Nobre'nin geleceğini sanmıyorum M.İ.Y zaten kötü gitmeye başladı Nobre'yi bırakmazlar bence en azından bu sezon...
Nobre'nin geleceğini sanmıyorum M.İ.Y zaten kötü gitmeye başladı Nobre'yi bırakmazlar bence en azından bu sezon...
forvet kesinlikle şart. şu olcaksa olmasın deme lüksümüz yok. gerekirse bobo olsun ama biri olsun.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Boş adam almaya ne gerek var ki Bobo boş bir adam kesinlikle
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Bence Bobo iyi bir oyuncu Bjk maçlarında en korktugum adamdı.Hatırlıyorsanız Lugano'ya Türkiye'de en zorlandıgın hücumcu kim sorusunu sormuslardı.Cevabı Bobo olmuştu.
Ne Bobo, ne Nobre hiçbirini takımımda görmek istemiyorum. Bu arada dünkü paylaştığım bilgiler sonucunda kesin olarak Alper transferi gerçekleşmedi. Merak ediyorum da, Fenerbahçe'nin sağlayamadığı şartları, Eskişehirspor nasıl sağladı? Alper tam olarak ne istedi, çok ilginç.
http://www.sporbucks.com/haber/15003...-alper-potukta
İkinci olan, ilk kaybedendir.
Ayrton Senna da Silva
Yahu Bobo'dan bahsediyoruz ŞL'de gol atmadı mı bu adam tecrübesi yok mu ? var...Bu lig için gayette iyi bir forvet Bobo...
Sow ve Fabiano'dan sonra Bobo. Forvet almasinlar daha iyi
Kim gelirse gelsin, eldekilerden daha iyi olacağı kesin, o sebeple mutlaka forvete takviye şart. Diğer mevkiler bir şekilde halledilir ama forvet transferi olmazsa ki şu anda elimizde sadece 2 forvet var ikisi de çok formsuz, şampiyonluk çok zor olur.
"YÜCE ATATÜRK"
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Fenerbahçe yönetimi dün sürpriz bir teklif aldı...
Forvet arayışlarını tüm hızıyla sürdüren Fenerbahçe’de zaman zaman ilginç gelişmeler de yaşanıyor... Sarı-Lacivertliler’in Avrupa’nın önde gelen isimlerinin peşinde koşması bazı futbolcuların da iştahını açmış durumda. Bunlardan biri de Rusya’nın CSKA Moskovatakımında forma giyen Vagner Love.
Moskova’da mutsuz olan ve ayrılmayı kafasına koyan yıldız futbolcuya menajerleri, “Seni Brezilya’nın Fluminense takımına vermek istiyoruz. İyi de bir para öneriyorlar” teklifini yaptı. Ancak golcü futbolcu, “Avrupa’da kalmak istiyorum. Fenerbahçe’nin forvet aradığını biliyorum. Beni onlara önerin” dedi. Bunun üzerine Love’ın Türkiye’deki yetkili menajerleri dün Fenerbahçe yönetimi ile görüşerek, “Love’ı düşünür müsünüz?” diye sordular.
Sarı-Lacivertli yönetim Aykut Kocaman’ın olumlu rapor vermesi halinde yıldız futbolcu için kolları sıvayacak.
SOW’DA İLGİNÇ GELİŞMELER
Fenerbahçe yönetiminin forvet transferindeki öncelikli ismi olan Lille takımında forma giyen Sowkonusunda ise ilginç gelişmeler yaşanıyor... Lille yönetiminin, “Kesinlikle satmayacağız” demesine rağmen özellikle Fransız medyası bunun tamamen fiyat artırma politikası olduğunu veSow’un Fenerbahçe’ye imza atacağını iddia ediyor.
Bunun için de Sarı-Lacivertli yönetim Senegalli yıldız için sonuna kadar bekleme kararı aldı.
Sporbucks
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Bence sallama bir haber. Keşke gelse Wagner Love.![]()
Love menajerleri tarafından Fenerbahçe'ye önerildiğini ben de okumuştum ama doğruluğu tartışılır. ama gelse çok iyi olur.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Sow, Lille'nin sözleşme uzatma teklifini kabul etmedi. Lille satmama kararını yeniden gözden geçiriyor.
Sow, Love, Move farketmez
Bu takımın mutlaka forvete ihtiyacı var. Tabi daha önce adam gibi yöneticilere.
...
Nobre gelecek Nobre![]()
Bence Fenerbahçe için şu belirsiz ortamda en iyi transfer Nobre olur. Uyum sorunu yok, maliyeti daha düşük ve komple golcü.
eto'o bitmiş.
Yahu arkadaş Nobre ne değerliymiş, haberim yokmuş. İstemiyorum Nobre falan. Sow gibi, fiziği güçlü, hızlı ve bitirici biri lazım.
İkinci olan, ilk kaybedendir.
Ayrton Senna da Silva
Ben dediğim gibi Nobre'yi tek şartla kabul ederim. Nobre + yabancı forvet. Nobre zaten Türk statüsünde ve bence yararlı olur.
Ama barahir'in dediği gibi en düşük maliyetli Nobre olacağı için büyük ihtimal o olacak.
Bu belirsiz durumda yönetimin çok yüksek maliyetli transfer yapmaması bence en doğrusu. Herşeye rağmen Fener iyi gidiyor zaten. Sadece forvete düşük maliyetli 3.bi alternatif iyi olur. Nobre o yüzden bence 1 adım önce, Bobo ise Figer yüzünden 10000 adım geridedir heralde, inşallah.
Niang, Emenike, Semih hatta Guiza ve Bienvenu'yu de sayarsak böyle bir forvet hattına sahip olacaktı Fenerbahçe.
eto'o bitmiş.
Nobre'nin bizden gidişi de garipti aslında, yabancı statüsünde yer açmak için Nobre'yi gönderdik, biz gönderince yerli statüsüne geçti.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
vay be ...
---
zemlyakruglaya AKIN
@OmerTemelli bu olaylar olmasa yazin Gokhan Inler mi gelecekti?? Capoue mi?
OmerTemelli Omer Temelli
@zemlyakruglaya diarra
(/s)
Ömer Temelli'ye pek güvenmemek gerek taraftara oynuyor.Çok saçmalıyor bazen![]()
Zaten Gökhan İnler de, Matuidi'de 3 temmuzdan sonra yeni takımlarıyla anlaştılar demek ki ilgileniyorduk o olaydan sonra tabii transfere bakamadık bu oyuncularda başka takımlarla anlaştı.
Omer temelli de sacmaliyor oldu![]()