mersin maçı itibariyle;
Emre Çolak yine 2 maç iyi 1 maç kötü performanslarına devam ediyor. Sahada yoktu adeta. Semih stoperliği tamamen unutmuş durumda oynayacaksa sağ bek oynasın, onun dışında mümkünse oynamasın. Chedjou takımda tek hava topu alan adam ve çok ince paslarda atabiliyor ama ara ara oyundan düşüyor, konsantrasyon problemleri yaşıyor. Ben olsam Melo'nun yanında değerlendirirdim. Melo'nun düşen temposuna da çare olurdu. Stoperde de Koray'ı oynatırdım zira hem fizik hem de mental olarak Semih'ten fersah fersah iyi bir oyuncu Koray ki oynadığı maçlarda çokta etkili oynuyordu. Oynatmadan oyuncu kazanacağını düşünen, ezberden kadro kuran hocalardan gına geldi bana açıkçası ki Hamza Hoca aralarında en sempatik olanı olabilir. Mancini bence bu anlamda elindeki kadrodan en iyi verimi almayı başarmıştı.. Kazanmak güzel herşeye rağmen. Mersin'de bir kaç tane daha akıllı ayak olsa maç farka gidebilirdi
Bence böyle oynamalı bu takım. Dzemaili orta sahayı yedekler, Emre Çolak Selçuk'u. Sneijder'i Bruma ile değiştirebilirsiniz maç içinde. Yine aynı şekilde bir yabancı kontenjanı boşta şu an; yeri geldiğinde Sabri sağ açık oynar sol bekte Telles oynar; yeri geldiğinde Pandev oynar Burak ya da Umut kulübeye gelir. Hem rotasyonu kolay hem de önde basan sağlam bir takım olacaktır bu takım. Tabii hayal bunlar..