aha bu söz olayı bitiren sözdür bu sözün geri dönüşü kötü olucak nekop ...Originally Posted by nekop
aha bu söz olayı bitiren sözdür bu sözün geri dönüşü kötü olucak nekop ...Originally Posted by nekop
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
LA arada benide götürdünOriginally Posted by senderson
![]()
seni ben götürmedim kkanke götürdü![]()
CAFE'de şok gelişme
Yeni başkan takıma gelir gelmez inanılmaz bi transfer atagıyla kuşlugun ünlü simalarından Görkem'in transferini bitirdi.Transferde Görkem'in eski takım arkadaşı Kaptan Serhat'ın büyük rolü oldugu söyleniyor.Görkem yaptıgı basın acıklamasında ''Ana gibi yar CAFE gibi diyar olmaz.'' dedi...
Senderson: "Herkes Doğru Yolu Birgün Bulacak.O Zaman Guşluk Diye Biryer Kalmayacak
Onur açıklamasında görkeme takılmasının sadece şovdan ibaret olduğunu belirtip " Hedef şaşırttık listemizde 3 kişi daha var onlarıda alınca işi bitiricez" dedi
Sesiniz Çok ÇıkıyorBakın Keserim Hepinizi
Ses Yapmayın
![]()
Tüm Cafe Camiasına Görkem transferi hayırlı olsun...
Serhat Kaptan Bizim kadroyu yazda kim bizden kim değil bilelim....
Originally Posted by Nedvedmania
espiriydi be nedved sakin ol![]()
ben dedim kan çıkar diye![]()
CAFE'ye CAFE'ye Büyük başkan CAFE'yeOriginally Posted by senderson
![]()
insanın rengi mavi olunca bi farklı oluyo tabeOriginally Posted by AzraiL™
![]()
Hemen yağcılığa başladın demiOriginally Posted by senderson
![]()
Hop yağcılığı hiç sevmem + yapanıda sevmem.Ayrıca sessiz olan polisede insanın rozeti olunca bi başka oluyor dedim.Budamı yağcılık?Odabir bakıma polis burda...Originally Posted by sherryy
Serhat ne oluyo mesajlar devam ediyor. Bu mu senin verdiğin söz.Hem biz burda kimseye kal demiyoruz, isteyen kalır. Biz yok rep vercem yok şuydu buydu uğraşmayız,Guşlukta guşluğu sadece guşluk olduğu için sevenler kalır isteyen istediği yere gidebilir. Kimseye gel git demeyiz bazıları gibi...
![]()
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Ben
Fenerbahceli
Lake
Görkem
Bursa_mc
Del_piero ve adını unuttugun niceleri![]()
Hemen sinirlenme beOriginally Posted by senderson
![]()
ahah Kavga Ortamı Yarattım![]()
rakıyı sütle karıştırınca nasıl bir tadı olduğunu bilen varmı??
yok ama bence tadını bozma suyla yeterince güzel zaten yanında ne var meze olarak?
bunu silin fazla kaçmış...
Kavurma-Biraz Peynir-Salata-Çiğ Köfte...Originally Posted by gorkemyilmazkarasu
Sormamın sebebi içine döküldü biraz içsemmi içmesemmi diye düşünüyorum.Gerçi babam sana bu akşam yeter dedi ama![]()
harbi süper masa varmış canım çekti şimdi bakiçme o zaman ağzının tadını bozma
![]()
çaktırmadan yarım tek daha alcam içip yatıcam yavaştan buluyorum galiba![]()
bendemi alsam acaba çıkıp bi ufak![]()
![]()
Neyse beyler ben kaçanzi kendinize iyi bakın.Hade eywallah
Bu saatten sonra dışarı çıkma kurtlar ham yapar....
neyse ya bende içmiyim bugün napalım kaçıyorum gençler bende kendinize iyi bakın iyi geceler herkese...
slm gusluk nassınız gari
ajdarla ilgili bi konu açıp geleyim dedimde kimse kalmamış!!!