Çok gariptir bende Stoke City ile oynadığım kariyerde transferin son günlerinde Crouch'u almıştım 10 Milyon € civarı bir paraya.İyi transfer olmuş Stoke City için...
I'm back...
aslında çok önemli bu transfer, ama bizim takımın böyle oyunculara zaafı oluyor genelde.
severim bu adamı. beşiktaş'a karşı izlemek iyi olacak
Beğenmiyorum. Dikiş tutturamaz EPL'de.
İnanilmaz sevindim bu transfere. Arteta en sevdigim beyinlerdendir. Arsenal formasi altinda izlemek guzel olacak![]()
Copa Americada çok beğenmiştim kendisini böyle bir transferini bekliyordum
Tam bildigim kadari ile Chelsea Lukaku"yu Stokeye Kiralik verdi Ingiltere tecrubesi edinsin diye galiba...
Premier Lig kurallarına göre yeni alınan bir oyuncu aynı trasnfer sezonunda başka bir takıma kiralanamıyor. Bu nedenle Stoke da Cameron Jerome'u aldı forvete. Jones-Crouch-Jerome-Fuller-Sidibe-Walters'tan oluşan bir forvetler bölüğü oluşmuş durumda orda. Man City gibi bir sürü forvet doldurdular.
Crouch,Stoke City gibi tamamen klasik İngiliz Futbolu oynayan bi takım için olağanüstü bir forvet. Açıkçası Stoke deplasmanında işimiz zor.
Ha şöyle be güzeliiimmmBana böyle transferlerle gel ya
Ney ? Anlamadım ya. Ben yanlış mı görüyorum yoksa N'Gog reyiz ayrıldı mı ? Olamaz yaaSensiz yapamayız reyiz,gitme !
Fulham için gayet iyi transfer. Martin Jol iyi iş çıkarıyor
İyi bari taçlara kafa vuracak bir oyuncu buldular.
Çok büyük güç katar. Zamanında nerdeyse kovulduğu Chelsea'de bile sırıtmadan oynayabilecek bir adam.
Transfer etmiyoruz ama Arteta gibi adamı satıyoruz. Nasıl iştir ben anlamadım. Takımda 4 tane forvet var üstüne bi tane daha forvet alıyoruz ki yeri geldiğinde maçlarda 4-6-0 oynatıyor hoca. Harbi şaka gibisin Moyes.
Stoke City, İngiltere'de transferi son gününe damga vurdu. Stoke, Tottenham'ın iki yıldızı Peter Crouch ve Wilson Palacios'u toplam 18 milyon sterline kadrosuna kattı.
İngiltere Premier Lig'in yeni takımı Queens Park Rangers, Manchester City'de istenileni bir türlü vermeyen kanat oyuncusu Shaun Wright-Phillips'i kadrosuna kattı. 29 yaşındaki oyuncu, QPR ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
NTvspor
City'de o bölgede fazlalık olmuştu iyi olmuş satmaları.
Aston Villa, Tottenham'ın 26 yaşındaki defans oyuncusu Alan Hutton'ı transferin son gününde kadrosuna dahil etti. Villa, Tottenham'ın bir başka oyuncusu Jermaine Jenas'ı da kiraladı.
NTVspor
Chelsea'nin Portekizli çalıştırıcısı Andre Villas-Boas, ısrarla istediği orta saha oyuncusu Raul Meireles'i kadrosuna dahil etti. 28 yaşındaki oyuncu ile 4 yıllık sözleşme imzalandı.
NTVspor
Manchester City'nin tecrübeli forvet oyuncusu Craig Bellamy, Liverpool ile sözleşme imzaladı. Bellamy, yeni takımında 39 numaralı formayı giyecek.
NTVspor
Manchester City'nin tecrübeli forvet oyuncusu Craig Bellamy, Liverpool ile sözleşme imzaladı. Bellamy, yeni takımında 39 numaralı formayı giyecek.
NTvspor
Tigresin santraforu Denis Stracqualursi kiralık olarak Everton'da.Yeni transfer Denis Stracqualursi 23 yaşında ve 1.91 boyunda.107 maçta 52 gol atmış.
Sunderland'in tecrübeli defans oyuncusu Anton Ferdinand, QPR ile üç yıllık sözleşme imzaladı. 26 yaşındaki oyuncu, kariyerine Londra'da devam edecek.
NTVspor
Düzenle butonu yok üsteki mesaj silinsin lütfen![]()
Arsene Wenger'in yıllardır büyük umutlarla beklediği Danimarkalı Nicklas Bendtner, bir türlü istediği patlamayı gerçekleştiremedi. 23 yaşındaki hücum oyuncusu sezon sonuna kadar Sunderland'e kiralandı.
* Fatih Terim'in transfer listesinin üst sıralarında bulunan İsrailli oyuncu Yossi Benayoun, sezon sonuna kadar Arsenal'e kiralandı. 31 yaşındaki oyuncu, Arsenal'in 31 Ağustos transferlerinden birisi oldu.
Bakalım ''Hollanda ligi topçusu'' mu?
Fm de coşuyodu bakalım gercekte neler yapacak epl de
QPR ligde kalacaktır.. Başkan bunu çok istediğini gösteriyo![]()
Mali krizde olunduğu unutulmamalı.
fabregas'ı aratmaz.