmisiz 3 yillik hayirli olsun

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

langford cok iyi transfer. bu yilin eurolig karmasina da secilmis. turk statusu falan da alirsa gs adina cok avantajli olur. dudley ve langford gibi iki star isim turk statusunde arti yanina iyi secilmis 3 yabanci tamamdir. yerli oyuncuya luzum kalmiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ohaa...

Langford mu ? Hayran olduğum adam son 2 senedir Euroleague'de.

Büyük transfer eğer doğruysa.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    langford cok iyi transfer. bu yilin eurolig karmasina da secilmis. turk statusu falan da alirsa gs adina cok avantajli olur. dudley ve langford gibi iki star isim turk statusunde arti yanina iyi secilmis 3 yabanci tamamdir. yerli oyuncuya luzum kalmiyor.
    Seneye devşirmeler yabancı sayılacak galiba emin değilim ama.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Langford için Ergin Ataman milli takımda olacak ama Galatasaray'a transferi maaşından dolayı imkansız demiş.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Langford için Ergin Ataman milli takımda olacak ama Galatasaray'a transferi maaşından dolayı imkansız demiş.
    2.5M Euro'dan bahsediliyordu basında. O bütçede oyuncular ile ilgilenmiyoruz demişler.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Efes Perperoglou'nu almış deniyor doğruysa çok iyi transfer.

Sayfa 55 / 61 İlkİlk ... 5455354555657 ... SonSon

Mesaj Yetkileri