yala bakalim albayrak...
yala bakalim albayrak...
Alem adam şu Albayrak.
İğrenç yönetim, iğrenç adamlar. Buluşmanın gerçekleştiği saatlerde Olcan, instagramdan Ali İsmail Korkmaz ve davasıyla ilgili fotoğrafları beğeniyordu. Bu adam tesellim.
Olm nerde bu 20 milyon gs taraftari ? Aksaray ziyaretinden memnun olan 1 gsli gormedim![]()
https://twitter.com/GalatasaraySK/st...10598868201472
Hahahah bu ney lan![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Herşey iyi giderken Neden Norwich'e kiralandın ?
Elmander:"Türkiye'de kurallar değişti. Yabancı sayısı azaldı."
Ağlayacağım![]()
Mancini'den kalecilik dersleri vol.1![]()
![]()
![]()
Beyler takımın Alanya'da giydiği antreman formasından bulabilir miyiz? Bu siyah gibi griye yakın.
Bulsan bulsan GS Store'larda bulursun.
Şu an yoktur gerçi ama en yakın zamanda satışa sunulur.
Futbolcuların giydiği özel ürünlerin bazılarını satışa sunmuyorlar. Mesela şu alttaki sweatshirtün sarısı ve kırmızısı da var ama bir tek bu satılıyor. Nike'la anlaştığımızdan beri bu tarzdaki ürünlerin hiçbiri satılmadı, satılsa koşa koşa gidip alıcam ama satmıyorlar. Yani demem o ki muhtemelen yeni antrasit serinin de muhtemelen bir çoğunu satmayacaklar.
![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Bu da ayri bir sacmalik. Klup ne guzel para kazanacak iste neden satmazsiniz. Az once porto storedaydim o kadar kaliteli o kadar guzel seyler var ki para bayilmamak icin zor tuttum kendimi oglum ozi sakin ol sen cimbomlusun fln dedim icimden herseyi düşünmüş adamlar herseyi. Barça store'a ise hic girmiyorum zaten.
Saçmalık aynen o gri ürün satılsa neler kazanır klüp.
Maç başladı bakalım ne yapacağız.
Hamit,Tarık,Yasin ve Umut çok kötüler.
Sinan Gümüş,ise pırıl pırılMükemmel oynuyor.
Normal süre 1-1 bitti,penaltılarla 6-5 elendik.
Daha iyi oldu şimdi 3.lük maçında Neymar'ın takımına bir 4-5 tane atarız![]()
Manşet : Aslan, "Çoluk çocuğa" yenildi
Football is simple,but Football Manager is not
Severim öyle çoluk çocuğu,kasap doldurmuşlar takıma![]()
Haydaa ne maci la bunlar boyle river plate naalaka
Bu arada iddaa ediyorum Sinan Gümüş Gökhan Töre'den sonra yaşıtları arasında ki en iyi yerli kanat bu ligde.
Hızı,top sürme becerisi ve bizim ligimizde en dikkat çekici özellik olan fiziği ile fark yaratıyor.Kendini Robben'e benzetmişti yani stil olarak,cidden de benzemiyor değil.Stil olarak hani oyun olarak ayrı bir olay Robben
Edit:
Takımın iyiliği için Sinan Gümüş direkt olarak ilk 11'e monte edilmelidir.Umut Bulut yerine hemde.Umut Bulut benim gördüğüm en yeteneksiz forvetlerden birisidir.Bunu sağ olsun dünde gösterdi,iki hafta önceki derbide de gösterdi.
Burak çok ofsayta düşüyor ondan Sneijder'i forvete koydum yoksa ikilinin görevleri aynı,biri gol attırmak,diğeri gol atmak için oynayacak.Chedjou dönene kadar da yabancı kontenjanı Bruma için kullanılmalı.
Last edited by europeanconquer : 18.Ocak.2015 at 12:15
Kesinlikle. Sinan gibi yetenekli gençleri oynatmak için daha fazla beklemenin manası yok. Direkt olarak olmasa 4-5 maç 18e alınıp sezon bitmeden takıma monte edilmeli. Sonrasında Umut'tan çok daha fazla fayda sağlar bize. Maliyetsiz, problemsiz, tertemiz genç. Hem de fazlasıyla yetenekli. Geldiği günden beri hiçbir ilerleme kaydedemeyen Bruma'dan, yeteneksiz faydasız Umut'tan çok daha fazla şansı hakediyor bence. Şu kadroda rahatlıkla 11 oynayabilecek kapasitesi var.
Ayrıca Umut - Sinan değişikliği olursa hem artık 10 kişi değil 11 kişi oynarız hem de Sneijder asıl mevkisine geçer, maksimum verim sağlar. Burak yine Umut varken olduğu gibi geriye gelip top alan, ikinci forvet gibi - Sneijder serbest oyuncu - Sağda Sinan - solda Emre.. Tutmasa bile en azından denendiğini görmek isterim. Elimizde böyle bir değer varken neden bekliyoruz ki?
· Mobilden gönderildi
Semih 1,5 ay yok.Büyük ihtimal Chedjou'da o süreye yakın olmayacak.Koray ise 10 gün içinde toparlanır diye düşünüyorum.
Hakan Balta-Emre Can ikilisi oynayacaktır Koray dönene kadar veya Hakan-Melo yapabilir Hamza Hoca.
Bu arada Serdar Aziz'i sezon sonuna kadar kiralamak için girişimleri başlatmışız.
Melo'dan stoper olmaz
Yazik elimizdeki genç cevherleri satiyoruz..
Abdullah Avcı, Galatasaray'ın 19 yaşındaki genç yıldızı Hüseyin Altuğ Taş (140 maç, 110 gol) ile 4.5 yıllık sözleşme imzaladı.
https://twitter.com/sporx/status/562284358107553793?s=08
Ben de seneye Altuğ as takıma katılır diye hayal kuruyordum.Artık 5 yıl sonra 10 milyon öder geri alırız.
İBB'de gereksiz forvet bolluğu var. Şans bulabileceğini sanmıyorum ben pek.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Şimdi GS'de kadro şansı bulamazdı kolay kolay, muhtemelen gelişemeyecekti de zaten gitmesi iyi oldu, tutarsa zaten dönüp dolaşıp geleceği yer yine kürkçü dükkanı olacağı için sorun yok. Ayrıca tutacağı ne malum, biz ne gençler gördük yapmayın beyler. Cafercanlar, Özgürcanlar falan da böyle ses getirdi zamanında hep, çok da karalar bağlamanın anlamı yok bence. Hee kiralık gitseydi daha iyiydi tabi ama olsun.
Cem Sultan olma ihtimali de var Arda Turan olma ihtimali de var. Ama ne olursa olsun bu adama profesyonel sözleşme imzalatmamak büyük saçmalık. Hayırlısı olsun