Sayfa 56 / 60 İlkİlk ... 6465455565758 ... SonSon
1,651 ile 1,680 arası toplam 1807 sonuç

Konu: TBL Transfer Dosyası

Hybrid View

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Seneye Galatasaray ve Fener'in adını pek duymayız gibi bu transferlerden sonra. Daha oyun kurucu bombası açıklanmadı Teo'dur bence o da ama CSKA bırakmaz belki.
    Oyun kurucu olarak Calathes'i bekliyorlarmış işte. NBA de ceza almış dopingden, Avrupa'ya nasıl yansıyacağı henüz belli değil. Aynı zamanda Planinic durumu da belirsiz, oyun kurucu olarak takımda kalabilir.

Ivkovicin planinici takımda tutacağını sanmam.Kalsa bile ilk tercihi olmayacaktır. Oluşturulmaya çalışılan takımın kalanıyla çok bağdaşmaz planinic. calathes çok güzel olur bu takıma.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bonsu, Jawai, Macvan, Domercant, Hairston gidiyormuş. Zaten Hairston'a kal diyenin Ama Macvan kalmalı bence. Oynadığı zaman iyi işler yaptı bu sezon.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by E.Cartman View Post
    Bonsu, Jawai, Macvan, Domercant, Hairston gidiyormuş. Zaten Hairston'a kal diyenin Ama Macvan kalmalı bence. Oynadığı zaman iyi işler yaptı bu sezon.
    orda jawai dışındaki herkes gitmeyi sonuna kadar hakediyo bence jawai sakatlık sonrası nası oynar bilmiyorum o yüzden bişey diyemeyeceğim

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

efesten bir transfer daha. bu seneki nba draftinda 12. siradaki orlando tarafindan draft edilmesi beklenen 20 yasindaki hirvat oyuncu dario saric ile 2+1 yillik sozlesme imzalandi.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Tutmayın Efes'i. Berbat geçen bir sezon ancak böyle telafi edilebilirdi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Efes çok acayip bir şey oldu

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bonsu Olympiakos'a gitmiş.

Galatasaray'ın yeni sponsoru Pegasus olacak deniyor. Ayrıca Spanoulis iddiaları var yine.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bize de Bogdan Bogdanovic yazılıyor.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

kristici de almış efes

http://www.3puan.com/content?id=3651

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Lebron serbest kalmış alsak ya!

Kristic'i de aldılar helal olsun, bir tek guard kaldı onu da hallettiler mi tutulmazlar.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by himone View Post
    Lebron serbest kalmış alsak ya!

Kristic'i de aldılar helal olsun, bir tek guard kaldı onu da hallettiler mi tutulmazlar.
    carmelo da serbest kaliyormus, iyi bi takim kurabiliriz

ivkovic varken guard problem olmaz, hepsi kuyruktadir. efesin tercihine kalacak transferlere bakilirsa

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Efes tam Euroleague takımı kurdu.

Ben olsam 1 numaraya da Bobby Brown'ı alır işi bitirirdim.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Efes'i Eurolig'de şampiyonluktan aşağısı kesmez herhalde. İvkovic reisin dönüşü efsane olacak elinde harika bir kadro var şampiyonluk gelir umarım.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

gecen sene fenere de bu muamele yapilmisti, biraz temkinli yaklasmak lazim. takim uzerinde baski olusturmak hicbir ise yaramaz. beklentiler tabii ki yukseldi ama oncelikli final foura bi kapak atilsin da sonra sampiyonluk konusulur. medya da simdi sisirip duracak. belki fb gs gibi bir camia olmadigi icin efes bu konuda rahat olabilir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bunlar şimdi bi de Spanoulis'i almasın

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

krstic - lasme
    dario saric--------------------berberoglu
    spanoulis

o da gelirse 5li tamamlanir. iyi de gencler var elinde, cedi osman, birkan batuk, dogus falan

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Efes neyin peşinde

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Banvit'in normal sezonda yaptığını, Efes geliştirir bence. Ya namağlup bitirirler normal sezonu ya da 1 yenilgi alırlar. Sonrasında da şampiyonluğun en büyük favorisi. Eurolig'de ise 8'li finaller garanti, Final Four da şansına kalmış. Koraç Kupası'nı kazandığı yılların ruhu geri dönerse Efes, çok acayip işler yapabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

o zamanki ruh baskaydi ama. tamer oyguc, naumoski, ufuk sarica. basta aydin ors. avrupada kazandigimiz ilk kupaydi ayrica. hic beklenmeyeni gerceklestirmislerdi.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    o zamanki ruh baskaydi ama. tamer oyguc, naumoski, ufuk sarica. basta aydin ors. avrupada kazandigimiz ilk kupaydi ayrica. hic beklenmeyeni gerceklestirmislerdi.
    O ruhu yakalamak elbette kolay değil, o zamanki takım gücü inanılmazdı gerçekten de. Naumoski dışında tamamen Türklerin katkısıyla alınmıştı kupa. Naumoski de Makedon olduğu için çok uzak bir kültüre sahip değildi ve uyum açısından da sıkıntı yaşamadı. Her yönüyle üst düzey bir takımdı Efes kısacası. O ruhu bu sene geri yakalamak zor olabilir; ancak yakalanırsa da Efes'in önünde kimse duramaz, o kesin.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Efes evet iyi bir takım kurdu ama alınan oyuncuların neredeyse hiçbiri zor anlarda kendini ispatlayabilmiş değil belki biraz Perperoglu. Öncelikle Lasme'yi Diamantidis olmadan izleyeceğiz ve normalde birebirde pek de başarılı değil. Krstic izlediğim neredeyse bütün finallerde silik kaldı, yani büyük maçlarda çok da etkili değil. Takıma lider özellikli ve zor anlarda çıkıp maç çevirebilecek bir oyun kurucu alınması gerekiyor. Saric'i hiç izlemedim genç bir oyuncu umarım bizim Bogdanovic'in kaderini yaşamaz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Efes evet iyi bir takım kurdu ama alınan oyuncuların neredeyse hiçbiri zor anlarda kendini ispatlayabilmiş değil belki biraz Perperoglu. Öncelikle Lasme'yi Diamantidis olmadan izleyeceğiz ve normalde birebirde pek de başarılı değil. Krstic izlediğim neredeyse bütün finallerde silik kaldı, yani büyük maçlarda çok da etkili değil. Takıma lider özellikli ve zor anlarda çıkıp maç çevirebilecek bir oyun kurucu alınması gerekiyor. Saric'i hiç izlemedim genç bir oyuncu umarım bizim Bogdanovic'in kaderini yaşamaz.
    Olur da Teodosic'i alırlarsa ağır loser bir takıma dönüşecekler desene

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Efes şaka maka Krstic'i de duyurdu

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Arroyo kalıyormuş takımda. Bu arada 35 yaşında olduğunu bilmiyordum o kadar yaşlandı mı yahu Arroyo vay be.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Yaşlı be müdür saç yok ya belli etmiyor

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Çıkan haberlere göre Bo ve Kleiza gidiyor ve yerlerine Calathes, Bogdanovic ikilisi geliyor. Bir de kaliteli bir uzun alırsak iyi olur.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Çıkan haberlere göre Bo ve Kleiza gidiyor ve yerlerine Calathes, Bogdanovic ikilisi geliyor. Bir de kaliteli bir uzun alırsak iyi olur.
    Bo bilmiyorum da Kleiza'nın 3.3 M yıllık kazancı ve bunu haketmediği için yeni sözleşme imzalanmayacağını doğruladı bazı yöneticiler.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Sürekli yeni transferler ve yine final four umudu. Ben bu senenin de hayal kırıklığı içinde geçeceğine inanıyorum.
    Sabır,plan,program bizde yok işlemiyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Sadixx View Post
    Sürekli yeni transferler ve yine final four umudu. Ben bu senenin de hayal kırıklığı içinde geçeceğine inanıyorum.
    Sabır,plan,program bizde yok işlemiyor.
    Ön planda olan sporlarımızda her zaman, erken başarı bekler toplumumuz nitekim ki Voleybol'da böyle bir durum olmadı ama yavaş yavaş o tarafa doğru gidiyor gibi de hava seziyorum.
    Ne kadar arka planda olursa bir spor bizim ülkemizde o kadar başarılı oluyor tabii bunların başında ki isimlerde doğru olursa.

Sayfa 56 / 60 İlkİlk ... 6465455565758 ... SonSon

Mesaj Yetkileri