Sayfa 569 / 578 İlkİlk ... 69469519559567568569570571 ... SonSon
17,041 ile 17,070 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Bu maçı aldığımız taktirde %99 şampiyonuz demiştim. Yarın Fbnin ertesi gün Bjknin maçlarının skorlarına göre belki de bu hafta tur atarız hiç belli olmaz.

Ayrıca bu kadar kaçırdı takım, elbet bi tanesi gol olacaktı. HAK ederek kazanıyoruz sonuçta darılmaca gücenmece yok beyler
    Last edited by BaGa TaRKaN : 17.Mayıs.2015 at 20:54 Reason: Dikkat! karşısınızdakileri rencide edici davranışlardan uzak duralım.
    Steam ID : byildirim04

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Valla şike mike bilmem de kaleci bariz elini geri çekiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

https://vine.co/v/eKYX9uIhgla

insanlarda utanma olur.

Birde utanmadan tescilliler falan diyor bazıları. Bu iş mahkemeyle oluyorsa merak etmeyin çok kalmadı şike davasından fenerbahçe suçsuz bulunacak. O zaman susacak mısınız? Hayır. Bu şike davaları olmadan önce şikeci fenerbahçe demiyor muydunuz? diyordunuz.

Sadece dikkatimi çeken birşey var. Kaleci hatalı gol yedi, elini çekti diyoruz. Başkası da yedi diyorsunuz. gençlere şike yapmış olabilirsiniz diyoruz siz önce şunu şunu yenseydiniz diyorsunuz. Aynı yorumları biz o şikeli denilen sezon için yaparsak ikna olacak mısınız?
    Last edited by BaGa TaRKaN : 17.Mayıs.2015 at 20:59 Reason: Ortamı germeme dikkat edelim
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Fenerbahçe - Karabük maçını hatırlayın ey Fenerliler. Waterman topu içeriye nasıl atıyor? Ha doğru siz temizsiniz. Haksız yere 5 10 penaltı alarak zaten buraya geldiniz hala tatava yapıyorsunuz. Önce Akhisar'ı Erciyes'i yenin sonra konuşun.
    Last edited by Nedvedmania : 17.Mayıs.2015 at 12:13 Reason: Kural 6 !

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Ey gözü boyanmış taraftar açıpda bir kendi tarihine bak..

https://www.facebook.com/notes/bjk-m...38338939604291

Gözler o kadar köreltilmiş ki bahaneleri siz yaptınız oluyor..Biz yaptık o sene Galatasaray,Beşiktaş,Trabzonspor dahil tüm takımları satın aldık 2.Devre namağlup götürdük her maça para götürdük ekstra'dan.Arena'nın açılışın'da cuzi bir miktara anlaştık ^^

Hayatımı Fenerbahçe'ye adamış ve sırf Fenerbahçe yüzünden 1 sene sınıfta kalmış birisi olarak at gözlüklerinizi atın ve dün ki maçı bir kez daha tarafsız olarak izleyin.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Sizinle aramızda ki fark şu,10-11 sezonu sonunda burada herkes Fenerbahçe'yi tebrik etti,Trabzon'u da mücadelesinden dolayı tebrik etti.O günleri çok çabuk unutuyorsunuz,ortada bir belge,iddaa,soruşturma yokken böyle şeylerin yazıldığı anda mesajlar silinir,yazan kişi uyarı alırdı.3 Temmuz'dan sonra ne yazıldıysa,yazıldı,çizildi.

Şimdi ne oldu da o hadsizliği yapma hakkını kendinizde buluyorsunuz ? Yaptığınız şey iftiradır ve hukuken cezası da vardır.

Ben şike var veya yok demiyorum ancak bir kanıt olmadan,soruşturma olmadan,bir kuruluşun(TFF,CAS,UEFA vb.) verdiği karar olmadan buraya gelip bir ithamda bulunuyorsanız sizin bir kanıtınız olmak zorunda,her kalecinin kalecilik hayatında en az 20-30 kere benzer şekilde yediği gole şike imasında bulunmak ve hiç bir belge olmadan bunu yapmak nasıl bir çaresizliktir.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Sizinle aramızda ki fark şu,10-11 sezonu sonunda burada herkes Fenerbahçe'yi tebrik etti,Trabzon'u da mücadelesinden dolayı tebrik etti.O günleri çok çabuk unutuyorsunuz,ortada bir belge,iddaa,soruşturma yokken böyle şeylerin yazıldığı anda mesajlar silinir,yazan kişi uyarı alırdı.3 Temmuz'dan sonra ne yazıldıysa,yazıldı,çizildi.

Şimdi ne oldu da o hadsizliği yapma hakkını kendinizde buluyorsunuz ? Yaptığınız şey iftiradır ve hukuken cezası da vardır.

Ben şike var veya yok demiyorum ancak bir kanıt olmadan,soruşturma olmadan,bir kuruluşun(TFF,CAS,UEFA vb.) verdiği karar olmadan buraya gelip bir ithamda bulunuyorsanız sizin bir kanıtınız olmak zorunda,her kalecinin kalecilik hayatında en az 20-30 kere benzer şekilde yediği gole şike imasında bulunmak ve hiç bir belge olmadan bunu yapmak nasıl bir çaresizliktir.
    Şike var yada yok dememiş burada okuduğum kadarı ile arkadaş gelmiş Gençlerbirliği kalecisinin yedi gole bak tarzı yorum yapmış ? herkes hata yapar değil mi ?

Hatalı gol yedi diye 7 Ay hapis yatan Korcan varken bu adamın ömür boyu yatması lazım bence bu daha çok hatalı...

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    Şike var yada yok dememiş burada okuduğum kadarı ile arkadaş gelmiş Gençlerbirliği kalecisinin yedi gole bak tarzı yorum yapmış ? herkes hata yapar değil mi ?

Hatalı gol yedi diye 7 Ay hapis yatan Korcan varken bu adamın ömür boyu yatması lazım bence bu daha çok hatalı...
    Ben sana yazmadım onu Burak,92-93 yılının bana göre 65-66 sezonundan farkı yok yani daha doğmamışım,o günleri yaşamadan da bir yorum yapamam.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

G.Saray Doktoru Yener İnce: "Selçuk İnan'da kopma söz konusu değil ama ciddi bir ödem var."

Galatasaraylı arkadaşların haberi olsun burada dursun buda

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Ben sana yazmadım onu Burak,92-93 yılının bana göre 65-66 sezonundan farkı yok yani daha doğmamışım,o günleri yaşamadan da bir yorum yapamam.
    2 Durumuda yaşamadın bence 3 Temmuz olayını dışarıdan ezeli rakibin olarak gördüğün bir takımın çabasıyla gördün içinde değildin bence fark yapmıyor 2 durumda.Dediğin mantıklı tamam doğmamışsın etmemişsin,bunıda en içten yaşamamışsın dışarıdan görmüşsün.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

2 Durumuda yaşamadın bence 3 Temmuz olayını dışarıdan ezeli rakibin olarak gördüğün bir takımın çabasıyla gördün içinde değildin bence fark yapmıyor 2 durumda.Dediğin mantıklı tamam doğmamışsın etmemişsin,bunıda en içten yaşamamışsın dışarıdan görmüşsün.
    Olum ben 3 Temmuz'a da yorum yapmadım ki,yapmama da gerek yok,ortada UEFA ve CAS tarafından onaylanmış bir şey var,ben şike yok desem UEFA ve CAS var diyor.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Olum ben 3 Temmuz'a da yorum yapmadım ki,yapmama da gerek yok,ortada UEFA ve CAS tarafından onaylanmış bir şey var,ben şike yok desem UEFA ve CAS var diyor.
    Bunu ancak ne zaman öğrenirsin biliyor musun belki saçma gelecektir sizlere bilemem.Aziz Yıldırım çıkıp ben yaptım derse öğrenirsin birde Ahirette öğrenirsin başka bir şekilde öğrenemezsin.Ayrıca UEFA ve CAS var demedi.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ayrıca UEFA ve CAS var demedi.

Bu nasıl bir tesellidir olum,madem var demedi niçin 3 yıl men edildiniz Avrupa kupalarından.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Açıkçası ben attığımız golden rahatsızım. Dün maçı izlerken arkadaşlarıma da dedim. Kaleci bilerek yedi resmen. Böyle bişey olmaz. Umarım 3 puan farkla veya şampiyon oluruz da içim rahat olur en azından.

Stancu konusunda ise yine şüphem var. Bir yandan "Eski maçlarda bize hep gol atıyordu. Öyle bir şey düşünmez" diyorum. Bir yandan da bu "Bu sefer ligin sonundayız" deyip şüpheleniyorum. Dediğim gibi Stancu'yı bilmem ama kalecinin yaptığı kabul edilemez bir şey.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

gereksiz yazmaya gerek yokmuş

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Her insan hata yapar bunu bu şekilde düşünsek ? Korcan'da hata yapmış denilse mesela ? Kusurusz insan yoktur her insan 10/10 oynamaz,oynayamaz ..
    Ne diyorsun ? Neyin amacındasın ?

Aşağıda biri "Galatasaraylılarla konuşulmuyor" gibi bişey demişti. İşte asıl sizinle konuşulmuyor. Size yetmiyor. Ben bir Galatasaraylı olarak dünkü golden rahatsız olduğumu söylüyorum. Sizin gibi şike sürecindeki her şeyi, her maçı, her fotoğrafı, her konuşma kayıtlarını görmezden gelmiyorum. Bir tane yediğimiz golden bile rahatsız olduğumu söylüyorum.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Sizin dediğiniz olsun tamamdır

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Şu an twitterda şunu gördüm. Bu da baya ilginç

https://www.youtube.com/watch?v=BSS3_dmb7k0&app=desktop

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by Barak View Post
    Gençlerbirliği kalecisi yemek için elinden geleni yaptı
    Ne garip insanlarsınız ya Ben burada şike mi var dedim Bu golden önce Yasin'in boş kaleye atamadığı golde de kalecinin ıskaladaığı topi hadi bu da hata olsun. Ama o yediği golde bilerek yedi. Ama bunun adı şike değil. Sadece kalecinin. Zaten bu kadar olaydan sonra kimse şikeye teşebbüs dahi edemez. Kaldı ki GS Başkan'ı çok önemli ve Onurlu bir Avukatken kendine böyle bir leke sürmez.

Tüm GS'li arkadaşlardan fanatikliği bir kenara bırakıp, ülke'nin Deniz Feneri davasından başlayarak Ergenekon , Balyoz, Şike, Paralel yapı , Tutuklanan polisler, savcılar hakimler, kaset sıkandalları v.s
    siz bu ülkede olanları evet tüm bunlar hukuki süreç olarak doğru işlemiştir diyorsanız evet Fenerbahçe şike yaptı. Orgeneraller Terör örgütü kurdu.
    Last edited by BaGa TaRKaN : 17.Mayıs.2015 at 21:03 Reason: Alıntı yapılan mesaj düzenlenmiştir.
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ben valla bilmiyorum,bunu kalecilere sormak lazım,yorum yapmıyorum pozisyonla ilgili,ortamda bir sürü kaleci var,Rüştü,Şenol Güneş gibi eski hatta Volkan,Mert,Günay,Tolga,Cenk,Hakan,Onur,Ertuğrul gibi iyi,kaliteli sayabileceğimiz kaleciler var,bu gol kaleci hatası mıdır yoksa biliçli yenilen bir gol mü en iyi onlar bilir.O golün kale arkası çekimini de görmek gerekir bence.

Nesil
    2014

Ben valla bilmiyorum,bunu kalecilere sormak lazım,yorum yapmıyorum pozisyonla ilgili,ortamda bir sürü kaleci var,Rüştü,Şenol Güneş gibi eski hatta Volkan,Mert,Günay,Tolga,Cenk,Hakan,Onur,Ertuğrul gibi iyi,kaliteli sayabileceğimiz kaleciler var,bu gol kaleci hatası mıdır yoksa biliçli yenilen bir gol mü en iyi onlar bilir.O golün kale arkası çekimini de görmek gerekir bence.
    Hata ve kasıtlı hata çok farklı bir şey. Kendimden örnek vermek gerekiirse, Ben hesap uzmanıyım. Denetimler de bir çok hata görebiliyoruz. Fakat her hata görüldüğü gibi olmuyor. Hata ile kötü niyetli hatayı bir birinden ayırman gerekiyor. Bazen o masumca yapıldığı zannedilern hata görüldüğü gibi olmaya biliyor.

Şimdi son haftalarda Volkan Demirel'in yediği goller hata ama elini topa uzatıp, uzanıp çelebileceğini anlayınca geri çeken haysiyetsizinki ise kötü niyetli hataya örnek olabilir. Özetle senin dediğin gibi bunu en iyi eski kaleciler yada alanında uzman kişiler neticelendire bilir. Bizimki sadece yorum olur.
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

O yorumu bende yapabiliyorum Allah'a şükür.Benim yorumum,kaleci uzanamayacağını anladı,vücuduna zarar vermemek için dirseğiyle yerden destek aldı,elini çekerken top gol olmuştu bile.Ama benim yorumumla olmuyor bu işler,gerçekten bir şey olabilir golde ve Ferhat açıklama yapmak zorundadır.Ferhat'a inanmıyorlarsa bir kalecinin fikri alınabilir.Diyeceksiniz ki şike yapmış adamın şike yaptım diyecek hali yoktur,tabi ki yoktur,o zaman bir belge olmak zorunda elinizde.

Bir de diyorlar ki top yavaştı,arkadaş Sneijder 10 yaşında çocuk mu o topu yavaş olsun,en yavaş zorlasan 60-70 km falandır o topun hızı.

Nesil
    2006
    Yer
    06

Ligin sonunda bu tarz düşüncelerin çıkacağını heralde az çok herkes tahmin ediyordu. 3 takım birden yarışın içinde ise hele bir de. Yok kaleci hatalı yedi , yok topu tutabilecekken elini çekti bunlar çok basit düşünceler arkadaşlar , bir insana ki ekmeğini bu işten kazanan bir insan bu, çamur atmak en basitinden ayıptır. Bu Korcan da olsa aynı Volkan da olsa aynı Sinan da olsa aynı .. Aynı maçta Sinan çok bariz tutamayacağı topa uçtu bomboş kaçırdı eleman bana göre , biliyorum o pozisyon gol olsaydı ve GS puan kaybetseydi vay Sinan'ın haline olacaktı o zaman da. Yazık , basit hesapların peşinde koşmasın kimse.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Sneijder'in golü Avrupa basınında - AMK Spor

Şu gavurlara şike hakkında konuşma cüreti VERENLER utansın...
    Steam ID : byildirim04

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ey gözü boyanmış taraftar açıpda bir kendi tarihine bak..

https://www.facebook.com/notes/bjk-m...38338939604291

Gözler o kadar köreltilmiş ki bahaneleri siz yaptınız oluyor..Biz yaptık o sene Galatasaray,Beşiktaş,Trabzonspor dahil tüm takımları satın aldık 2.Devre namağlup götürdük her maça para götürdük ekstra'dan.Arena'nın açılışın'da cuzi bir miktara anlaştık ^^

Hayatımı Fenerbahçe'ye adamış ve sırf Fenerbahçe yüzünden 1 sene sınıfta kalmış birisi olarak at gözlüklerinizi atın ve dün ki maçı bir kez daha tarafsız olarak izleyin.
    Epeydir yazmıyordum foruma ama şu 92-93 sezonu goygoyunun tekrar geldiği iyi oldu. Türk futbol kamuoyunun en güzel kandırıldığı olaydır bu. Geldiniz 3-5 kişinin gazına bakmadınız araştırmadınız bir de inatlaşıyorsunuz.

Gelin 92-93 sezonunun 29. haftasına bakalım. Galatasaray 14. haftada deplasmanda 3-1 yendiği Beşiktaş'la 1-1 berabere kalmış, +45 averajı var ve lider. Beşiktaş ise +43 averajla ikinci sırada. İki takımında puanları eşit. Burda bir sorun yok. Şimdi o çok meşhur son haftaya gelelim. Beşiktaş Gençler'i 3-1'le geçiyor ve averajını +45 yapıyor, toplamda 68 gol atmış ve 22 gol yemiş bir takım olarak ligi 2. sırada bitiriyor. Galatasaray son maç oynanmadan önce 66 atmış - 21 yemiş durumda ve +45 averajı var ayrıca ikili averajda Beşiktaş karşısında üstün durumda. Lig sıralamasında neye bakılıyordu bilmiyorum o yüzden bütün ihtimalleri yazacağım. İkili averaja bakılıyorsa herhangi bir galibiyet yetiyor liderliğe, genel averaja bakılıyorsa yine herhangi bir galibiyet yetiyor, atılan gole bakılıyorsa 3+ atıp galibiyet alması yetiyor, yenilen gole bakılıyorsa yemeden galibiyet alırsa yetiyor. TFF'nin sitesinde sıralamalar maçlar hafta hafta var, açın okuyun biraz 1992-1993 Sezonu TFF

At gözlüklerinizi atmanıza gerek yok, gözlerinizi kapalı tutmayın yeter, dar açıdanda olsa bir şeyleri görebilirsiniz en azından. Bu kadar kolay kandırılmazsınız.

Hee gol konusunda kendi fikrimi söyleyeyim. Yavaş çekimde dünyada atılmış bütün golleri izleyin böyle elini çekti diyebileceğiniz sayısız gol görürsünüz. Şutta kaleci ilk kendini sola atıyor Wesley o tarafa vuracak diye ama yakın direğe gelince topa geç atlıyor mecbur. Kolu uzatacak kıvama geldiğince top çoktan çizgiyi geçmiş, kalecinin arkasına geçmiş durumda. Çok uğraşmayın golle boşu boşuna. GS'de en ufak bir şike durumu söz konusu olursa üyeler o adamları diri diri gömer. Herkesten önce cezayı kendi keser, merak etmeyin. Galatasaray kongresi fazlasıyla dürüst ve adildir.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Buyurun tribün çekimleri golün.

https://www.youtube.com/watch?v=sxQ-1eM-5rs

https://www.youtube.com/watch?v=OdE-_cy3RZk

https://www.youtube.com/watch?v=IFwwvZsGwXM

Son video da çok net gözüküyor pozisyon ama ben yorum yapmıyorum yine de.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Şu an twitterda şunu gördüm. Bu da baya ilginç

https://www.youtube.com/watch?v=BSS3_dmb7k0&app=desktop
    Şu gole Fenerbahçeli arkadaşların yorumu nedir ?

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Buyurun tribün çekimleri golün.

https://www.youtube.com/watch?v=sxQ-1eM-5rs

https://www.youtube.com/watch?v=OdE-_cy3RZk

https://www.youtube.com/watch?v=IFwwvZsGwXM

Son video da çok net gözüküyor pozisyon ama ben yorum yapmıyorum yine de.
    Ben macin son dakikalarindan itibaren izlemistim o yuzden golu gorememistim, simdi ilk kez gole bakiyorum.Son linkteki videodan baktim, normal gol.Herhangi bir cakallik goremedim.Kaleci ters ayakta yakalanmis.

Bunu Galatasaray oldugu icin soylemiyorum, Volkan da yese, Gunay da yese ayni seyi derim.Bir kaleci ters ayakta yakalandi mi, muazzam bir refleksi yoksa o golu yer.

Ha, gene de kesin diyemem.Kalecinin o an ne dusundugunu bilmiyorum cunku.Fakat buna benzer dunyada onlarca,yuzlerce pozisyon vardir.

Nesil
    2014

Körmüsünüz? Volkan'ın 1 metre soluna bırakmış. Diğeri uzanma mesajesinde. Şuanda tüm Avrupa'da gazetelerde GS - Gençlerbirliği maçı Şike olarak konuşuluyor.
    Last edited by William Rookwood : 18.Mayıs.2015 at 14:41
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Quote Originally Posted by Barak View Post
    Körmüsünüz? Volkan'ın 1 metre soluna bırakmış. Diğeri uzanma mesajesinde. Şuanda tüm Avrupa'da gazetelerde GS - Gençlerbirliği maçı Şike olarak konuşuluyor.

Mahmut Uslu: 'Başbakan'ın verdiği söz üzerine...' - Hürriyet Futbol

Aziz Yıldırım: Şike davasında asıl hedef Erdoğan'dı - Hürriyet Futbol

Aziz Yıldırım: Başbakan'ın çok yardımı oldu ? Fotomaç ? 12 Şubat 2014
    Last edited by William Rookwood : 18.Mayıs.2015 at 14:41

Mesaj Yetkileri