Sayfa 552 / 1204 İlkİlk ... 524525025425505515525535545626026521052 ... SonSon
16,531 ile 16,560 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    İsim yazma sorunu başlamış.Ujfalusi Mustafa abi Gerçekten zor bir ismi var
    Şahsen Ctrl-V kullanarak yazıyorum sakallı abimizin ismini.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bence 27 Haziranda Florya'daki kamp gidecek ve kalacak oyuncuları belirleyecek 2 Temmuz'daki asıl kampta bütün transferler ve kalan oyuncular hazır olarak gelecek.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by okumus View Post
    Ne zaman transfer bitecek ne zaman hazırlık kampına katılacaklar ne kadar zamanda takıma ayak uyduracaklar bunlar önemli sorular.Ben kötümser değilim kendime göre gördüğüm yanlışları söylüyorum tekrar aynı facialar yaşanmasın istiyorum .
    Kampa kadar oyuncular gelmesin ondan sonra söylersiniz söyleyeceğiniz. Şu an moral baltalamaktan başka bir işe yaramıyor yazdıklarınız.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by Sirius Black View Post
    Kampa kadar oyuncular gelmesin ondan sonra söylersiniz söyleyeceğiniz. Şu an moral baltalamaktan başka bir işe yaramıyor yazdıklarınız.
    kimsenin moral bozduğunu sanmıyorum ünal aysal'ın vaatlerinin bir kısmı gerçekleşmemesine karşın neredeyse kimseden bu konuya ilişkin birşey duymadım işitmedim. bkz: kaleci transferi 1 hafta içinde gerçekleşecek bkz: gstv ücretsiz olacak bkz: terim'in isteği doğrultusunda transfer yapacağız diye gider. bu yüzden o tarz eleştirilere olumlu yaklaşmak lazım, yok moral bozucu yok pesimist diye yargılamamak lazım nitekim yıllarca polyanna tavırlarla her vaade boyun eğmeyle yeterince sorun yaşadık.

transferlerinin önemli olan bir bölümünün kampa yetişmeyeceğinden de adım gibi eminim bu arada.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Transferler Terim'in istediği doğrultusunda yapılmıyor mu diyorsunuz? Nerden biliyorsunuz. Daha dün 1 bugün 2 Galatasaray TV diyorsunuz. Digiturk ile sözleşmesi cartı curtu var o işlerin o kadar kolay mı? Kaleci transferi rötar yapmış olabilir fakat kamp başlayana kadar kimsenin eleştirmeye hakkı yok. ""

Nesil
    2006
    Yer

Transferler Terim'in istediği doğrultusunda yapılmıyor mu diyorsunuz? Nerden biliyorsunuz. Daha dün 1 bugün 2 Galatasaray TV diyorsunuz. Digiturk ile sözleşmesi cartı curtu var o işlerin o kadar kolay mı? Kaleci transferi rötar yapmış olabilir fakat kamp başlayana kadar kimsenin eleştirmeye hakkı yok. ""

azıcık daha sorgulama..

adnan polat "daha dün" ceyhun elmander ve selçuk'un önceki yönetimin transferi olduğunu söyledi. terim'le daha sözleşme imzalanmadı ayrıca kaleci transferinde terim'in istemedeği adamlar getirilmeye çalışılıyor. başkan ayrı açıklama yapıyor yönetici ayrı açıklama yapıyor. yeterli mi?

gstv konusu ilk icraatımız olacak dedi aysal. sen gerçekten koskoca galatasaray yönetiminin gerçekten mesai harcayıp da yapamadığını mı düşünüyorsun? vakitleri yoksa, sence bu bi önceki yönetimin en büyük basiretsizliklerinden birinin yeni yönetimde de tezahürü olmuş olmaz mı?

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Adnan Polat'ın her dediği doğru muydu ki bunlar olacak?

Demek ki bir şey çıkmış ki olmamış ya da ileriye ertelenmiş.

Nesil
    2006
    Yer

keşke zamanında da adnan polat'ın her dediğine inanmayacak sorgulama bilinci olsaydı, inan bugünlere gelmezdik

Nesil
    2011
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    kimsenin moral bozduğunu sanmıyorum ünal aysal'ın vaatlerinin bir kısmı gerçekleşmemesine karşın neredeyse kimseden bu konuya ilişkin birşey duymadım işitmedim. bkz: kaleci transferi 1 hafta içinde gerçekleşecek bkz: gstv ücretsiz olacak bkz: terim'in isteği doğrultusunda transfer yapacağız diye gider. bu yüzden o tarz eleştirilere olumlu yaklaşmak lazım, yok moral bozucu yok pesimist diye yargılamamak lazım nitekim yıllarca polyanna tavırlarla her vaade boyun eğmeyle yeterince sorun yaşadık.

transferlerinin önemli olan bir bölümünün kampa yetişmeyeceğinden de adım gibi eminim bu arada.
    En sonunda gerçeği gören biri çıktı ne güzel özetlemişsin tutulamayan vaatleri.Her gerçekleşmeyen transfer seferinden sonra aynı açıklamayı ne kadar çok duymaya başladık.'' Taraftarımız gönlünü ferah tutsun'' Çıksın desin ki yönetimden biri ''Yıldız transferi için çabalıyoruz olursa müthiş olur ama olmazsa da kimsenin hayalleri yıkılmasın.Bizler sizlere tutamayacağımız sözler verdik hata ettik transferler sadece parayı basmakla olmuyormuş herşey bu kadar basit değilmiş özür dileriz ''

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

azıcık daha sorgulama..
    gstv konusu ilk icraatımız olacak dedi aysal. sen gerçekten koskoca galatasaray yönetiminin gerçekten mesai harcayıp da yapamadığını mı düşünüyorsun? vakitleri yoksa, sence bu bi önceki yönetimin en büyük basiretsizliklerinden birinin yeni yönetimde de tezahürü olmuş olmaz mı?
    Sezon başında açılacak zaten. Yoksa açılması yasak. Digitürk ile sözleşmesi var.

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Sezon başında açılacak zaten. Yoksa açılması yasak. Digitürk ile sözleşmesi var.

mesela ben bunu hiçbir resmi ağızdan duymadım. ki duymam gerekirdi zira vaatlerin arasında bu vardı. eylemin gerçekleşme süreceinde sıkıntı olması problem olmayabilse de söylem-gerçekleştirme hattında problem var. yapacam diyorsan yapacaksın. yapacam diyip yapamadıysan da açıklaman olacak.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Hem 4-4-2 oynamayacağız diyorsun hem de hala Drogba diyorsun işte ben bunu anlayamıyorum ya.. 5 tane forvet var takımda.
    Bilmiyorum ben mi yanlış yazdım da ben Drogba'yı istiyorum mu dedim o mesajda .Takımda çok forvet olduğu doğru ben de artık forvet transferini gereksiz görüyorum.Bu arada şu kontra atak muhabbeti gerçekten ilginç olmuş yok o kaptırırsa yok o yetişemezse falan.Şahsen benim aklıma şu an alabileceğimiz hızlı bize gelebilecek bir stoper gelmiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

keşke zamanında da adnan polat'ın her dediğine inanmayacak sorgulama bilinci olsaydı, inan bugünlere gelmezdik
    Geçen yıldan beri sorgulanıyor zaten Polat. Rastgele yazdınız yani şimdi bunu. 1 yıldır yönetim istifa diye inliyordu ortalık.

Nesil
    2006
    Yer

Geçen yıldan beri sorgulanıyor zaten Polat. Rastgele yazdınız yani şimdi bunu. 1 yıldır yönetim istifa diye inliyordu ortalık.
    ben hiç öyle birşey hatırlamıyorum. adnan polat protesto olayına kadar büyük bir çoğunluk tarafından destekleniyordu çok iyi biliyorum.

.
    .
    .
    .
    .

bence en önemli transfer kaleci transferi ondan sonra çift yönlü orta saha. bunlar olmadan ben asla güvenerek izleyemem maçları.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Abi sizinkisi felaket tellallığı şu anda açıklanması gereken 4 transfer var. Forvet, Orta Saha, Reyes, Kaleci. 27 Haziran'da takım Florya'da toplanıyor. 2 Temmuz'da Hollanda kampı var. Eğer 2 temmuzda bu transferler açıklanmamış olursa bende yargılamaya başlarım. Florya'daki kampa sonradan katılabilir transferler o belli olmaz, ona bişey diyemem çünkü konuşulan isimleri getirmek kolay değil. Ama yönetim daha yeni, uğraştıkları bir ton mali mesele var, amatör şubeler var, basketbol şubesi var o yüzden zorlamamak lazım. Adnan Polat dönemini ne çabuk unuttunuz. Transfer döneminin son günü 2-3 adamla imzaladığımızı biliyorum ben. Şimdi ise tutturmuş transferler geç kaldı diyorsunuz. Biraz sakin olun, rahat olun. Baktık ki Hollanda kampında bu adamlar gelmemiş istediğiniz kadar sövün. Bu yaptığınız objektiflik değil sizin..

Nesil
    2006
    Yer

ya istifaya davet etmiyoruz zaten analiz yapıyoruz sorgulama yapıyoruz ben de o kadar umutsuz değilim ama gidişat pek farklı gelmiyor eskilerinkinden o yüzden söylüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

ya istifaya davet etmiyoruz zaten analiz yapıyoruz sorgulama yapıyoruz ben de o kadar umutsuz değilim ama gidişat pek farklı gelmiyor eskilerinkinden o yüzden söylüyorum.
    evet öncekiler de forlan,reyes,kallström,drogba,muntari,muslera,elma nder ile ilgileniyordu.
    o yüzden hiçbir fark yok.

sabreden derviş acından..yok onun da doğrusu zaten sabriye gtmiş kemal derviş,
    acunda elvermiş.

olmadı galiba daha iyi espri bulan var mı?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Arkadaşlar insanların yorum yapma haklarına kısıtlama çabasında bulunmazsak sevinirim.Kurallar dahilinde herkes görüşünü yazmakta özgürdür.İnsanların düşünceleri için bunları yazmaya hakkınız yok falan demeye gerek yok.Birisinin görüşü hoşuna gitmiyorsa,ya kendi görüşlerini yazarsın,ya da görmezden gelirsin.Bu kadar basit.Sağlıklı bir tartışma platformu için dikkat edelim lütfen bunlara.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Reyes + Forlan toplam bonservis bedeli 14 milyon euro olacakmış diyor dış basın, daha doğrusu Ujfalusi ile beraber 16 milyon euro yazmışlar. Forlan yıllık 7 milyon euro, Reyes 4-4.5 milyon euro alacakmış. Kaynak Marca.

Nesil
    2006
    Yer

öeeyhh... 7 milyon çüş yani... reyes de 4-5 çok... böyle paralar vermez yönetim bence. marca zaten oranın fotospor'u değil miydi?

Nesil
    2011
    Yer
    Zonguldak

Forlan Madrid'te mutluyum transfer olmayı düşünmüyorum diye basın toplantısı düzenledi.

evet öncekiler de forlan,reyes,kallström,drogba,muntari,muslera,elma nder ile ilgileniyordu.
    o yüzden hiçbir fark yok.
    Hatırlarsan bir kasaba takımı da Messi'yi resmi şekilde istemişti.İstemekle olmuyor imza attırmak lazım.
    Somut adımlar görmek istiyoruz bu da hakkımız.Bizler yönetime baskı yapmazsak yanlışlarını dile getirmezsek hatalar yapabilirler.Ağlamayan bebeye emzik vermezler.Adnan polat'ın aldığı oyuncular da fena değildi ama hazırlık kampı görmediler daha sonra da toparlayamadılar kötü oynayınca da bahaneleri benzer oldu Hazırlık kampında yoktum .Sanırım Ujfalusi'nin gelmesinden sonra Baros gönderilmeyecek o yüzden yönetim forvet konusunda rahat davranıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

marca zaten oranın fotospor'u değil miydi?
    Değildi. Real Madrid ve Atletico Madrid'in neredeyse resmi gazetesi. En çok tiraj yapanıydı da galiba...

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by FoRZa SKiNCLuB_I9o3 View Post
    Değildi. Real Madrid ve Atletico Madrid'in neredeyse resmi gazetesi. En çok tiraj yapanıydı da galiba...

fotomaç da çok tiraj yapıyor.

eto fener'de ronaldinho fener'de tarzı haberleri yapan bu gazete değil miydi ben yanlış mı hatırlıyorum?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Reyes yalan oldu, adamlar satmıyoruz demişler. Resmi açıklama yaparak.

Metni translate ile çevirince, 3 oyuncu için teklif aldık Ujfalusi için ekonomik koşullar yerindeydi Türk kulübü ile görüşmesine izin verdik. Reyes için yaptığımız toplantı sonucu kalmasına karar verilmiştir diyor. Sanıyorum oyuncu bizi reddetmiş kulüpten ziyade, Forlan ile ilgili herhangi bir şey dememişler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Reyes yalan oldu, adamlar satmıyoruz demişler. Resmi açıklama yaparak.
    İşte buna çok üzüldüm. Reyes'i kesinlikle almalıydık.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

fotomaç da çok tiraj yapıyor.

eto fener'de ronaldinho fener'de tarzı haberleri yapan bu gazete değil miydi ben yanlış mı hatırlıyorum?

Tiraj konusunu yanlış hatırlıyabilirim belki ama Marca Real&Atletico Madrid'in gazetesidir. O takımlarla ilgili yaş tahtaya basmazlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by FoRZa SKiNCLuB_I9o3 View Post

Tiraj konusunu yanlış hatırlıyabilirim belki ama Marca Real&Atletico Madrid'in gazetesidir. O takımlarla ilgili yaş tahtaya basmazlar.
    Reyes yalan olduysa, direkt bastılar

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Vay arkadaş, hani Reyes bugün geliyordu. Duyumcular yine fena patladı. Biz de Reyes'i garanti görüp Forlan konusunda tartışıyoduk

http://www.clubatleticodemadrid.com/...24791&previo=0

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

reyes yoksa gio dos santos u istiyoruz

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

bence atletico daha fazla para koparmak için böyle yapıyor. forlan'ı bilemiyorum ama reyes kesinlikle gelir galatasaray'a.

Mesaj Yetkileri