Efes'te oynayan Batiste Uruguay'lı ve arkadaşı.O yüzden destekliyor.
Efes'te oynayan Batiste Uruguay'lı ve arkadaşı.O yüzden destekliyor.
Esteban Batista ile Muslera Yakin Arkadastironun icin gelmistir maça , Besiktas taraftari musleraya kufur etti ondan morali bozulmustur neyse
![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Resmen duygulandım![]()
FM Gazetesi
Bu adamı resmen öz abim gibi sever oldum yahuBaşkan da müjdeyi verdi satmıyoruz diye çok şükür.
Bu arada Melo için hazırlanan pankart daha bomba ama onu buraya koymak olmaz![]()
O kadar da bomba birşey değil. Kemik var içinde "tut oğlum. kıskıskıs" yazıyor. Ufak birşey zaten takılsınlar kendi aralarında.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bende Melo için hazırlanan pankartı pek sevmedim. Daha yaratıcı olunmasını beklerdim. Biraz basit bi pankart olmuş. Ama onu Deve hazırlamamış heralde.
eto'o bitmiş.
Ece Erken, Besiktas Kulubu'ne Sanat Danismani olarak atandi.
Beşiktaş'ın aleyhine açılan dava ve icralar için sadece noter gideri 1,01M TL
Beşiktaş idari heyetinin bu sezon ödediği taksi bedeli 106.000 TL.
Beşiktaş'ın bu sezon menajerlik faaliyetlerine ödediği para 25,36 M TL.
Besiktas'ta Holosko, Hilbert, Nihat, Hakan Arikan ve Erhan Güven kulupten alacaklari sebebiyle icra takip islemi baslatti.
Erhan Güven'in 202.151,46 TL, Hakan Arikan'in ise 310.222,59 TL'lik BJK Kulubunden alacaklari mevcut
Filip Holosko, Besiktas A.S. aleyhine takip tarihi itibariyle toplam 2.447.596,49-TL tutarlı ilamsız icra takibi başlatmıştır
Roberto Hilbert'in, sözlesmeden kaynaklanan 916.392,69 € tutarında alacağı olduğu iddiasıyla FIFA’ya basvurusu mevcut
1- Neden bir sanat danışmanına ihtiyacımız var
2- Neden bu kişi Ece Erken oluyor?
FM Gazetesi
Ruhun şad, toprağın bol olsun BABA HAKKI. Saygıyla anıyoruz.
Türk futbolunun en büyük değerlerinden biri hatta belki en büyüğü..
Mekanın cennet olsun Baba..
Kartal'da 3 kadro dışı!
![]()
Beşiktaş'ta üç oyuncu birden kadro dışı bırakıldı!
Siyah beyazlı takımda Alves, Bebe ve Sidnei, özel hayatlarına dikkat etmedikleri gerekçesiyle kadro dışı bırakıldı.
Spor Toto Süper Final'e Galatasaray'a 2-0 yenilerek kötü başlayan Beşiktaş'ta, 3 futbolcu kadro dışı bırakıldı.
Portekizli oyuncular Sıdnei, Alves ve Bebe'nin, 'özel hayatlarına dikkat etmemeleri'' nedeniyle, teknik heyet tarafından kadro dışı bırakıldığı öğrenildi. Siyah-beyazlı takımda fazla forma şansı bulamayan 3 futbolcunun, bundan böyle bir antrenör nezaretinde takımdan ayrı olarak çalışacağı bildirildi
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Adamlara da hak vermek lazım. İstanbul' a turist olarak gelmiş gibiler. Beşiktaş sıkıştığında kadro dışı bırakmak için adam almış gibi.
Football is simple,but Football Manager is not
Bebe'yi hiçbir numarasını göremeden yollamak zorunda kalacağız ya, ona üzülüyorum aslında. Edu'yu bile gören bu gözler Bebe'yi bir kez olsun 90 dakika izleyemedi. Sidnei de kiralık gelmişti zaten, o da gidici.
Alves kalır gibi bir tek, kendisini düzeltirse tabii.
Bebe'yi Fergie bile yeterince izleyemedi 90 dakika![]()
eto'o bitmiş.
Adam şanssız yapacak birşey yok..
Fergie nasıl izlesin? Adam Manchester'da adam akıllı oynayamadan Beşiktaş'a kiralandı. Biz de ne beklentiler içine girmiştik oysa, hazırlık kampındaki performansını da görünce. Şu sakatlıklar belimizi çokça büktü bu sene ve bir türlü doğrulamadık. Tam biri düzeldi derken, diğeri sakatlandı. Yeni sezonda sağlık ekibinin de değiştirilmesi şart.
Last edited by footballer33 : 18.Nisan.2012 at 00:54
Evet, Bursaspor maçında ikinci yarı oyuna girmişti. Kilidi açan bir oyuncu değilde iyi olan bir takımı daha etkili yapacak bir oyuncu görüntü çizmişti o maçta.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Almeida'nın 3 maçlık cezasındaki indirim talebimiz reddedilmiş. Nasıl şaşırdım anlatamam.
art niyet olmadan vursa anlıcamda direk adama geçiriyor dirseği
Galatasaray maçındaki olaylar nedeniyle PFDK tarafından 2 maç seyircisiz oynama cezası verildi.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
demiroren bilir isini. 2 maç az o yapilanlar karsisinda.
başkan müdahale edemez pfdk'ya benim bildiğim