Berk'in 11'de oynayamayacağını hepimiz biliyoruz kiralık giderek kendini geliştirmesi hem onun hemde bizim açımızdan daha iyi olucaktır .
Berk'in 11'de oynayamayacağını hepimiz biliyoruz kiralık giderek kendini geliştirmesi hem onun hemde bizim açımızdan daha iyi olucaktır .
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Her seferinde aynı rahatlama yöntemi "OoOo iyi iyi orada gelişir kendini geliştrir" Biz de dünya starları oynuyor ya ne yapsın çocukcağızlar yer bulamıyor kendine (:
Ben kiraya gittikten sonra döneni daha görmedim, onun için şimdiden hoşçakal Berk (:
...
Quaresma transferide böyle olmuştu adı çok geçti...Konuşuldu konuşuldu geldi umarım Sow'unda sonu böyle olur![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
haftaya yeni forvetimizle başlıcaz arkadaşlar rahat olun![]()
Sow alınırsa çok iyi bir hamle yapılmış olur, ancak devamını da getirmek gerek.. Özellikle orta sahanın ve defansın göbeğine transfer şart, Dia kullanılamayacaksa bir de kanat alınmalı bence.. Alex'in yokluğuna artık alışması lazım Fenerbahçe'nin, bunun için de kanat akınlarını da aktifleştirmeleri gerekiyor bence..
Defansın göbeğine takviyeye hiç gerek yok
Orta sahaya takviye bencede şarttıı ama aykut hoca yapmıcaz dedi
Yok tahminim![]()
Defansın göbeğine de takviye lazım bence. Yobo-Serdar ikilisi güven veriyor, ancak arkalarında Bekir-Bilica var, ki ikisi de ayaklı bomba.. Defansın göbeği de kart riskine oldukça açık bir bölge, bir de sakatlık durumunda Bekir'e veya Bilica'ya güvenilmez bence.. Bilica'yı yollayıp oraya bir tane yedek oyuncu alınmalı bence, ki taraftarın da içi rahat olsun.. Aynı durum bizde de var oradan biliyorum, bizde de yedekler Servet-Gökhan olunca her maç Semih sakatlanmasın, Ujfalusi kart görmesin diye binbir dua ediyoruz..
Bilica konusunda haklısın ama bekir bence iyi oyuncu
IceEarth'a katılıyorum. Bilica'nın bu sezon sözleşmesi bitiyor diye biliyorum, genç bir defans oyuncusu alınsa hiçte fena olmaz bence. Fakat şuanda defansdan da önemli olan forvet transferinin yapılması
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Ömer Temelli'yi twitledim
Sow ile ilgili baya bir yol kat ettik dedi.Lille'in sıkıntı çıkardığını söyledi.
Bobo gündemde yokmuş
Aksilik çıkmazsa forvet transferi bu hafta içi belli olurmu dedim
-Evet dedi![]()
![]()
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Lille sevenlerin arasına girme![]()
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Fenerbahçe Nobre ile anlaşmış sanırım.
semih ve bienvenuya göre daha faydalı olur hem türk statüsünde
Nobre hem türk statüsünde olması , Alex ile iyi anlaşması ve bitmek tükenmek bilmeyen enerjisi ile iyi işler yapabilir bizde hiç yoktan Semih ve Bienvenu'dan daha çok yarar sağlar .
2. yarı Nobre en az 10gol atar bu takımda
Nobre haberi ciddi mi?
So what?
Saike
Sow + Nobre olursa tamam da eğer tek başına Nobre'yse buyuralım cenaze namazına.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Biz Göndermek İçin Üste Para Bile Verdik AdamaAdam Yeniden İstanbul'a Dönüyor
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Nobre'nin alınması Semih'in tamamen gözden çıkarıldığı anlamına geliyor.
Sow gelicekse iyi transfer yoksa Kaptan'ın dediği gibi buyrun cenaze namazına.
nobre ikinci forvet ömer temelli bir yabancı bir türk forvet almak istiyoruz demişti saten
nobre alexe iyi anlaşıyor gelirse eğer en az 7 8 gol atar
Sow artık gel sende![]()
Bir BJK'li olarak transfer politikası eleştirmek bana kalmaz tabii,ama Sow'un alternatifi Nobre midir Allah aşkına.
Böyle bir ortamda yapılacak en güzel transfer nobredir sowdan sonra
Günler öncesinden Nobre'yi beklediğimi söylemiştim.. Kötünün iyisi olacak hadi hayırlısı.. Umarım sadece Nobre alınmaz ama