Kardeş Delgado:'yu kesnin dene derim . 1.5 gol ortalamasıyla oynamıştı bende ...
Şanpiyon değil Şampiyon Cinbom değil Cimbom . Aceleyle yazmana gerek yok ...
Kardeş Delgado:'yu kesnin dene derim . 1.5 gol ortalamasıyla oynamıştı bende ...
Şanpiyon değil Şampiyon Cinbom değil Cimbom . Aceleyle yazmana gerek yok ...
fred--cafercan aksu---kerlon----sosa jose----lupoli arturo---diego belmar
bu verdiğim oyuncuların hepsi geliştiğinde bitiriciliği 20 olan ve 18-20 yaş oyunculardır
sergey kisliy,vitti,vucinic,sobis,oktay belli
Vitti,semih,gökhan ünal,serkan gedik,sergei kisliy ..
podolski ve fred
palacio,chevanton
Özgürcan Özcanı şiddetle öneririm
Pablo vitti derim dostum.
albert luque.. ingiliz liginde iki sezon (sadece ligde kupalar hariç) 73 gol attı
ricardo oliveiraaaaaa
Alabilirsen Defoe...
agahowa yi alabilisin
arkadaşLar Cafu yu defansın sağında, maLdiniyi defansın soLunda oynatıyorum yanLız bu adamLar bayaa bi yaşLandı sizce kimLeri aLmalıyım yerLerine 16.70MN war transfer bütçem olarak
Abi sağa rafinha,carlos magno...
Abi sola fabio santos...
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
sağa magno veya uğur uçar sola gonzalo pineda
şimdiye kadar forumda hiç rastlamadığım bir oyuncuyu sizlerle paylaşmak isterim..nac breda takımında oynuyo olması lazım...sol bek ve ihtiyaç duyuldugunda sol açık için çok ideal bir oyuncu. Mike Zonneveld..İlk sezon hemen alırsanız vasat oynuyor ama ilginçtir ilk sezonu takımında tamamlar ve siz biraz daha pahalıya sezon sonu filan transfer ederseniz coşuyor..benden bu kadar..![]()
evt zonneveld benimde sol bekim ve çok ii bi oyuncu kesinlikle alın derim benOriginally Posted by ekoow
Evet zonneveld iyidir de burada niye sölüyon,oyuncu önerme başlığına yazsana kardeş...
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
Fabio Santos,Rafinha
sag;
vanden borre
ugur ucar
moLınero
soL;
deschacht
antonıo Lopez
orhan ak
dr:edilson
:dl:fabio santos bence süper oynarlar
DL için Fabio Santos
DR için Van Den Borre
ugur uçar-mehmet sedef
DR: vanden borre , uğur uçar , halim kurtuluş d olabilir
DL: fabio santos , fabio santos ve bir daha fabio santos!!!
Adam DL soruyor. bende cevap yazıyorum..bide sana başlık mı beğendircez..allamm yaa..![]()
mike zonnedveldi al bu forumda onu hiç duymadım DL ML oynuyo frikik uzmanı ortaları çok iyi zannedersem 25yaşındaOriginally Posted by ekoow
Bana türk yetenekli DR lazım
uğur uçar + musluOriginally Posted by AtayH
arda turan üstüne tanımam 4 maçta 6 assist yaptı antreman programı çok ağır tuttum bir ara ve adam çok iyi...