Sayfa 560 / 578 İlkİlk ... 60460510550558559560561562570 ... SonSon
16,771 ile 16,800 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

ali nacinin haberleri genelde dogru cikar furkana yazik olmus denenmeliydi bu cocuk..

1-Furkan Özçal,Ocak ayından itibaren artık Karabükspor forması giyecek.İki kulüp 1 milyon euro bonservis bedeli karşılığında anlaşma sağladı
    2-Kardemir Karabükspor'un istediği diğer 2 Galatasaraylı oyuncu ise...Yasin Öztekin ve Umut Gündoğan...

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Emre Çolak maşallah çok iyi oynuyor. Nazar değmesin. Artık bu çocuğu 11'de her zaman görmek istiyorum. Oyunu hızlandıran izlemesi zevk veren biri Emre. Göbeği aslında Melo-Emre-Selçuk yapabiliriz.

Yasin'in gideceğini sanmıyorum ben Hamza Hamzaoğlu çıktığı 3 maçta da oynattı kendisini yanılmıyorsam, çok şans bulacak bence Yasin. Umarım en iyi şekilde kullanır.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Yine mi vergi cezası kesilmiş, haberleri çıkmaya başladı. Kap'ta da yapılmış bir açıklama var, nasılsa tahsil etmiyorlar niye ceza verme zahmetine giriyorlar onu da anlamış değilim.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Boş laflar,lüzumsuz mesajlar...
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Hamza Hoca'nın gelişinden sonra gözle görülür bir değişiklik olduğu aşikar, şut oranında olsun, koşu mesafeleri olsun hepsi istediğimiz, özlediğimi Galatasaraya dönüş sinyallari veriyor. Son lig maçta Hamza hocanın çıkardığı kadro bence ideal 11'imiz olabilir. Bazen Emre'nin yerine Olcan'ı deneyebilir. Emre müthiş oynuyor inşallah böyle devam eder.

Tandem bölgemiz Chedjou özellikle; iyi pas dağıtıyor, hücumda etkili, büyük duran top silahı ama top rakipteyken ceza sahası alanımıza girerken ben çok tedirgin oluyorum. Kafa topu çok nadir karşılıyor. Gelen toplara müdahaleleri çok riskli tek hamlelik sekse iş bitti. Bana göre ön libero gibi geliyor bana çünkü iyi bi kesici. Semih her zaman aynı hata yapar, iyi oynar.Telles, Sabri ikilisininde ligi götürebileceğini düşünüyorum. Ki bende herkes gibi Tarık'ı çok beğenmesem de, Sabri'nin yerine oynayabileceğini düşünüyorum. Orta Saha ve Forvet hattı da kaliteli seviyede. Pandev'den yararlanmalı kesinlikle, Set hücumunu mükemmel seviyede yapabilir hücum hattımız. Umarım herşey düşündüğümüz gibi gider, yapılan hatalardan ders çıkarılır bu sene boşa giden Avrupa'yı iyi skordan ziyade, iyi futbolla unutturur takımımız.

Son olarak eklemek istediğim birşey var. Prandelli , kötü yada iyi antrenördü. Bütün suçun Prandelli'de oldugunu düşünmüyorum. Tabii ki hataları vardı, ideal kadro yoktu, yanlış tercihler vardı, taktiği aksıyordu. Ancak Hamza Hoca geldikten sonra Selçuk ve Burak'ın müthiş oyunu, müthiş hırsı, presi arzulu oyunu, skora katkılarını herkes gördü.

Bu da demek oluyor ki, hocayı sevmediler, istemediler. Gittikten sonra iki sene önceki oyunlarına döndüler. Bu şu demek kişisel yada belki başka şeyler yüzünden oynamadılar. Oynamadılar Avrupa'dan elendik. Prandelli gitti evet çözüm bulundu. Ancak bence asıl içersini halletmek lazımdı ! Yarın bigün başka birilerinide istemeyebilirler.

Bu sene şampiyon olalımda, takımdaki herkeste gidebilir
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Semih ve Telles bence şu an savunmamızın tek sorunu. Semih çok kötü oynuyor stoper bölgesinde. Sağ bekte çok daha yararlı olacaktır. Koray ve ya Hakan Balta Chedjou'nun yanında çok daha iyi bir tandem oluşturacaktır. Telles ise yavaş fakat teknik bir bek sene sonunda satmamız çok yararımıza olacaktır çünkü pek potansiyelli bir oyuncu değil.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

bence telles , brumadan daha potansiyelli...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    bence telles , brumadan daha potansiyelli...
    Bruma ayrı bir balon bence. Sinan Gümüş üstünde durulsa çok daha potansiyelli gibi geldi bana ilk bakışta Bruma'dan. Hem mental hem de fiziksel olarak. Olcay Şahan, Veli Kavlak gibi oyuncular gibi canlı örnekler varken gözü kapalı forma vermeli Galatasaray böyle oyunculara yoksa batacak kulüp gerçektende.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Bruma iyi de yabanci ulkede sonuçta. Bir de o sakatliktan dolayi cok ürkek.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Sinan Gümüş Bence de Bruma'dan potansiyelli. Bir kere fizik çok üst düzeyde ve geliştirilebilir, şutları da çok iyi. Umarım Hamza hoca Lig maçlarında en kötü yedeğe alır.

Nesil
    2006
    Yer
    06

İnşallah sadece kupa oyuncusu olarak kalmaz Sinan , hocanın ne kadar cesaretli olduğunu göreceğiz şimdi

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Hepsi potansiyelli,bu oyuncuların potansiyelinin sınırı yok,ne kadar geliştirirse kendini o kadar potansiyelli olur.Yabancı sınırı da kaldırıldı mı tadından yenmez hale gelir.

Çok şey beklediklerim ; Koray,Sinan Gümüş,Birhan Vatansever,Bruma,Telles

Bu oyunculardan en az 3 tanesi seneye ilk 11'e monte edilmeli.Bunların arasından Telles en avantajlı isim,çünkü alternatifi yok.Bruma ise bunların arasında ki en potansiyelli isim ama bizim fikirleri oynak taraftar profilimizle karşılaşınca bir dünya yıldızı adayı oluyor bir Serdar Özkan oluyor.

Bu arada bana göre Melo ve Sneijder hariç yaşı 30'u geçmiş bütün oyuncuları takımdan göndermeliyiz,hem çok para alıyorlar hem de artık pek işe yaradıkları yok.
    Last edited by europeanconquer : 17.Aralık.2014 at 16:56

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

basta savunmustum ama maalesef ki duygun yarsuvatta sike cetesini yalamaya basladi bugunki aciklamardan dolayi umarim dogrudur bu haber.

GS Camiasının önde gelen isimleri Duygun Yarsuvat'a istifa etmesi yönünde büyük baskı yapıyor. (AMK)

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Duygun Yarsuvat benim gördüğüm en gevşek kulüp başkanlarından birisidir,Mayıs ayında gidecek ama bu gidişle Mayıs'a kadar bile kalamayacak.İnanılır gibi değil yani adam düşünmeden konuşuyor.Yaptığı son açıklamayı bir kenara koyuyorum.O açıklamanın amacı neydi,ne diye öyle bir iddaa ortaya attı,niye yalan söyledi,kim sordu da cevapladı,bahsettiği iddaayı kimden öğrendi de rahat rahat basına açıkladı,olayın ardından 3,5 yıl geçmiş hiç kimse mi bilmiyordu da sadece Duygun Yarsuvat biliyordu ve böyle bir hezeyanı oldu.

Yoksa her şey Milliyet'in uydurması mı ? Gerçi olsaydı,çoktan yalanlama yapardı kulüp.İstifa etmesinden başka çaresi yok,böyle bir açıklama kabul edilemez.Bir de bu adam Galatasaray Üniversitesi'nde rektörlük yapmış yahu.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

mersin maçı itibariyle;

Emre Çolak yine 2 maç iyi 1 maç kötü performanslarına devam ediyor. Sahada yoktu adeta. Semih stoperliği tamamen unutmuş durumda oynayacaksa sağ bek oynasın, onun dışında mümkünse oynamasın. Chedjou takımda tek hava topu alan adam ve çok ince paslarda atabiliyor ama ara ara oyundan düşüyor, konsantrasyon problemleri yaşıyor. Ben olsam Melo'nun yanında değerlendirirdim. Melo'nun düşen temposuna da çare olurdu. Stoperde de Koray'ı oynatırdım zira hem fizik hem de mental olarak Semih'ten fersah fersah iyi bir oyuncu Koray ki oynadığı maçlarda çokta etkili oynuyordu. Oynatmadan oyuncu kazanacağını düşünen, ezberden kadro kuran hocalardan gına geldi bana açıkçası ki Hamza Hoca aralarında en sempatik olanı olabilir. Mancini bence bu anlamda elindeki kadrodan en iyi verimi almayı başarmıştı.. Kazanmak güzel herşeye rağmen. Mersin'de bir kaç tane daha akıllı ayak olsa maç farka gidebilirdi

Bence böyle oynamalı bu takım. Dzemaili orta sahayı yedekler, Emre Çolak Selçuk'u. Sneijder'i Bruma ile değiştirebilirsiniz maç içinde. Yine aynı şekilde bir yabancı kontenjanı boşta şu an; yeri geldiğinde Sabri sağ açık oynar sol bekte Telles oynar; yeri geldiğinde Pandev oynar Burak ya da Umut kulübeye gelir. Hem rotasyonu kolay hem de önde basan sağlam bir takım olacaktır bu takım. Tabii hayal bunlar..

Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

[MENTION=79605]Nocna Mora[/MENTION] Taylan gel şu antrenörlük kursları falan yardıralım biz, sonra da GS'yi zorlayalım. Mancini hocamın izinden gidip bu işi başarırız biz Tabii o zaman Semih falan kalmaz ama olsun

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

yalniz 2 golde bildigim kadariyla sabrinin payi var cok buyuk + bence ne semih ne tarik ne veysel formda sabriyi kesemezler boyle oynarsa... semih kayayi begenmiyorum koray daha saglam stoper ve iyi oynadi verilen sanslarda acaba hoca gormuyormu yada raporda ne yaziyor bilmiyorum yada... dortmund ile anlasmamiz var o yuzden mi oynatmiyorlar acaba ? iyi oynarsa adamlara galiba 7.5m euro vericektik diye hatirliyorum..

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    yalniz 2 golde bildigim kadariyla sabrinin payi var cok buyuk + bence ne semih ne tarik ne veysel formda sabriyi kesemezler boyle oynarsa... semih kayayi begenmiyorum koray daha saglam stoper ve iyi oynadi verilen sanslarda acaba hoca gormuyormu yada raporda ne yaziyor bilmiyorum yada... dortmund ile anlasmamiz var o yuzden mi oynatmiyorlar acaba ? iyi oynarsa adamlara galiba 7.5m euro vericektik diye hatirliyorum..
    Eğer geri almak isterse 7.5m verecek Dortmund.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by E.Cartman View Post
    @Nocna Mora Taylan gel şu antrenörlük kursları falan yardıralım biz, sonra da GS'yi zorlayalım. Mancini hocamın izinden gidip bu işi başarırız biz Tabii o zaman Semih falan kalmaz ama olsun
    Düşünmüyorum değil kesinlikle şansımı deneyeceğim bu alanda Yabancı ülkede lisans işi daha kolaydı orada yapmalı..
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Düşünmüyorum değil kesinlikle şansımı deneyeceğim bu alanda Yabancı ülkede lisans işi daha kolaydı orada yapmalı..
    Lisansı geçerli bi ülke bulup deneriz şansımızı

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Pandev'i eleştirdiğimden değil ancak bu adam varken onu bırakıp Pandev'i almak hayatımda gördüğüm en saçma hareketti.Bana maliyet demesinler şimdi Yasin Öztekin,Olcan Adın ve Tarık Çamdal'a verilen toplam 11 milyon euro'dan bahsederim sonra.Umarım bir gün,herhangi bir görevde tekrar geri döner Galatasaray'a,Parçalı Fil'im benim.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Drogba'yı her gördüğümde duygulanıyorum.. Böyle bir adam geldi ve gitti. Kimse de sesini çıkartmadı...

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bu Abdurrahim Albayrak geri dönüyor diye sevinmiştim ama adamın ideolojisini unuttuk,kendi kafasınca randevu ayarlamış,takımı Aksaray'a götürmüş,İstanbul'da ki olana değil Ankara'da ki şu binlerce ağacı katledip,binlerce ağacın ortasına dikilen ucube yapıya.

Umarım Mayıs ayında seçilecek yönetimde yer almaz da tez zamanda kurtuluruz,Ünal Başgan iyi yapmış göndermekle,boş yere suçlamışız adamı.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

CB ziyaretinde bir problem görmüyorum ben. Normal bir durum hele ki Türkiye'de ekstra normal bir durum ama çıkıştaki Abdurrahim Albayrak açıklamaları skandal. Hayır kulüp liseli-liseci dolu ayrıca Galatasaray kültüründe yok böyle bir olay ancak işin içine para girince ne kültür kalıyor ne de lise.

Ayrıca İstanbul'daki Aksaray'a gitmeleri daha büyük sıkıntı olur

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Anıtkabir'i ziyaret ettiler mi çok merak ediyorum.Elin yabancısına Aksaray'ı tanıtacağına 20.yüzyılın en büyük adamını tanıtırsın.Ama işte vizyon küçük ne yapacaksın.

''Bağınnn halkın paralarıyla güzelim ormanı hiç eddik,üstüne de bu binayı digtig,adına da Aksaray dedig.Gelin şimdi Türk vatandaşı olun.''

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Tamam sakin, darbe yapmışız, çok yaşa Mert Başgan

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Hahaha Mert Çetin herhalde Thorin Oakenshield Emre Çolak Bilbo Baggins Abdurrahim Albayrak'da Saruman oluyor herhalde

Olcan Adın'da Aragorn'mu ?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Mesaj Yetkileri