Sayfa 550 / 578 İlkİlk ... 50450500540548549550551552560 ... SonSon
16,471 ile 16,500 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Pınar Argun : "Abdurrahim Albayrak şu an için teknik direktör değişikliğinin gündemde olmadığını söyledi."
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Digitürk'ü aradım Galatasaray paketi iptali için.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Prandelli ile devam edeceğiz hocalara sabretmek gerekir Wenger, Ferguson vs. örnekleri var demiş başkan da o zaman MANCİNİ'ye sabretmek gerekirdi. Çok iyi bir taktisyendi. Ben bu adamda öyle bir şey göremiyorum ne yazık ki..
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Ersun Yanal diyorlar allahim ne olur olmasin.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Hagi söylentileri de varmış.İnanılmaz ötesi bir hata olur Hagi gelirse.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Yalan haber gibi ama eğer fotoşopsa baya başarılı

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

A.Albayrak,Arenadaki yenilgi sonrası Hagi'ye çok dert yandıydı Hagi olmaz herhalde

Ne zaman bütçe olarak dara düşüyoruz gel hagi kurtar bizi diyoruz adama da ayip

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

inşallah hagi gelir

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu Albayrak Mayıs ayındaki seçime başkan adayı olarak girmeli

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

albayrakta lider profili yok sadece tamamlayan adam rolünde olabilir

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İnşallah Ersun Yanal gelmez ya mantıken gelse bile başarılı olamayacağını düşünüyorum ama orada olması bile hoş değil
    Last edited by Nedvedmania : 27.Ekim.2014 at 02:23 Reason: Dalga geçmeyelim adamla.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

yabancı olarak tuchel(valla sırf alman ve övülüyo diye diyorum tanımıyorum yoksa ) lucescu prosinecki veya gerets in gelmesini isterim türk olarak ise hakan yakın ertuğrul sağlam hakan yakın tayfun korkut ta güzel olur gerçi prandelli gitsinde yılmaz vurala bile tamamım ben

Ne kadar etkilidir bilemem ama söyle bir istatistik var.
    Oynadiklari son maclar baz alindiginda;
    Bjk 1 yeni transfer
    Fb sonradan oyuna giren 1 yeni transfer ve kulubede yeni teknik ekip
    Gs 3 yeni transfer + yeni teknik ekip
    Last edited by davidvilla : 27.Ekim.2014 at 12:31

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Bu takımı kurtarsa kurtarsa Mircea Lucescu kurtarır.

geçen sezon kasımpaşa'ya 4lendikten sonra geri kalan 4 haftayı galip kapatmıştı galatasaray.
    o 4 haftanın son maçında şekillenen 11 ve diziliş şu şekilde;
    433
    muslera
    semih chedjou hakan sabri
    melo
    selcuk yekta
    burak umut sneijder

hoca: mancini.

son 4lendiğimiz basaksehir maçı;

muslera
    veysel koray balta tarık
    melo
    selcuk xemaili
    olcan burak sneijder

yeri değişen,oynamayan veya yeni transfer olanlar kalın yazılmıştır.

Bjk ve fb geçen sezon son maçları ve bu sezon oynadıkları son maçları 11leri dizilişleri değerlendirebilirsiniz bu bağlamda.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Günlerdir haftalardır yazıyorum ama bu yazım en detaylısı olacak,sıra sıra isim isim takımı değerlendireceğim.

Gelelim takımın antrenörüne;

Cesare Prandelli: İyi niyetli ama iyi niyet iyi futbola yeterli olmuyor.Kafasında bir sistem,bir proje var sandık ama laf olsun diye gelmiş,bunu gördük.Takımda ki oyuncu tercihleri olsun,oynattığı futbol olsun,2 ayda beni bile bezdirdi.Yaşım çok büyük değil ama Galatasaray'da teknik direktörlük yapmış kimseye bu kadar kin,öfke kusmadım ben.Hagi,Bülent Ünder,Rijkaard,Bülent Korkmaz,Gerets,Skibbe,Feldkamp,Mancini ve Fatih Terim,bu isimleri hep destekledim hep arkalarında durdum,belki en az durduğum son sezonunda Rijkaard oldu,o da elinde ki kadronun yetersizliğindendi.Cesare Prandelli 10 sezon boyu takımın başında kalsa gram bir şey değişmez.Çok belli etti,çok dogmatik bir teknik adam,yeniliklere açık değil kesinlikle.Yolcudur abbas,bağlasan durmaz.Aralık ayını göremez.

Şimdi gelelim asıl iş yapmayanların,iş yapmayanlarına,yani futbolcular;

Kaleciler;

Fernando Muslera: Diyecek hiç bir şey yok,takımın en iyi 3 oyuncusundan birisi olmazsa olmaz kalecimiz,kedimiz,canımız ciğerimiz.Gitmek istediği taktirde en az 20 milyon eurodan aşağıya gönderilmesi başarısızlıktır.

Sinan Bolat: İyi bir yedek,sezon sonu tekrar kiralarız veya satın alırız.Zaten Mancini gibi bir teknik-taktik işlerinden anlayan bir menajer gelirse,yabancı sınırı ortamında bir kaç maçta şans verir Sinan'a.

Eray İşcan: Çöp,niye hala takımda tutuluyor anlamıyorum,kiralasınlar bir takıma,geliştirirse kendisini orada geliştirsin,takımda durması çok anlamsız.

Alperen Uysal: Hiç tanımıyorum etmiyorum,yetenekli bir kaleci olduğunu umut ediyorum,o da Eray gibi bir takıma kiralansa ve kendini geliştirse hiç fena olmaz.

Defanslar;

Veysel Sarı: Geçen sezon yenidir,alışamaz falan dedik ama bu sene de aynı doğrultu da gidiyor,hem de aşağıya doğru gidiyor.Eskişehir,iyi bir fiyata sattı bize bu adamı.Sanıyorum Türkiye sınırları içinde Gözdelinho hariç hala bu adamı destekleyen Galatasaraylı kalmamıştır.Tam bir fos,takımda yeri yok.

Sabri Sarıoğlu: Mücadelesi ile o kutsal formayı terletmeyi hak ediyor,Prandelli efendiyi yolladıktan sonra takıma geri dönecektir Kaptan gibi Kaptan.Bizi çıldırtacaktır,hata yapacaktır ama asla mücadeleden vaz geçmeyecektir.Seviyoruz Reis'i

Emmanuel Eboue: Yerli olsa düşünmeden ismi ilk 11'e yazılır ama yabancı olduğu için takımın içinde bile yok.Yabancı sınırına kurban oldu.Devre arasında veya sezon sonu gönderilecektir.Yolu açık olsun.

Semih Kaya: Altyapıdan çıkmış,hala genç,belli bir performansın altına hiç bir zaman düşmüyor,tekmeye kafasını sokuyor,daha ne olsun Türkiye şartlarında bir altın cevheri kendisi.

Koray Günter: Alman disiplini ve panzer gibi vücut.Kötü olma şansı var mı ? Başakşehir maçı ölçü olamaz,gerçi kötü oynamadı ama gelip bu adama sataşmayın bıdı bıdı.

Hakan Balta: Artık miladını Galatasaray'da doldurmuştur,sezon sonu gönderilmesi gerekiyor.Zaten sol bek işi artık bitti,stoper olarak da oynatmak ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum.

Gökhan Zan: Takımda durması zaten anlamsızdı,o da Hakan gibi miladını doldurdu.Devre arası bir takıma gönderilir herhalde.

Emre Can Coşkun: Bir takıma kiralanması ve gelişimini izlemek gerekir,bir kaç maç izlediğim kadarıyla Türkiye'de iş yapma potansiyeli olan bir stoper gibi duruyor ama kendini geliştirmesi önemli tabi ki.

Aurelien Chedjou: Geçen sene oynadığı topu 3-4 katına çıkarmış über stoper Bu adam kadar çok yönlü bir oyuncu görmedim ben Komutan Chedjou vazgeçilmezimiz

Alex Telles: Benim için vazgeçilmez olmayan,yetenekli sol bek.Şu an ne ofansif ne de defansif oynuyor.Prandelli'nin acaip oyun tarzında ne yapacağını bilemeyen bir oyuncuya dönüşüyor,onun kulüpte ki geleceği için konuşmam yanlış olur,yeni teknik direktörü beklememiz gerekir bence.

Tarık Çamdal: Bal yapmayan arı,saha içinde ne yapacağını bilemiyor.Var bir şeyler yapmaya çalışıyor ama çok fazla düşünüyor,basit oynamıyor.O da Prandelli'nin acaip oyununa kurban gidiyor.Türkiye'de her daim hareketli ve hızlı bekler iş yapar ama olmuyor işte,kendini çok geliştirmesi lazım,şu durumda takımda tutulması mantıklı br hamle olacaktır.

Orta Sahalar;

Felipe Melo: Genelkurmay başkanımız,Galatasaray'ın askeri,kalbimizin yıldızı.Hırsı yeter.

Hamit Altıntop: Takımda tutulması gereken oyunculardan,futbolu biliyor,pozitif futbol oynuyor.Fiziksel eksikleri var ama Hamit çalışkan oyuncudur,yaşına göre toparlayacaktır.

Blerim Dzemaili: Valla şu an ne desem boş,iyi oynuyor desem oynamıyor,kötü desem kötü değil sezon sonu beklenmeli Dzemaili için ama bir yorum yapılmak gerekirse yabancı sınırını işgal edecek kadar iyi bir oyun göstermedi bize.Şimdilik pek takımda kalması taraftarı değilim.

Aydın Yılmaz: Sene sonu gider,zaten şans vermiyor Prandelli.O da Fatih Terim'in ekmeğini iyi yedi son sezonlarda.

Selçuk İnan: Yorum bile yapmak istemiyorum; http://www.youtube.com/watch?v=xheU_3is-z0

Wesley Sneijder: Ulu Portakal,takımımızın en büyük en önemli oyuncusu değil 35,45 yaşına kadar bile oynasa oynar bu takımda.Mükemmeliyetin vücut bulmuş hali.Dün en çok üzüldüğüm adamlardan birisi,futbolda galibiyeti seven değil,kaybetmekten nefret eden oyunculardan.Bu yüzden mücadelesi,hırsı hiç bir zaman kaybolmuyor.

Armindo Bruma: Yabancı sınırına ayar çekildiğinde sürekli forma giyecektir ve kendisi hakkında soru işareti olan herkese cevabı sahada verecektir,öyle 20-30 dk süre verip,sağanak yağmurun ortasına atmakla bu oyuncuya geliştiremezsiniz.Bu tarz yetenekler köreltilmemeli,ona bir top ve geniş bir alan verin,neler yapabildiğini görün.

Sinan Gümüş: Kiralık gönderip kendisini geliştirmesini beklemek gerek,gerçi ben A takıma alıp şans veririm,onun da geleceği yeni gelecek teknik direktöre bağlı.

Furkan Özçal: Takımda kalması gerekiyor,iyi bir yedek olacaktır,Selçuk İnan denen gereksiz heriften çok daha etkili oyun oynayacaktır.

Yasin Öztekin: Hızlı,yerli ve pozisyona girebilen bir oyuncu,takımda kalabilir o da iyi bir yedek olacaktır.

Olcan Adın: İlk 11'in vazgeçilmez isimlerinden,o da mücadele ve hırsıyla takımda bulunmayı hak eden oyunculardan.Takıma alıştıkça skor olarak da takımı taşıyacaktır.

Yekta Kurtuluş: Basit oynamıyor,basit oynasa takımın en çok sevilen biri oyuncusu olacaktır,takımda dikine oynayan ve çalım atabilen nadir orta sahalardan.Tabi birde yerli olduğu gerçeği var,yedekten öte 3'lü orta saha oynadığımız zaman sahada olması gereken isimlerden.

Birhan Vatansever: Ne oynar bilmiyorum,fazla yorum yapmayacağım; kiralık gönderilmesi gerekiyor.

Emre Çolak: Saf yetenek,göndermenin bize bir faydası olmayacaktır,biraz daha yaşını alsın Caner Erkin gibi bir performans sergileyecektir.

Umut Gündoğan: Teknik özellikler iyi,fiziği de idare eder ancak mental olarak çok yetersiz bir oyuncu,en fazla Türkiye Kupası'nda şans bulabilen bir yedek olur,bence 1 yıllığına kiraya göndermek gerekebilir,ondan sonra karar verilir,takımda kalacak mı kalmayacak mı diye.

Forvetler;

Umut Bulut: Selçuk'tan sonra fazla kelime bulamadığım topçulardan,gitsin nereye giderse gitsin umurumda değil.

Goran Pandev: Yabancı sınırı olmasa ilk 11 oynayacak adam ne form tutabildi ne takıma alışabildi sanki zorla halı sahaya çağrılan mahalle abisi gibi bir izlenim verdi şimdilik.Yeni gelecek hocaya göre kaderi çizilebilir ama şu an sene sonu gidici gözüküyor.Bu adam hakkında biraz yorum yapmak gerekirse,yorumcular ne istiyor bu heriften ? Ayıptır günahtır ya hayatımda sadece 227 dakika süre alıp bu kadar eleştirilen bir oyuncu görmedim ben.Utanmazlar,ahlaksızlar takımda o kadar çok boş oyuncu varken bu adamı hedef almışlar,vallaha ayıptır günahtır ya,forum kuralları dahilinde bu kadar söyleyebiliyorum.

Burak Yılmaz: O da Umut ve Selçuk kankisi ile beraber gitsin başka takımı baltalasın.

Eyyorlamam bu kadar umarım takım daha iyi yerlere gelebilir.
    Last edited by europeanconquer : 27.Ekim.2014 at 13:05
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Mustafa Denizli... Istermisiniz?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

İsteriz abi isteriz.

Hikmet Karaman,Yılmaz Vural,Ersun Yanal,Lucescu,Gerets,Hagi,Mustafa Denizli,Hakan Kutlu falan hepsini isteriz.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Mustafa Denizli... Istermisiniz?
    Çok. Hürriyet gazetesindeki maç yorumlarını takip ediyorum. Hiç beğenmesem de Aykut Kocaman'ın yazılarını da okuyorum. Hepsinden bir şeyler öğreniyorsun. Teknik adam ağzından yorum okumak veya dinlemek çok farklı. Mustafa hoca zaten beğendiğim saygı duyduğum bir isimdi, okuduklarım sonrası saygım daha da arttı.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Magath gelsin de bizimkiler hoca görsün. Sonra bakın bakalım bi daha başka hocaya artistlik yapabiliyorlar mı
    Screw you guys, I'm goin' home

Quote Originally Posted by E.Cartman View Post
    Magath gelsin de bizimkiler hoca görsün. Sonra bakın bakalım bi daha başka hocaya artistlik yapabiliyorlar mı
    Fulham'ı düşüren magath mı ? Yarım sezonda düşürdü dersin OK.
    Peki Fulham gibi bir takımla 2.ligde 11 maç galibiyet alamaması ?

afedersin ama magath gelirse net küme düşer bu adamlar.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

L. Favre diyeceğim ama gelmesinden korkuyorum.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Fulham'ı düşüren magath mı ? Yarım sezonda düşürdü dersin OK.
    Peki Fulham gibi bir takımla 2.ligde 11 maç galibiyet alamaması ?

afedersin ama magath gelirse net küme düşer bu adamlar.
    Zaten başarıdan ziyade oyuncuya işkence kısmındayım ben
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Magath devri bitti artik o eskiden iyi hocaydi... suan denizli konusuluyormus , ben sahsen gelmesini istemem tamam turk hoca ama turkiyede calismadi uzun yillardan berio korkutuyor beni... sahsi dusuncem hikmet karaman gelsin 1 sezonluk... sonunda baktik iyimi devam ederiz....

Nesil
    2006
    Yer
    Kırıkkale

Hikmet Karaman'a şans verilmeli,yerli hoca istediklerini pekala anlatabilen ve uygulayabilen bir hoca ayrıca sürekli birşeyler peşinde..Soruyorum Son bilmem kaç yıldır Şampiyonlar Ligi finalini Türkiyeden kaç tane yerli hoca yerinde tekip etmiştir..Hikmet hoca kesinlikle bir şansı hakediyor,Hagi eğer bu takımda antrenörlük yapmıssa Hikmet hoca gözü kapalı yapar,Mustafa Denizli Alp Yalman başkan olsaydı gelecekti o da gelmez..8 aylık bir yönetim için hayatta kendisini riske atmaz.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Yahu ben anlamıyorum, Hikmet Karaman nedir? Daha önce defalarca söyledim, çakma Fatih Terim istiyorsunuz takıma resmen. Hikmet Karaman gelsin, siz Galatasaray'ın abartısız söylüyorum 5 yılını çöpe atın.

Nesil
    2006
    Yer
    Kırıkkale

Sence neden Hikmet Karaman Olmaz ?

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

valla hikmet karaman değilde onun gibi uç biri olan tolunay kafkas a şans verilirse takımı toplayabilir gibi geliyo

Nesil
    2006
    Yer
    Kırıkkale

Abdürrahim Albayrak varsa yönetimde ilk akla gelen Lucescu ancak onu da Başkanı bırakmıyor hele ki sezon devam ederken..Şimdi yabancı bir hoca gelse takımı tanıyayım,alışayım derken sezon biter en mantıklısı yerli bir hoca..

Mesaj Yetkileri