Sayfa 551 / 569 İlkİlk ... 51451501541549550551552553561 ... SonSon
16,501 ile 16,530 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

mersin maçı itibariyle;

Emre Çolak yine 2 maç iyi 1 maç kötü performanslarına devam ediyor. Sahada yoktu adeta. Semih stoperliği tamamen unutmuş durumda oynayacaksa sağ bek oynasın, onun dışında mümkünse oynamasın. Chedjou takımda tek hava topu alan adam ve çok ince paslarda atabiliyor ama ara ara oyundan düşüyor, konsantrasyon problemleri yaşıyor. Ben olsam Melo'nun yanında değerlendirirdim. Melo'nun düşen temposuna da çare olurdu. Stoperde de Koray'ı oynatırdım zira hem fizik hem de mental olarak Semih'ten fersah fersah iyi bir oyuncu Koray ki oynadığı maçlarda çokta etkili oynuyordu. Oynatmadan oyuncu kazanacağını düşünen, ezberden kadro kuran hocalardan gına geldi bana açıkçası ki Hamza Hoca aralarında en sempatik olanı olabilir. Mancini bence bu anlamda elindeki kadrodan en iyi verimi almayı başarmıştı.. Kazanmak güzel herşeye rağmen. Mersin'de bir kaç tane daha akıllı ayak olsa maç farka gidebilirdi

Bence böyle oynamalı bu takım. Dzemaili orta sahayı yedekler, Emre Çolak Selçuk'u. Sneijder'i Bruma ile değiştirebilirsiniz maç içinde. Yine aynı şekilde bir yabancı kontenjanı boşta şu an; yeri geldiğinde Sabri sağ açık oynar sol bekte Telles oynar; yeri geldiğinde Pandev oynar Burak ya da Umut kulübeye gelir. Hem rotasyonu kolay hem de önde basan sağlam bir takım olacaktır bu takım. Tabii hayal bunlar..

Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

[MENTION=79605]Nocna Mora[/MENTION] Taylan gel şu antrenörlük kursları falan yardıralım biz, sonra da GS'yi zorlayalım. Mancini hocamın izinden gidip bu işi başarırız biz Tabii o zaman Semih falan kalmaz ama olsun
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by E.Cartman View Post
    @Nocna Mora Taylan gel şu antrenörlük kursları falan yardıralım biz, sonra da GS'yi zorlayalım. Mancini hocamın izinden gidip bu işi başarırız biz Tabii o zaman Semih falan kalmaz ama olsun
    Düşünmüyorum değil kesinlikle şansımı deneyeceğim bu alanda Yabancı ülkede lisans işi daha kolaydı orada yapmalı..
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Düşünmüyorum değil kesinlikle şansımı deneyeceğim bu alanda Yabancı ülkede lisans işi daha kolaydı orada yapmalı..
    Lisansı geçerli bi ülke bulup deneriz şansımızı

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

yalniz 2 golde bildigim kadariyla sabrinin payi var cok buyuk + bence ne semih ne tarik ne veysel formda sabriyi kesemezler boyle oynarsa... semih kayayi begenmiyorum koray daha saglam stoper ve iyi oynadi verilen sanslarda acaba hoca gormuyormu yada raporda ne yaziyor bilmiyorum yada... dortmund ile anlasmamiz var o yuzden mi oynatmiyorlar acaba ? iyi oynarsa adamlara galiba 7.5m euro vericektik diye hatirliyorum..

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    yalniz 2 golde bildigim kadariyla sabrinin payi var cok buyuk + bence ne semih ne tarik ne veysel formda sabriyi kesemezler boyle oynarsa... semih kayayi begenmiyorum koray daha saglam stoper ve iyi oynadi verilen sanslarda acaba hoca gormuyormu yada raporda ne yaziyor bilmiyorum yada... dortmund ile anlasmamiz var o yuzden mi oynatmiyorlar acaba ? iyi oynarsa adamlara galiba 7.5m euro vericektik diye hatirliyorum..
    Eğer geri almak isterse 7.5m verecek Dortmund.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Pandev'i eleştirdiğimden değil ancak bu adam varken onu bırakıp Pandev'i almak hayatımda gördüğüm en saçma hareketti.Bana maliyet demesinler şimdi Yasin Öztekin,Olcan Adın ve Tarık Çamdal'a verilen toplam 11 milyon euro'dan bahsederim sonra.Umarım bir gün,herhangi bir görevde tekrar geri döner Galatasaray'a,Parçalı Fil'im benim.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Drogba'yı her gördüğümde duygulanıyorum.. Böyle bir adam geldi ve gitti. Kimse de sesini çıkartmadı...

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bu Abdurrahim Albayrak geri dönüyor diye sevinmiştim ama adamın ideolojisini unuttuk,kendi kafasınca randevu ayarlamış,takımı Aksaray'a götürmüş,İstanbul'da ki olana değil Ankara'da ki şu binlerce ağacı katledip,binlerce ağacın ortasına dikilen ucube yapıya.

Umarım Mayıs ayında seçilecek yönetimde yer almaz da tez zamanda kurtuluruz,Ünal Başgan iyi yapmış göndermekle,boş yere suçlamışız adamı.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

CB ziyaretinde bir problem görmüyorum ben. Normal bir durum hele ki Türkiye'de ekstra normal bir durum ama çıkıştaki Abdurrahim Albayrak açıklamaları skandal. Hayır kulüp liseli-liseci dolu ayrıca Galatasaray kültüründe yok böyle bir olay ancak işin içine para girince ne kültür kalıyor ne de lise.

Ayrıca İstanbul'daki Aksaray'a gitmeleri daha büyük sıkıntı olur

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Anıtkabir'i ziyaret ettiler mi çok merak ediyorum.Elin yabancısına Aksaray'ı tanıtacağına 20.yüzyılın en büyük adamını tanıtırsın.Ama işte vizyon küçük ne yapacaksın.

''Bağınnn halkın paralarıyla güzelim ormanı hiç eddik,üstüne de bu binayı digtig,adına da Aksaray dedig.Gelin şimdi Türk vatandaşı olun.''

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Tamam sakin, darbe yapmışız, çok yaşa Mert Başgan

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Hahaha Mert Çetin herhalde Thorin Oakenshield Emre Çolak Bilbo Baggins Abdurrahim Albayrak'da Saruman oluyor herhalde

Olcan Adın'da Aragorn'mu ?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

yala bakalim albayrak...

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Alem adam şu Albayrak.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

İğrenç yönetim, iğrenç adamlar. Buluşmanın gerçekleştiği saatlerde Olcan, instagramdan Ali İsmail Korkmaz ve davasıyla ilgili fotoğrafları beğeniyordu. Bu adam tesellim.

Olm nerde bu 20 milyon gs taraftari ? Aksaray ziyaretinden memnun olan 1 gsli gormedim

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Herşey iyi giderken Neden Norwich'e kiralandın ?
    Elmander:"Türkiye'de kurallar değişti. Yabancı sayısı azaldı."

Ağlayacağım

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Mancini'den kalecilik dersleri vol.1

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Beyler takımın Alanya'da giydiği antreman formasından bulabilir miyiz? Bu siyah gibi griye yakın.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bulsan bulsan GS Store'larda bulursun.

Şu an yoktur gerçi ama en yakın zamanda satışa sunulur.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Futbolcuların giydiği özel ürünlerin bazılarını satışa sunmuyorlar. Mesela şu alttaki sweatshirtün sarısı ve kırmızısı da var ama bir tek bu satılıyor. Nike'la anlaştığımızdan beri bu tarzdaki ürünlerin hiçbiri satılmadı, satılsa koşa koşa gidip alıcam ama satmıyorlar. Yani demem o ki muhtemelen yeni antrasit serinin de muhtemelen bir çoğunu satmayacaklar.

Bu da ayri bir sacmalik. Klup ne guzel para kazanacak iste neden satmazsiniz. Az once porto storedaydim o kadar kaliteli o kadar guzel seyler var ki para bayilmamak icin zor tuttum kendimi oglum ozi sakin ol sen cimbomlusun fln dedim icimden herseyi düşünmüş adamlar herseyi. Barça store'a ise hic girmiyorum zaten.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Saçmalık aynen o gri ürün satılsa neler kazanır klüp.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Maç başladı bakalım ne yapacağız.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Hamit,Tarık,Yasin ve Umut çok kötüler.

Sinan Gümüş,ise pırıl pırıl Mükemmel oynuyor.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Normal süre 1-1 bitti,penaltılarla 6-5 elendik.

Daha iyi oldu şimdi 3.lük maçında Neymar'ın takımına bir 4-5 tane atarız

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Manşet : Aslan, "Çoluk çocuğa" yenildi
    Football is simple,but Football Manager is not

Mesaj Yetkileri