Yapmıştır o .![]()
Yapmıştır o .![]()
GAZİANTEP BBSPOR:1-4:ESKİŞEHİRSPOR
MAÇ SONUCU
Var abi var
Eee neredeler diğerleri? Benden başkası yok mu buralarda ?
(/s)
ben varım abi..![]()
Hamd Olsun..
Sen abi?
İyidir sağol. Uğraşıp duruyoruz, bazende cırmalıyoruz![]()
(/s)
Selam der kaçarım ben
Genel Mutluluk:Gözler kan çanağı oldu uyuyacağım![]()
Guşluk açılmış, eee nehaberr GUŞLUK ???
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Merhaba arkadaşlar..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Bende iyi Umut, ne yapıyorsun AVP YAKASI mı beklion ?![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bende acıktım vallahi.Evde de doğru dürüst yiyecek şey kalmadı.Alışveriş zili çalıyor.![]()
Umut, ben gece yemeği biraz erken yedim![]()
Cipsleri aldığım gün bitiriyorum yav.Sonrada böyle kalıyoruz![]()
Ya arkadaşlar bu son çıkan tomb raider'ı oynayayınınz var mı yaw ??? Kafayı sıyıracam bi türlü lk bölümü geçemedim. Bişey de anlamadım.
Zuhauhauha, Çağrı gelmiş hoşgelmiş.
Olm bebek misin sen oyun oynuyon![]()
Tomb Raider bence gayet güzelve zevkli bir oyun.
Tomb Raider : The Legend'ı oynamıştım.Ancak yeni çıkanı oynamak henüz nasip olmadı ..![]()
İyi sohbetler arkadaşlar.Gecenin ilerleyen saatlerinde aranıza katılacağım.Ama önce bakalım bugün forumda neler olmuş.Pek takip edemedim.
So what?
Saike
Çağrı ben o oyunu bitirdim desem![]()
yeni çıkan "Tomb Raider : Anniversary" adına.. İlk başta Lara Croft'un evinde başlıyorsun. Ben daha evden bile çıkamadın o kadar karışık ki... Kafayı sıyırdım yani! Sonunda kapattım zaten!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
sallama derim bende!![]()
Tamam sallamam
Şaka bir yana bende oynamıştım bir ara ama sıkılmıştım![]()
Çağrıcım anlattığına göre güzel bir kurgusu var gibi duruyor.En yakın zamanda alırım, oynarım..![]()
Sen bu işi başarırsın, koskoca "guşluk" senin arkanda..![]()
![]()
![]()