Ivkovicin planinici takımda tutacağını sanmam.Kalsa bile ilk tercihi olmayacaktır. Oluşturulmaya çalışılan takımın kalanıyla çok bağdaşmaz planinic. calathes çok güzel olur bu takıma.
Bonsu, Jawai, Macvan, Domercant, Hairston gidiyormuş. Zaten Hairston'a kal diyeninAma Macvan kalmalı bence. Oynadığı zaman iyi işler yaptı bu sezon.
Screw you guys, I'm goin' home
efesten bir transfer daha. bu seneki nba draftinda 12. siradaki orlando tarafindan draft edilmesi beklenen 20 yasindaki hirvat oyuncu dario saric ile 2+1 yillik sozlesme imzalandi.
Tutmayın Efes'i.Berbat geçen bir sezon ancak böyle telafi edilebilirdi.
Efes çok acayip bir şey oldu![]()
Bonsu Olympiakos'a gitmiş.
Galatasaray'ın yeni sponsoru Pegasus olacak deniyor. Ayrıca Spanoulis iddiaları var yine.
Bize de Bogdan Bogdanovic yazılıyor.
kristici de almış efes
http://www.3puan.com/content?id=3651
Lebron serbest kalmış alsak ya!
Kristic'i de aldılar helal olsun, bir tek guard kaldı onu da hallettiler mi tutulmazlar.
Efes tam Euroleague takımı kurdu.
Ben olsam 1 numaraya da Bobby Brown'ı alır işi bitirirdim.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Efes'i Eurolig'de şampiyonluktan aşağısı kesmez herhalde. İvkovic reisin dönüşü efsane olacak elinde harika bir kadro var şampiyonluk gelir umarım.
gecen sene fenere de bu muamele yapilmisti, biraz temkinli yaklasmak lazim. takim uzerinde baski olusturmak hicbir ise yaramaz. beklentiler tabii ki yukseldi ama oncelikli final foura bi kapak atilsin da sonra sampiyonluk konusulur. medya da simdi sisirip duracak. belki fb gs gibi bir camia olmadigi icin efes bu konuda rahat olabilir.
Bunlar şimdi bi de Spanoulis'i almasın![]()
krstic - lasme
dario saric--------------------berberoglu
spanoulis
o da gelirse 5li tamamlanir. iyi de gencler var elinde, cedi osman, birkan batuk, dogus falan![]()
Efes neyin peşinde![]()
Banvit'in normal sezonda yaptığını, Efes geliştirir bence. Ya namağlup bitirirler normal sezonu ya da 1 yenilgi alırlar.Sonrasında da şampiyonluğun en büyük favorisi. Eurolig'de ise 8'li finaller garanti, Final Four da şansına kalmış. Koraç Kupası'nı kazandığı yılların ruhu geri dönerse Efes, çok acayip işler yapabilir.
o zamanki ruh baskaydi ama. tamer oyguc, naumoski, ufuk sarica. basta aydin ors. avrupada kazandigimiz ilk kupaydi ayrica. hic beklenmeyeni gerceklestirmislerdi.
O ruhu yakalamak elbette kolay değil, o zamanki takım gücü inanılmazdı gerçekten de. Naumoski dışında tamamen Türklerin katkısıyla alınmıştı kupa. Naumoski de Makedon olduğu için çok uzak bir kültüre sahip değildi ve uyum açısından da sıkıntı yaşamadı. Her yönüyle üst düzey bir takımdı Efes kısacası. O ruhu bu sene geri yakalamak zor olabilir; ancak yakalanırsa da Efes'in önünde kimse duramaz, o kesin.
Efes evet iyi bir takım kurdu ama alınan oyuncuların neredeyse hiçbiri zor anlarda kendini ispatlayabilmiş değil belki biraz Perperoglu. Öncelikle Lasme'yi Diamantidis olmadan izleyeceğiz ve normalde birebirde pek de başarılı değil. Krstic izlediğim neredeyse bütün finallerde silik kaldı, yani büyük maçlarda çok da etkili değil. Takıma lider özellikli ve zor anlarda çıkıp maç çevirebilecek bir oyun kurucu alınması gerekiyor. Saric'i hiç izlemedim genç bir oyuncu umarım bizim Bogdanovic'in kaderini yaşamaz.
Efes şaka maka Krstic'i de duyurdu
Arroyo kalıyormuş takımda. Bu arada 35 yaşında olduğunu bilmiyordum o kadar yaşlandı mı yahu Arroyo vay be.![]()
Yaşlı be müdür saç yok ya belli etmiyor![]()
Çıkan haberlere göre Bo ve Kleiza gidiyor ve yerlerine Calathes, Bogdanovic ikilisi geliyor. Bir de kaliteli bir uzun alırsak iyi olur.
Sürekli yeni transferler ve yine final four umudu. Ben bu senenin de hayal kırıklığı içinde geçeceğine inanıyorum.
Sabır,plan,program bizde yok işlemiyor.
Ön planda olan sporlarımızda her zaman, erken başarı bekler toplumumuz nitekim ki Voleybol'da böyle bir durum olmadı ama yavaş yavaş o tarafa doğru gidiyor gibi de hava seziyorum.
Ne kadar arka planda olursa bir spor bizim ülkemizde o kadar başarılı oluyor tabii bunların başında ki isimlerde doğru olursa.