Sayfa 57 / 65 İlkİlk ... 7475556575859 ... SonSon
1,681 ile 1,710 arası toplam 1929 sonuç

Konu: Karşıyakalı'nın Serüveni Ada'da Devam Ediyor [ 35 1/2 Karşıyaka-Man Utd 11. Sezon ]

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Transferler gayet iyi abi. Stoper yeni Odita
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by lofthei View Post
    Transferler gayet iyi abi. Stoper yeni Odita
    Stoperi 2 seneden beri alamıyordum rahatladım yemin ediyorum

Nesil
    2012
    Yer
    Rize

Biraz geç olacak ancak gece itibariyle foruma yazı yazmaya başladım Öncelikle dile kolay gelen bu başarılarından ötürü seni tebrik ediyorum abi. 10 gündür soluksuz takipteyim seni. Son transferler gayet başarılı inşallah istediğin verimi alabilirsin. Türk oyuncu pazarına biraz daha önem vermeni öneririm abi ligde kadro derinliği seni sıkıntıya sokmayacaktır.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by 53Erdogan View Post
    Biraz geç olacak ancak gece itibariyle foruma yazı yazmaya başladım Öncelikle dile kolay gelen bu başarılarından ötürü seni tebrik ediyorum abi. 10 gündür soluksuz takipteyim seni. Son transferler gayet başarılı inşallah istediğin verimi alabilirsin. Türk oyuncu pazarına biraz daha önem vermeni öneririm abi ligde kadro derinliği seni sıkıntıya sokmayacaktır.

Sağol kardeşim teşekkür ederim iyi dileklerin için. Yerli oyuncu pazarı konusunda haklısın ama adam almak için adam almak istemiyorum.Kalitesi düşük adamları getirmek istemiyorum aradığım kalitede adamlarda Serdar Aziz,İlkay Gündoğan,Tolga Ciğerci,Koray Günter gibi isimlerde bize gelmek istemiyor.Böyle de bir sıkıntı var işte yani parası ne olursa olsun veriyoruz ama sözleşme için masaya dahi oturmuyorlar Bizde son dönemde Altyapımızdan çıkan oyunculara çok önem veriyoruz geçen sene Altyapıdan çıkan 6 tane oyuncuya sürekli Lig maçlarında şans verdik bu sene onların yanına 3 isim daha ekledik Karşıyaka Semtinde büyümüş çokcuklarla ileride devam edicez

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Default "Yeni Odita"mız..

Geçmiş Yıllarda yine Gözlemcilerimiz Büyük Keşfi ile oynattığımız ve Real Madrid'e sattığımız Odita gibi yine büyük bie keşif.Fildişi Sahillerinin Sabe takımda izleyip olumlu raporları elimize geçen 17 yaşındaki İbrahim Kone 900.000 Euro karşılığında 1 hafta sonra takımımıza katılıyor.1.89 boyundaki defans oyuncusu için Dünyanın en iyileri arasında olacağı söyleniyor ilerleyen yıllarda.

Nesil
    2012
    Yer
    Rize

Quote Originally Posted by AlperKSK View Post
    Sağol kardeşim teşekkür ederim iyi dileklerin için. Yerli oyuncu pazarı konusunda haklısın ama adam almak için adam almak istemiyorum.Kalitesi düşük adamları getirmek istemiyorum aradığım kalitede adamlarda Serdar Aziz,İlkay Gündoğan,Tolga Ciğerci,Koray Günter gibi isimlerde bize gelmek istemiyor.Böyle de bir sıkıntı var işte yani parası ne olursa olsun veriyoruz ama sözleşme için masaya dahi oturmuyorlar Bizde son dönemde Altyapımızdan çıkan oyunculara çok önem veriyoruz geçen sene Altyapıdan çıkan 6 tane oyuncuya sürekli Lig maçlarında şans verdik bu sene onların yanına 3 isim daha ekledik Karşıyaka Semtinde büyümüş çokcuklarla ileride devam edicez

Athletic Bilbao vizyonunu benimseyen bir Karşıyaka hiçte fena olmaz 10. Sezondasın abi oyun içindeki Regenlere bir göz at istersen isteklerini karşılayacak tarzda bir kaç oyuncu bulacaksındır

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Benimde Altınordu kariyerim vardı. 17 sezon oynadım, ligte 5 maçta 58 gol atınca, kariyeri artık oynamama kararı aldım. Save dosyam hdd'de duruyor. Yani anlatmak istediğim, gönül verdiğiniz, gerçekten destekledeğiniz takımla oynamak çok farklı; ayrı bi güzel. 10 sezon ise burada paylaşmak herkesin yapabileceği iş değil. Öncelikle bu konuda tebrik ediyorum. Dnipro kariyerimi bende Fm 2013 çıkasıya kadar, yayınlamayı düşünüyorum.

Koray Günter'i ben almıştım, senin alamamana şaşırdım. 10 sezon gibi uzun bi sürede Kuzey Avrupa ülkeleri çok güzel regenler çıkarıyor. O takımları da es geçmemende fayda var. Bilmiyorum Fm Scout kullanıyor musun ama bi Scout'ını oraya yollamalısın. Ben kullanmıyorum, hile olduğunu düşünüyorum. Eğer sen kullanıyorsan birşey diyemem, eleştiri de yapmıyorum. Sadece düşüncemi söyledim.

Seninde dediğin gibi Semtin çocukları büyüdü, meyvele vermeye başlayacaklar, kariyer bu noktada çok daha zevkli bi hal alacak. Yolumuz açık olsun...

Dilek, açıklama ve saygılarımla...
    İkinci olan, ilk kaybedendir.
    Ayrton Senna da Silva

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Athletic Bilbao vizyonunu benimseyen bir Karşıyaka hiçte fena olmaz 10. Sezondasın abi oyun içindeki Regenlere bir göz at istersen isteklerini karşılayacak tarzda bir kaç oyuncu bulacaksındır

Bak bu konuda yeni bir fikir verdin bana zaten A.Bilbao Karşıyaka'nın kardeş kulübü dergilerinde bize yer vermişti orada yaşayan KSK'li bir abimiz var Volkan Özsökmen Kariyer sahibi bir işadamı onun çabalarıyla kardeş olmuştu iki kulüp onların bask bayrakları bizim tribunlerde yer alır hep.Altyapıdan baya bir adam çıktığına göre ilerleyen senelerde öyle bir misyona bürünebiliriz keyifli olur

Regen konusunda ise zaten bizde çok kaliteli regenlar var şuan kadromuzda

Quote Originally Posted by Nordanvedr View Post
    Benimde Altınordu kariyerim vardı. 17 sezon oynadım, ligte 5 maçta 58 gol atınca, kariyeri artık oynamama kararı aldım. Save dosyam hdd'de duruyor. Yani anlatmak istediğim, gönül verdiğiniz, gerçekten destekledeğiniz takımla oynamak çok farklı; ayrı bi güzel. 10 sezon ise burada paylaşmak herkesin yapabileceği iş değil. Öncelikle bu konuda tebrik ediyorum. Dnipro kariyerimi bende Fm 2013 çıkasıya kadar, yayınlamayı düşünüyorum.

Koray Günter'i ben almıştım, senin alamamana şaşırdım. 10 sezon gibi uzun bi sürede Kuzey Avrupa ülkeleri çok güzel regenler çıkarıyor. O takımları da es geçmemende fayda var. Bilmiyorum Fm Scout kullanıyor musun ama bi Scout'ını oraya yollamalısın. Ben kullanmıyorum, hile olduğunu düşünüyorum. Eğer sen kullanıyorsan birşey diyemem, eleştiri de yapmıyorum. Sadece düşüncemi söyledim.

Seninde dediğin gibi Semtin çocukları büyüdü, meyvele vermeye başlayacaklar, kariyer bu noktada çok daha zevkli bi hal alacak. Yolumuz açık olsun...

Dilek, açıklama ve saygılarımla...
    Bu kadar uzun bir mesajla Kariyerime renk kattığın için teşekkür ederim Kardeşim..

FMscout kullanmıyorum kardeşim aldığım tüm oyuncular Gözlemcilerimin izlediği bizim bulduğumuz adamlar.

Koray Werder Bremende şuan Dortmund da parlamadan aldıysan gelmiştir ama benim için artık geç

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Default Türk Milli Takımı Aksucular'a Emanet ..

TFF tarafından yapılan açıklamada Milli Takımın başına Alper AKSUCULAR getirildi.En son Euro 2020 de gruplardan çıktıktan sonra ikinci turda Sırbistan'a yenilerek turnavadan elenen milli takımımızın Teknik Direktörlük görevine Aykut Kocaman'ın yerine KARŞIYAKA SK Hocası Alper AKSUCULAR getirilmiştir.

Caner Erkin düzenlediği basın toplantısında Karşıyaka SK takımında uzun seneler çalıştığı ve büyük başarılar kazandığı Aksucular'la Milli Takımda da çok büyük başarılara imza atacaklarını açıkladı.

FİFA DÜNYA KUPASI 2022 ELEMELERİ GRUBUMUZ

2020 YILI İÇERİSİNDEKİ RESMİ MAÇLARIMIZ

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Default Şampiyonlar Ligi Ön Eleme Eşleşmesi

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul & Trabzon

Gelsin abi bu sene şampiyonluk

Nesil
    2012
    Yer
    Rize

Karşıyaka da ki başarılı grafiği Milli Takım dada çizersin inşallah abi Ön eleme maçını rahat geçersin bu sene Ş.Ligi de gelecek inşallah.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Jaja View Post
    Gelsin abi bu sene şampiyonluk
    İnşallah Kardeşim sağol..

Karşıyaka da ki başarılı grafiği Milli Takım dada çizersin inşallah abi Ön eleme maçını rahat geçersin bu sene Ş.Ligi de gelecek inşallah.
    Milli Takımı bir yerlere getireceğiz İnşallah..

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Abi ilk 2 sezon nasıl bir strateji izledin? Taktik ve finans olarak. Şu Mersin'i adam etmem lazım da

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by webcagri View Post
    Abi ilk 2 sezon nasıl bir strateji izledin? Taktik ve finans olarak. Şu Mersin'i adam etmem lazım da
    Dostum ilk sene takımla hiç oynamadım ilk 11 e sadece 2 oyuncu monte ettim zaten bütçe yoktu

İkinci sene ise ilk sene izlediğim yetenekli bonservissiz oyuncuları kadroya kattık ama düşmeme mücadalesi verdik.

Üçüncü sene o takımın büyük bir kısmını koruyup çok kaliteli 3-4 adam aldım ..

Scout kadronu baya genişlet bence baya bir adam izlettir derim..

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by AlperKSK View Post
    Dostum ilk sene takımla hiç oynamadım ilk 11 e sadece 2 oyuncu monte ettim zaten bütçe yoktu

İkinci sene ise ilk sene izlediğim yetenekli bonservissiz oyuncuları kadroya kattık ama düşmeme mücadalesi verdik.

Üçüncü sene o takımın büyük bir kısmını koruyup çok kaliteli 3-4 adam aldım ..

Scout kadronu baya genişlet bence baya bir adam izlettir derim..
    Ben 10 tane yeni oyuncu getirdim. Galiba squad harmony yerinden zıpladı

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Biri Geçen senenin Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Liverpool diğeri ise İngiltere Premier Lig Şampiyonu M.City

Her iki kulüpte şuan bizi istiyor.Kalmak mı zor Gitmek mi ?

KARARSIZIM

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Neden kalıp Karşıyaka'yı da bir City, bir Liver yapmak için uğraşmıyoruz?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Dostum o iş o kadar kolay değil. Temiz bir oyunla, küçük kulüpleri dünya devi yapmak 20-25 sene alır...
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Haklısın aslında 10 senede baya bir yol katettik ilk 13 kulüp arasına soktuk KafKaf'ı ama Premier Lig de bi başka be dostum

Quote Originally Posted by lofthei View Post
    Dostum o iş o kadar kolay değil. Temiz bir oyunla, küçük kulüpleri dünya devi yapmak 20-25 sene alır...

Zor iş dediğin gibi ama baya bir seviye atlattık kulübe fakat benim sinir olduğum şey bu Türk oyuncular bizi nasıl tercih etmez artık parasal hiç bir sıkıntımız yok ..

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

2 senen var abi, yemeği pişirdin sadece tuzu biberi kaldı. Biraz daha sabır

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Abi yeni bir vizyon izleyip, İzmirli gençlerden oluşan kadroyla gidip, birşeyleri başarabilmek istiyorsan tabikii kalmalısın. Fakat Karşıyaka'da vizyonumu tamamladım, iyi bir teknik adam olduğumu Dünya'ya kanıtladım, şimdi sıra Avrupa diyorsan gitmelisin.
    Gideceksen takım önerim Liverpool olur; çünkü taraftarıyla bir bütün ve geçmişi çok sağlam bir kulüp. Taraftarı ateşli olmalı, bunu da Liverpool'da görebiliriz. Bu ruhu hissederek orada birşeyler başarmak bambaşka bir duygu olur.
    Para var huzur var dersen M. City.

Fikir ve saygılarımla...
    İkinci olan, ilk kaybedendir.
    Ayrton Senna da Silva

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Hocam bana sorarsan takımı buralara kadar getirmişken Avrupada da kupa kaldırdıktan sonra başka bir takıma git Şimdi gitmek yakışmaz sana

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Değerli yorumlarınız için Teşekkür ediyorum.

Kalmaya karar verdim.Burda Kupa Kaldırmadan gitmek yok..

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

HAZIRLIK DÖNEMİ

Bu dönemde takım yeni tatilden geldiği ve yorgun geldiği için bir hazırlık maçını iptal ettik herhangi bir sakatlık yaşanmasın diye 2 hazırlık maçı yaptık Şampiyonlar Ligi Ön Eleme Maçları da bir hazırlık gibi oldu..

ŞAMPİYONLAR LİGİ ÖN ELEME TURU 1.MAÇ

ŞAMPİYONLAR LİGİ ÖN ELEME TURU 2.MAÇ

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Default Şampiyonlar Ligi Ön Eleme

Gruplara kalmadan önceki son ön eleme turu eşleşmeleri..

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Default 400.Maçımıza Çıkıyoruz Karşıyakamızla..

Teknik Direktör olarak Karşıyakamla 400.maçımız Süper Kupada Galatasaray Finaline denk geliyor.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Default Ardarda 6.kez Süper Kupa Karşıyaka'nın

Geçen senenin Şampiyonu Galatasaray'ı 3-0 gibi net bir skorla geçerek 6.kez Süper Kupayı Müzemize Götürüyoruz.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Default Şampiyonların Ligi

Nesil
    2012
    Yer
    Rize

Kupanın ayak seslerini duyabiliyorum.

Sayfa 57 / 65 İlkİlk ... 7475556575859 ... SonSon

Mesaj Yetkileri