Sayfa 554 / 896 İlkİlk ... 54454504544552553554555556564604654 ... SonSon
16,591 ile 16,620 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Boylesi bir ortamda iyi cesaret Sow' a talip olmak. Ne olacagi belli olmayan gunler yasaniyor. Hani derler ya borsada, pozisyonunuzu koruyun, oyle bir durumdayiz bence FB olarak. Riske girilecek zaman degil. Haa, bi garanti alinmistir islerin yoluna girecegine dair, o baska. Tabii ki takimimiza bu konuda guveniyoruz ama FB yonetimi altindaki her sahsa kefil olamam dogrusu ve yapmis olabilcekleri bi yanlis yuzunden takim tepetaklak olabilir. O yuzden transferde ucuk rakamlarin olucagini zannetmiyorum. Sow da zor. Bobo olur bak

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Kendisinden şüphe eden bi takım risk almaz hem daha uefadan gelicek 45 m $ımız var

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    Kendisinden şüphe eden bi takım risk almaz hem daha uefadan gelicek 45 m $ımız var
    Ben de onu diyorum zaten, bu transferi yapicaklarsa eger sike davasi kapanmis demektir. Sezon basindaki ortami biliyorsunuz cunku. Ben bundan pek emin degilim, yine Sow transferini uzak goruyorum o yuzden. Kiralik ya da bonservisi elinde olanlarla ilgileniceklerdir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Risk olarak görmüyorum, sonuçta sonuç ne olursa olsun Sow elden çıkarılabilir rahatlıkla. Alınan fiyata satılamasa da, risk alınabilecek düzeyde bence. Eğer alınabiliyorsa tabi.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

En kotu kiralik veririz sezon basinda Dogru diyosun...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

beşiktaşa kiralarız düşsek te

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Risk olarak görmüyorum, sonuçta sonuç ne olursa olsun Sow elden çıkarılabilir rahatlıkla. Alınan fiyata satılamasa da, risk alınabilecek düzeyde bence. Eğer alınabiliyorsa tabi.
    Bende bu şekilde düşünüyorum ama bunu yapan Fenerbahçe neden sene başında böyle bir karar almadı. Satılan oyuncular (Santos, Niang, Lugano) şuan veya sezon sonunda yine o fiyatlara çok rahat satılabilirdi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Bende bu şekilde düşünüyorum ama bunu yapan Fenerbahçe neden sene başında böyle bir karar almadı. Satılan oyuncular (Santos, Niang, Lugano) şuan veya sezon sonunda yine o fiyatlara çok rahat satılabilirdi.
    Niang ın kendisine 4M teklif ettiler ve bize gelen para da 7M du sanırım yanlış hatırlamıyorsam ve yaşı belli. onun kalması zordu. Lugano zaten her transfer döneminde sorundu, gitmesine şaşırmamak lazım. Santos durabilirdi. ona da 7M verildi. daha fazla olabilirdi ama 7M o kadar kötü değil.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

santos demişken fotomaç santosu arsenal geri verebilir demiş gülüyorum

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

O dön kriz yönetiminde biraz bocaladık sakin kalamadık diye düşünüyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Sow gelsin istiyorum bende gerçekten harika yararı olur bize Sow'un...Bide Krasic vardı noldu ona adı anılmıyor bu aralar göremiyorum

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Krasic extraya giriyor Sow ve Bobo gelsin yeter.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ya da sow yada bobo gelsin yeter

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Lugano kendisi ayrılmak istedi, daha doğrusu sözleşmesindeki serbest kalma hakkını kullanıp gitti. Hata bu bedele imza atmasına vesile olanlarda ama Lugano parayı çok seven birisi, bunu her sözleşme yenileyeceği dönemde gördük ve bu maddeyi de koydurmasına şaşırmıyorum.

Santos ile Aykut Kocaman pek anlaşamıyorlardı. Hatta geçen sezon devre arası baya tartışmalar olmuştu, sonradan takıma kazandırdı Aykut Kocaman Santos'u ve gereken verimi de aldı ama demek ki isteyen çıktığında sattı. Hem de isteyen takım Arsenal ve verdikleri para da iyiydi, bu sebeple Santos'un gitmesi de kemerleri sıkma adına değildi.

Emenike zaten ülkede kalmak istemiyordu, ona hiç girmeyelim.

Niang neden ayrıldı bilmiyorum ama ŞL'ye gitsek kesinlikle ayrılmazdı. Belki Emenike ve Santos yine giderdi ama Niang ve Lugano kesinlikle kalırdı. Galiba Niang son sözleşmesini yaparak, iyi para kazanayım diye düşündü ve o dönemde gitmek isteyene zorluk çıkarmayacağını söylediği için yönetim, gönderildi.

Yoksa amaç küçülmek olsaydı, Stoch ve Dia'yı da rahatlıkla elden çıkarabilirdi Fenerbahçe. Ama Bienvenu hamlesi hataydı, sezon başında neyin ne olacağı belli olmadığından iyi forvet transferi yapılmadı, para harcamak istemediler bu konuda. Şimdi iddianame de açıklandı, Aziz Yıldırım'ın aklanacağına inancı tam, savunmalarım hazır diyor, federasyon devam eden sezonda karar almayacağını söyledi, gelen oyuncu en azından sezon sonuna kadar katkı verecek, küme düşürülme olursa zaten kiralanması ve satılması kolay oyuncu, olmazsa zaten sıkıntı yok.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Noldu diye sorduk adamlar Sow,Bobo yeter diyorlar ya

Ne oldu yani red mi yedik diye sordum yeter bencede gereksiz şuan Krasic iyi adam ama gerek yok

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Sow Fenerbahçe'de. Bonservis bedeli 12 Milyon Euro , yıllık alacağı ücret 3.2 Milyon Euro... Kaynak : Aygün Özipek

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Default Fener'e geri dönmek istiyor!

F.Bahçe'nin şike soruşturması patlak verince sezon başında takımdan ayrılan yıldız futbolcu, pişman oldu.

F.Bahçe'nin şike soruşturması patlak verince sezon başında takımdan ayrılan yıldız futbolcu, pişman oldu.

Milliyet'in haberine göre F.Bahçe'nin şike soruşturması patlak verince sezon başında 7 milyon euro'ya Arsenal'e sattığı Andre Santos, pişman oldu. Ada ekibinde dikiş tutturamayan, sakatlığı sonrası iyice gözden düşen sambacı, teknik direktör Arsene Wenger'in sol beke Lyon'dan Cissokho'yu istemesi üzerine kulüp aramaya başladı. Brezilyalı oyuncunun menajeri Nasır Abdullah'ın eski takımı F.Bahçe başta olmak üzereTürkiye'den 3 kulüple görüşme halinde olduğu kaydedildi. Arsenal'in Santos'u 3.5 milyon euro'ya bırakabileceği iddia edildi.

Milliyet

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Aygün Özipek " Cenk Tosu gece 10 uçağı ile İstanbul'a geliyor. Sorun yok. İşlem tmm. hayırlı olsun...." yazmış twitterden.
    Nam-ı diğer [Rec]ep

İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Benim adaşsa doğru olmama ihtimali yüksek

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Benim adaşsa doğru olmama ihtimali yüksek
    Bir ilk yaşadım ve senin şu esprine güldüm

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Flaş! Fenerbahçe için İstanbul'da!
    Gaziantepspor'un genç oyuncusu Cenk Tosun Fenerbahçe ile görüşmek üzere İstanbul'a geldi.

12 Ocak 2012 Perşembe - 22:22
    DHA
    Doğan Haber Ajansı'nın servis ettiği habere göre; Gaziantepspor'un golcü futbolcusu Cenk Tosun'un, Fenerbahçeli yöneticilerle görüşeceği, yarın da Aykut Kocaman ile buluşacağı öğrenildiği iddia edildi.

Ne yani hem Sow hemde Cenk mi geliyor ikisinin haberinide aynı adam yapmış eğer sadece Cenk gelecekse çokta bir fark yaratacağını sanmıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Heroon View Post
    Ne yani hem Sow hemde Cenk mi geliyor ikisinin haberinide aynı adam yapmış eğer sadece Cenk gelecekse çokta bir fark yaratacağını sanmıyorum.
    Ömer Temelli alınabilirse 2 forvetin alınacağını söylemişti..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Zaten bu takıma 1 değil 2 forvet lazım. Eldekilerin de rekabete girip performanslarını arttırmaları adına 2 forvet şart.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Yoksa hem Cenk hem Sow mu geliyor

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ben Cenk'i beğeniyorum hem yaş olarak uygun hem de alt yapısı iyi gelişmiş bir oyuncu. Son haftalarda gollerde atmaya başladı ve kendine geldi. Mutlaka alınmalı Semih ve Bienvenu'yu sahada gördükçe tüylerim diken diken oluyor
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Güiza'dan sonra 1 sezonluk patlama yapan oyuncular için kafalarda daha fazla soru işareti oluşuyor. Ancak yerli anlamında alınabilecek fazla golcü yok. Mevlüt var, maliyeti yüksek. Bunun haricinde akla Cenk geliyor. Bu sezon pek iyi performans sergilediği de söylenemez ama en azından geçen sezon kalitesini görmüştük. Maliyeti fazla değilse mantıklı bir hamle olabilir.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

henri üç gol attı biletler iptal

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Cenk bence semihden daha faydalı olur ve çokda iyi oldu

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Ersin Düzen @ersinduzen 4 dakika

fenerbahçe'nin cenk tosun ile anlastigina dair haber, gaziantep'te sahte bir tweeter hesabindan kaynaklaniyor. haber kesinlikle yalan!

Mesaj Yetkileri