Sayfa 564 / 578 İlkİlk ... 64464514554562563564565566574 ... SonSon
16,891 ile 16,920 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Balta gibi balta dogum gunu kutlu olsun. Hem severiz hem söveriz

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Büyük Başkan ne konuşuyor be.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

iste bu buyuk baskan aysal ibra edildi , genc kongre uyelirimizde bugun catir catir dusmanlari vurdular helal olsun hepsine.

baskan aysal mayista aday olcakmis hadi insallah.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Winter is coming...

ya da

Your Nightmare Is Back Again !

Adnan Öztürk'ü de destekliyorum ama Ünal Aysal aday olursa inanılmaz olur,şu Galatasaray camiasında yöneticiler bazında Galatasaraylılığını tartışacağım son isimdir Ünal Aysal,hataları olmuş olabilir ama adamın vizyonu var vizyonu.Karşıt görüşler tabi ki olabilir ama benim görüşüm budur.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Vizyon dediğiniz İtalyan hoca aşkı heralde. Aysal'ın bu kulube çok fazla zararı oldu lakin Gs taraftarı istiyorsa hay hay buyursun gelsin.

Aysal'ın gelmesi Gs için kötü olur şahsen yeni çilekler gelir yeni borçlar gelir

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Aysal illa gelsin demiyorum ama Ünal Aysal projeleri olan bir insandı,ilk 2 sene çok iyi gitti ondan sonra Terim ile arasında ergenlerin yapmayacağı bir tartışma gereksiz bir ego savaşı çıktı,o da işte ne kadar bana göre Aysal haklı olsa da sonun başlangıcını getirdi.Başta Terim'i çok seven oyuncular,küstüler adeta,belki de birilerinin kuyusunu kazmaya çalıştılar ve en önemlisi o lanet devre arası transfer dönemi geldi,inanılmaz saçma transferler yaptık,ben o gün transferleri desteklemiştim ama bende bir şey bilmiyormuşum,alınan oyunculardan bir tek Telles doğru düzgün top oynayabildi,onun da sınırları var.

Mali duruma gelince Aysal planlı işler yaptı ama o planları düşlediği gibi gitmedi,mesela sponsor bulamadık,sermaye arttırımı yapamadık ama en azından borçları yapılandırdık,Denizbank'a ödüyoruz ay ay.

Her şeyin yanında büyük düşünen bir adam Ünal Aysal,başarısız olması veya başarılı olması büyük düşünmeyen biri olmadığını kanıtlamaz.Yapmak istediklerini hep destekledim,aday olursa da onu destekleyeceğim.

Başka bir konuya gelirsek,artık genç birisinin başkan olması gerektiğini düşünüyorum ve bana göre de en uygun isim zaten aday olan Adnan Öztürk'tür,yıllardır başkanlık için bileniyor ve bence artık zamanı da geldi,yaş ortalaması 89789798 olan lise tayfası yine yaşı 185 olan bir adayı seçmezlerse,Adnan Öztürk bu Mayıs'ta başkan olacaktır.

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Aysal illa gelsin demiyorum ama Ünal Aysal projeleri olan bir insandı,ilk 2 sene çok iyi gitti ondan sonra Terim ile arasında ergenlerin yapmayacağı bir tartışma gereksiz bir ego savaşı çıktı,o da işte ne kadar bana göre Aysal haklı olsa da sonun başlangıcını getirdi.Başta Terim'i çok seven oyuncular,küstüler adeta,belki de birilerinin kuyusunu kazmaya çalıştılar ve en önemlisi o lanet devre arası transfer dönemi geldi,inanılmaz saçma transferler yaptık,ben o gün transferleri desteklemiştim ama bende bir şey bilmiyormuşum,alınan oyunculardan bir tek Telles doğru düzgün top oynayabildi,onun da sınırları var.

Mali duruma gelince Aysal planlı işler yaptı ama o planları düşlediği gibi gitmedi,mesela sponsor bulamadık,sermaye arttırımı yapamadık ama en azından borçları yapılandırdık,Denizbank'a ödüyoruz ay ay.

Her şeyin yanında büyük düşünen bir adam Ünal Aysal,başarısız olması veya başarılı olması büyük düşünmeyen biri olmadığını kanıtlamaz.Yapmak istediklerini hep destekledim,aday olursa da onu destekleyeceğim.

Başka bir konuya gelirsek,artık genç birisinin başkan olması gerektiğini düşünüyorum ve bana göre de en uygun isim zaten aday olan Adnan Öztürk'tür,yıllardır başkanlık için bileniyor ve bence artık zamanı da geldi,yaş ortalaması 89789798 olan lise tayfası yine yaşı 185 olan bir adayı seçmezlerse,Adnan Öztürk bu Mayıs'ta başkan olacaktır.
    Ki borç diyorlar o zaat-ı muhterem 118 milyon harcama yapmış diğerleri 25 ve 19 milyon harcama yapmış. Neye göre borç, kime göre borç?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gelir artarsa giderde artar. Adam gelirleri arttırdı, o oranda harcama yaptı. Marka değerini yükseltti, başarı getirdi. Bence gayet başarılı bir dönem geçirdi. Tek hatası Prandelli'dir. Mancini ile devam etmeyi seçseydi şu an bambaşka bir takım izliyor olurduk. Adnan Öztürk ya da Ünal Aysal farketmez ki ben Adnan Öztürk'ün almasını istiyorum seçimleri, Galatasaray için iyi olacaktır gibime geliyor.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Galatasaray'a şok ceza !

FIFA Izet Hajrovic'e 92.500 euro tazminat ödememize karar vermiş.

Değdi mi ulan Sercan Yıldırım'ın akrabası

Hee olan 3,5 milyon euro bonservise oldu ama hiç yoktan iyidir.

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Karabük maçı için baya bilet satılmış. Şampiyonluğa inandı artık taraftarlar. O zaman napıyoruz Şampiyon Cimbom Yazdırıyoruz!

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Buyuk baskan mayista aday insallah.

bize adnan öztürk gibi gerçekçi adam lazım. liseci zihniyeti, adam kayırmaları çatır çatır bitirecek adam lazım, daha çok borca sokacak adam değil.
    desteğim tabi ki adnan öztürk'e.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bugün antrenmana çıkmış,Antep maçına yetişir umarım,beklenenden çok iyi toparladı Melo.

Nesil
    2007

İnternette bir sözlükte 'derin galatasaray' veya öyle bir ad rumuzlu bir kişi aylar öncesinden Ünal Aysal'ın tekrar aday olacağını söylemişti ama inanmamıştım. Sanırım gerçek olacak.

Ben gelip gelmemesi konusunda çekimserim. Eski hatalarını tekrarlamayacaksa gelebilir. İlk yıllarda her şey iyiydi. Sonrasında görevden uzaklaştırdığı adamlar, verdiği kararların bir kısmı yanlıştı ve o kararlar bize bazı şeyleri kaybettirdi. Ekonomik gelirleri arttırmış olabilir ama o gelirleri iyi kullanabildiği söylenemez ki şu anki durumumuz ortada.

Galatasaray için hangisi iyiyse o başkan olsun.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bu arada Burak Yılmaz'ın Nazlı adında bir kızı,Blerim Dzemaili'nin de Luan(Aslan anlamına geliyor ama Galatasaray'a dair bir şey değil,zaten belliymiş önceden) isimli bir oğlu oldu.

İkisini de tebrik edelim

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bu arada Burak Yılmaz'ın Nazlı adında bir kızı,Blerim Dzemaili'nin de Luan(Aslan anlamına geliyor ama Galatasaray'a dair bir şey değil,zaten belliymiş önceden) isimli bir oğlu oldu.

İkisini de tebrik edelim

la burak yılmaz daha yeni evlenmedi mi :S

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Adam golcü abi,belki de o yüzden evlendi

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

buyuk baskan 10 nisanda aciklicakmis aday olup olmucagini ve bu sefer yonetiminde ali sabanci ve haldun ustunberk vs olcak diyorlar... twitterdeki bazi gs kongre uyeleri falan aday olucak diyorlar ama bakalim ne olcak...

https://vine.co/v/OLYQixDamd7

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Bu yeni sesi soluğu çıkanlar daha önce nerdeydi? Tabii şampiyonluğu oynayan takım ardından gelecek paralar az çakal değiller.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İkisini de tebrik edelim
    GS TV'de Galatasaray'dan dolayı Aslan koyduğunu söylemişti Cemal.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

www.youtube.com/watch?v=XzyRm2gjPk0

Çok güzel bir video yapmışlar, tekrar tekrar gaza geliyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Footyheadlines'a göre gelecek sezonun 2. ve 3. forması

Last edited by E.Cartman : 06.Nisan.2015 at 14:36

Nesil
    2014

1. Forma pembe mi yine onu merak ettim şimdi
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sarı ağırlıklı parçalı olur büyük ihtimalle.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Siyah forma çok iyi duruyor.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

İki forma da çok kötü.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Siyah forma idare eder ama o kırmızı iğrenç olmuş.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kırmızının aslı bence muhteşem gözükecek ve muhtemelen en çok satan forma olacak, inşallah reklam bozmaz formaları.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ünal Aysal aday olmuyor,Adnan Öztürk hayırlı olsun.

Mesaj Yetkileri