Sayfa 555 / 578 İlkİlk ... 55455505545553554555556557565 ... SonSon
16,621 ile 16,650 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Son 2 sezonla bu sezonun farkı çok net bek farkı oldu. Riera'yı Eboue'yi Sabri'yi arar olduk ŞL'de. Tabii bir de kanatları. Amrabat ne ortalar açıp gol attırmıştı ilk sezon. Geçen sezon desen Umut'la Drogba akıyordu ŞL'de. Bu sezon izleriz öyle. Muslera'da çok tutuk bu aralar ama yine de ona yüklenmemek lazım. Bu arada Sneijder'in nesi sorun yahu yapmayın etmeyin Allah aşkına.

arka 4'lü önemli beyler yoksa arkayı rakip 4lüyor .

şaka değil cidden söylüyorum bizim şu arka 4lüyü sağlama almamız lazım.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by E.Cartman View Post
    Bize bi Nonda bi de Keita lazım
    Duygulandırdın Netanya'ya attığı frikik golü yeter bee

Dünkü macta olayların sebebi orada bulunan dortmund tribunundeki birinin pkk bayragi acmasiymis. O tribundeki turkler tartaklamislar bizim tribünden de oraya meaale firlatmislar bayragi görünce. Video falan da var ama ne kadar dogrudur bilinmez

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Dünkü macta olayların sebebi orada bulunan dortmund tribunundeki birinin pkk bayragi acmasiymis. O tribundeki turkler tartaklamislar bizim tribünden de oraya meaale firlatmislar bayragi görünce. Video falan da var ama ne kadar dogrudur bilinmez
    Olaylarin sebebi dedikleri sonradan Dortmund tribününe atılan meşalenin sebebi. Ondan önce oyunu durdurmalarında veya önceki maçlarındaki taşkınlıkların nedeni neymiş peki, bıraksınlar bu işleri adamlar Belçika 2. lig takımıyla yapılan hazırlık maçında bile oyun durdurdular. Bunun adı taraftarlık falan değil kusura bakmasınlar.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Selçuk'un yerine artık nolur başkası oynasın. Furkan en az 11km koşmazsa söz veriyorum bir daha Selçuk'a laf etmem ya.

Ayakta duramıyor, pas atamıyor, dribbling desen yok, adamın tek özelliği frikik. Başka gerçekten özellik yok, savunma desen yapamıyor..

http://i.imgur.com/CiuItx0.gif
    http://i.imgur.com/fTDaPId.gif
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Selçuk'un yerine artık nolur başkası oynasın. Furkan en az 11km koşmazsa söz veriyorum bir daha Selçuk'a laf etmem ya.

Ayakta duramıyor, pas atamıyor, dribbling desen yok, adamın tek özelliği frikik. Başka gerçekten özellik yok, savunma desen yapamıyor..

http://i.imgur.com/CiuItx0.gif
    http://i.imgur.com/fTDaPId.gif
    Sirf bunun için imza kampanyası açmayı düşünüyorum change.org da.

Quote Originally Posted by E.Cartman View Post
    Olaylarin sebebi dedikleri sonradan Dortmund tribününe atılan meşalenin sebebi. Ondan önce oyunu durdurmalarında veya önceki maçlarındaki taşkınlıkların nedeni neymiş peki, bıraksınlar bu işleri adamlar Belçika 2. lig takımıyla yapılan hazırlık maçında bile oyun durdurdular. Bunun adı taraftarlık falan değil kusura bakmasınlar.
    Kizma olm ben atmadim mesaleyi biz turk milleti olarak modern olamiyoruz. Gurbetcisi de oyle. Kafa hala 90larda.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kizma olm ben atmadim mesaleyi biz turk milleti olarak modern olamiyoruz. Gurbetcisi de oyle. Kafa hala 90larda.
    Yok abi sana kızmadım zaten Deli oluyorum bu adamlara. Rakip takım taraftarı olsa bunların yerinde bu kadar sabote edemez takımı ya. Bi de sorsan büyük taraftar, müthiş tribüncüler.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

manciyi 2. yarı neredeyse hiç oynamayan drogba taşımış sneijder de gitsin zaten o bozdu müthiş takımımızı yoksa selçuk burak sabri umut aydın yekta falan müthiş oyuncular

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Uğur Meleke, Selçuk kadro dışı kalmalı dedi. TRT'den kovuldu.

Abdullah Avcı Selçuğu oynatmadı, Milli Takım'dan kovuldu.

Mancini Selçuğu göndermek istedi, Mancini kovuldu.

Yoksa ?

Yoksa selcuk aslinsa rte mi ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yoksa selcuk aslinsa rte mi ?
    yok abi birinin canına kastetmedi henüz bildigimiz kadarıyla selcuk..
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Herşeyi geçtim, şu takıma bu adam kalibresinde bir forvet getiremedik ya, yuh olsun.

Drogba neydi ? diyeceksiniz. Maliyeti Nonda'nın 10 katıdır neredeyse. Nonda gibi gösterişsiz fakat fırsatçı bir siyahi forvetimiz olsa, inanın bu takım çok farklı olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Şeref Bey'den

Quote Originally Posted by jevox06 View Post
    Uğur Meleke, Selçuk kadro dışı kalmalı dedi. TRT'den kovuldu.

Abdullah Avcı Selçuğu oynatmadı, Milli Takım'dan kovuldu.

Mancini Selçuğu göndermek istedi, Mancini kovuldu.

Yoksa ?
    Selçuk olayı olsa AMK yazardı, AMK bakın ne yazmış

http://amkspor.com/2014/11/07/trt-ug...ayirdi-368324/

O yüzden sorduğun sorudaki ismi değiştir sor, geçmişe bak bence doğrudur..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sübliminal mesaj

Edit: Uğur Meleke hak etmiş yalnız bu ayrılığı. Devletin kanalında böyle bombalama yapılır mı yahu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

http://www.milliyet.com.tr/Skorer-Tv...VQdSAUtXC.html

Levent Tüzemen'den nefret ettiğim kadar başka kimseden nefret etmiyorum herhalde ya. Bu ne cahil, ne bilgisiz bir adamdır. Tam bir yeniçeri yemin ederim. Verin Fatih hocanın yanına hemen bunu. Geçen sene de sürekli Fatih hoca blablabla edebiyatı yapmıştı. Bomboş bir herif.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Uğur Meleke çok doğru konuşmuş aslında, Emre için, Aziz için, Fikret Orman için söylediklerinde yanlış bir şey yok

Quote Originally Posted by dAleksic View Post
    Herşeyi geçtim, şu takıma bu adam kalibresinde bir forvet getiremedik ya, yuh olsun.

Drogba neydi ? diyeceksiniz. Maliyeti Nonda'nın 10 katıdır neredeyse. Nonda gibi gösterişsiz fakat fırsatçı bir siyahi forvetimiz olsa, inanın bu takım çok farklı olur.
    Nonda sakatlik yaşadı gercekten dizinde sorunlari vardi yoksa bize gelmezdi bile. Monaco'da baya monacoydu o siralar drogba marsilyada neyse o da monacoda oydu. Yani gosterissiz degil aslında tamamen o diz sakatligi yuzunden bize geldi zaten.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Sadece Nonda değil bence uzun süre forvet konusunda sıkıntı yaşamadık biz. Hakan Şükür-Arif ikilisi ile başlayan süreç Nonda-Baros ikilisine kadar devam etti bence.Ne zaman 12-13 sezonu geldi işte o zaman çok yanlış tercihler yaptık forvet konusunda.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Sadece Nonda değil bence uzun süre forvet konusunda sıkıntı yaşamadık biz. Hakan Şükür-Arif ikilisi ile başlayan süreç Nonda-Baros ikilisine kadar devam etti bence.Ne zaman 12-13 sezonu geldi işte o zaman çok yanlış tercihler yaptık forvet konusunda.
    uzun süre forvet sıkıntısı yaşamadık mı ne çabuk unutmuşsunuz forvetsizlikten arda nın forvet oynadığı dönemi (baros ta nonda da sakattı) sonra jo falan geldi nonda yollanıp avrupa liginde yine forvetsiz kaldık ligde yalçın ayhan ( aka kasap ) jo yu sakatlamıştı zaten direk

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Facx View Post
    uzun süre forvet sıkıntısı yaşamadık mı ne çabuk unutmuşsunuz forvetsizlikten arda nın forvet oynadığı dönemi (baros ta nonda da sakattı) sonra jo falan geldi nonda yollanıp avrupa liginde yine forvetsiz kaldık ligde yalçın ayhan ( aka kasap ) jo yu sakatlamıştı zaten direk
    Olum sakatlık ayrı bir mesele,forvetlerimiz sağlam olduğu zaman bir sıkıntı yaşamadık hiç bir zaman.Gelen her oyuncu katkı sağladı.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

son 10 yilda gelen en iyi forvet yabanci olarak baros-elmander-nonda-drogba

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Prandelli Bruma için:"Antrenmanlarda hiç çalışmıyor. Tembellik yapıyor. Hafta içi antrenmanlarda onu dikkatle takip ediyorum." (Haber Türk)

Prandelli:"Arkadaşları koşup forma için mücadele ederken, Bruma bunu yapmıyor. Çalışmazsa bu takımda forma giyemez. Bunu iyice anlamalı."

Eğer bu sözler doğruysa Hamit,Selçuk,Burak falan ne diye forma giyiyor ? Mücadeleden yoksun bu adamlara niye forma veriyorsun ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nonda takımın hızını çok yavaşlatıyor diye herkes eleştiriyordu. Selçuk İnan'ın bu konuda forvet versiyonuydu. Pas verene kadar bütün rakip takım yerlesiyordu.
    Last edited by Redrum : 08.Kasım.2014 at 14:28

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

ali lukunku der giderim

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    ali lukunku der giderim
    Ali Lukunku,Jo,Mehmet Batdal,Berkant Göktan,Mbo Mpenza,Bratu,Heinz,Yaser Yıldız,Stancu,Sercan falan da var yani ama 1993-2013 arasında ki asıl forvetlere baktığımız zaman ;

Hakan Şükür,Arif Erdem,Kubilay Türkyılmaz,Serkan Aykut,Jardel,Necati Ateş,Ümit Karan,Milan Baros,Johan Elmander,Didier Drogba gibi oyuncular da var.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Ali Lukunku,Jo,Mehmet Batdal,Berkant Göktan,Mbo Mpenza,Bratu,Heinz,Yaser Yıldız,Stancu,Sercan falan da var yani ama 1993-2013 arasında ki asıl forvetlere baktığımız zaman ;

Hakan Şükür,Arif Erdem,Kubilay Türkyılmaz,Serkan Aykut,Jardel,Necati Ateş,Ümit Karan,Milan Baros,Johan Elmander,Didier Drogba gibi oyuncular da var.
    şu jardel keşke gitmeseydi be ceza sahası içinde çok iyiydi

Kubilay dedin beni bitirdin su an. Ah be. Onun gibi bir turk futbolcu gormedim. Hem yetenek hem karakter hem de entellektüel olarak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Rüyamda Ali Lukunku'yu gördüm. Bir süper lig ekibine transfer oluyordu..
    Futbolcu Bilgileri

Mesaj Yetkileri