haklısınız neymarı almalıydık daha 18 yaşında ama onun da saçı başı bozuk avrupada tecrübesi yok oda olmazdı dimi![]()
haklısınız neymarı almalıydık daha 18 yaşında ama onun da saçı başı bozuk avrupada tecrübesi yok oda olmazdı dimi![]()
Bu arada daha transfer bitmedi
2 yıldır konuşulan bir oyuncu Sow bu konuda haklısınız. Tabiki bir mali denge var ancak defalarca sütten ağzı yanan bir takımın örneğin Beşiktaş' ın yaptığı gibi sponspor yardımıyla daha iyi bir transfer yapması gerekirdi diye düşünüyorum. Herşeyi ile Fenerbahçe' nin yanında olan Ali Koç' un böyle bir yardımdan hiç bir şekilde çekinmeyeceğini biliyoruz veya ben öyle düşünüyorum.
Football is simple,but Football Manager is not
Yahu hadi geçtim devre arasını falan dünya'da genç ve potansiyelli kaç forvet var? Tüm dünya forvet kıtlığı yaşarken mevcut şartlarda en iyi adamı getirdik ki emenike 10 milyon ediyoken Sow gibi Fransa ligi'nin son bir kaç sezonunun en gözde oyuncularından birini yakın bir ücrete getirebilmek harika iştir.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
bunu da eleştirdiler.. bırakın eleştirsinler... bu adamı başka bir kulüp getirse görürdük yorumları...
Sen böyle büyüksün Fenerbahçe'm.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Tamam bende seni anlıyorum da, birincisi Sow kötü bi oyuncu değil bu bir ve yaşlı da değil.. Yani çok rahatlıkla 2. transferini yapabilecek potansiyeli var halen. Yani burası onun için bi sıçrama tahtası olabilir.. Dediğine gelirsek de devre arasında daha potansiyeli kesin ve daha genç birisini nasıl alabilirsiniz bu sorunun cevabı halen muamma..
Bu durumu özetleyen argoda çok çok güzel bi söylem var ancak banlanmak istemiyorumCuk otururdu ama
![]()
Hala maksatı başka diyorsun ne diyeyim ben sana. Ben ne Sow' a kötü demedim transfere pislik atmadım sadece keşke 28 Milyon TL harcayabiliyorken bu paraları daha doğru kullanabilsek dedim.
Peki siz haklısınız. Büyük Fenerbahçe mükemmelliği "tartışılamaz" bir transfer yaptı.
Haydi eyvallah.
Football is simple,but Football Manager is not
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Sqakiri diye adını ilk defa duydugum bir adamla ilgileniyordu galatasaray ve oyuncu bilgimde az değildir hani cidden ilk defa duydum. Şimdi bu başlıkta Sow'a önyargıyla bakanlar harika transfer olur diye yazdılar sayfa sayfa. Zannediyorum Sqakiri bizim bilmediğimiz bir paralel evrende de futbol oynuyordu ve arkadaşlar oradan tanıdı kendisini
İsmini yanlış yazdım muhtemelen elemanın idare edin.
Aldık ya bu da tu kaka oldu![]()
Neyse resmi site bi açıklasın da öyle tartışalım.. Daha mantıklı olur o zaman..
Piyasa da bu fiyata alınabilecek en iyi oyunculardan birini aldık. Dediğin gibi sow 2 sezondur adını duyuran bir oyuncu ama transfer piyasası da biraz yüksek örneğin sow ile benzer istatistikler gösteren Papiss cisse 13 M €'ya Newcastle'a transfer oldu ki Sow kadar yetenekli olduğunu düşünmüyorum ben.
@hyurekli: Gelen bilgi sov icin Fbahce 10 milyon euro + bonus bonservis, 8.9 kendisine odenecek 4,5 yillik sozlesme.Ptesi istanbula gelmesi bekleniyor
kendisine 8.9 veriliyorsa 2M bile yapmıyor.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Sow Milli takım kampında değil mi yahu ? Nasıl Pazartesi İstanbul'a gelecek ?
senegal federasyonundan izin alınmaya çalışılıyormuş.
(/s)
Sow geldi mi?
Gelirse TR liginde gayet etkili bir santrafor olur. Aynısını Elmander'i beleşe aldınız,,iyi adam olsa beleşe mi gelirdi dendiğinde de yazdımAvrupada en az 100 tane forvet var uygun fiyata gelip TR ligine damga vuracak. Bunlardan biri Elmander'di, biri Niang ve bence biri de Sow'dur. İsim olarak belki Niang kadar ön planda olmasa da eğer gelirse bence gayet başarılı olur Fenerbahçe'de. Yalnız para olarak 12 milyon falansa yönetim fena kazık yemiş olur ama bu da taraftarı çok ilgilendirmez
Alırsanız hayırlı olsun, alamazsanız da üzülmeyin, ondan çok var,başkasını bulursunuz...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
SedatKaya_1 SEDAT KAYA
F.BAHÇELİ DOSTLARA: Sow ile 4.5 yıllık sözleşme imzalandı.Futbolcuya 4.5 yılda toplam 8.9 milyon euro ödenecek+
SedatKaya_1 SEDAT KAYA
FENERLİ DOSTLARA 2: Senegal Federasyonundan izin alınırsa Sow pazar ya da pazartesi İstanbul'a getirilecek.Resmi açıklama izne göre..
(/s)
Bu arada El-Arabi ile çıkan söylentilerin hepsini yalanladı Ömer Temelli
İkinci olan, ilk kaybedendir.
Ayrton Senna da Silva
8,9 / 4,5 = 1,97777777
Gayet makul sanıyorum. Herkes rahatlayabilir![]()
Mevlüt için kiralama girişimleri filan deniyor ama söylenti sadece.PSG Carlos Tevez'i filan alırsa Mevlüt'ü çok uygun bir fiyata kiralarız bana kalırsa.Çokta güzel olur.
Bu arada dikkat ettimde Sow için yaşlı (25 yaşında bir bastonu eksik)diyen pahalı diyen olmus şimdi adam Fener'e gelmese sizce nasıl bir oyuncu diye soru sorsak öylesine öve öve bitiremezdi kimse.
Psg bu gidişle herkesi alabilir , bi tek ondan eminim![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Sow alındıysa gerçekten çok yerinde bir hamle.. Fransa ligi, diğer Avrupa liglerine göre daha çok benziyor bizim ligimize, dolayısıyla Fransa'da başarılı olmuş oyuncular burada da başarılı oluyor.. Biz de inşallah Fransa'dan şöyle iyi bir parça koparırız..