Sayfa 553 / 569 İlkİlk ... 53453503543551552553554555563 ... SonSon
16,561 ile 16,590 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Sinan şu takımda mutlak 11 olmalı,yerine oynayacak başka oyuncu yok,kanatlı oyun oynuyorsan şu an kanatlarda oynamayı hak eden iki oyuncu varsa Sinan&Yasin'dir.Pandev'i çıkarırsın,Sneijder'i ortaya çeker sola Yasin'i koyarsın ancak ben paslaşarak bir üretkenlik ortaya koyma konusunda Pandev&Burak&Sneijder üçlüsünün sürekli yer değiştirip birbirlerine pozisyon yaratacağını ve Sinan'ın savunma arkasına yapacağı koşularla etkili olabileceğimizi düşünüyorum.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bence Sinan'ın hala zamana ihtiyacı var. Bruma kadar olmasa da o da mental açıdan hazır değil henüz. Yasin şu an için orayı en çok hakeden yedek.

Bu arada bir kaç hafta sonra öldürücü Sneijder totemimi devreye sokuyorum beyler haberiniz olsun
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Kayseri'yi haftaya yenip derbide de yenilmezsek önümüzü açık görüyorum ben.

Bunlar olursa 33. haftaya kadar en sıkıntılı maç Trabzon deplasmanı olacaktır.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Melo, bel fıtığı teşhisiyle ameliyata alınmış. Büyük bir ihtimalle sezonu kapattığı söyleniyor...
    Steam ID : byildirim04

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Takımda yeri dolmayacak üç isimden birisiydi Melo,sezonu kapattığını düşünmüyorum ancak en az 3-4 maçı kaçıracaktır.Yokluğunda Dzemaili verilen şansı değerlendirecektir,inanıyorum ona,inanmaktan başka çaremiz yok.

Nesil
    2014
    Yer
    Utrecht

Chedjou'yu denemeliyiz, Hakan Balta defansi toparlar.

Tapatalk ile gönderildi.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

4-6 hafta içinde fizyoterapi çalışmalarına başlayacakmış Melo,7-8 haftaya da takımla çalışmaya başlasa,cidden sezonu kapattı diyebiliriz.Bu sene hiç zorlamadan tedavisini yapsın,kimse maçlara falan yetiştirmeye çalışmasın.Melo güçlü bir oyuncu,en kısa sürede toparlanıp dönecektir ama bu sezon için geçerli değil bu.

Fıtık bile olsa ameliyat bu,benim arkadaşım Ağustos ayında basit bir ameliyat oldu,ona rağmen hala oynayamıyor,oynamaya çekiniyor.

Bu işler öyle oldu bittiye getirilmemeli Melo ne kadar önemli bir oyuncu olsa da kalan futbol hayatında verimli olmak istiyorsa,bu sezon artık oynamamalı.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bizim lig 21 hafta değil miydi ya ? Hazır Melo'da sakatken,lider de olmuşken bitirelim hemen.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Melo'nun yerinde Chedjou'yu denemeli Hamza Hoca. Baya benzer tipte oyuncular. Stoper de Semih - Koray ikilisini izleyebiliriz. Fena da olmaz.

Olabilir. 1 yabancı hakkı da açılmış olur. Pandev, Telles de oynayabilir.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Kayseri maçında bu şekil oynamalıyız.Burak'ın sakatlığı varmış hafif,riske etmeye gerek yok bence.Bruma yerine de Sinan oynamalıdır,gerçi Telles'i yazacaktım ancak Sinan benim favorilerimden birisi haline geldi,hızı,top sürüşü ve fiziği ile bizim ligde her türlü götürür kanatları.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu hafta Dzemaili'nin durumunu görmek lazım. Eğer iyiyse FB 11'im budur benim. Eğer Dzemaili toparlayamamışsa ya Chedjou'yu öne atıp yerine Balta'yı koyulacak ya da Dzemaili yerine Yekta'yı oynayacak.

Nesil
    2013
    Yer
    Budapeste

Dzemaili Melo'nun alternatifi olmaz cünkü iki farkli tipte oyuncular.

Dzemaili top tasiyan dikine oynayan savunmasi yetersiz oyuncu. Melo ise aksine savunmada cok iyi ki ligin en cok kritik top kapan oyuncusuymus mac basina 8 ile sanirim.

Dzemaili-Hamit-Selcuk 3lüsünü birarada görürsek daha iyi olur.

Ayrica Semih ve Koray ikilisiyle savunmanin kevgire dönecegi düsüncesindeyim özellikle Semih iki sezondur kötü.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GicaHagi View Post
    Dzemaili Melo'nun alternatifi olmaz cünkü iki farkli tipte oyuncular.

Dzemaili top tasiyan dikine oynayan savunmasi yetersiz oyuncu. Melo ise aksine savunmada cok iyi ki ligin en cok kritik top kapan oyuncusuymus mac basina 8 ile sanirim.

Dzemaili-Hamit-Selcuk 3lüsünü birarada görürsek daha iyi olur.

Ayrica Semih ve Koray ikilisiyle savunmanin kevgire dönecegi düsüncesindeyim özellikle Semih iki sezondur kötü.
    Oynar orda Cemal oynar Orada oynamayı bilir, Melo kadar etkin olamasa da sağlıklı bir Cemal orada Hamit'ten falan çok daha iyidir. Ben Hamit'i zaten yazmıyorum kadroya bile

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Hamit oynamasın arkadaş,Hamit varsa şampiyonluk yoktur.Adam o kadar kötü ki dayanamıyorum sahada görmeye,ne attığı pasta ne yaptığı mücadele de bir olay var,normal bir orta saha oyuncusu rakibi ile ikili mücadeleye girmeden topu takım arkadaşına yollar,bu adam pası alıyor gidiyor bir güreşiyor rakibiyle,topu kurtarırsa amenna pası atıyor,kurtaramazsa kontra yiyoruz,her maç kilit 4-5 tane top kaybı oluyor.

Sivasspor maçında iyi oynadı diyende net yanlıştır.Sivasspor o kadar boş bıraktı ki bizi Melo olsa maç 4-5 farka giderdi ilk yarıda,ama Hamit o kadar net pas hataları,yanlış tercihler yaptı ki televizyon karşısında delirdim.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

selcuk-sabri yapardim ben ortasahayi... sabrinin orda oynamisligi var hirsiylada birseyler yapar bence...

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Cemal'i detaylı olarak takip eden birisi olarak, savunma yapmayı çok iyi biliyor. Fakat bilmekle, uygulamak arasında çok fark var. Eğer dikkat ettiyseniz, karşısında topla gelen rakibe karşı hep sağ tarafını kapatıyor ve soldan geçmesi için rakibe adeta tuzak kuruyor. Genelde de bu şekilde çok iyi bir top kapma yüzdesi yakalamıştı Napoli'de. Bu tarz zeki oyuncular, oyunun her yönünde olumlu katkı verir. Yeter ki şans verilsin, güvenilsin.

Madem herkes onermis ben de telles I öneriyorum ortasahada

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Madem herkes onermis ben de telles I öneriyorum ortasahada
    Aslında olabilir Oyun zekası ve teknik kapasitesiyle kotarabilir orayı ama fiziksel olarak zorluk çeker bence. Selçuk yerine kullanılabilir de Melo yerine kullanılması zor gibi.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

4-5-1e dönmek zorundayız melo yokken. 4-2-3-1'de onun yerine maalesef oyuncumuz yok. savunma önünde hamit,dzemaili,selçuk 3 mc olarak oynamalı. sola yakın dzemaili, sağa yakın hamit. sol açık sneijder,sağ açık bruma,forvette de burak. savunma 4'lüsü olcan,semih-koray-sabri. bu diziliş ve 11 melo'nun açığını hissettirmez ve ortasahada da dirençli olur... inşallah tek ön libero olarak hamit-dzemaili ya da yekta'yı oynatmaz hamza hoca...Kesinlikle DMC'siz ve 3 MC ile sahaya çıkılmalı...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Hocam Chedjou'yu niye gömdünüz hemen

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hamit dmc, selçuk sagMC (dlp veya b2b) ve sneijder sol MC (AP) oynayabilir. Bu durumda yasin sol mcnin defansis açığını kapatan bir ml-aml oynar tıpkı Olcay sahan gibi. Bruma daha ofansif Amr oynar.

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Hamit dmc, selçuk sagMC (dlp veya b2b) ve sneijder sol MC (AP) oynayabilir. Bu durumda yasin sol mcnin defansis açığını kapatan bir ml-aml oynar tıpkı Olcay sahan gibi. Bruma daha ofansif Amr oynar.
    Ne yaptin kardeşim sen elek oluruz boyle un elerler cay demlerler suzgec oluruz
    Zaten takim savunmasi adina bi emare yok takimda biteriz yemim ederim

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

siz melo'nun defansif yönünü küçümsüyorsunuz. fb de mehmet topal'dan başkası tek dmc oynamaz... Gs de melo'dan başkası tek dmc oynamaz... eğer melo yoksa 3 mc'den farklı sistemler bizi sıkıntıya sokar...3 mc'nin içinde de kesinlikle sneijder,emre çolak gibi yaratıcı ama top kapma kabiliyeti zayıf oyuncular olmamalı. hamit-selçuk-dzemaili-yekta 4'lüsünden 3 tanesi inşallah bu akşam ilk 11 ve MC'de oynar...

chedjou konusunda ben stoperlerin içinden en çok onu begeniorum ama 2 türk olacaksa koray-semih olur dedim. zaten semih olmadıgına göre chedjou oynayacak
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Üç maçtır benim yazdığımın daha ofansifini oynuyoruz abi (4-4-1-1 yerine 4-2-3-1)

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Üç maçtır benim yazdığımın daha ofansifini oynuyoruz abi (4-4-1-1 yerine 4-2-3-1)
    Iste fener macina da öyle oynamayiz inşallah
    Dun gordun kazanmaya inanci sifir Erciyes bile karsimizda barca gibi top yapti

ama dogru diyorsun dizilim olarak senin yazdığından daha ofansif yalan yok
    Last edited by davidvilla : 28.Şubat.2015 at 10:29

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

İki haftada elimize geçen fırsat ve bugün kazanmış olsaydık Fenerbahçe adeta şampiyonluktan elini ayağını çekecekti ama olmadı.Sağlık olsun.

Her şeye rağmen yine bizim elimizde lig,lider hala biziz,orada kalmak da bizim elimizde.Evet mağlubiyet moral bozdu ama bundan etkilenmeden devam etmek lazım.

4 lerden buralara geldik sampiyon olursak saglam bir hikayesi olacak. Şampiyon olamazsak da ben bu takima kizamam. Su an eldekiyle maksimum yapabilecegimizi yapiyoruz

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Umut Bulut'u oynatmasın artık şu adam,kampanya falan yapalım ya,geniş kitleli bir şey yapalım gönderilmesi için,imza toplayalım sokağa çıkıp,o imzaları da kulübe fakslayalım.

Ayıptır günahtır Umut Bulut gibi yetenek fakiri milyon eurolar kazanırken halı sahalarda ne adamlar yok oluyor.Torpili sağlam yerdense demek ki Fransa'ya bile gitti.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

İşte Galatasaray'ın borcu! - Amk Spor Gazetesi

Galatasaray 'Burger' açıyor!

Bu iki haber, kulüple ilgili bizlere aktarılmayan birçok şeyi açıklar nitelikte..

Artık maddi sıkıntılardan dolay her türlü sektörden medet ummaya başlar oldu camia.

Eğer bu sezon şampiyon olamazsak, çok zor günler bizi bekliyor. Belki de önümüzdeki sezon Avrupa kupalarına katılamayabiliriz ve daha da ilerisi yani 4-5 sezon içinde de yokları oynarız. Allah yardımcımız olsun..

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Kulübün elinde gayrimenkul var en azından,onlar satılır borcun büyük bir bölümü eritilir.Olmadı en kötü bir sponsor bulmak gerekir,gerçi o kadar büyük meblağlar verebilecek sponsoru nereden bulacağız onu da bilmiyorum.

Doğru bir planlama ve gereksiz harcama yapmadan bu borcu kapatabiliriz.Bunun da en az bir 10 yılı var.

Bu arada borç 300 milyon euro bile etmiyor,öyle haberlerde şaşalı 831 milyon yazmayı biliyorlar.Riva'yı satsak zaten borcun %60-70'i ödenir ama bir de şu var,o borcun büyük kısmı banka kredileri,onlarda taksit taksit ödeniyor Denizbank'a,yani ödenecek deniyordu

Galatasaray, Denizbank ile kredi anlaşması imzaladı

Buyurun.

Mesaj Yetkileri