Fazıl bey, Nonda ismini söledi.. Ne kadar doğrudur bilmiyorum, herhangi bir iddiam yok gelir falan diye..![]()
Fazıl bey, Nonda ismini söledi.. Ne kadar doğrudur bilmiyorum, herhangi bir iddiam yok gelir falan diye..![]()
Nonda? Bizim bildiğimiz Nonda...30 yaşında o yahu ve bana göre Hakan Şükür ondan iyi futbolcu Nonda gelcekse kimse gelmesin...
I'm back...
Shabani Nonda?
So what?
Saike
Evet Shabani Nonda..
O adama karşı eskiden beri bir sempatim vardır.Gelsin işte ne güzel.Hemde siyahi.![]()
So what?
Saike
Fazıl abi yeni isimler türetiyor.![]()
Mesaj Kontrol Zamanı ( Bir Süre Kilitli )
Nonda gelirsa Galatasarayliligimi bir sure askiya alirim....![]()
Ne nondası ya kim dedi:ss
Hiç bir şahıs Galatasaraydan büyük değildir, oyuncu isimlerine takılarak Galatasaraylılık askıya alınmamalı..
Nonda ismini veren, Fazıl Ünverdi.. ultrAslan forumunda gördüm, ne kadar doğrudur bilmiyorum..
tekrar tekrar söylüyorum fazıl ünverdiye inanılmaz...
kimseye inanilmaz transfer konusunda yonetim aciklama yapmadan...
Nilmar boşta o gelecek..
simdi de shabani nonda ile kesin olarak ilgileniyoruz diyolar haydaaaa...
arkadaşlar nonda konusunda en azından şu anda kone kadar mesafe katedildi kulübüyle de anlaşılmış 3 milyon euro bonservis yıllık 2 milyon eurodan 3 senelik mukavele önerildiği iddiaları havada uçuşuyor hadi hayırlısı
Fazıl abi ile dalga gecenler vardı şimdi bütün haberler Nonda haberini geciyor...
Kanal 24’te az önce büyük ihtimalle Nonda transferi bitti.Adnan Sezgin ve Haldun Üstünel transferi bitirmek için şu sıralar Roma’da çalışıyorlar haberini geçti.Hatta şu sıralar Nonda’yı tartışıyorlar.
Ligtv..Nonda ile anlastıgımızı söyledi..
Kişisel düsüncem:Bu saatten sonra nondagelirse coksevinirim birdeyanında bitforvet daha gelirsesüper olur nonda gecen sene premier ligde 7 gol attıhem siyahi
hızda var
Nonda trnasfer iyi olursanırımbiraz aç gözlü olduk
![]()
ne biliyim abi ben o kadar sevinmem sanki çünkü ne isimler geçti 30 yaşında(?) bir oyuncuyu almak ne kadar mantıklı tartışılır umarım gelir ve beni utandırır...
I'm back...
bir takıma 2 tane saban fazla
şaka bir yana bu saatten sonra kim gelirse gelsin şaşırmayacagız alves i begenmeyen arkadaşlara sadece futbol bilgilerini sorgulamalarını öneririm o tipte bir adam türkiye ligi defanslarını delik deşik ederdi gönlüm hala ondan yana ama olmzsa grafite olsun bari hayırlısı...
Nonda'yı alırsanız çok faydasını görürsünüz bence![]()
ah bide genc olsaydi...yanina kalite biri daha lazim ama...
shabani nonda baya ii bi futbolcuydu sakatlanmadan önce...baya büük bi sakatlık geçirdi youtube de fln var ztn baya da seviliodu monacoda izliebilirsiniz sakatlığı gerçekten kötü sakatlık...ben şahsen sevinirim gelirse nonda ii bi oyuncuydu zamanında lincolnle de eski günlerine dönebilir en azından türkiye de gol krallıına oynar die düşünüyorum.avrupa için yeterlimidir diilmidir daa saaya çkmadan bilemeiz ama 2.bi forvet de gelir die düşünüorum...bu arada ilk mesajım selamlar herkese...
öncelikle aleykumselam sana da kardeş
2.forvetin mehmet yıldız olduğu onun için de hayrettinin trabzonla anlaşmasının beklendiği söyleniyor.hayrettin trabzona gidince yüksek bonservis vermek istemeyen Galatasaray orhan ak + 1 milyon euro önermiş sivas başkanı mecnun odyakmaz da kabul etmiş.tek pürüz hayrettin onun da perşembeye kadar trabzona imza atacağı söyleniyor hadi hayırlısı
2000/05 yillari arasinda Monaco’da 116 macta 57 gol atinca dikkatleri cekmisti Kongolu Nonda. Ardindan Romaya transfer olmustu ve geldigi ilk senesinde sadece 16 macta forma sansi verilmis kendisi de 4 gol atabilmisti. Gectigimiz yil Blackburn Roversta 22 macta 7 gol atsada ben daha ölmedim dedi. Spalletti kamp kadrosuna onu da aldi. Performansi cok iyi deniliyor su siralar, zira 2 gün önce bayer leverkusenle oynanan ve 2-2 biten macta 1 golü o atmisti. Gelecek yil icin 23 numarali forma kendisine tahsis edilmis. Vucinic ise Montelladan arta kalan 9 numarayi kapmis. Bu 2 forvet disinda Totti, Cagliariden 2 hafta önce alinan Mauro Esposito ve ne idügü belirsiz Keivan Zarineh’te Romada gol koklayacaklar arasinda. Rieti’de gecen yil 21 macta 4 gol atmis bu Zarineh. Neden alindigi merak etmeyen yoktur. Honda cbr 1000 ne alaka diyecek olursaniz Paolo Zappavigna’yi hatirlatirim. Kendisi bir zamanlar boys roma’nin lideri olup pratica di mare’de asiri hiza kurban gidenler arasina girmisti 2 sene evvel. Romadaki santa maria klisesine italyanin tüm ultras gruplari katilmisti buna Irriducibili, satilik Cassano ve kaptan Totti de dahil.
NONDA gelirmi bilemem amagelirse cok iş yapar hele dün olsaydı 2 golü vardı..Güclü yapısı var yıpratıcı.
Roma ile son hazılık macında gol attı![]()
nonda bana da is yapar gibi geliyo ama 2.cristian vakasi da olabilir![]()