Sayfa 552 / 578 İlkİlk ... 52452502542550551552553554562 ... SonSon
16,531 ile 16,560 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Prandelli kalmalı kesinlikle

Şansal Büyüka nın dediği doğruysa Prandelli nolursa olsun kalmalı ben yardımcılarımın parasını ben veririm diyen yabancı teknik direktör görmedim bu ülkede
    Last edited by E.Cartman : 28.Ekim.2014 at 14:16

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

galatasarayi bu durumdan ancak türkiye ligini yakindan taniyan ve basarili olmus bir hoca kurtarabilir ya lucescu ya daum..

kaptan hamit olmuş söylentiye göre.

güzel de ilk 11 oynamayan kaptan olmamalı. hamit umarım 11'e net yazılan adam statüsünü kazanır artık.

Daum sinyalleri vermiş zaten

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Prandelli'nin tek iyi yanı iyi niyetli olması zaten. Başka bir özelliği yok. Bize hoca gibi hoca lazım.

Quote Originally Posted by byariff View Post
    engin baytar verdigi sozu tutmus a2dekilere araba almis.

Oyuncak araba falan alsaymış

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Prandelli'nin tek iyi yanı iyi niyetli olması zaten. Başka bir özelliği yok. Bize hoca gibi hoca lazım.
    şu iyi niyet olayını da bi anlamadım ne yaptıda iyi niyetli oldu adam 4 yediğimiz şl maçının sonrasındaki röportajda dalga geçti resmen bizle bu mu iyi niyet ?

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

gelecek mayistaki 3 baskan adayi belli olmus

turgay kiran , adnan ozturk , cemal ozgurkey

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Duygun Yarsuvat: "Pandelli ile yollar ayrılırsa işler zorlaşacak ve yeni hocanın alışma süresi ile başarıya gitmesi çok zor olacaktır"

Duygun Yarsuvat: "Prandelli ile sezon sonuna kadar kesinlikle devam edeceğiz. Onunla çok başarılı bir sezon geçireceğimizi düşünüyorum"

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

İbrahim Coşkun'un yetiştirme bedeli ödenmiş ve profesyonel lisansı çıkartılmış ?

https://twitter.com/AslanStatistic/s...46992264638464

Bu adamın zaten 14 Ocak 2014'ten beri profesyonel lisansı var.

http://www.tff.org/Default.aspx?page...kisiId=1634968

Türkiye Kupası'nda yaklaşık 3 dakika süre aldı Tokatspor deplasmanında.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Quote Originally Posted by jevox06 View Post
    Duygun Yarsuvat: "Pandelli ile yollar ayrılırsa işler zorlaşacak ve yeni hocanın alışma süresi ile başarıya gitmesi çok zor olacaktır"

Duygun Yarsuvat: "Prandelli ile sezon sonuna kadar kesinlikle devam edeceğiz. Onunla çok başarılı bir sezon geçireceğimizi düşünüyorum"
    o zaman adam gibi destek vereceksin, topçuya karşı ezdirmeyeceksin tam yetki vereceksin.

bunları yapamıyorsan bunları senden zorla alacak adamı hoca yapacaksın.

umarım ilk söylediğim olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Top halı sahanın dışına kaçınca kenarda yürüyüş parkurunda koşu yapan amcanın sahaya topu geri atması ve amcanın çocuklar tarafından çılgınlar gibi alkışlanmasının eşliğinde koşuya devam etmesi adlı Selçuk İnan çalışmasını izlediniz.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Neyin kafasını yaşıyor acaba orada
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    analog basılı kalmış

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Selçuk her maç böyle oynuyor ki. Gidip santraforda dikiliyor dolmuş bekler gibi.

[YOUTUBE="98JAt0NhcTw"]asd[/YOUTUBE]
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

El freni diye boşuna demiyoruz.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Pandev'i ben hala destekliyorum ama gidip o adamı alana kadar şu adamı takımda tutsaydık olmazmıydı ?

http://instagram.com/p/uyDe8_vY1t/?modal=true

Sekiz ayrı oluşumun yer aldığı Cimbom'da futbolcular neden bölündü? Hangi futbolcular, hangi grupta? Grup liderleri kim? Tablo çok çarpıcı.
    Galatasaray'ın yeni yönetimi ilk iş olarak takımdaki grupçuluğu bitirmek için kolları sıvadı. Başta Abdurrahim Albayrak olmak üzere yöneticiler, birbirleriyle sorunlar yaşayan, bir araya gelmeyen, hatta gerekli olmadıkça konuşmayan oyuncuları yeniden kaynaştırmak için tam gün mesaiye başladı. Peki bu gruplaşmanın boyutları ne? Hangi grupta kimler var? Fotomaç'a göre işte yanıtlar:
    FLORYA'NIN "ABİLERİ" BAŞI ÇEKİYOR

Takımda 3'ü ana grup olmak üzere 8 farklı grup var. Birinci ana grup, Selçuk ve Umut Bulut'un başını çektiği "Türk abiler" yapılanması. Gökhan Zan, Hakan Balta, Selçuk, Yekta, Yasin, Olcan, Burak ve Umut Bulut'tan oluşan "Türk abiler" takımın omurgası durumunda. "Türk abiler", Selçuk'un insiyatifini elinden aldığı gerekçesiyleSneijder'e mesafeliler. Bu grup, sürekli tribüne oynadığını iddia ettikleri Melo'ya da pek sıcak bakmıyor.
    SNEİJDER VE NANDO, MELO'YA KÜS

İkinci ana grupta Muslera ile Sneijder'in ittifak halindeki gruplarının oluşturduğu "Avrupalılar" yer alıyor. Aslında bu sezona kadar "yabancılar" tek gruptu. Fakat Felipe Melo yüzünden yabancılar 3 gruba ayrıldı. Sneijder, İtalya'dan tanıdığı Dzemaili ve Pandev'le yakınlaştı. Muslera yedeği Sinan ve Chedjou ile üçlü oluştururken, Melo ise vatandaşı Telles'i ve Portekizli Bruma'yı yanına çekti. Yabancılardan Sneijder ve Muslera, Melo'yla konuşmuyor.
    HAMİT KÜMENİN DIŞINDA

Dzemaili ve Pandev ile Muslera'nın grubundan Sinan ve Chedjou da Melo'ya karşı soğuk. Üçüncü ana grupta "Gençler" var. Semih'in ön planda olduğu grup, diğer oluşumlara eşit mesafede. "Türk abiler" ise "Gençler" grubunu yanlarına çekmek istiyor. Alt gruplardan biri de Veysel ve Tarık'tan oluşan "Eskişehirliler." Bu ikili "Türk abiler"e yakın. Ayrıca Sabri'nin de 3 gün öncesine kadar aralarında olduğu "Kadro dışılar" ve bağımsız Hamit de var.

Bağımsız hamit cumhuriyeti.

Haber fotomaçtan alıntıdır.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Brezilyalı Bruma

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Brezilyalı Bruma
    ayni dili konusuyor iki ulke o yuzden brumayida brezilyali gostermislerdir.

bu arada sunu soleyim basinda albayrak vs hocayla devam etcez diyorlar ama ben inanmiyorum , maddi gelirleri kisacak simdiki yonetim 2015-2016 cl ye gitmemiz zorda o yuzden(mali olarak) hoca kendi camiamizdan tugay kerimoglu olabilir...
    Last edited by byariff : 30.Ekim.2014 at 22:07

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Takım içinde gruplaşma iddialarına hak veriyorum. Zaten maçları izlerken de takım oyunundaki kopukluk ve uyumsuzluk bariz belli ediyor kendisini.

Lucescu olacaksa değişsin hoca, aksi taktirde şuanda bir değişiklik yapmamalıyız.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

abooo bbg evine dönmüş

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Yalanladı bunu Drogba.

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Selçuk her maç böyle oynuyor ki. Gidip santraforda dikiliyor dolmuş bekler gibi.

[YOUTUBE="98JAt0NhcTw"]asd[/YOUTUBE]
    Video harika olmuş yapanın ellerine sağlık.

Nesil
    2007
    Yer
    Şeref Bey'den

Bruma gene yok nedeni taktik olarak zayıfmış. Adam genç antremanlar ile geliştir ve oynat. Oynaya oynaya gelişecek takımımız Real, Barça olsa anlayacam diyecem ki Bruma beklesin önünde büyük yıldız var. Yazık valla..

Bugün Melo yok açıklanan on bire göre Sneijder yedek. Bakalım takım şimdi oynayacak mı sonuçta basına göre sevmedikleri 2 adam yok..

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bruma,Sneijder,Melo,Chedjou,Muslera,Semih,Koray ve Olcan.

Gerisi çöp.Hele hele Selçuk İnan ve Burak Yılmaz çöplükten çıkmışlar,küflenmişler,toprağa karışacaklar yakında.

Quote Originally Posted by lionelforlan View Post
    Prandelli kalmalı kesinlikle

Şansal Büyüka nın dediği doğruysa Prandelli nolursa olsun kalmalı ben yardımcılarımın parasını ben veririm diyen yabancı teknik direktör görmedim bu ülkede
    Bu kadar taktik zaaflari olan bi teknik direktor kalmamali hocam. Veysel gibi bi adami oynatan hoca mi olur. Maksat paraysa ersun yanal veya mustafa denizli gibi kaliteli teknik direktorler bu adamin aldigi paranin daha cuzzi bi miktarina mukemmel isler yapar.

Mesaj Yetkileri