Sayfa 568 / 896 İlkİlk ... 68468518558566567568569570578618668 ... SonSon
17,011 ile 17,040 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

haklısınız neymarı almalıydık daha 18 yaşında ama onun da saçı başı bozuk avrupada tecrübesi yok oda olmazdı dimi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Bu arada daha transfer bitmedi

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Uzun zamandır değil, Bienvenu alındıktan 1 ay sonra bu sorun başgösterdi.. Yani 3,5 ay gibi bi süre yapıyor ki bu da sandığınız kadar uzun bi süre değil oyuncu araştırmak için.. Çok övdüğümüz Avrupa kulüpleri 2 yıllık araştırmanın ardından alıyolar oyuncuları..

Daha fazla vermek demişsin bi de, 13 Milyon'u verebiliyoruz diye 17-18'i deverebiliriz manasına gelmemeli.. Sonuçta bu kulübün de mali açıdan bi dengesi var..

Ayrıca ben yeterince göz önünde olduğunu düşünüyorum Sow'un..
    2 yıldır konuşulan bir oyuncu Sow bu konuda haklısınız. Tabiki bir mali denge var ancak defalarca sütten ağzı yanan bir takımın örneğin Beşiktaş' ın yaptığı gibi sponspor yardımıyla daha iyi bir transfer yapması gerekirdi diye düşünüyorum. Herşeyi ile Fenerbahçe' nin yanında olan Ali Koç' un böyle bir yardımdan hiç bir şekilde çekinmeyeceğini biliyoruz veya ben öyle düşünüyorum.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Yahu hadi geçtim devre arasını falan dünya'da genç ve potansiyelli kaç forvet var? Tüm dünya forvet kıtlığı yaşarken mevcut şartlarda en iyi adamı getirdik ki emenike 10 milyon ediyoken Sow gibi Fransa ligi'nin son bir kaç sezonunun en gözde oyuncularından birini yakın bir ücrete getirebilmek harika iştir.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

bunu da eleştirdiler.. bırakın eleştirsinler... bu adamı başka bir kulüp getirse görürdük yorumları...

Sen böyle büyüksün Fenerbahçe'm.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    2 yıldır konuşulan bir oyuncu Sow bu konuda haklısınız. Tabiki bir mali denge var ancak defalarca sütten ağzı yanan bir takımın örneğin Beşiktaş' ın yaptığı gibi sponspor yardımıyla daha iyi bir transfer yapması gerekirdi diye düşünüyorum. Herşeyi ile Fenerbahçe' nin yanında olan Ali Koç' un böyle bir yardımdan hiç bir şekilde çekinmeyeceğini biliyoruz veya ben öyle düşünüyorum.
    Renkdaşlarım tepkili ama olabildiğince anlıyorum aslında ne demek istediğinizi ama öneriniz nedir? Yani ben bu paraya daha iyi birisinin alınabileceğini sanmıyorum.Yada biraz daha fazlasına çünkü dünya'da forvet sıkıntısı var.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Yahu hadi geçtim devre arasını falan dünya'da genç ve potansiyelli kaç forvet var? Tüm dünya forvet kıtlığı yaşarken mevcut şartlarda en iyi adamı getirdik ki emenike 10 milyon ediyoken Sow gibi Fransa ligi'nin son bir kaç sezonunun en gözde oyuncularından birini yakın bir ücrete getirebilmek harika iştir.
    kendini yorma kardeşim maksatları başka

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Tamam bende seni anlıyorum da, birincisi Sow kötü bi oyuncu değil bu bir ve yaşlı da değil.. Yani çok rahatlıkla 2. transferini yapabilecek potansiyeli var halen. Yani burası onun için bi sıçrama tahtası olabilir.. Dediğine gelirsek de devre arasında daha potansiyeli kesin ve daha genç birisini nasıl alabilirsiniz bu sorunun cevabı halen muamma..

Bu durumu özetleyen argoda çok çok güzel bi söylem var ancak banlanmak istemiyorum Cuk otururdu ama

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Hala maksatı başka diyorsun ne diyeyim ben sana. Ben ne Sow' a kötü demedim transfere pislik atmadım sadece keşke 28 Milyon TL harcayabiliyorken bu paraları daha doğru kullanabilsek dedim.

Peki siz haklısınız. Büyük Fenerbahçe mükemmelliği "tartışılamaz" bir transfer yaptı.

Haydi eyvallah.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Tamam bende seni anlıyorum da, birincisi Sow kötü bi oyuncu değil bu bir ve yaşlı da değil.. Yani çok rahatlıkla 2. transferini yapabilecek potansiyeli var halen. Yani burası onun için bi sıçrama tahtası olabilir.. Dediğine gelirsek de devre arasında daha potansiyeli kesin ve daha genç birisini nasıl alabilirsiniz bu sorunun cevabı halen muamma..

Bu durumu özetleyen argoda çok çok güzel bi söylem var ancak banlanmak istemiyorum Cuk otururdu ama

Sowu buldun sakallısını mı arıyosun onu mu söylemek istedin

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    1- Sow daha Lille' de . 2 - Sow'a bir şey demiyoruz bazı arkadaşlar İbrahimovic etkisi yaratacağını zannediyor.
    Burda sizin adamı Guiza yaptığınızı konuşmuyoruz,biz adamı İbrahimoviç etkisi yapacak sanıyoruz he ?

Git diğer sayfaları oku siz Guiza yapınca oluyor

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    Sowu buldun sakallısını mı arıyosun onu mu söylemek istedin
    Aynen öyle

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Sqakiri diye adını ilk defa duydugum bir adamla ilgileniyordu galatasaray ve oyuncu bilgimde az değildir hani cidden ilk defa duydum. Şimdi bu başlıkta Sow'a önyargıyla bakanlar harika transfer olur diye yazdılar sayfa sayfa. Zannediyorum Sqakiri bizim bilmediğimiz bir paralel evrende de futbol oynuyordu ve arkadaşlar oradan tanıdı kendisini

İsmini yanlış yazdım muhtemelen elemanın idare edin.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Hala maksatı başka diyorsun ne diyeyim ben sana. Ben ne Sow' a kötü demedim transfere pislik atmadım sadece keşke 28 Milyon TL harcayabiliyorken bu paraları daha doğru kullanabilsek dedim.

Peki siz haklısınız. Büyük Fenerbahçe mükemmelliği "tartışılamaz" bir transfer yaptı.

Haydi eyvallah.
    10+2 M Euro'ya alınabilecek Sow'dan daha iyi ve daha genç bir oyuncu söyleyin?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

genie scoutu açak lazım

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Aldık ya bu da tu kaka oldu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Neyse resmi site bi açıklasın da öyle tartışalım.. Daha mantıklı olur o zaman..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Haydi eyvallah.
    Piyasa da bu fiyata alınabilecek en iyi oyunculardan birini aldık. Dediğin gibi sow 2 sezondur adını duyuran bir oyuncu ama transfer piyasası da biraz yüksek örneğin sow ile benzer istatistikler gösteren Papiss cisse 13 M €'ya Newcastle'a transfer oldu ki Sow kadar yetenekli olduğunu düşünmüyorum ben.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

@hyurekli: Gelen bilgi sov icin Fbahce 10 milyon euro + bonus bonservis, 8.9 kendisine odenecek 4,5 yillik sozlesme.Ptesi istanbula gelmesi bekleniyor

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

kendisine 8.9 veriliyorsa 2M bile yapmıyor.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Sow Milli takım kampında değil mi yahu ? Nasıl Pazartesi İstanbul'a gelecek ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Meireles View Post
    Sow Milli takım kampında değil mi yahu ? Nasıl Pazartesi İstanbul'a gelecek ?
    2 günlüğüne gelip imzayı atıp geri gidebilir..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

senegal federasyonundan izin alınmaya çalışılıyormuş.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Sow geldi mi?

Gelirse TR liginde gayet etkili bir santrafor olur. Aynısını Elmander'i beleşe aldınız,,iyi adam olsa beleşe mi gelirdi dendiğinde de yazdım Avrupada en az 100 tane forvet var uygun fiyata gelip TR ligine damga vuracak. Bunlardan biri Elmander'di, biri Niang ve bence biri de Sow'dur. İsim olarak belki Niang kadar ön planda olmasa da eğer gelirse bence gayet başarılı olur Fenerbahçe'de. Yalnız para olarak 12 milyon falansa yönetim fena kazık yemiş olur ama bu da taraftarı çok ilgilendirmez Alırsanız hayırlı olsun, alamazsanız da üzülmeyin, ondan çok var,başkasını bulursunuz...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

SedatKaya_1 SEDAT KAYA
    F.BAHÇELİ DOSTLARA: Sow ile 4.5 yıllık sözleşme imzalandı.Futbolcuya 4.5 yılda toplam 8.9 milyon euro ödenecek+

SedatKaya_1 SEDAT KAYA
    FENERLİ DOSTLARA 2: Senegal Federasyonundan izin alınırsa Sow pazar ya da pazartesi İstanbul'a getirilecek.Resmi açıklama izne göre..
    (/s)

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Bu arada El-Arabi ile çıkan söylentilerin hepsini yalanladı Ömer Temelli
    İkinci olan, ilk kaybedendir.
    Ayrton Senna da Silva

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

8,9 / 4,5 = 1,97777777

Gayet makul sanıyorum. Herkes rahatlayabilir

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Mevlüt için kiralama girişimleri filan deniyor ama söylenti sadece.PSG Carlos Tevez'i filan alırsa Mevlüt'ü çok uygun bir fiyata kiralarız bana kalırsa.Çokta güzel olur.

Bu arada dikkat ettimde Sow için yaşlı (25 yaşında bir bastonu eksik)diyen pahalı diyen olmus şimdi adam Fener'e gelmese sizce nasıl bir oyuncu diye soru sorsak öylesine öve öve bitiremezdi kimse.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Psg bu gidişle herkesi alabilir , bi tek ondan eminim
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Sow alındıysa gerçekten çok yerinde bir hamle.. Fransa ligi, diğer Avrupa liglerine göre daha çok benziyor bizim ligimize, dolayısıyla Fransa'da başarılı olmuş oyuncular burada da başarılı oluyor.. Biz de inşallah Fransa'dan şöyle iyi bir parça koparırız..

Mesaj Yetkileri