Anlaşılan bu sene forma almayacağım. Sarı formayı almam için canlı olarak görmem lazım. Diğer formalar çok kötü olmuş. Nike diye sevinmiştik ama ...
Anlaşılan bu sene forma almayacağım. Sarı formayı almam için canlı olarak görmem lazım. Diğer formalar çok kötü olmuş. Nike diye sevinmiştik ama ...
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Parçalının yakası hariç iyi bence.Sarı formada TT reklamı kırmızı renk olsaydı nasıl olurdu acaba? Ama siyah renk pek sırıtmıyor.Siyah forma çok kötü olmuş gerçekten.
So what?
Saike
Bende gidicem büyük ihtimalle. Maçtan önce buluşalım![]()
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Videoyu izledimde parçalı forma hareket halinde olduğunda göze biraz daha hoş geliyor. Onuda canlı olarak görmem lazımAma 100 milyon çok fazla. Bi forma altı üstü. Bu kadar pahalı olmamalı. Fiyata bakınca bu paraya GStore'den 3 tane kaliteli T-Shirt alırım diyorum.
Tabi gidin siz biz de Anadolu'nun ücra köşelerinden anca tv ekranlarında...![]()
Yok mu oranın ultrAslan'ı , uA Uni'si ? Katıl onlara gel sendeBu maça gelmiyorlardır ama sezon içindeki maçlara gelirler.
Samsun'dayım ben.Artık 19 Mayıs stadındaki maça giderim.
![]()
Parçalı forma geçen seneki Ts forması,sarı formada öyle renklerini değiştirip amblemi basıp vermişler.Benim anlamadıgım geçen sene Trabzon'un parçalısı 70 küsür liraya satılırken aynı Gs parçalısı neden bu sene 99 lira'ya anlamıyorum.Nasıl olsa alır millet diyerek mi düşünüyorlar.
Samsun'da mısın ? Benim niye yeni haberim olduuA Samsun grubu var, uA Samsun Lise grubu var. Onlardan birisine gir sende. uA Samsun ve lise birlikte hareket ediyorlar zaten. Birde onların abisi olaran biz varız Uni olarak
En son Kayseri maçına geldik beraber.
Ardanınkini kesin alırım.
Arda'nın giydiği kırmızı polar http://www.hizliupload.com/img/80652500706678075348.jpg
Selçuk'un giydiği kırmızı polo yaka tişört http://www.hizliupload.com/img/13152027571758029614.jpg
Elmander'in giydiği siyah polar http://www.hizliupload.com/img/84927437187081985264.jpg
Bilmem hiç atılmadım o işlere nedense.Zaten geçmişim 11'e, kalmış 2 sene... Atayım bi kapağı üniversiteye orada bir şeyler yaparım diye düşünmüştüm.
O değil de Samsun-Galatasaray gündüz maçı olursa buluşma yapabiliriz.Gece maçı için pek umutlu değilim nereden baksak 35+35 gidiş geliş yol gideceğim, ilçeden geliyoruz.
![]()
Atma Atıl atma, din kardeşiyizPolarlar çok hoş.
Gerçekten. Ama hammadde polar olmayabilir. Fakat tasarım aynı.![]()
Nike güzel formalar çıkaramasa da mükemmel taraftar ürünleri çıkarmış. Galatasaraylı olsaydım evi, arabayı satardım GS Store'ye saldırırdım.
Polarların fiyatı ne kadar?
Henuz satisa cikmadi polarlar.
Bu arada Murat Akca da Sivas'a transfer olmus transfer doneminde. Onu da tutardim zamaninda.
Ne yapmaya çalışıyor acaba yönetim.FM'de altyapıya bakarsın.Değeri 8k olan ve gelecek vaad etmeyen tüm gençlerin sözleşmesini feshedersin ya,yönetim de bunu yapıyor herhalde.Ama gelecek vaad edip,etmeme ayrımı gözetmeksizin yapıyor bu işi.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Muslera bitmiş diyolar kesinileştimi acaba geliyomu yani ?
yok gazete değil webaslan.com galatasaray haberleri veriyo ordan gördüm![]()
Parçalı tam parçalı değil.Sarı çok basit dümdüz sarı.Siyah zaten ayrı bir dünya.Bu sene de forma yok bize![]()
1 hafta geçsin alışmaya başlarız formalara. Ben de beğendim diyemem, beklentilerimiz çok artmıştı Nike ile anlaşınca ancak güzel tasarımları yetiştirememişler bu sene. Geçen seneki ve ondan önceki seneki gibi ilginç renklerin olmaması sevindirici bir haber. Parçalı forma her türlü güzel, kötü kelimesini kullanamam şahsen ama daha iyi olabilirdi tabii ki. Sarı forma da güzel, Türk Telekom yazısı kırmızı olsa bence o kadar da güzel olmazdı, daha basit dururdu. Siyah forma ise formadan çok t-shirt gibi zaten fiyatı da düşük tutulmuş yanlış görmediysem. Maçlarda da pek kullanılacağını düşünmüyorum, 4. bir formamız da olacak herhalde. Umarım o forma ilk gördüğümüz andan itibaren çok hoşumuza gider, içimize siner.![]()
4. Forma beyaz olacak eğer olursa.
Screw you guys, I'm goin' home