Cuma gunu geliyormus sow haftaya cuma galiba
Cuma gunu geliyormus sow haftaya cuma galiba
niangı kaç senedir tanıyorsunuz allah aşkına guizayı kaç senedir ikisi de geldiğinde herkes halay çekmedi geldikleri zaman kim istemezdiki kendi takımına
Sowdan messi olmasını beklemiyoruz zaten biz henriden iyi olsun kaçırmasın yeter
Guiza ile kıyaslanamaz Sow. en basitinden Guiza gol kralı olmuştu hangi büyük takım istiyordu ? hiç kimse. La Liga nın gol kralının istenmemesi sizce de anormal değil mi ? o günde düşüncem böyleydi; bu adamı neden şuan Türkiye de ? Sow ise; şuan Liverpool başta olmak üzere İngiliz ekiplerince isteniyor. hani nerede diyeceksiniz adamlar video bile hazırlamış ona bakmak yeterli.. Sow; Niang dan daha iyi bir transfer bana göre. yanlış bilmiyorsam 26 yaşında. bu takıma çok faydası olur. 10M fazla değil. hatta bu konuda abartıyorsunuz bence. bu fiyata alabilmek bir başarıdır. Sow'un alacağı para için 4.5 M deniliyordu bir ara o da 2.5 M çıktı. bu paraya bu adamı bu dönemde Türkye'ye getirmek sadece başarıdır başka hiçbir şey değil.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Melo Shaqiri gelirse Fenere gidebilirim falan demis, dogru mu bu![]()
Arkadaş örnek verdim ben sadece Guiza diye kötü anlamda demedim Guiza geldi daha az attı Sow'a da aynısı olacak beklenti çok büyük olmamalı diyorum sadece...
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
her fenerbahçe transferinde aynı şey. alıştık artık.
(/s)
Gelmeden "Bu adam Fenerbahçe'ye gelmez", geldimi "E, tü, kaka"Bırakın artık bu ayakları.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Hayır ben bu lafı san demedim ki sen neden atlıyosun?
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Sow' u kötü oyuncudur diye nitelendiren olmadı. Alınganlık yapmaya hiç gerek yok.Şahsi mesajım sadece eğer Fenerbahçe bu parayı verebilecek bütçeye sahip ise keşke daha genç daha potansiyelli bir oyuncuya biraz daha para verip daha "kesin" bir transfer yapsaydı.
Not : "Yeter yorum yapmayın gidin" tarzı söylemler hoş değildir. Olumlu olduğu kadar olumsuz yorumlara da açık olmak gerekir. Eleştiri olmadan gelişim olmaz.
Football is simple,but Football Manager is not
esrağfirullah sabır denemesi mi yapıyorsunuz acaba bir fenerbahçeliyi bi forumdan nasıl banlattırırım diye
ya arkadaşlar sanki gidip 32 yaşındaki bi adamı aldık kimi alacaktık neymarı mı şu konseptte alınacak en uygun oyuncu alınmıştır
artık alınganlık yaftasından da çıkın önce bi aynaya bakın sonra karşınıza zati vadi izledim gerginim![]()
Sow'un yaşı çok mu yaşlı ben bunu merak ediyorum. Bu senede şampiyon olmak isteyen bir yönetim, takım ve taraftar var. Onun için bu girişimler yapılıyor, anlıyor artık. Alınınca sevinen camia Fenerbahçe camiası olacak, siz neden bu kadar irdeliyorsunuz? Yoksa başka art niyet içeren, garip kıyaslamalarınız ve konuşmalarınız devam mı edecek? Zorlamayın...
İkinci olan, ilk kaybedendir.
Ayrton Senna da Silva
Daha fazla vermekten bahsediyorum ben. Sow ne kadar iyi oyuncu olsa bile 1 ay burada olmaması daha önce "herkesi" ikna edecek bir başarısının olmaması gibi dezavantajları var. Ayrıca iyi bir araştırma bölümü ve aylarca önceden başlanmış bir transfer çalışması ile iyi bir transfer yapılması kolay olmadığı kadar zorda değildir. Fenerbahçe' nin forvet sorunu olduğu uzun zamandır bilinen bir gerçek.
Football is simple,but Football Manager is not
Uzun zamandır değil, Bienvenu alındıktan 1 ay sonra bu sorun başgösterdi.. Yani 3,5 ay gibi bi süre yapıyor ki bu da sandığınız kadar uzun bi süre değil oyuncu araştırmak için.. Çok övdüğümüz Avrupa kulüpleri 2 yıllık araştırmanın ardından alıyolar oyuncuları..
Daha fazla vermek demişsin bi de, 13 Milyon'u verebiliyoruz diye 17-18'i deverebiliriz manasına gelmemeli.. Sonuçta bu kulübün de mali açıdan bi dengesi var..
Ayrıca ben yeterince göz önünde olduğunu düşünüyorum Sow'un..
sow 25 yaşında ve geçen senenin ligue 1 gol kralı![]()
(/s)