Aslanim calhanoglu yine yazdi frikikten schalke'ye !
Abi sen FM 15'te Hakan'ı alıyordun,noldu aldın mı
Hakan cidden mükemmel bir oyuncu,şanssızlığı ise bu kadar rezil bir Milli Takım dönemine denk gelmesi.Fatih Terim gibi bir egoist bu ve bunun gibi oyuncuları Milli Takım'a monte etmeyeceği için,Milli Takım'da en fazla yedek olabilecek futbolcu.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Bugun Dortmund'dan supriz bekliyorum ben![]()
Ben biraz sıkıldım dün maçı izlerken. 3 gol oldu ama çok aman aman bir maç çıkmadı bence. Penaltı penaltı mıydı biraz şüpheliyim. Zaten Dortmund'un ikinci golü bulması imkansız görünüyordu sonrasında.
Alman futbolu Bayern bu kadar güçlü oldukça daha fazla gelişmez lig anlamında. İngiltere gibi olmak istiyorlarmış ama hakikaten bu güç dengesizliğinde imkansız. Reus'u da alsınlar sonra federasyon Bayern'e ayrı bir fikstür yapsınbirinci takımıyla ikinci takımı her hafta oynasınlar.
Tümer Metin geçen sene Hamburg formasıyla Dortmund'a orta sahadan frikik golü atan Hakan Çalhanoğlu'nu yeteri kadar sevinmemekle suçladı ''Bu olmaz işte'' falan diye yorum yaptı.
Kıskanıyormuyuz Tümercim![]()
Dortmund onundeki 3 maci kazanip ilk devreyi ilk 10'da bitirir umarim. Ilk 3 sira ile olan puan farklari da bisey degil. Ligin 2. devresinde yine seri galibiyetler alarak ust siralara yerlesebilirler.
Wolfsburg 4-1 yendi Bayern Münih'i. Goller Bas Dostve De Bruyne
![]()
Beyler Dortmund'un maçları her hafta TRT'de mi ? Yoksa TRT kafasına göre hangi maç denk gelirse onu mu yayınlıyor ?
BİLD: Hertha Berlin teknik direktörü Michael Skibbe'nin görevine son verildi.
Erken olmus eskisehirden ayrildigina pismandir![]()
Daha bekleseydi Hertha Berlin yönetimi taraftarları yıkardı ortalığı. En son Stuttgart'tan 5 yediler bi' zahmet gitsin... Öyle konuşmakla olmuyor, Eskişehir'de gelişme potansiyeli yokmuş öyleymiş böyleymiş. Alma mazlumun ahını, çıkar aheste aheste...
Yuva yıkanın yuvası olmazmış.
Bence, Skibbe'de gelişme potansiyeli yok.![]()
Potansiyeli yok ki gelişme yönelimi olsun. Daha da Bundesliga takımı çalıştıramaz, ancak Bundesliga 2'de ekmek çıkar ona![]()
O da, başka ülkelerde yeni maceralar arar veya bir Türk takımı gidip teklif eder, getirir. Bilemem artık o kadarını.
Yalnız, Skibbe için bir şey daha yazmıştım üstteki mesajımda; fakat yanlış anlaşılır diye sildim o yazdıklarımı. Ne dediğimi merak edenlere de, G.Saray'dan kovulduğunda gazetelerin birinde atılan başlığı hatırlatıyorum sadece.![]()
1 Nisan 2012 13:15 | NTV Spor ve Ajanslar
Bundesliga'da son oynadığı 5 maçı da kaybeden Bayer Leverkusen'de beklenen ayrılık gerçekleşti. İşte beklenen ayrılığın cevabı...
Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) ekiplerinden Bayer Leverkusen, ligdeki kötü sonuçlar üzerine teknik direktör Robin Dutt ile yollarını ayırdı.
Kulüpten yapılan açıklamada, ekibin başına sezon sonuna kadar eski futbolcu Sami Hyypia ile 19 yaş altı takımının teknik direktörü Sascha Lewandowski'nin geçeceği duyuruldu.
Ligdeki son 5 maçından yenik ayrılan Leverkusen 6. sırada bulunuyor.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Gladbach-Schalke maçını izledim.
Gladbac yazdı, oynadı resmen. Bu kadar izleyerek zevk aldığım bi takım şu son günlerde pek yoktu. Rakibe uygulanan pres olsun, tek paslar sağa sola adam kaçırmalar vs belki de şuan Almanya'da en iyi oynayan 2 takımdan birisidir Gladbach.
Mönchengladbach-Hamburg maçı 1-1 bitti . Hamburg'un golünü 56.dakikada temsilcimiz Tolgay Ali Arslan kaydetti . Bu tarz genç yetenekleri kaçırmayarak , milli takımımıza kazandırmalıyız .
Hoffenheim Bremen Kalecisi Wiese'yi bedava, Leverkusen'li Golcü Eren Derdiyok'u 4 milyon € karşılığında transfer etti.
eren gibi oyuncuyu 4 m almışlarsa helal olsun bizim büyük kulüpler uyusun
Hoffenheim, çok güzel transferler yapmış. Eren'in, çok daha iyi takımlara gitmesi gerekirken Hoffenheim'i tercih etmesine şaşırdım. Maddi mi acaba, neyi cezbetmiş olabilir ki?
Küme düşen Köln'nün taraftarları Bayern maçından sonra stadyumu yaktılar.
![]()
Last edited by BaFraLı : 06.Mayıs.2012 at 13:56
Resim gözükmüyor ama valla ne yalan söyliyeyim hak veririm adamlara.Köln şehrinden daha düşük potansiyelde birçok takım Bundesliga'da yer alırkan yıllardır asansör takım kimliğinden kurtulamadılar.Hayır potansiyel olmasa amenna.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Şaşırdım valla Almanya'da bu tür olaylar çok az olurdu. Buda video;
http://www.youtube.com/watch?v=BhgfDnmeg_c
Meşale aynı yangın dumanı gibi duman çıkartıyor. Nasıl bir şeyse.
Onlar yakmis gibi yapiyorlar biz dogrudan yakiyoruz, aramizdaki fark bu galiba![]()