Transferler gayet iyi abi. Stoper yeni Odita![]()
Transferler gayet iyi abi. Stoper yeni Odita![]()
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Biraz geç olacak ancak gece itibariyle foruma yazı yazmaya başladımÖncelikle dile kolay gelen bu başarılarından ötürü seni tebrik ediyorum abi. 10 gündür soluksuz takipteyim seni.
Son transferler gayet başarılı inşallah istediğin verimi alabilirsin.
Türk oyuncu pazarına biraz daha önem vermeni öneririm abi ligde kadro derinliği seni sıkıntıya sokmayacaktır.
Sağol kardeşim teşekkür ederim iyi dileklerin için. Yerli oyuncu pazarı konusunda haklısın ama adam almak için adam almak istemiyorum.Kalitesi düşük adamları getirmek istemiyorum aradığım kalitede adamlarda Serdar Aziz,İlkay Gündoğan,Tolga Ciğerci,Koray Günter gibi isimlerde bize gelmek istemiyor.Böyle de bir sıkıntı var işte yani parası ne olursa olsun veriyoruz ama sözleşme için masaya dahi oturmuyorlarBizde son dönemde Altyapımızdan çıkan oyunculara çok önem veriyoruz geçen sene Altyapıdan çıkan 6 tane oyuncuya sürekli Lig maçlarında şans verdik bu sene onların yanına 3 isim daha ekledik Karşıyaka Semtinde büyümüş çokcuklarla ileride devam edicez
![]()
Geçmiş Yıllarda yine Gözlemcilerimiz Büyük Keşfi ile oynattığımız ve Real Madrid'e sattığımız Odita gibi yine büyük bie keşif.Fildişi Sahillerinin Sabe takımda izleyip olumlu raporları elimize geçen 17 yaşındaki İbrahim Kone 900.000 Euro karşılığında 1 hafta sonra takımımıza katılıyor.1.89 boyundaki defans oyuncusu için Dünyanın en iyileri arasında olacağı söyleniyor ilerleyen yıllarda.
Benimde Altınordu kariyerim vardı. 17 sezon oynadım, ligte 5 maçta 58 gol atınca, kariyeri artık oynamama kararı aldım. Save dosyam hdd'de duruyor. Yani anlatmak istediğim, gönül verdiğiniz, gerçekten destekledeğiniz takımla oynamak çok farklı; ayrı bi güzel. 10 sezon ise burada paylaşmak herkesin yapabileceği iş değil. Öncelikle bu konuda tebrik ediyorum. Dnipro kariyerimi bende Fm 2013 çıkasıya kadar, yayınlamayı düşünüyorum.
Koray Günter'i ben almıştım, senin alamamana şaşırdım. 10 sezon gibi uzun bi sürede Kuzey Avrupa ülkeleri çok güzel regenler çıkarıyor. O takımları da es geçmemende fayda var. Bilmiyorum Fm Scout kullanıyor musun ama bi Scout'ını oraya yollamalısın. Ben kullanmıyorum, hile olduğunu düşünüyorum. Eğer sen kullanıyorsan birşey diyemem, eleştiri de yapmıyorum. Sadece düşüncemi söyledim.
Seninde dediğin gibi Semtin çocukları büyüdü, meyvele vermeye başlayacaklar, kariyer bu noktada çok daha zevkli bi hal alacak. Yolumuz açık olsun...
Dilek, açıklama ve saygılarımla...
İkinci olan, ilk kaybedendir.
Ayrton Senna da Silva
Bak bu konuda yeni bir fikir verdin bana zaten A.Bilbao Karşıyaka'nın kardeş kulübü dergilerinde bize yer vermişti orada yaşayan KSK'li bir abimiz var Volkan Özsökmen Kariyer sahibi bir işadamı onun çabalarıyla kardeş olmuştu iki kulüp onların bask bayrakları bizim tribunlerde yer alır hep.Altyapıdan baya bir adam çıktığına göre ilerleyen senelerde öyle bir misyona bürünebiliriz keyifli olur
Regen konusunda ise zaten bizde çok kaliteli regenlar var şuan kadromuzda
Bu kadar uzun bir mesajla Kariyerime renk kattığın için teşekkür ederim Kardeşim..
FMscout kullanmıyorum kardeşim aldığım tüm oyuncular Gözlemcilerimin izlediği bizim bulduğumuz adamlar.
Koray Werder Bremende şuan Dortmund da parlamadan aldıysan gelmiştir ama benim için artık geç![]()
TFF tarafından yapılan açıklamada Milli Takımın başına Alper AKSUCULAR getirildi.En son Euro 2020 de gruplardan çıktıktan sonra ikinci turda Sırbistan'a yenilerek turnavadan elenen milli takımımızın Teknik Direktörlük görevine Aykut Kocaman'ın yerine KARŞIYAKA SK Hocası Alper AKSUCULAR getirilmiştir.
Caner Erkin düzenlediği basın toplantısında Karşıyaka SK takımında uzun seneler çalıştığı ve büyük başarılar kazandığı Aksucular'la Milli Takımda da çok büyük başarılara imza atacaklarını açıkladı.
FİFA DÜNYA KUPASI 2022 ELEMELERİ GRUBUMUZ
2020 YILI İÇERİSİNDEKİ RESMİ MAÇLARIMIZ
Gelsin abi bu sene şampiyonluk
Karşıyaka da ki başarılı grafiği Milli Takım dada çizersin inşallah abiÖn eleme maçını rahat geçersin bu sene Ş.Ligi de gelecek inşallah.
Abi ilk 2 sezon nasıl bir strateji izledin? Taktik ve finans olarak. Şu Mersin'i adam etmem lazım da![]()
Dostum ilk sene takımla hiç oynamadım ilk 11 e sadece 2 oyuncu monte ettim zaten bütçe yoktu
İkinci sene ise ilk sene izlediğim yetenekli bonservissiz oyuncuları kadroya kattık ama düşmeme mücadalesi verdik.
Üçüncü sene o takımın büyük bir kısmını koruyup çok kaliteli 3-4 adam aldım ..
Scout kadronu baya genişlet bence baya bir adam izlettir derim..
Neden kalıp Karşıyaka'yı da bir City, bir Liver yapmak için uğraşmıyoruz?![]()
Haklısın aslında 10 senede baya bir yol katettik ilk 13 kulüp arasına soktuk KafKaf'ı ama Premier Lig de bi başka be dostum
Zor iş dediğin gibi ama baya bir seviye atlattık kulübe fakat benim sinir olduğum şey bu Türk oyuncular bizi nasıl tercih etmez artık parasal hiç bir sıkıntımız yok ..
2 senen var abi, yemeği pişirdin sadece tuzu biberi kaldı. Biraz daha sabır![]()
Abi yeni bir vizyon izleyip, İzmirli gençlerden oluşan kadroyla gidip, birşeyleri başarabilmek istiyorsan tabikii kalmalısın. Fakat Karşıyaka'da vizyonumu tamamladım, iyi bir teknik adam olduğumu Dünya'ya kanıtladım, şimdi sıra Avrupa diyorsan gitmelisin.
Gideceksen takım önerim Liverpool olur; çünkü taraftarıyla bir bütün ve geçmişi çok sağlam bir kulüp. Taraftarı ateşli olmalı, bunu da Liverpool'da görebiliriz. Bu ruhu hissederek orada birşeyler başarmak bambaşka bir duygu olur.
Para var huzur var dersen M. City.
Fikir ve saygılarımla...
İkinci olan, ilk kaybedendir.
Ayrton Senna da Silva
Hocam bana sorarsan takımı buralara kadar getirmişken Avrupada da kupa kaldırdıktan sonra başka bir takıma gitŞimdi gitmek yakışmaz sana
![]()
HAZIRLIK DÖNEMİ
Bu dönemde takım yeni tatilden geldiği ve yorgun geldiği için bir hazırlık maçını iptal ettik herhangi bir sakatlık yaşanmasın diye 2 hazırlık maçı yaptık Şampiyonlar Ligi Ön Eleme Maçları da bir hazırlık gibi oldu..
ŞAMPİYONLAR LİGİ ÖN ELEME TURU 1.MAÇ
ŞAMPİYONLAR LİGİ ÖN ELEME TURU 2.MAÇ
Kupanın ayak seslerini duyabiliyorum.![]()