Prandelli kalmalı kesinlikle
Şansal Büyüka nın dediği doğruysa Prandelli nolursa olsun kalmalı ben yardımcılarımın parasını ben veririm diyen yabancı teknik direktör görmedim bu ülkede
Prandelli kalmalı kesinlikle
Şansal Büyüka nın dediği doğruysa Prandelli nolursa olsun kalmalı ben yardımcılarımın parasını ben veririm diyen yabancı teknik direktör görmedim bu ülkede
Last edited by E.Cartman : 28.Ekim.2014 at 14:16
galatasarayi bu durumdan ancak türkiye ligini yakindan taniyan ve basarili olmus bir hoca kurtarabilir ya lucescu ya daum..
kaptan hamit olmuş söylentiye göre.
güzel de ilk 11 oynamayan kaptan olmamalı. hamit umarım 11'e net yazılan adam statüsünü kazanır artık.
Daum sinyalleri vermiş zaten
Prandelli'nin tek iyi yanı iyi niyetli olması zaten. Başka bir özelliği yok. Bize hoca gibi hoca lazım.
gelecek mayistaki 3 baskan adayi belli olmus
turgay kiran , adnan ozturk , cemal ozgurkey
Duygun Yarsuvat: "Pandelli ile yollar ayrılırsa işler zorlaşacak ve yeni hocanın alışma süresi ile başarıya gitmesi çok zor olacaktır"
Duygun Yarsuvat: "Prandelli ile sezon sonuna kadar kesinlikle devam edeceğiz. Onunla çok başarılı bir sezon geçireceğimizi düşünüyorum"
İbrahim Coşkun'un yetiştirme bedeli ödenmiş ve profesyonel lisansı çıkartılmış ?
https://twitter.com/AslanStatistic/s...46992264638464
Bu adamın zaten 14 Ocak 2014'ten beri profesyonel lisansı var.
http://www.tff.org/Default.aspx?page...kisiId=1634968
Türkiye Kupası'nda yaklaşık 3 dakika süre aldı Tokatspor deplasmanında.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
http://i.imgur.com/ZhESxhK.gif
selçuk inan..
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Top halı sahanın dışına kaçınca kenarda yürüyüş parkurunda koşu yapan amcanın sahaya topu geri atması ve amcanın çocuklar tarafından çılgınlar gibi alkışlanmasının eşliğinde koşuya devam etmesi adlı Selçuk İnan çalışmasını izlediniz.
Neyin kafasını yaşıyor acaba orada![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Selçuk her maç böyle oynuyor ki. Gidip santraforda dikiliyor dolmuş bekler gibi.
[YOUTUBE="98JAt0NhcTw"]asd[/YOUTUBE]
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
El freni diye boşuna demiyoruz.
Pandev'i ben hala destekliyorum ama gidip o adamı alana kadar şu adamı takımda tutsaydık olmazmıydı ?
http://instagram.com/p/uyDe8_vY1t/?modal=true
Sekiz ayrı oluşumun yer aldığı Cimbom'da futbolcular neden bölündü? Hangi futbolcular, hangi grupta? Grup liderleri kim? Tablo çok çarpıcı.
Galatasaray'ın yeni yönetimi ilk iş olarak takımdaki grupçuluğu bitirmek için kolları sıvadı. Başta Abdurrahim Albayrak olmak üzere yöneticiler, birbirleriyle sorunlar yaşayan, bir araya gelmeyen, hatta gerekli olmadıkça konuşmayan oyuncuları yeniden kaynaştırmak için tam gün mesaiye başladı. Peki bu gruplaşmanın boyutları ne? Hangi grupta kimler var? Fotomaç'a göre işte yanıtlar:
FLORYA'NIN "ABİLERİ" BAŞI ÇEKİYOR
Takımda 3'ü ana grup olmak üzere 8 farklı grup var. Birinci ana grup, Selçuk ve Umut Bulut'un başını çektiği "Türk abiler" yapılanması. Gökhan Zan, Hakan Balta, Selçuk, Yekta, Yasin, Olcan, Burak ve Umut Bulut'tan oluşan "Türk abiler" takımın omurgası durumunda. "Türk abiler", Selçuk'un insiyatifini elinden aldığı gerekçesiyleSneijder'e mesafeliler. Bu grup, sürekli tribüne oynadığını iddia ettikleri Melo'ya da pek sıcak bakmıyor.
SNEİJDER VE NANDO, MELO'YA KÜS
İkinci ana grupta Muslera ile Sneijder'in ittifak halindeki gruplarının oluşturduğu "Avrupalılar" yer alıyor. Aslında bu sezona kadar "yabancılar" tek gruptu. Fakat Felipe Melo yüzünden yabancılar 3 gruba ayrıldı. Sneijder, İtalya'dan tanıdığı Dzemaili ve Pandev'le yakınlaştı. Muslera yedeği Sinan ve Chedjou ile üçlü oluştururken, Melo ise vatandaşı Telles'i ve Portekizli Bruma'yı yanına çekti. Yabancılardan Sneijder ve Muslera, Melo'yla konuşmuyor.
HAMİT KÜMENİN DIŞINDA
Dzemaili ve Pandev ile Muslera'nın grubundan Sinan ve Chedjou da Melo'ya karşı soğuk. Üçüncü ana grupta "Gençler" var. Semih'in ön planda olduğu grup, diğer oluşumlara eşit mesafede. "Türk abiler" ise "Gençler" grubunu yanlarına çekmek istiyor. Alt gruplardan biri de Veysel ve Tarık'tan oluşan "Eskişehirliler." Bu ikili "Türk abiler"e yakın. Ayrıca Sabri'nin de 3 gün öncesine kadar aralarında olduğu "Kadro dışılar" ve bağımsız Hamit de var.
Bağımsız hamit cumhuriyeti.
Haber fotomaçtan alıntıdır.
Brezilyalı Bruma![]()
ayni dili konusuyor iki ulke o yuzden brumayida brezilyali gostermislerdir.
bu arada sunu soleyim basinda albayrak vs hocayla devam etcez diyorlar ama ben inanmiyorum , maddi gelirleri kisacak simdiki yonetim 2015-2016 cl ye gitmemiz zorda o yuzden(mali olarak) hoca kendi camiamizdan tugay kerimoglu olabilir...
Last edited by byariff : 30.Ekim.2014 at 22:07
Takım içinde gruplaşma iddialarına hak veriyorum. Zaten maçları izlerken de takım oyunundaki kopukluk ve uyumsuzluk bariz belli ediyor kendisini.
Lucescu olacaksa değişsin hoca, aksi taktirde şuanda bir değişiklik yapmamalıyız.
Screw you guys, I'm goin' home
abooo bbg evine dönmüş
Bruma gene yok nedeni taktik olarak zayıfmış. Adam genç antremanlar ile geliştir ve oynat. Oynaya oynaya gelişecek takımımız Real, Barça olsa anlayacam diyecem ki Bruma beklesin önünde büyük yıldız var. Yazık valla..
Bugün Melo yok açıklanan on bire göre Sneijder yedek. Bakalım takım şimdi oynayacak mı sonuçta basına göre sevmedikleri 2 adam yok..
Bruma,Sneijder,Melo,Chedjou,Muslera,Semih,Koray ve Olcan.
Gerisi çöp.Hele hele Selçuk İnan ve Burak Yılmaz çöplükten çıkmışlar,küflenmişler,toprağa karışacaklar yakında.