yanlız başkan drogba taraftarın talebi olarak geldi dikkate aldık dedi gio u da isteyelim onu almak basit olur hem![]()
yanlız başkan drogba taraftarın talebi olarak geldi dikkate aldık dedi gio u da isteyelim onu almak basit olur hem![]()
Başkanımızın açıklamalarından : - ''Ağustos ayında sezon açıldığı vakit sahada zımba gibi ve kaliteli bir takım görecekler." bu açıklamadan benim anladığım kamp devam ederken transferler gerçekleşecek transferler kampa yetişmeyecek ve geçen sezon ki gibi olacak.
Açıkcası bende 1.5 aydan önce transferlerimiz bitmez anladım.
İyi de adam kendi kendine demiyor ki Ağustos ayında diye. Muhabir soruyor Ağustos ayında sezon açıldığında nasıl bir Galatasaray olacak diye, başkan da sözlerini söylüyor. Bundan 1.5 aydan önce transferler bitmezi anlamak biraz komik olmuş.
İçgüdüleriniz size kalabilir fakat bu sözlerden onları çıkarmanız sizi haklı yapmaz çünkü olmayan bir şeyi olmuş gibi gösteriyorsunuz.
Ünal başkan tm çalışmalarımız kampa bütün transferleri yetiştirmek üzere demişti. Yani yetişirse hepsini kampa yetiştirmeyi hedefliyorlar ama bakalımAçıkcası gönlü olmadıkça be C. Ronaldo da olsa istemem. Kulübe hevesle imza atacak yıldız bulsunlar.Forlan dı Reyes di , eğer istemiyorlarsa gelmesinler... Galatasaray'ın ilacı illa da bu iki isim değil. Galatasaray büyüklüğüne leke getirecek şekilde transfer yaparak astronomik ramakları ödeyerek katar kulübü statüsüne gireceğine şu anki takımla da biz sezona girmeye razıyız. Zaten şu anda bile geçen sezona göre savunma ve orta alan toparlandı. Forvete de takviye geldi. Ama işte Avrupa için yetmez. Bence ısrarcı olunmamalı bu tarz oyunculara karşı.Çünkü zorla ikna ettiğin adam oynamıyor türkiyede...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
![]()
umutofkeli Umut Öfkeli
Manisaspor'lu Yiğit İncedemir: "GS'den resmi olarak teklif aldım. GS'da oynamak, sarı kırmızılı formayı giymek benim için büyük bir onurdur"
26 saniye önce
Radyosporda Özgür Sancar'ın programına katılıp söylemiş bu lafı. Bu arada başkanın röportajında sezon açılışında nasıl bir takım görecekler sorusuna başkan ağustos ayında zımba gibi bir takım görecekler demiş. Yani transferlerin ağustosa uzayabileceği falan değil konu. Soru öyle gelmiş.
Screw you guys, I'm goin' home
Ahaha Muntari , Kallström beklerken Yiğit İncedemir gelirse artık birşey söylemiyorum. Ceyhun'u aldık zaten Yiğit'in görevini yapması için bize çift yönlü ortasaha lazım.
27 hazirana artık iş günü kalmadı...GALATASARAY KAMP PROGRAMI
Galatasaray Futbol Takımı, 2011-2012 sezonu hazırlıklarına 27 Haziran Pazartesi günü, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde topbaşı yaparak başlayacak.
Yurt dışı kamp programının ilk bölümü için Galatasaray 2 Temmuz Cumartesi günü Avusturya'nın Wörgl kenti yakınlarına gidecek. 12 Temmuz Salı günü İstanbul'a dönecek sarı kırmızılı ekip, yurt dışı yaz kampının ikinci etabı için ise daha sonra Almanya'ya gidecek.
Sarı kırmızılılar, Avusturya kampında iki de hazırlık maçı oynayacak.
Kaynak: NTVSpor
2 Temmuz bence önemli tarih. O vakte kadar olmazsa işte o zaman şapkayı öne koyup düşünme zamanı yönetim için.
Seneye nasıl bir Galatasaray göreceğiz?
Ağustos sonu, ağustos ortasında zımba gibi bir takım görecek taraftarlar, rahat olsunlar... Kampa yetiştirmek gibi bir kaygı var gibi gelmedi bana, ama komikse de elimden birşey gelmez![]()
"Sezon açıldığı zaman nasıl bir Galatasaray görecekler?"
2. dakika 50. saniye
sezon ne zaman açılıyor? Ocak ayında filan mı? Ağustos'da işte.![]()
Ya çok takıldık, açıkcası bana pek dert değil bu konu ama kampın başına burada kalmış 5-10 gün. Sende bende biliyoruz ki bu tarihe kadar bütün transferler bitmez. Ben başkan olsam ve bana sorsalar, medyanın ve taraftarın sabırsızlandığını bildiğim ortamda, transferlerimin kampa kadar yetişeceğini açıklamaktan çekinmem.
Neyse asıl sorun yine son dakikaya kalıp kalmayacağı, kalburüstü oyuncular elenip yine son günleri bulursak kaybeden hem Galatasaray hem de Türk futbolu oluyor.
edit.......
Last edited by ForCimbom : 24.Haziran.2011 at 20:33
yeni yönetim hakkında güzel bir yorum için;
http://devrimderki.blogspot.com/2011...ysal-fark.html
Yigit'e gerek yok bence kaliteli oyuncu ama cok da begenmiyorum kendisini.
Transferler kampin 2. haftasina yetisirse en az kayipla atlatiriz. O kadar da sikinti olmaz o zaman. Fatih Terim, yonetimle ic ice ne de olsa transferlerin az cok ne zaman bitecegini biliyor takimin calisma sistemini ona gore hazirlar.
Kaleci transferi büyük aciliyet kazandı. Forveti ilerleyen vakitlerde de alırız fakat kaleci transferi çok büyük ihtiyaç şu an.
Dış basında Club Brugge'lu Ronald Vargas'ın ismi geçiyormuş. 25 yaşında AMC oynuyo bu adam. Bu sezon 28 maçta 16 gol atmış 7 asist yapmış.
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=Wns2qoT6WH4"]Ronald Vargas[/YOUTUBE]
Last edited by E.Cartman : 24.Haziran.2011 at 23:36 Reason: video eklendi
Attığı paslardan oyun zekası iyi gibi top cambazlığı da var ama aradığımız 10 numara olamaz.Ama iyi bir kanat oyuncusu olabilir.Youtube şişirmesi bir oyuncu gibi aynı Pino'ya benziyor.Kendi takımından daha düşük kalite takımlarla yapılan maçlarda kendini göstermiş gibi ama belli de olmaz belki iyi işler yapabilir
Aynen katılıyorum. Bileklerine hakim hızlanması iyi ama aranan kan değil. Aslında 1-2 maçını izlersek ve topsuz alanda yaptıklarını görürsek iyi olur. Ama scout ekibi bulmuş önermiş öyle deniliyor. Cüneyt Tanman yaş tahtaya basmazmış gibi geliyor. Ama gelirse Pino gibi iyi alternatif olacağı düşüncesindeyim. Ofansif bölgede forvet hariç her yerde oynar.
Belçika Ligi'nde çok iyi isimler var aslında. Ama aradığımız mevki 10 numara mı? Orta sahaya çift ciğer bi arkadaş arıyoruz diye biliyordum ben.
4-2-3-1 lik adam bu.
Rıdvan Dilmen'in bir açıklaması vardı ''Bir futbolcunun top cambazı olması teknik bir oyuncu olduğunu göstermez '' şeklinde .Bugün Barça'nın maçlarını gösteriyordu Ntvspor'da Messi bile topla çok fazla oynamıyor hep basit paslar yapıyorlar.Vargas biraz fazla topla oynamayı seven bir oyuncu gibi bize daha isabetli ve basit pas oynayacak maçın gidişatına göre tempoyu ayarlayacak oyuncular lazım diye düşünüyorum.Söylediğin gibi bir kaç maçını izleyebilsek daha iyi karar verilir. Bence Reyes'in alternatifi olarak düşülüyor olabilir ama Pino kalacaksa gereksiz transfer olur gibi.
Madem Rıdvan Dilmen'den girdik ekleyelim "Bir Alex değil"![]()
Bugün Coşkun Özarı'nın cenazesinden sonra Ünal Aysal ve Fatih Terim buluşmuşlar. Görüşme oldukla olumlu geçmiş.
Transferler gerçekleştikçe gidecek oyuncular açıklanacakmış.
Kaynak: NTVSpor - Irmak Kazuk