''POLONIA BYTOM STADYUMU''
Başkanla konuştuk takımımızın şanına yakışır bir stad olsun istedik ve kırmadı bizi sağolsun. Bütün masraflarıda kendimiz karşılayabiliyoruz o ayrı bir güzellilk. 27 Haziran 2022 de teslim
''POLONIA BYTOM STADYUMU''
Başkanla konuştuk takımımızın şanına yakışır bir stad olsun istedik ve kırmadı bizi sağolsun. Bütün masraflarıda kendimiz karşılayabiliyoruz o ayrı bir güzellilk. 27 Haziran 2022 de teslim
Yönetim çalışıyor. Altyapımızıda geliştiriyoruz
Bizde boş durmayacağız tabi bi taraftan transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz.
Yeni gelen bonservisi elinde 2 gencimiz
Ligimiz 2 basamak yükseldi
Diğer ligler
En büyük kupaların sahipleri
YILIN HOCASI YİNE BİZİZ
Oyunundan her ne kadar memnun olsamda yönetim ve taraftardan sürekli olarak eleştiriye maruz kalan Joseph Boum u sattım. Romanya ya gitti. Gelir: 375,000
Sponsor gelirlerimiz artıyor.
Ülkemiz adına olumlu gelişmeler var. Seneye şampiyon takım direk gruplardan başlayacak
Baştan sona kadar okudum kariyerini tebrik ederim öncelikle. Yalnız sana şunu söylemek isterim Misal olarak ligdeki 3 maçı ayrı şampiyonlar ligindeki maçları 2 şerli koyarsan daha derli toplu olur gibi geldi ama sonuçta kariyer senin![]()
Önümüzdeki sezondan itibaren kadroda daralmaya gideceğiz. Ve oyuncu sayımızı minimumda tutmak istiyoruz bazı oyuncularımızla yollarımızı ayırmaya çalışıyoruz bu bağlamda
Bizim bi isteğimiz olmadağı halde baaşkan jest yaptı ve ana kulüp buldu bitane sağolasın başkan
Sponsorluktan en çok kazanan yine aynı vay arkadaş bu işin sırrı ne anlamadım gitti
Ülke içinde yükselişimiz devam ediyor
Yeni sezon için anlaştığımız bir oyuncu
Daralma programının ilk kurbanı Kone oldu. Norveç e gidecek. Gelir:2,500,000
Bir diğeride bunu oynatmayı çok denedim ancak istediğim oyunu sergileyemedi bir türlü Gelir:1,600,000
Giden oyuncularımıza başarılar dileriz
Bir transfer daha geldi
Bundan çok yararlanacağımı umuyorum
Taraftar ilk defa başka bir oyuncuyu seçti yılın oyuncusu olarak. Bu başarı Diallo yu eb sevilen kişi yaptı kulüpte
Tv gelirimizde koyduk kasaya
Hedef seçenekler. Gönlümden Şampiyonlar ligine katılma geçiyor ama bir kez daha kovulmak istemiyorum
Kiradan dönen bir çok oyuncumuz var onları satmak için fax gönderiyoruz ilgilenen kulüplere
Sol kanatın gedikli ismi Kur satıldı. O da Norveç e gitti Gelir: 2,100,000
yeni sezonda başarılar önce şampiyonlar ligi![]()
Bi Türk olmadan olmazdı bizde bi tane bolduk geldik
Yaklaşık 2 senedir peşinde koştuğum genç yeteneği sonunda getirmeyi başardım
Transferde etkili bir forvet ve hızlı bir defans daha alabilirsem tamamlayacağım
Şampiyonlar liginde ön eleme turunda rakibimiz belli oldu.
Seri başı olmadığımız için zor rakip geldi tabi
Süper Kupa maçından alnımızın akıyla çıktık
İlk kez bir milli takımdan teklif geldi oyunu kaydettim düşnüyorum kabul etsem mi etmesem mi beraber yürütebilir miyim?
Milli takım teklifini kabul etmedim. Zaten her yıl en 3 kulvarda mücadele etmeye uğraşıyoruz bide milli maçlar eklenmesin
Hazrılık maçı safhası bitti. Genel olarak sakatlıklardan başka olumsuz birşey yok. Şimdi AJAX maçı
Biri daha bizden oldu
İşte aradığım forvet. Resmen kendi rekorumu kırdım. 250 peşin kalanını 48 ay taksitle aldık. Ama inanıyorum bu çocuğa
O da hırsını gösterdi zaten gelir gelmez
Kombineler tükendi
Yeni gelen arkadaşlarımız var
ŞAMPİYONLAR LİGİ ÖN ELEME 1. AYAK MAÇI
iLK 20 dk da bir penaltı ve 5-6 pozidyon kaçırdık. İlk yarı bitimine doğru rakibin 10 kişi kalmasıyla oyunu ele aldık tam olarak. Dakikalar ilerledikçe altarnatifleri sahaya sürdük ancak bir türlü gol gelmiyordu. Ta ki 71. dk da Zerdo sahne alana kadar... Ohhhhhhhh
Şimdi lig başlıyor. Ligde 1 maç ve sonra rövanş için Hollanda ya gidiyoruz.
İşte ilk yarı fikstürü
Tecrübeli kalecimizi Boum un yanına gönderdik. Hizmetlerinden dolayı teşekkür eder yeni takımında başarılar dileriz Gelir:550,000
Gardaşımızıda alt ligimize gönderdik Gelir:875,000
![]()
ŞAMPİYONLAR LİGİ ELEME RÖVANŞ MAÇI
İlk dk da yine penaltı kaçırdık. Forvet oyuncusu nasıl penaltı atamaz hayret ediyorum. Sonuç penaltılarla geldi ama olsun. Önemli olan turdu.
Gruplara kalmak için son engel. Geçen yılın UEFA şampiyonunu geçmemiz gerekiyor
Yıllarca Arsenal de forma giymiş kaliteli bir yerli oyuncuyu kadromuza dahil ettik. Bonservisi elindeydi maksat kaliteyi arttırmak. 4.000.000 veren alır gider diye madde koydurdu sözleşmeye Ayrıca taraftarda çok sevindi
Yeni transferimiz Szczesny e 10 numarayı verdik