Sayfa 562 / 1204 İlkİlk ... 624625125525605615625635645726126621062 ... SonSon
16,831 ile 16,860 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

fatih terim varken kalmasi gayet normal fatih hocanin vazgecilmezlerindendir gökhan

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

İnşallah doğrudur. Arda'yı İngiltere'de izlemeyi çok isterim.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

çok iyi transfer
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Galatasaray beklenen bombayı patlattı

şaka bir yana Fatih hoca varken defans hattın da büyük değişiklikler olmayacağı belliydi yine de ujfalusi alındı zaten 3 sene öncesi yarı final oynayan takım

Hakan-Gökhan-Servet-Sabri

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Okay Derici Galatasaray antremanına katıldı. http://i53.tinypic.com/90q61x.jpg

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dalga geciyorsunuz ama Gokhan bence Servet'ten daha iyi bir stoper. Gokhan'i gonderip ondan iyi bir alternatif almak icin kulupler kapiyi 4 M €'dan acar. İyisini gectim ayni seviyede bir oyuncuyu almak 2-3 M €'dan baslar. Garay'i kiralamak istiyormusuz AS'a gore.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

İyimiş Bu oyuncuyu izleme fırsatı olan veya FM den bilen biri var mı ?(Okan Derici)
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Dalga geciyorsunuz ama Gokhan bence Servet'ten daha iyi bir stoper. Gokhan'i gonderip ondan iyi bir alternatif almak icin kulupler kapiyi 4 M €'dan acar. İyisini gectim ayni seviyede bir oyuncuyu almak 2-3 M €'dan baslar. Garay'i kiralamak istiyormusuz AS'a gore.
    İyi stoper de 2 sezon da oynadığı maç sayısı : 24

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Gökhan Zan'ın omzuna çıkma teklif etmek...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İşte Kameni için gelen teklif

Milliyet, Espanyol kalecisi Carlos Kameni için Galatasaray’a yapılan teklifin belgesine ulaştı.
    02:30 | 27 Haziran 2011
    ONUR DİNÇER
    Kameni’nin menajeri ve avukatı Vicente Montes tarafından Florya’ya gönderilen faksta Kamerunlu file bekçisinin yıllık 2 milyon euro ve 2 artı 1 senelik sözleşme istediği belirtildi. 27 yaşındaki başarılı kalecinin ayrıca ev ve araba istekleri de faksta yer aldı. Montes’in yaptığı teklifte Espanyol’un, Kameni için 5 milyon euro bonservis istediği de ifade edildi.

Garay’a 6 milyon euro
    Ujfalusi’nin ardından savunmasına bir takviye daha yapmak isteyen Cim-Bom’un, Real Madrid’in, Arjantinli stoperi Ezequiel Garay için 6 milyon euro bonservis bedelini gözden çıkardığı belirtildi. İspanyol ekibinin ise R.Santander’den 10 milyon euro karşılığında alınan 24 yaşındaki başarılı futbolcuyu daha düşük bir bedele satmak istemediği ve bu nedenle kiralamayı düşündüğü kaydedildi. Sarı-kırmızılı yönetimin, Real Madrid’in indirim yapmaya yanaşmaması halinde genç oyuncu için kiralama teklifi yapacağı vurgulandı.

Asamoah Gyan bombası
    Galatasaray’ın transferdeki yeni hedefinin Asamoah Gyan olduğu iddia edildi. İngiltere’nin News of The World gazetesinin ‘özel’ ibaresi ve ‘Türk devi Gyan’ı hedefliyor’ başlığıyla verdiği haberde, sarı-kırmızılı kulübün, Sunderland takımında forma giyen Ganalı golcünün peşinde olduğu kaydedildi.
    Güney Afrika’da düzenlenen 2010 Dünya Kupası’nda Gana formasıyla ortaya koyduğu performansla dikkatleri çeken 25 yaşındaki Gyan, turnuvanın ardından Rennes’den, 13 milyon pound karşılığında Sunderland’e transfer olmuştu. Kulüp tarihinin bonservis rekorunu kıran Gyan, Premier Lig’deki ilk sezonunda 10 gol atmayı başardı.

Kaynak: Milliyet
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Artık bu belgeleri meydana çıkarmak da moda oldu.Şu belgenin şekline haline bakın ya.Kendileri yazıp yazıp haber yapıyorlar ya hadi neyse.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

olaya bak. komedi. yarın da CR ile ilgili belge yayınlarım ben fanatik gazetesi olsam
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

13. Default

Galatasaray Real Madrid'li Ezequel Garay'ın transferi için girişimlere başlamış .

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Garay için girişimlere başlayıp Gökhan Zan'ı alıyoruz . Muntari ve cambiasso için girişimlere başlayıp ceyhun'u alıyoruz. Reyes ve Forlan için gidip Ujfalusi yi alıyoruz. Döner yemeğe gidip çorba içip geri dönmek gibi birşey bu en azından karnımız doyuyor.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ujfalusi 30 Haziran'da Elmander ise 1 Temmuz'da takıma katılacakmış sözde erken transfer oldular. Bi şey fark etmedi Bana öyle geliyor ki en geç 5 Temmuz'a bütün transferler bitmiş olur. Hazırlık maçlarından sonra belki bir tane oyuncu alınır.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Okan Derici

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Oyuncu antrenmana çıkarılıyor,resmi siteden hiçbir açıklama yok.Nasıl bir iştir bu ya?Resmi siteye yazmaya üşeniyorlar mı yoksa utanıyorlar mı?
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Resmi site de sustu hep. Furkan Aldemir meselesi de aynı. Karşıyaka açıklıyor bizimkilerden tık yok.

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Son Dakika
    Galatasaray'da Gökhan Zan'ın sözleşmesi 3 yıl daha uzatıldı.
    Gökhan Zan, sezon başına 700 bin euro garanti ve maç başına 20 bin euro ücret alacak.

http://www.galatasaray.org/futbol/fu...aber/10408.php
    demek ki sezonluk 720bine anlaşmış.

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    İnşallah doğrudur. Arda'yı İngiltere'de izlemeyi çok isterim.

acaba neden? yandaki fener formasından mıdır yoksa hakkaten iyi niyetten midir?

ama gerçekten ingiltere de yada ispanya da maçlarını seyrederek gururlanmak isterim.ama gs de oynadığı için de burada kalmasını isterim ne olacak bilmem.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mehmetd View Post

acaba neden? yandaki fener formasından mıdır yoksa hakkaten iyi niyetten midir?
    Her ikisi de olamaz mı?

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by vego View Post
    Okan Derici

bu fotoğraf milliyette de dikkatimi çekti, iyiki yuvarlak içine almış milliyet.. yoksa bulamayacaktık adamı fotoğrafın içinde..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Antremana Fatih Terim çıkmamış . Hey Allah'ım imza da atmadı neler oluyor anlamadım.

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Her ikisi de olamaz mı?
    olamaz çünkü hem iyi niyetle ingiltere ye gitmesini isterim deyip hem de ben fenerliyim rakibim gs den adam gitsin ki olmuyor.

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Antremana Fatih Terim çıkmamış . Hey Allah'ım imza da atmadı neler oluyor anlamadım.
    evet bir ilginçlik var.hadi hayırlısı.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Fatih Terim deneme yapıyor.Bir oyunun demosunu denersiniz,beğenirsiniz ve oyunu satın alırsınız.Fatih Terim de şu anda öyle.Antrenmandakileri izliyor,transferleri bekliyor.Bunları beğenmezse imza atmıyor
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Hadi Arda bekliyoruz seni Ada'da

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Fatih Terim deneme yapıyor.Bir oyunun demosunu denersiniz,beğenirsiniz ve oyunu satın alırsınız.Fatih Terim de şu anda öyle.Antrenmandakileri izliyor,transferleri bekliyor.Bunları beğenmezse imza atmıyor
    ben hiçbir oyunun demosunu oynayıp satın aldığımı hatırlamıyorum. fm de direk satın aldım,diğer oyunlarda ise sadece demoyla idare ederim

hele terim in bu demoları beğenmedim hadi gs ile imzalamam fb ye giderim
    yapması olasılığı hiç yok.

ama transferlerin tamamlanmasını bekliyor olabilir.ben gelirsem şunları getiririm deyip bir liste sunmuştur;her mevkide 3-5 alternatif,bunları alın, imzayı basayım. yoksa...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Erhan Şentürk 1 yıllığına Karşıyaka'ya kiralanmış.

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Erhan Şentürk 1 yıllığına Karşıyaka'ya kiralanmış.
    En mantıklısı. Erhan Bank Asya 1.lig topçusu zaten bana göre. Keşke yine Kartal kiralayabilseydi ama Furkan Aldemir'e karşılık gitti.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Beyler Ali Dürüst, Drogba gündemimizde yok demiş. Bence uçuşları kontrol edin Drogba şu anda İstanbul yolunda olabilir

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

"Drogba gündemimizde yok"

27 Haziran 2011 21:12 | NTV Spor
    Topbaşı yapan Galatasaray'da kritik bir zirve de gerçekleşti. Sarı-kırmızılı kulübün ikinci başkanı Ali Dürüst transfer konusunda önemli açıklamalar yaptı. Drogba'nın gündemlerinde yer almadığını belirten Dürüst, Reyes ve Forlan için ise görüşmelerin sürdüğünü söyledi.

Galatasaray hareketli bir günü geride bıraktı. Yeni sezonun ilk çalışmasını gerçekleştiren, Gökhan Zan ile sözleşme yenileyen sarı-kırmızılılarda önemli bir toplantı da gerçekleştirildi. Zirveye teknik direktör Fatih Terim'in yanısıra başkan Ünal Aysal, ikinci başkan Ali Dürüst, yöneticiler Abdürrahim Albayrak ve Celal Gürcan ile sportif direktör Bülent Tulun katıldı
    Toplantı sonunda kameraların karşısına geçen ikinci başkan gündemdeki konularla ilgili açıklamalarda bulundu. Dürüst, görevinden alınacağı yönünde haberler çıkan Bülent Tulun'un durumuna açıklık getirdi.
    Dürüst, "Bülent Tulun, kulübümüzde çalışan bir profesyonel. Geçmişte kulübümüze faydaları olmuştur, yine faydası olacaktır. Sezon açılmıştır, artık hepimiz Seyrantepe'ye çalışıyoruz. Ben daha sık gelerek koordinasyonu sağlamaya çalışacağım. Florya, teknik kadromuzunu bulunduğu bir yerdir. Bülent Tulun özellikle dış ilişkiler konusunda bize yardımcı olacaktır. Bu konuda hiçbir problem yok” dedi.
    Transfer çalışmaları hakkında da bilgi veren Ali Dürüst, Reyes ve Forlan ile görüşmelerin devam ettiğini, ancak Drogba'nın gündemlerinde yer almadığını açıkladı.
    Dürüst, "Kulüpleriyle mukavelesi bulunan oyuncular için önce kulüpleriyle anlaşmak lazım, biz bunun için Atletico Madrid ile görüştük. Ujfalusi'yi kadromuza kattık, Forlan ve Reyes için de görüşmelerimiz devam ediyor, ama bu oyuncular olmazsa olmazımız değil” diye konuştu.
    "Drogba alternatiflerimiz arasında yok" diyen Dürüst, tansfer dönemi Eylül ayına kadar sürüyor. Dünyaca ünlü hocamız yeniden bizlerle birlikte, transferde önemli işlere imza attık. Acelemiz var, telaşımız yok. Kaleci ve diğer transferleri yapacağız, kimse merak etmesin” dedi.
    Fatih Terim'in henüz imza atmaması yönünde yapılan haberlerin de gerçeği yansıtmadığını ifade eden Ali Dürüst, tecrübeli teknik adamla aralarında hiçbir sorunun bulunmadığını vurguladı.
    Dürüst, "Fatih Terim'in imza atmadığını siz söylüyorsunuz, imzasını atmıştır. Öyle bir problem yok. Önümüzdeki hafta Fatih hocamız basın toplantısı düzenleyip merak edilen soruları cevaplayacaktır” şeklinde konuştu.
    Ali Dürüst, takımdan ayrılacak oyuncular konusunda da bu haftaiçinde bazı gelişmelerin yaşanacağını sözlerine ekledi.

Mesaj Yetkileri