Adam golcü abi,belki de o yüzden evlendi![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
buyuk baskan 10 nisanda aciklicakmis aday olup olmucagini ve bu sefer yonetiminde ali sabanci ve haldun ustunberk vs olcak diyorlar... twitterdeki bazi gs kongre uyeleri falan aday olucak diyorlar ama bakalim ne olcak...
https://vine.co/v/OLYQixDamd7
Bu yeni sesi soluğu çıkanlar daha önce nerdeydi? Tabii şampiyonluğu oynayan takım ardından gelecek paralar az çakal değiller.
www.youtube.com/watch?v=XzyRm2gjPk0
Çok güzel bir video yapmışlar, tekrar tekrar gaza geliyorum.
Footyheadlines'a göre gelecek sezonun 2. ve 3. forması
![]()
Last edited by E.Cartman : 06.Nisan.2015 at 14:36
Screw you guys, I'm goin' home
1. Forma pembe mi yineonu merak ettim şimdi
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (:
Sarı ağırlıklı parçalı olur büyük ihtimalle.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Siyah forma çok iyi duruyor.
İki forma da çok kötü.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Siyah forma idare eder ama o kırmızı iğrenç olmuş.
Kırmızının aslı bence muhteşem gözükecek ve muhtemelen en çok satan forma olacak, inşallah reklam bozmaz formaları.
Ünal Aysal aday olmuyor,Adnan Öztürk hayırlı olsun.
aysal aday olmucakmis ama dursun ozbeke destek vercekmis basketbolada sponsor olcakmis. eger dursun ozbek kazanirsa.
sneijder be izledikce izleyesi geliyor insanin
https://twitter.com/GSarayHD/status/584781439650107392
Yahu ben yaşlı adam istemiyorum ya,sezon başında da bahsetmiştim genç teknik adam almalıyız diye,gidip 60 yaşına merdiven dayamış Prandelli geldi.Başkan genç olsun dedik 77 yaşında ki Duygun Yarsuvat geldi.
Ondan sonra Prandelli kovuldu,henüz 45 yaşında olan Hamza Hamzaoğlu getirildi,politik bir kaç sorun dışında mükemmel bir seçimdi.
Şimdi Mayıs ayında bir seçim daha var.Adaylar Turgay Kıran ( 66 ),Dursun Özbek ( 66 ) ve Adnan Öztürk (52)
Burada tabi ki Adnan Öztürk'ü istiyorum ben,nedeni sadece genç olması,yani rakiplerine göre genç.
Romanya arjantin macinda hagi-maradona mucadelesi topcunun dibiymis resmen be..
https://www.youtube.com/watch?v=fjuohM5Yi4s
Eyvahlar olsun
![]()
Gençler mesajları silecektim normalde ama sanırım yakın arkadaşsınız, şakalaşıyorsunuzYine de dışarıdan farklı gözükebilir, smile kullanırsanız iyi olur
![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Hahaha valla hiç farklı falan görmüyorum ben,yesinler birbirlerini.
Arda'yı artık bende pek sevmem ama güzel laf koymuş,onun da paylaşılacak yeri burasıdır![]()
Galatasaray batiyor galiba![]()
Adnan Öztürk seçimden çekiliyor sağlık sorunları nedeniyle.
Bu adam başkan olacak bir gün,yıllardır olamıyor,her işte bir hayır vardır deyip gelecek yılları bekleyelim.
Şu Adnan Öztürk bi bana mı yanlış adammış gibi geliyor ya. Bu adamda GS'ye başkan olacak kapasite yok arkadaş, iyi bir yönetici olabilir ama başkanlık ayrı bir şey.