Balta gibi balta dogum gunu kutlu olsun. Hem severiz hem söveriz![]()
Balta gibi balta dogum gunu kutlu olsun. Hem severiz hem söveriz![]()
Büyük Başkan ne konuşuyor be.
iste bu buyuk baskan aysal ibra edildi , genc kongre uyelirimizde bugun catir catir dusmanlari vurdular helal olsun hepsine.
baskan aysal mayista aday olcakmis hadi insallah.![]()
Winter is coming...
ya da
Your Nightmare Is Back Again !
Adnan Öztürk'ü de destekliyorum ama Ünal Aysal aday olursa inanılmaz olur,şu Galatasaray camiasında yöneticiler bazında Galatasaraylılığını tartışacağım son isimdir Ünal Aysal,hataları olmuş olabilir ama adamın vizyonu var vizyonu.Karşıt görüşler tabi ki olabilir ama benim görüşüm budur.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Vizyon dediğiniz İtalyan hoca aşkı heralde. Aysal'ın bu kulube çok fazla zararı oldu lakin Gs taraftarı istiyorsa hay hay buyursun gelsin.
Aysal'ın gelmesi Gs için kötü olur şahsen yeni çilekler gelir yeni borçlar gelir
Aysal illa gelsin demiyorum ama Ünal Aysal projeleri olan bir insandı,ilk 2 sene çok iyi gitti ondan sonra Terim ile arasında ergenlerin yapmayacağı bir tartışma gereksiz bir ego savaşı çıktı,o da işte ne kadar bana göre Aysal haklı olsa da sonun başlangıcını getirdi.Başta Terim'i çok seven oyuncular,küstüler adeta,belki de birilerinin kuyusunu kazmaya çalıştılar ve en önemlisi o lanet devre arası transfer dönemi geldi,inanılmaz saçma transferler yaptık,ben o gün transferleri desteklemiştim ama bende bir şey bilmiyormuşum,alınan oyunculardan bir tek Telles doğru düzgün top oynayabildi,onun da sınırları var.
Mali duruma gelince Aysal planlı işler yaptı ama o planları düşlediği gibi gitmedi,mesela sponsor bulamadık,sermaye arttırımı yapamadık ama en azından borçları yapılandırdık,Denizbank'a ödüyoruz ay ay.
Her şeyin yanında büyük düşünen bir adam Ünal Aysal,başarısız olması veya başarılı olması büyük düşünmeyen biri olmadığını kanıtlamaz.Yapmak istediklerini hep destekledim,aday olursa da onu destekleyeceğim.
Başka bir konuya gelirsek,artık genç birisinin başkan olması gerektiğini düşünüyorum ve bana göre de en uygun isim zaten aday olan Adnan Öztürk'tür,yıllardır başkanlık için bileniyor ve bence artık zamanı da geldi,yaş ortalaması 89789798 olan lise tayfası yine yaşı 185 olan bir adayı seçmezlerse,Adnan Öztürk bu Mayıs'ta başkan olacaktır.
Gelir artarsa giderde artar. Adam gelirleri arttırdı, o oranda harcama yaptı. Marka değerini yükseltti, başarı getirdi. Bence gayet başarılı bir dönem geçirdi. Tek hatası Prandelli'dir. Mancini ile devam etmeyi seçseydi şu an bambaşka bir takım izliyor olurduk. Adnan Öztürk ya da Ünal Aysal farketmez ki ben Adnan Öztürk'ün almasını istiyorum seçimleri, Galatasaray için iyi olacaktır gibime geliyor.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Galatasaray'a şok ceza !
FIFA Izet Hajrovic'e 92.500 euro tazminat ödememize karar vermiş.
Değdi mi ulan Sercan Yıldırım'ın akrabası
Hee olan 3,5 milyon euro bonservise oldu ama hiç yoktan iyidir.
Karabük maçı için baya bilet satılmış. Şampiyonluğa inandı artık taraftarlar. O zaman napıyoruz Şampiyon Cimbom Yazdırıyoruz!
Buyuk baskan mayista aday insallah.
![]()
bize adnan öztürk gibi gerçekçi adam lazım. liseci zihniyeti, adam kayırmaları çatır çatır bitirecek adam lazım, daha çok borca sokacak adam değil.
desteğim tabi ki adnan öztürk'e.
Bugün antrenmana çıkmış,Antep maçına yetişir umarım,beklenenden çok iyi toparladı Melo.
İnternette bir sözlükte 'derin galatasaray' veya öyle bir ad rumuzlu bir kişi aylar öncesinden Ünal Aysal'ın tekrar aday olacağını söylemişti ama inanmamıştım. Sanırım gerçek olacak.
Ben gelip gelmemesi konusunda çekimserim. Eski hatalarını tekrarlamayacaksa gelebilir. İlk yıllarda her şey iyiydi. Sonrasında görevden uzaklaştırdığı adamlar, verdiği kararların bir kısmı yanlıştı ve o kararlar bize bazı şeyleri kaybettirdi. Ekonomik gelirleri arttırmış olabilir ama o gelirleri iyi kullanabildiği söylenemez ki şu anki durumumuz ortada.
Galatasaray için hangisi iyiyse o başkan olsun.
Bu arada Burak Yılmaz'ın Nazlı adında bir kızı,Blerim Dzemaili'nin de Luan(Aslan anlamına geliyor ama Galatasaray'a dair bir şey değil,zaten belliymiş önceden) isimli bir oğlu oldu.
İkisini de tebrik edelim![]()
Adam golcü abi,belki de o yüzden evlendi![]()
buyuk baskan 10 nisanda aciklicakmis aday olup olmucagini ve bu sefer yonetiminde ali sabanci ve haldun ustunberk vs olcak diyorlar... twitterdeki bazi gs kongre uyeleri falan aday olucak diyorlar ama bakalim ne olcak...
https://vine.co/v/OLYQixDamd7
Bu yeni sesi soluğu çıkanlar daha önce nerdeydi? Tabii şampiyonluğu oynayan takım ardından gelecek paralar az çakal değiller.
www.youtube.com/watch?v=XzyRm2gjPk0
Çok güzel bir video yapmışlar, tekrar tekrar gaza geliyorum.
Footyheadlines'a göre gelecek sezonun 2. ve 3. forması
![]()
Last edited by E.Cartman : 06.Nisan.2015 at 14:36
Screw you guys, I'm goin' home
1. Forma pembe mi yineonu merak ettim şimdi
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (:
Sarı ağırlıklı parçalı olur büyük ihtimalle.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Siyah forma çok iyi duruyor.
İki forma da çok kötü.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Siyah forma idare eder ama o kırmızı iğrenç olmuş.
Kırmızının aslı bence muhteşem gözükecek ve muhtemelen en çok satan forma olacak, inşallah reklam bozmaz formaları.
Screw you guys, I'm goin' home
Ünal Aysal aday olmuyor,Adnan Öztürk hayırlı olsun.