Hic dusunme bence, zaten olay borsaya yansidiysa bu is bitmistirBen artik El-Arabiyi dusunuyorum
![]()
Hic dusunme bence, zaten olay borsaya yansidiysa bu is bitmistirBen artik El-Arabiyi dusunuyorum
![]()
Açıkçası ben Fenerbahçe'nin Sow'u alıp transferi kapatacağını düşünüyorum.Mantıklı olan da o zaten.Sow El Arabi beraber çok lüks olur.
sow'un yanında sürpriz bir oyuncu gelebilirmiş.
mevlüt deniliyor.
(/s)
sow'un yanına bir an önce birinin alınması gerekir zaten. Sow yok ama lig devam ediyor. o gelene kadar biri lazım![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Sow transferi gerçekleşirse yanına Mevlüt'ü almak çok lüks olur bence. Şuan için en mantıklısı Sow'u alıp yanına Mevlüt'ü kiralamak.
PSG Tevezin pesinde, o olmazsa o kalitede birini alicak buyuk ihtimal. O yuzden Mevlut kiralik gelebilir satinalma opsiyonuyla birlikte.
Moussa Sow transferinde fb'ye NTV-NTVSpor-Kral TV-Star gibi kanalların sahibi olan Ferit Şahenk sponsor olmuş. diyorlar twitterdeki gazeteci 1-2 kisi yazdi ne kadar dogru bilmem
Yani doğuş gurubu oluyor o.
Sow transferi normal şartlarda bile zor bir transferken, içinde bulunduğumuz zor durumda Sow gibi bir adamı ülkemize getirmek büyük iş. Emeği geçenlere teşekkürler. Eğer Senegal finale çıkarsa Sow'un gelişi Şubat sonunu bulabilir. Tahminim Şubat sonuna kadar da 6-7 maç kaçırabilir. Bu süreçte bize bir forvet daha şart. Bu açıdan Mevlüt'ü de alabilirsek çok iyi olur. Alper'i de almış olsaydık devre arası transfer dönemi bizim için muhteşem olacaktı.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Transfer olmadı daha arkadaşlar.. Hemen havaya girmeyelim bence..
liverpool forumlarına baktım da biraz,
önce shaqiri şimdi sow, bu futbolcular için türkiye ne kadar çekici? falan demişler![]()
(/s)
Evet arkadaşlar Menajer arkadaş açıkladı EFES maçından sonra surpriz olabilir dedi diğer deyişle SOW olucak dediama EFES maçına yoğunlaşalım
Doğuş Grubu Fenerbahçe'nin sponsorlarından zaten, kulüp resmi açıklamayı yaptığında ortaya çıkar her şey.
İkinci forvet de gelmeli, ikinci forvet olarak Nobre'ye razıyken Mevlüt gelirse ne olur düşünemiyorum.Kaptan'ın da dediği gibi, bir de Alper transferi gerçekleşmiş olsa ortaya çok güzel şeyler çıkabilirdi.
"YÜCE ATATÜRK"
Sow'un kariyeride Guiza'ya benziyor zaten kanka. Oda ikinci ligde ve Fransa'nın orta düzey takımlarında oynamış. Sezon sonu gol ortalamsıda 6 ile 10 gol arasıymış zaten. Bir geçen sene parladı 25 gol attı. Ama ben üç forvetinde alınacağını sanmıyorum. Ya Sow alınır, ya El-Arabi yada Mevlüt.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Ya gelsinde bi golcü artık rahatlayalım arkadaş olmuyo Bienvenuyle , Semihle
Söylenene göre bonservis bedeli 12 Milyon Euro yani yaklaşık 28 Milyon Türk Lirası
Bu açıdan bakınca biraz fazla para verilmiş oluyor. TSL , Dubai gibi gözükmeye devam ediyor.
Football is simple,but Football Manager is not
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Guiza ile Sow elbette karşılaştırılmaz. İkisinin uyum süreci çok farklı olur Türkiye'de. Biri İspanyol diğeri Afrikalı bir futbolcu. Hem Sow Guiza'dan daha garanti bir golcü. Güçlü, çevik, mental bakımdan iyi ve bitirici bir futbolcu. Guiza'nın çokta böyle özellikleri yoktu açıkcası.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Madem çok para vereceğiz o zaman bu oyunculara 12 değilde gidip daha genç ve parlak oyunculara 20 verelim en azından kar edebilme şansımız doğar. Keşke böyle bir mantık oluşturabilsek. Gerçi benim isteğim az para verip adamlar almaktır o ayrı. 5-6 ya oyuncular gelmez diyorsunuz ama Afrika' dan öyle adamlar buluyorlar ki 1-2 Milyon' a bu oyunculardan çok daha kalite ama bunun için öncelikle bizim takımlarımızın biraz "ter döküp" araştırma yapması gerekiyor.O da bizim ülkemizde alışkanlık değil. Çok zenginiz ya hani , parayı basar alırız !
Football is simple,but Football Manager is not
Keşke kendi altyapımıza harcasak o paraları ama eğer yapılmıyorsa bunlara alışmamız gerek![]()
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!