Sayfa 567 / 896 İlkİlk ... 67467517557565566567568569577617667 ... SonSon
16,981 ile 17,010 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Cuma gunu geliyormus sow haftaya cuma galiba

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    eğer iyi niyetli olsaydınız aklınıza guiza değil niang gelirdi

parasını da bırakın yöneticiler düşünsün sanki beşe altıya oyunular geliyo da
    niang bi senede parlayan bi adam değil bi senede parladı die güiza ile karşılaştırmış kişisel tekniksel ve fiziksel özellikleri uyuşuyo diye değil

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

niangı kaç senedir tanıyorsunuz allah aşkına guizayı kaç senedir ikisi de geldiğinde herkes halay çekmedi geldikleri zaman kim istemezdiki kendi takımına
    Sowdan messi olmasını beklemiyoruz zaten biz henriden iyi olsun kaçırmasın yeter

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Guiza ile kıyaslanamaz Sow. en basitinden Guiza gol kralı olmuştu hangi büyük takım istiyordu ? hiç kimse. La Liga nın gol kralının istenmemesi sizce de anormal değil mi ? o günde düşüncem böyleydi; bu adamı neden şuan Türkiye de ? Sow ise; şuan Liverpool başta olmak üzere İngiliz ekiplerince isteniyor. hani nerede diyeceksiniz adamlar video bile hazırlamış ona bakmak yeterli.. Sow; Niang dan daha iyi bir transfer bana göre. yanlış bilmiyorsam 26 yaşında. bu takıma çok faydası olur. 10M fazla değil. hatta bu konuda abartıyorsunuz bence. bu fiyata alabilmek bir başarıdır. Sow'un alacağı para için 4.5 M deniliyordu bir ara o da 2.5 M çıktı. bu paraya bu adamı bu dönemde Türkye'ye getirmek sadece başarıdır başka hiçbir şey değil.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Melo Shaqiri gelirse Fenere gidebilirim falan demis, dogru mu bu

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    Değildir büyük ihtimal gelmesinde zaten
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kim uyduruyor bunları bilmiyorum ancak adam Galatasaray'da kalıcam demekten bıktı.Bazıları kişiler yada basın adamı göndermekten bıkmadı.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Arkadaş örnek verdim ben sadece Guiza diye kötü anlamda demedim Guiza geldi daha az attı Sow'a da aynısı olacak beklenti çok büyük olmamalı diyorum sadece...

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Sow'a da aynısı olacak
    Daha da bişey deme zaten
    Ne iş duyum mu aldın ?

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Melo'nun Fener'e gelme olasılığı %0 'ın altında Adam futbolu Galatasaray'da bırakmak istiyorum diyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Arkadaş örnek verdim ben sadece Guiza diye kötü anlamda demedim Guiza geldi daha az attı Sow'a da aynısı olacak beklenti çok büyük olmamalı diyorum sadece...
    peki sayısal da hangi rakamlar çıkacak spor toto ne olacak iddaa da hangi takıma oynayalım
    sowda aynısı olacak diyo bide kötü bişi demedim diyor
    ya aynı dili konuşamıyoruz ya da ben yanlış anlıyorum

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

melo 2 gun once gstv"de veya ntvsporda canli yayinda soledi basindaki cikan haberler yalan hic bir yerde roportaj vs yapmadim galatasarayda kalcam dedi.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    hani nerede diyeceksiniz adamlar video bile hazırlamış ona bakmak yeterli..

Liverpool taraftarı son 1-2 ayda 5-6 oyuncuya Welcome to Liverpool diye video hazırladı hiçbirine teklif dahi götürülmedi henüz. Benimde geçen hafta dikkatimi çekmişti o video olayı.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

her fenerbahçe transferinde aynı şey. alıştık artık.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by byariff View Post
    melo 2 gun once gstv"de veya ntvsporda canli yayinda soledi basindaki cikan haberler yalan hic bir yerde roportaj vs yapmadim galatasarayda kalcam dedi.
    Sade ve ikna edici yazin icin tesekkur ederim. Soylentiden ibaret oldugu netlik kazansin.

Nesil
    2006
    Yer
    11

Gelmeden "Bu adam Fenerbahçe'ye gelmez", geldimi "E, tü, kaka" Bırakın artık bu ayakları.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    her fenerbahçe transferinde aynı şey. alıştık artık.
    O şey ne ?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    Gelmeden "Bu adam Fenerbahçe'ye gelmez", geldimi "E, tü, kaka" Bırakın artık bu ayakları.
    1- Sow daha Lille' de . 2 - Sow'a bir şey demiyoruz bazı arkadaşlar İbrahimovic etkisi yaratacağını zannediyor.

Nesil
    2006
    Yer
    11

Hayır ben bu lafı san demedim ki sen neden atlıyosun?

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    1- Sow daha Lille' de . 2 - Sow'a bir şey demiyoruz bazı arkadaşlar İbrahimovic etkisi yaratacağını zannediyor.
    1 sow lille de değil afrika kupasında 2 bazı arkadaşlar da guiza etkisi yaratacağını düşünüyor
    kardeşim bi transfere de adam gibi sevinelim bi çamur atmayın gidin be

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Yaratmayacağının garantisini kimse veremez, tabi yaratacağının da.. O yüzden peşinen ön yargıda bulunmayalım balon çıkacak falan..

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Sow' u kötü oyuncudur diye nitelendiren olmadı. Alınganlık yapmaya hiç gerek yok.Şahsi mesajım sadece eğer Fenerbahçe bu parayı verebilecek bütçeye sahip ise keşke daha genç daha potansiyelli bir oyuncuya biraz daha para verip daha "kesin" bir transfer yapsaydı.

Not : "Yeter yorum yapmayın gidin" tarzı söylemler hoş değildir. Olumlu olduğu kadar olumsuz yorumlara da açık olmak gerekir. Eleştiri olmadan gelişim olmaz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Yaratmayacağının garantisini kimse veremez, tabi yaratacağının da.. O yüzden peşinen ön yargıda bulunmayalım balon çıkacak falan..
    Balon çıkacak demiyorum. Sow kendisi gibi oynayacaktır bu takımı baştan aşağı değiştiremez , katkı sağlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Sow' u kötü oyuncudur diye nitelendiren olmadı. Alınganlık yapmaya hiç gerek yok.Şahsi mesajım sadece eğer Fenerbahçe bu parayı verebilecek bütçeye sahip ise keşke daha genç daha potansiyelli bir oyuncuya biraz daha para verip daha "kesin" bir transfer yapsaydı.
    Devre arasında Genç ve potansiyeli kesin bi oyuncuyu 13 milyona alabileceğinize inanıyomusunuz? hem de bu durumda Türkiye'ye

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

esrağfirullah sabır denemesi mi yapıyorsunuz acaba bir fenerbahçeliyi bi forumdan nasıl banlattırırım diye
    ya arkadaşlar sanki gidip 32 yaşındaki bi adamı aldık kimi alacaktık neymarı mı şu konseptte alınacak en uygun oyuncu alınmıştır
    artık alınganlık yaftasından da çıkın önce bi aynaya bakın sonra karşınıza zati vadi izledim gerginim

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Sow'un yaşı çok mu yaşlı ben bunu merak ediyorum. Bu senede şampiyon olmak isteyen bir yönetim, takım ve taraftar var. Onun için bu girişimler yapılıyor, anlıyor artık. Alınınca sevinen camia Fenerbahçe camiası olacak, siz neden bu kadar irdeliyorsunuz? Yoksa başka art niyet içeren, garip kıyaslamalarınız ve konuşmalarınız devam mı edecek? Zorlamayın...
    İkinci olan, ilk kaybedendir.
    Ayrton Senna da Silva

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Devre arasında Genç ve potansiyeli kesin bi oyuncuyu 13 milyona alabileceğinize inanıyomusunuz? hem de bu durumda Türkiye'ye
    Daha fazla vermekten bahsediyorum ben. Sow ne kadar iyi oyuncu olsa bile 1 ay burada olmaması daha önce "herkesi" ikna edecek bir başarısının olmaması gibi dezavantajları var. Ayrıca iyi bir araştırma bölümü ve aylarca önceden başlanmış bir transfer çalışması ile iyi bir transfer yapılması kolay olmadığı kadar zorda değildir. Fenerbahçe' nin forvet sorunu olduğu uzun zamandır bilinen bir gerçek.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Nordanvedr View Post
    Sow'un yaşı çok mu yaşlı ben bunu merak ediyorum. Bu senede şampiyon olmak isteyen bir yönetim, takım ve taraftar var. Onun için bu girişimler yapılıyor, anlıyor artık. Alınınca sevinen camia Fenerbahçe camiası olacak, siz neden bu kadar irdeliyorsunuz? Yoksa başka art niyet içeren, garip kıyaslamalar ve konuşmalar devam mı edecek?
    Sow ile guizayı kıyaslayan bi futbol bilgisini bu kadar tartışmamalıydık ama art niyet var işte

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Daha fazla vermekten bahsediyorum ben. Sow ne kadar iyi oyuncu olsa bile 1 ay burada olmaması daha önce "herkesi" ikna edecek bir başarısının olmaması gibi dezavantajları var. Ayrıca iyi bir araştırma bölümü ve aylarca önceden başlanmış bir transfer çalışması ile iyi bir transfer yapılması kolay olmadığı kadar zorda değildir. Fenerbahçe' nin forvet sorunu olduğu uzun zamandır bilinen bir gerçek.
    Uzun zamandır değil, Bienvenu alındıktan 1 ay sonra bu sorun başgösterdi.. Yani 3,5 ay gibi bi süre yapıyor ki bu da sandığınız kadar uzun bi süre değil oyuncu araştırmak için.. Çok övdüğümüz Avrupa kulüpleri 2 yıllık araştırmanın ardından alıyolar oyuncuları..

Daha fazla vermek demişsin bi de, 13 Milyon'u verebiliyoruz diye 17-18'i deverebiliriz manasına gelmemeli.. Sonuçta bu kulübün de mali açıdan bi dengesi var..

Ayrıca ben yeterince göz önünde olduğunu düşünüyorum Sow'un..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

sow 25 yaşında ve geçen senenin ligue 1 gol kralı
    (/s)

Mesaj Yetkileri